Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 17 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 20:48   #1741
Inuyashka
BAN stały

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 17

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Gratuluję spadków, za grzeszki to wiadomo co się należy.
A ja dziś osiągnęłam swój cel -6kg. Dziś minął równy miesiąc jak dietuje. Ale...
Chyba jeszcze ze 2-3 kg. III faza i może mi wrócić ze 2 kg i będzie wszystko w porządku

gratulacje!!
miesiąc to super wynik
Inuyashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 20:56   #1742
asio90
Raczkowanie

GG do asio90

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
A ja mam kuchnię w pokoju

Tż mnie tak wku****, że pierwszym odruchem był pęd po czekoladę z orzechami... otwieram barek.. iii..pizłam się w łeb drzwiczkami za karę Jutro będzie siniok
nie zjadłam jej ani nie polizałam...co za poświęcenie..

Widzisz? Nawet meble nie chcą, żebyś grzeszyła
A jak masz kuchnię w pokoju, to go wygoń do kibla, jak chce jeść
asio90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 20:59   #1743
Inuyashka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez asio90 Pokaż wiadomość

Stary 2010-12-02, 21:00   #1744
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:

kochaaaaanieee obiad masz w sedesie!

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 21:04   #1745
women20
Raczkowanie

Oj dziewczyny moj TZ je sobie co chwile a to czipsy, a to orzeszki, ciasteczka do kawusi, o pizzy mi przypomnia co chwile, ze ma smaka a ja nic grzecznie dukam nie przeszkadza mi juz widok takich ''pysznosci'' na stole my jemy razem zawwsze,,,ja swoje dukanowe ,a on normalne i nie rusza mnie to juz

women20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 21:36   #1746
asio90
Raczkowanie

GG do asio90

To ja teraz z innej paki...
Byłam przed chwilką z psem na dworze, żeby się załatwił przed nocą.
A na dworze co???
MRRRRRRRRRRRRRÓZ! I to jaki! -15 stopni! Powietrze jest tak zmrożone, że wygląda jakby mgła była, no a jak się sztachnęłam tym powietrzem, to myślałam, że mi wszyskie pęcherzyki płucne zamarzną.
U was też tak okropnie zimno... ?

Wygląda na to, że najbliższe parę dni spędzę kisząc się w domu, bo strach się bać wychodzić!
Stary 2010-12-02, 21:41   #1747
joasska
Raczkowanie

echhh a u mnie wzrost... byłam na PW - spadało na łeb na szyję; a na P - w górę :/
Na weekend wybywam, oczywiście z arcy-ambitnym planem dukanowego jedzenia

Skalpel: 6
Killer: 0
Tiffany back/waist: 6
Fitappy ramiona: 6

biceps: 32 xm
biust: 97 cm
talia: 78 cm
brzuch: 95 cm
biodra: 98 cm
udo: 53 cm
joasska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 21:46   #1748
Fenris
Czekam na Ragnarok

Zrobiłam właśnie babkę piaskową z olejkiem arakowym - będzie na jutro

A poza tym mało dzisiaj zjadłam. Jakoś nie chce mi się teraz dużo jeść, za to chce mi się słodkiego. Miałam ostatnio urodziny i też zgrzeszyłam - ucięłam sobie mały cienki kawałek ciasta firmowego. Normalnie orgazm
Ale następnego dnia miałam duży spadek. A wcześniej był bardzo długi zastój, także może to rozruszało mój żołądek
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 22:12   #1749
SunnyGirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Zrobiłam właśnie babkę piaskową z olejkiem arakowym - będzie na jutro

A poza tym mało dzisiaj zjadłam. Jakoś nie chce mi się teraz dużo jeść, za to chce mi się słodkiego. Miałam ostatnio urodziny i też zgrzeszyłam - ucięłam sobie mały cienki kawałek ciasta firmowego. Normalnie orgazm
Ale następnego dnia miałam duży spadek. A wcześniej był bardzo długi zastój, także może to rozruszało mój żołądek
jak smakuje ten arakowy? bo ostatnio chciałam kupić

nieładnie grzeszyć, ale super że spadek masz
Nie ma odwrotu z drogi obranej
wierność do końca i tak będzie.
Amen.
Mój ukochany M.
Razem od 8.08.10
licencjat
08.2011-Dziadek[*]
02.2012-Ciocia[*]
SunnyGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 23:45   #1750
Siala_Bala
Zakorzenienie

dziewczyny.. co piekę to mi wychodzi kupsko
Robiłam sernik jeden, drugi i teraz zrobiłam babkę wyszła obrzydliwa
Co jest nie tak skoro robiłam wszystko zgodnie z przepisem dokładnie tym: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4882
Z wierzchu się zrobiła chrupka skorupka ale w środku fuuuuj gorzkie/słone sama nie wiem jakie.. obleśne w smaku.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 02:40   #1751
legalna_blondynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
legalna_blondynko,

nawiązując do Twojego podpisu: odradzam nastawianie się na spadek na III fazie. Bardzo rzadko się to zdarza i tylko nielicznym. Jeśli dasz radę, dobrnij do celu jeszcze na II, bo na początku III waga nawet trochę wzrośnie i później będzie płacz i zgrzytanie zębami.
Podpis mam stary... juz doszłam do tego samego wniosku o którym piszesz... Dukan mi zaproponował żeby dojść do wagi 53... a ja stwierdziłam ze do 55 i będzie ok... a najwyżej 2-3kg na III fazie... ale kg tak wolno mi spadają na II fazie ze nawet myślę żeby dotrwać do tych 52 i mieć 1kg w "zanadrzu" niestety na razie 2tyg zastoju... i tak sie modle kiedy spadnie...

Cytat:
Napisane przez Inuyashka Pokaż wiadomość
no dziewczyny ale naprawe sie staramy nie jest łatwie z dnia na dzien zmienic wszystkie nawyki żywnościowe, nie grzeszymy czyms wielkim i kalorycznym tylko owocem, wiadomo niedozwolone ale raz w diecie może sie zdarzyc, nie jestesmy ze stali
A czy Ty aby na pewno czytałaś książkę?? wiesz ze zdecydowanie lepiej zgrzeszyć tłustym mięsem niż owocem (owoce to b. dużo węgli + fruktoza)
Ogólnie b. zdrowe oczywiście... ale nie dopuszczalne podczas tej diety...
My wszystkie zaczynałyśmy z dnia na dzien... i nikt nie mówił ze będzie łatwo...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kobiety jutro mam rocznice z Tżem... zaprosił na kolacje... bla bla bla... no i co teraz????????? a ja jutro mam czyste białeczko... nie ma szans... nie mogę zgrzeszyć... jestem w trakcie zastoju!!!

Edytowane przez legalna_blondynka
Czas edycji: 2010-12-03 o 02:45
legalna_blondynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-03, 04:45   #1752
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
dziewczyny.. co piekę to mi wychodzi kupsko
Robiłam sernik jeden, drugi i teraz zrobiłam babkę wyszła obrzydliwa
Co jest nie tak skoro robiłam wszystko zgodnie z przepisem dokładnie tym: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4882
Z wierzchu się zrobiła chrupka skorupka ale w środku fuuuuj gorzkie/słone sama nie wiem jakie.. obleśne w smaku.
Mi też tak na początku wyszła. Ograniczyłam aromat i proszek do pieczenia i teraz wychodzi super, nie jest gorzka. I piekę 35min w 150 stopniach na papierze do pieczenia.
Czyli aromatu tylko kilka kropelek, a proszku ok 1,5 łyżeczki lub nawet mniej.
Cytat:
Napisane przez SunnyGirl Pokaż wiadomość
jak smakuje ten arakowy? bo ostatnio chciałam kupić
Arakowy pachnie bosko, ale ciasto dopiero dzisiaj spróbuję w pracy Dam znać. Olejek waniliowy i cytrynowy mi się już skończył.

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2010-12-03 o 04:46
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 06:17   #1753
karmeelek
Zadomowienie

Hej kobitki! U mnie dziś spadek o 500 czyli w końcu chyba faktycznie zastój za mną W sumie mimo tej paskudnej pogody to w miarę możliwości mykam do pracy na nogach a i kilka razy odśnieżanie się zdarzy (to przed drzwiami firmy, to garaż) więc trochę ruchu więcej jest.

Tak sobie czytam o tych grzechach.... Ja nie zaczęłam diety z porywu serca - była to bardzo przemyślana decyzja i zakodowałam sobie w głowie co można a czego nie. Co drugi dzień kupuję mężowi mnóstwo słodyczy (muszę go utuczyć bo moim kolejnym celem jest ważyć mniej od niego - chyba jakieś 5kg mi zostało, by go dogonić) i szykuję mu różne rzeczy i mimo, że leżą moje ukochane krówki to wiem, że ich nie można i koniec tematu! Mogę mieć tonę niedozwolonych słodyczy przed sobą a i tak ich nie ruszę - po to jest tyle naszych przepisów, żeby to przezwyciężyć i sobie nie żałować. Tyle mojego na ten temat - kto chce niech grzeszy ale żeby potem nie było płaczu, bo "ja nie chudnę, znowu wzrost albo zastój, ta dieta jest do bani!".

Poza tym gratki za spadki
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 06:47   #1754
Nikita_8
Raczkowanie

Dzień dobry!
U mnie dziś spadek 0,2 kg a porcelanki nie było - to chyba przez to, że w pracy zimno, w domu zimno, a zimno sprzyja chudnięciu
Dziś pierwszy dzień PW, więc kolejne 5 dni może być ciężko o spadek. Żeby tak ten I plan osiągnąć - tylko 1 kg brakuje
Nadal nie wchodzę w żadne spodnie sprzed wakacji - ledwo na dupsko wciągam, a o zapięciu mogę zapomnieć, ale jak osiągnę II cel i 85 kg, to już powinno być lepiej znacznie, bo tyle mniej więcej wtedy ważyłam. Cóż - zobaczymy
Myślę, że zmiana celów na co 5 kg jest w moim przypadku bardzo trafna. Zwłaszcza, że ostatni cel nigdy nie został przeze mnie osiągnięty - najmniej ważyłam 78 kg jakieś... 9 lat temu! Ehhh... więc przypuszczam, że poniżej 75 kg będzie baaaardzo trudno zejść.

Gratuluję spadeczków i 3mam kciuki żeby zastoje i wzrosty jak najszybciej minęły!!
No i miłego dnia oczywiście

P.S. Ostatnio dostałam czekoladę - odrobinkę korciło, ale nie dałam się! I jestem dumna z siebie Niestety prawdziwa próba będzie jak dostanę paczkę świąteczną od firmy, bo zawsze dają smakołyki z dużą zawartością czekolady Lindt... Ale nie dam się!
Cel III: 80 kg
Cel IV: 75 kg
Cel V: 70 kg... ?

Stan licznika: 89,0 kg

Edytowane przez Nikita_8
Czas edycji: 2010-12-03 o 06:49
Nikita_8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 07:18   #1755
Inuyashka
BAN stały

dzien dobry

u mnie dzis spadek tylko o 0,3kg pewnie przez ten napad na owoce ale jutro przechode na pW i bedą warzywka

poza tym to dziś tak zimno w nocy ze spałam w tż-towej zimowej pidżamie i z kotem coby mnie lepiej grzał jeszcze zaraz do dentysty ide na to zimno musze wyjsc
dziewczyny a macie pore o której jecie ostatni posiłek?bo ja jem sobie właściwie cały czas to wieśniaka to jajo to plasterek szynki moze nie powinnam jest 2h przed snem bo mam na wieczór bęben zawsze
Stary 2010-12-03, 07:33   #1756
Nikita_8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Inuyashka Pokaż wiadomość
dzien dobry

u mnie dzis spadek tylko o 0,3kg pewnie przez ten napad na owoce ale jutro przechode na pW i bedą warzywka

poza tym to dziś tak zimno w nocy ze spałam w tż-towej zimowej pidżamie i z kotem coby mnie lepiej grzał jeszcze zaraz do dentysty ide na to zimno musze wyjsc
dziewczyny a macie pore o której jecie ostatni posiłek?bo ja jem sobie właściwie cały czas to wieśniaka to jajo to plasterek szynki moze nie powinnam jest 2h przed snem bo mam na wieczór bęben zawsze
Ja jem ostatni posiłek ok. 17-18, ale po prostu nie lubię iść spać z pełnym żołądkiem (przynajmniej na diecie, bo normalnie często mi się to zdarzało), bo wtedy gorzej śpię.
Wiem, że dziewczyny jedzą nawet w środku nocy, no i Dukan tego nie zabrania, wręcz zachęca by jeść kiedy tylko mamy ochotę.

Stary 2010-12-03, 07:45   #1757
frywolna franka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasssikk19 Pokaż wiadomość
Każdemu grzech można odpuścić dziewczyny które są pół roku na diecie czy kilka miesięcy no dobrze każdy potrzebuje odmiany nawet po to żeby się lepiej poczuć wracamy po grzechu n dobrą drogę i staramy się nie popełniać błędu (...), ale są kobitki co co 4 dni grzeszą a to już naprawdę przesada
też tak myślę. Wiele rzeczy kusi, a od lipca zgrzeszyłam dwa razy i to świadomie, bo zaczynając Dukana wiedziałam, że te dwa dni będą dyspensą (wieczór panieński przyjaciółki i jej wesele, na którym byłam świadkiem - a i to starałam się jeść to co wolno, tylko alk był).

Cytat:
Napisane przez legalna_blondynka Pokaż wiadomość
A ja wam powiem ze slodycze chodza za mna 2x bardziej... po prostu mam taka straszna ochotę na czekoladę,żelki,wafelki prawdziwe ciasto... ze jakaś istna masakra... nie pamiętam kiedy tak ostatni raz mialam... chyba jako mala dziewczynka... ale będę silna i sie nie dam...
Si si si. Też mi się chce szalenie. Ale buzia na kłódkę i nic. Cytrusy mi pachną, czekolady się chce do łez, pizza się śni - ale trza być twardym a nie MIĘTKIM
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
tak sobie czytam o tych grzechach.... Ja nie zaczęłam diety z porywu serca - była to bardzo przemyślana decyzja i zakodowałam sobie w głowie co można a czego nie.
Święte słowa - do wyrycia na drzwiach lodówki czy innej szafki- niespodzianki (u mojego TŻ funkcjonuje takie miejsce z dobrociami wszelakimi)
Cytat:
Napisane przez Nikita_8 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
U mnie dziś spadek 0,2 kg a porcelanki nie było - to chyba przez to, że w pracy zimno, w domu zimno, a zimno sprzyja chudnięciu
hehe mi to zimno nie pomaga - bujam się na wadze +/- 0,7 kg a tak liczyłam, że raz w życiu mróz będzie moim sprzymierzeńcem

Gratuluję wszystkich spadków!
Stary 2010-12-03, 07:54   #1758
zmienniczka
Zadomowienie

wreszcie spadek..niewielki ale jest..powoli gubie nadwyzke...- 300 dzis oby tak dalej...

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:00   #1759
kasssikk19
Zadomowienie

Witajcie kobietki
mam nadzieje ze dzisiaj nie będzie tyle grzechów wpadam się przywitać jak wagowo nie wiem zobaczymy za tydzień
dzisiaj zjem pomidorówke z naleśnikowym makaronkiem xD
miłego dzionka
kasssikk19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:27   #1760
asio90
Raczkowanie

GG do asio90

Spadek -200g dziś. Nie za dużo, ale się cieszę! A czemu? A bo pokazało się wielgachne 6 z przodu!
Niesamowite uczucie! Nie pamiętam kiedy miałam wagę poniżej 70 kg...
W 1 klasie gimnazjum chyba
Tak! Teraz trzeba grzeczni dukać, żeby zrzucić 5 kg do świąt... Mam nadzieję, że mi się uda....

Jej! Co ja bym bez tego forum i was wszystkich, kobitki, zrobiła...? Penie już dawno bym przerwała dietę i bym wróciła do tych moich 80,9 , albo nawet bym miała więcej. Ale nie! Trwam! i będę trwać do końca życia, bo nie chcę być grubasem. Chcę wyglądać ładnie, chcę się mieścić w ciuchy z sieciówek w rozmiar "M" i nie chcę wałów tłuszzu na brzuchu, plecach, wielkich ud i pyzowatej buzi. O! I chcę, żeby mój TŻ nosił mnie na rękach! O! OOOO!
Koniec wywodu.
Stary 2010-12-03, 08:31   #1761
frywolna franka
Zakorzenienie

Cytat:

Spadek -200g dziś. Nie za dużo, ale się cieszę! A czemu? A bo pokazało się wielgachne 6 z przodu!
Tak! Teraz trzeba grzeczni dukać, żeby zrzucić 5 kg do świąt... Mam nadzieję, że mi się uda....

Jej! Co ja bym bez tego forum i was wszystkich, kobitki, zrobiła...? Penie już dawno bym przerwała dietę i bym wróciła do tych moich 80,9 , albo nawet bym miała więcej. Ale nie! Trwam! i będę trwać do końca życia, bo nie chcę być grubasem. Chcę wyglądać ładnie, chcę się mieścić w ciuchy z sieciówek w rozmiar "M" i nie chcę wałów tłuszzu na brzuchu, plecach, wielkich ud i pyzowatej buzi. O! I chcę, żeby mój TŻ nosił mnie na rękach! O! OOOO!
Koniec wywodu.
klask i:kla ski:k laski:
Super waga i super wywód. Motywujący!!!!!

Edytowane przez frywolna franka
Czas edycji: 2010-12-03 o 08:33
frywolna franka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 08:37   #1762
asio90
Raczkowanie

GG do asio90

Cytat:
Napisane przez frywolna franka Pokaż wiadomość
klask i:kla ski:k laski:
Super waga i super wywód. Motywujący!!!!!
Stary 2010-12-03, 09:09   #1763
martasdz
Zakorzenienie

wszyscy mają dziś spadki, mam i ja!
u mnie dziś po 3 dniowym zastoju, w końcu, -400g i weszłam wreszcie na 64 kg
brakuje mi 0,1 kg do utraty pełnych 7kg, dukam sobie od 2.11, więc jestem zadowolona.

Co do grzeszków - to każdego indywidualna sprawa jak podchodzi do diety, nie uważam za potrzebne pieklenie się i wytykanie innym jacy to są strasznie nieodpowiedzialni i "miętcy", bo grzeszą już w 1, 5 czy 20 tyg dukania, to nie moja sprawa, ewentualne zastoje też będą nie moje , a uważam, że samemu na własnej skórze trzeba jakby "sprawdzić" jak działają odstępstwa od diety, może potem się ich odechce <oczywiście jeśli ktoś potrzebuje kopniaka w i sam o to prosi, to rozumiem> Ja po jedynym razie, kiedy wypiłam alkohol, przypłaciłam to wzrostem o prawie kilogram i później kilkudniowym zastojem, od tej pory nie miałam alkoholu w ustach i nie zamierzam

Miłego dnia

Edytowane przez martasdz
Czas edycji: 2010-12-03 o 09:14
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 09:12   #1764
Nikita_8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
wszyscy mają dziś spadki, mam i ja!
u mnie dziś po 3 dniowym zastoju, w końcu, -400g i weszłam wreszcie na 64 kg
brakuje mi 0,1 kg do utraty pełnych 7kg, dukam sobie od 2.11, więc jestem zadowolona.

Co do grzeszków - to każdego indywidualna sprawa jak podchodzi do diety, nie uważam za potrzebne pieklenie się i wytykanie innym jacy to są strasznie nieodpowiedzialni i "miętcy", bo grzeszą już w 1, 5 czy 20 tyg dukania, to nie moja sprawa, ewentualne zastoje też będą nie moje , a uważam, że samemu na własnej skórze trzeba jakby "sprawdzić" jak działają odstępstwa od diety, może potem się ich odechce Ja po jedynym razie, kiedy wypiłam alkohol, przypłaciłam to wzrostem o prawie kilogram i później kilku dniowym zastojem, od tej pory nie miałam alkoholu w ustach i nie zamierzam

Miłego dnia
Gratulacje!
Masz rację, aczkolwiek drugiego dnia to nie jest grzech - to raczej... brak diety
Ale ok - nie ma co wałkować.

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:

Koniec wywodu.
Pięknie!! Gratulacje!!

Stary 2010-12-03, 09:26   #1765
kasssikk19
Zadomowienie

gratuluje wszystkim spadeczków wielkie brawa
kasssikk19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 09:51   #1766
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Spadek mam i ja I to aż z 67,6 na 66,8!

Tylko kurcze... Wczoraj zżarłam tylko śniadanie: placki otrębowe i jajecznica a potem tylko wieśniak z czosnkiem... Jakoś apetytu wczoraj zabrakło no i nie mogę się zmusić do jedzenia...

Bardzo często mam takie ubytki w jedzeniu.. Ale waga spada... CO tu zrobić?

Boję się, że jak przejdę na III fazę co już niedługo ma nastąpić to okaże się że nieźle przytyję bo mam zamiar poczuć smak tego chlebka i żółtego sera... Z niecierpliwością czekam na owoce... Na pomarańćze

Chociaż wiem, że większość zarełka z teraz mi pozostanie, bo ten nawyk już się chyba nie zmieni tak bardzo...

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:03   #1767
Alutka007
Przyczajenie

Witam dziś wszystkich!
Powiem Wam, że przed dietą to nie mogłam żyć bez słodyczy. A teraz to mam ochotę na słodycze jak jestem głodna, wtedy zjadam sobie dukanowski posiłek i przechodzi mi ochota na słodycze.
Ale już mam plan jutro upiec sobie serniczek
III faza od 05.02.2011
III faza obecnie - 66 kg
Powiedzenie mojego TŻ: "co się martwisz, co się smucisz, i tak do swojej wagi wrócisz" - oby to nie nastąpiło!
Alutka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 10:18   #1768
gitmartusia
Zadomowienie

Cześć dziewczyny U mnie dzisiaj - 1,1 kg Normalnie w szoku jestem, bo wczoraj sporo zjadłam, bo cały czas czułam głód
Słuchajcie możecie mi powiedzieć, co to jest ten wieśniak, bo widzę, że często się tu pojawia?
Stary 2010-12-03, 10:23   #1769
Alutka007
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny U mnie dzisiaj - 1,1 kg Normalnie w szoku jestem, bo wczoraj sporo zjadłam, bo cały czas czułam głód
Słuchajcie możecie mi powiedzieć, co to jest ten wieśniak, bo widzę, że często się tu pojawia?
to jest serek wiejski
klask i: za spadek!!!
III faza od 05.02.2011
III faza obecnie - 66 kg
Powiedzenie mojego TŻ: "co się martwisz, co się smucisz, i tak do swojej wagi wrócisz" - oby to nie nastąpiło!
Alutka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-03, 12:06   #1770
Ronni
Przyczajenie

Dziewczyny, mam pytanie.
jecie jogurty naturalne z otrębami ? jeśli tak to ile dodajecie łyżeczek otręb ?

ps : mam tylko w domu jogurt naturalny 5% (chyba) z danona, taki : http://i-jedynka.pl/images/produkty/..._naturalny.jpg
myślicie że mogę go zjesć ?
Ronni jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości