|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Błagam pomóżcie
Hej mój problem polega na tym, że okres powinnam dostać około 20 listopada, dziś mamy 4 grudzień i nic. Od czasu do czasu mam bóle przedmiesiączkowe , lecz z okresu nie ma nadal. Jednak mój śluz ostatnio strasznie hm . .. Śmierdzi. Mój facet zrobił mi minetę 15 listopada, przy czym mógł mieć na palcach nie do końca wytartej spermy, oraz uprawiałam z nim dzień później seks analny. W 29 listopada zrobiłam test popołudniu który wyszedł negatywny. Moje pytanie jest takie czy któraś z was wie może czemu mi się spóźnia okres czy to możliwe żebym była w ciąży, czy to jakaś choroba. Do ginekologa mam umówioną wizytę za dwa tygodnie jednak chciałabym wiedzieć czego mogę się spodziewać . POMÓŻCIE !
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- A i jeszcze dodam choć nie wiem czy jest to związane z moimi objawami, na twarzy pojawił mi się trądzik, zawsze go miałam, lecz teraz tak jakby było go więcej . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Błagam pomóżcie
dziewczyno po pierwsze po co wysyłanie linku na innych tematach...
po drugie jak się będziesz tak stresować to nie dostaniesz okresu ! po trzecie myśl że jesteś w ciąży to dostaniesz ciąży urojonej (objawy ciąży wytworzone przez psychikę) i trądzik nasilony i bóle oznaczają że powinnaś dostać okres... jeśli masz umówioną wizytę to poczekaj bo nikt na forum nie da ci fachowej rady czy diagnozy... ani przez minetkę ani przez seks analny nie zajdziesz w ciąże... a pozatym higiena... niech twój facet umyje ręce przed dotykaniem cię w miejsca imtymne bo nabawisz się jakiejś choroby... i jeszcze jedno ja potrafiłam nie mieć okresu 2-3 miesiące (przez stres) i nie jestem w ciąży... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
hmm zrób jeszcze raz test, jak wyjdzie negatywny to raczej ciąza to nie jest. Moglas złapać jakaś infekcje albo masz torbiel na jajniku - jak ja miałam objawił się własnie brakiem okresu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
widziałam dziś to na papilocie xd
więc nie wiem czasem czy to nie podpucha -,- powinnaś się zglosic jak najszybciej do lekarza tak jak piszesz ze masz wizyte za 2 tyg , zawsze mozna isc prywatnie jeśli nie chcesz czekac. Edytowane przez BoWiemZeTegoChcesz Czas edycji: 2010-12-04 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie , to nie jest podpucha i racja umieściłam tą notkę na papilocie, ze względu, iż rozpaczliwie szukam szybkiej pomocy aby się uspokoić .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.