|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
a my jeszcze nie wiemy czy kupujemy prezenty czy nie ... jakoś nie kupowalismy ostatnio bo kasy ciągale było mało , ale ja w tym roku bym chyba chciała jakiś prezent .
Oprócz tego mój TŻ ma urodziny 19 grudnia...i nie wiem co mu kupić, ale albo kupie mu chyba matę do tańczenia ( truł mi kiedyś o tym) albo wykupię wizytę w aquaparku bo już kiedyś chcielismy iść ale kasy brakowało ...
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
|
#754 |
|
kobieta za ladą
|
ja wstałam przed 8 bo dopiero mój wrócił z pracy
2 autobusy zakładowe miały wypadek(wiozące ludzi na ranną zmianę) troche ludzi pojechało do szpitala jeden autobus wrąbał sie do rowu(przewrócil sie na bok),jego autobus wyjechał po 7 spod zakładu --wywiało go masakrycznie teraz śpi w ubraniu pod kołdrą i kocem..a rano miałam 13 stopni
|
#755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieci są wspaniałe ![]() I niestety zbyt szybko rosną ... |
|
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
PlayStation3 - konsola do gier
|
#757 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Ona się nie zmieniła tylko grała... Ja nie wierzę, że nieśmiała zahukana panienka w programie mówi, że jest żyletą i że Paulina lubi się rozbierać Ale w sumie nie ma co dyskutować ![]() Biorę kawał karkówy, kroję na grubsze "kotlety", otaczam w mące i smażę. Później do gara, zalewam bulionem z przyprawkami i gotuję. Mniam Tylko ja preferuję niedużo gęściejszego sosiku.Cytat:
Żyjąc na dobrym poziome spokojnie dwa tysie można odłożyć.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień jest piękny i biały bo muszę iść tylko do banku ![]() Ja cały czas myślę co kupić TŻowi. My robimy prezenty ale nie wiemy co :noniwiem: Ja siedzę w szlafroczku Lubię czasem takie leniwe dni. Dziś jest idealnie Za oknem śnieżek, bajkowe widoki, w domku cieplutko, kawka i spokój
|
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
Martita to prawda. Zadziwiają każdego dnia
Dopiero co rodziłam a w styczniu już dwa latka będziemy wyprawiać także czas leci![]() Dudi to szok poprostu ale wiesz nie ma się co dziwić. Ślisko jest jak cholera. U nas w poniedziałek kobieta i jej 16 letnia córka wpadły samochodem z mostu do rzeki. Tak strasznie ślisko jest Jeden facet w ubraniach wleciał do rzeki i je ratował.. Dobrze, że Twojemu TŻ nic nie jest ale szkoda tych wszystkich ludzi.Ja to nic drogiego nie kupie. Z kasą nie za dobrze. Myślę o czymś małym i raczej symbolicznym. Myślala o maszynce ale TŻ za bony sam sobie kupił. A może czapkę, szalik i rękawiczki bo nie ma i nie chce sobie sam kupić. Zobaczymy
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to mówią głupi to ma zawsze szczęście
Ale tak na poważnie to sami w szoku byliśmy, że szef dał nam taką cenę. Fakt, że opakowanie uszkodzone było, bo pogniecione, ale reszta to nówka nie śmigana.
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękować
Cytat:
![]() ja zaraz sobie zrobie tosty na późne śniadanko a potem na uczelnie na 14 ale wcześniej na dworzec po bilet na pociąg ![]() ps. pamiętacie jak wam mowiłam o tych e-bonach? dziś sprawdzam i gdzieś mi zagineły tzn połowe mam a połowy nie a ta połowa to aż 50zł ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bez kredytu na mieszkanie to jeszcze przez 20 lat musielibyśmy odkładać i dalej mieszkać z rodzicami. Ale wiadomo, każdy robi tak jak mu pasuje i każdy podejmuje takie decyzje na jakie finanse mu pozwalają.
|
|
#762 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Bardziej jakieś sprzęty przyjemnościowe A na mieszkanie bardzo chetnie, nawet 50 lat mogłabym spłacać Tylko nie możemy wziąć kredytu i jest
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na sprzęty jakoś nam udało sie odłożyć, więc moglismy kupić wszystko co niezbędne do domu.
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
można dołączyć?
|
|
|
|
#765 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak jak mówisz, nie ma co dyskutować. Dudi straszne rzeczy piszesz! Tak trzeba uważać ! |
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was
Widze, ze nie wszystkim spodobał sie wynik Tap Madl . Ja wsumie tez liczyłam na inny. Dla mnie najprofesjonalniejsza z tej trojki była Ola. Paulina niebrzydka dziewczyna, ale wkurzało mnie ze ciagle robiła z siebie ofiare i wywlekała połowe swojego życia.Jeszcze chyba za wczesnie na nią na taki kontrakt. Co do prezentow swiatecznych, to u nas z kokardką zagości pralka ale to juz mowiłam![]() Nas dziś zasypało Tifi nurkował w śniegu. A my mamy problem, bo w kwietbiu kupowaliśmy drzwi wejściowe, które okazały sie chyba nieszczelne, bo sie woda skraplała na nich, a teraz jest lód takze super.A firma umywa rece , i wg nich "towar jak i usługa są wolne od wad" Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-12-02 o 11:22 |
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jak nie było u mnie śniegu tak przez noc tyle napadało że ledwo można iść ![]() evilcia-gratuluję domu, to moje marzenie tak bardzo bym chciała mieć dom, ale to niestety chyba nie realne![]() dzisiaj planuję po pracy posprzątać kuchnię bo aż wstyd tam wchodzić ![]() na obiad dzisiaj robię kurczaka z rożna tak mnie jakoś naszło a dawno nie jadłam, a kurczak taniutki![]() teraz mam dużo zleceń i biorę się ostro do roboty bo kasy potrzenujemy, będę brała chyba zaliczkę w połowie miesiąca żeby prezenty pokupować oczywi ście nie planuję nic drogiego ale trochę osób mam do obdarowania a pieniążków niestety brak
|
|
|
|
#771 |
|
Zadomowienie
|
u nas też wielkie zaspy
|
|
|
|
#772 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
dodaja, nie o to mi chodziło. Wiadomo, że w pracy modelki są sesje, gdzie trzeba wylądować bez ciuchów albo w kontrowersyjnych stylizacjach
![]() Idę do wanny na dłużej Uskutecznię wszelkie czynności pielęgnacyjne ![]() Przestało padać, ciekawe jak moje autko
|
|
#773 |
|
Konto usunięte
|
a żebyś wiedziała
na moim przystanku tramwajowym pod domem popsuła się trakcja wiec zadzwonilam do kumpeli która mnie zabiera z centrum do pracy, ze ma jechać bo ja nie dam rady dotrzeć do miejsca gdzie się spotykamy i chyba sobie zrobie wolne... po pół godzinie zadzwoniła do mnie, ze tez nie jedzie bo mimo, ze mieszka w centrum Poznania! nie da rady wyjechać takie są zaspy generalnie ostro nas zasypało, na samym balkonie mam tyle śniegu, że mogę spokojnie ulepić bałwana dzwoniłam do Taty i moja wieś rodzinna jest znów odcięta od świata, dodatkowo nie mają prądu, nikt nie poszedł do pracy bo wyjechać się nie da, wszyscy w domach siedzą aż mnie teraz brzuch boli jak to pisze bo mi sie przypominają nasze zeszłoroczne problemy z dojazdem do pracy, coś strasznego ![]() Jedyne z czego sie ciesze to z faktu, ze siedze w domu, nic nie musze robić (gołąbki na obiad ugotowałam wczoraj) i mogę się trochę podkurować bo nadal jestem mocno przeziębiona ![]() Evilcia- stawiałam na auto i ciążę,a tu proszę poprzeczka znacznie wyżej i będziecie mieli swój własny piękny domek ![]() Haniula, Lili fajne te wasze zawartości szafek kuchennych, u mnie pod tym wzgledem nadal ubogo ale z miesiaca na miesiac dokupuje kolejne kubki, miseczki etc też lubie miec tego duuuuzo ![]() Nadia masz bardzo ładną kuchnię! i wcale nie taka mała szczególnie, ze wystroju kuchni czy łazienki nie zmienia sie zbyt często, wiec nie wytrzymałabym kilku czy kilkunastu lat w takim szalenstwie barw no ale wiadomo, ze o gustach sie nie dyskutuje i najwazniejsze ze Wam sie podoba Dziewczyny widze pełno nowych avatarów, wszystkie bardzo ładne co do top model oglądałam tylko półfinał i finał bo nie miałam wczesniej telewizora wczoraj chciałam zeby wygrała Ola, wydawała mi sie najbardziej naturalna, nie zabiegała o głosy widzów tak jak jej rywalki, nie brała ich na litość co do Pauliny to zgadzam sie z Haniulą, mam takie same odczucia w tej kwestii jezuuuu jakiego posta spłodziłam, Golden nie bij
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę na pocztę bo musze wyslac polecony z rezygnacją z abonamentu w play ...wogóle bez sensu, że trzeba to wysyłac;/ przecież poczta czasem zawodzi ;/
i potem do biedro musze cos kupić do obiadu i nie wiem czy pizze robic czy jednak cos innego ![]() wogóle źle się czuję bo przytyłam z 1-2 kg;/ od wrzesnia, i niby to nie jest duzo ale strasznie odczuwam ten nadmiar ....i dlatego tez nie wiem czy robić tą pizzzę ...bo zostały mie warzywa z puszki, i drożdze ...a może wyrzucić i zrobić zupkę?? ehh
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaraz zbieram się aż się boje tej mojej dzisjejszej podróży
|
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
kashmirka nic mi nie mów o zeszłorocznej zimie
bo jak i ja sobie przypomnę, że przez tamtą zimę musieliśmy poprzednie auto sprzedać to szok; i do tego te zaspy, że nie można było ruszyć autem, odkopywanie samochodu ze śniegu i jeszcze inne problemy to słabo mi się robi i zaraz mi się ręce trzęsą i serce boli
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
az sie boję rachunku za ogrzewanie jak widzę tyle sniegu
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam przepis na zużycie składników KLIK
|
|
#780 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
właśnie uskuteczniam wygrzewanie a Ty kochana ubierz sie ciepło, a jak masz to termos z herbatą zabierz bo pogoda straszna nie dziwie sie, ze wczoraj w TV alarmowali ze Ci, którzy nie musza lepiej zeby sie w ogóle z domu nie ruszali ![]() Cytat:
dla mnie najgorsza była ta bezsilność i strach gdy jadąc rano w ciemnościach wjeżdżaliśmy w zaspę, Tata wyskakiwał z auta, żeby wytrzeć lampy bo nic nie było widać a ja się modliłam żeby tylko nikt nie jechał za nami i nie wjechał nam w tył
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Ale ich ceny są porażające 

2 autobusy zakładowe miały wypadek(wiozące ludzi na ranną zmianę) troche ludzi pojechało do szpitala jeden autobus wrąbał sie do rowu(przewrócil sie na bok),jego autobus wyjechał po 7 spod zakładu --wywiało go masakrycznie teraz śpi w ubraniu pod kołdrą i kocem..
Nie chciałabym teraz wychodzić na szczęście nie muszę
Ale w sumie nie ma co dyskutować 

Tylko ja preferuję niedużo gęściejszego sosiku.
Każdy żyje wedle swoich standardów

Jeden facet w ubraniach wleciał do rzeki i je ratował.. Dobrze, że Twojemu TŻ nic nie jest ale szkoda tych wszystkich ludzi.

na moim przystanku tramwajowym pod domem popsuła się trakcja wiec zadzwonilam do kumpeli która mnie zabiera z centrum do pracy, ze ma jechać bo ja nie dam rady dotrzeć do miejsca gdzie się spotykamy i chyba sobie zrobie wolne... po pół godzinie zadzwoniła do mnie, ze tez nie jedzie bo mimo, ze mieszka w centrum Poznania! nie da rady wyjechać takie są zaspy
aż mnie teraz brzuch boli jak to pisze bo mi sie przypominają nasze zeszłoroczne problemy z dojazdem do pracy, coś strasznego
aż się boje tej mojej dzisjejszej podróży
dla mnie najgorsza była ta bezsilność i strach gdy jadąc rano w ciemnościach wjeżdżaliśmy w zaspę, Tata wyskakiwał z auta, żeby wytrzeć lampy bo nic nie było widać a ja się modliłam żeby tylko nikt nie jechał za nami i nie wjechał nam w tył