|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
buuu |
|
|
|
|
#62 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
WITAM !!!
Cytat:
![]() a co do naszych planów to TZ chce abym u niego była cały czas ale wiadomo muszę najpierw posiedzieć trochę ze swoją rodziną. myślę że pojadę do niego dopiero po kolacji Wigilijnej
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, mój brat będzie, Babcia to pewnie nie, coraz gorzej z nią :/ Dzisiaj mówiła Sąsiadce, że ma mnie do domu zawołać bo biegam sama pod blokiem (Babci się wkręca, że my jesteśmy dziećmi nadal :/).
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez witam w nowej czesci
![]() Cytat:
![]() od wigilii wieczorem az do 3 stycznia spedzam z TZtem kazda sekunde ![]() ![]() ![]() Cytat:
jest bardzo wylewny Kocham Cie slysze codziennie... w ogole nie ma problemu z wyrazaniem i okazywaniem uczuc... i ja bardzo to sobie cenie...
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś już od momentu, w którym PorannaMgla zwróciła uwagę, że nie ma jej na liście
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Szatanica to widzę, że nie tylko ja spędzam święta w tak nielicznym gronie...
Tobiaszowa mój TŻ często pisze/mówi mi miłe rzeczy, przytula, całuje ![]() Patka niefajnie, widocznie pod tym względem zupełnie się niedopasowaliście, szkoda, że Twój TŻ nie chce pójść na jakiś kompromis i choć trochę zwiększyć kontakt.. swoją drogą jak on to tłumaczy? dlaczego się tak mało odzywa? ja rozumiem mieć dzień/kilka dni gdzie chce się pobyć samemu, jest mniejsza potrzeba kontaktu, bo każdy może mieć jakiś gorszy czas, czas wyciszenia. ale żeby tak cały czas? ja już się wyteżetowałam na dziś. wyszłam wcześniej od TŻta, żeby mógł iść do przyjaciela, którego laska po raz enty olewa, woli exa od niego, etc.. a on głupi trwa w tym toksycznym związku,wybacza zdrady, wszystko, eh.. ![]() właśnie, Nafi! załaduj awatar
Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2010-12-10 o 21:54 |
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz kontakt telefoniczny zazwyczaj jest średni, ale jak pisze czy dzwoni to mi to mówi, także nie mam co narzekać. Obecnie w każdym smsie jest , że tęskni i bardzo kocha, a teraz zarzucił focha bo wyszłam tam gdzie nie chciałam z nim nigdy iść Ja chce go już mieć przy sobie, noc w noc mam sny erotyczne ja już nie mogę wytrzymać Szatan szkoda, że święta spędzisz bez mamy
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Mój jest na pewno bardziej wylewny ode mnie, chociaż to nie takie trudne
Zresztą dla mnie bardziej się liczą czyny, jak mi pomaga, troszczy się o mnie, ciągle chce coś za mnie załatwiać, jak ciepło o mnie mówi do innych osób itd. Co do świąt to TŻ je spędza 3 ulice ode mnie, więc na pewno się widzimy i w wigilię i później już też...Chociaż ja za świętowaniem nie przepadam jakoś szczególnie, ot kolejne miłe spotkanie z rodziną. A następne święta już na pewno spędzimy razem w naszym mieszkaniu, po swojemu Evel pytałaś o szczotkę jonizującą, ja mam prostownicę jonizującą Braun, buczy to tak śmiesznie i włosy mi się nie elektryzują tak jak kiedyś...Chociaż zazwyczaj prostuję tylko grzywkę. |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się o tym nie myśleć.
Jest jeden plus - w tym roku odpocznie zamiast ciągle coś sprzątać, piec i gotować. W przeciwieństwie do mnie Nie wiem, jak ja to wszystko ogarnę, ale przecież nie z takimi rzeczami sobie radziłam
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Zazdrośnice
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Szatan dasz radę
![]() Parvanti a więc rozumiem, że jednak się zdecydowałaś zamieszkać z tŻ?
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() Ja we Wigilię pracuję od 7 do 16 a co potem będzie - nie wiem ![]() A tak to jakoś leci, fajnie z Wami być w nowej części Dobrej nocy
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w sumie zdecydowałam się, racja, tylko nie wiem czy od razu czy jeszcze poczekam kilka miesięcy, zobaczę jak będziemy stać z finansami. Chociaż jego zdaniem jest już postanowione, że się wprowadzam od razu![]() jaga nie gryzę
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko w swoim czasie
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałyście o świetach itd....
zaczęłyście już wielkie porządki, czy zostawiacie to sobie na sam koniec? ja dziś właśnie nieśmiało zaczęłam od kuchni... ![]() Nafi- stopniujesz napięcie nonono ![]() Parvanti- fajnie, że bedziecie ze soba mieszkać to najlepszy sposob na sprawdzenie, czy z tą osoba chce się spedzic rzeczywiscie reszte zycia, czy nie.Mój ko,ega opowiadał mi ostatnio, że jego nowa dziewczyna, z ktora zamieszkał, ku jego zaskoczeniu okazała sie straszną bałaganiarą i UWAHA niechlujem. Nie bede opisywała szczegołów ale... takie mieszkanie e sobą rzeczywiscie weryfikuje wiele spraw. Coca- co tam u Ciebie?
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-12-11 o 00:42 |
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet co do porządków to u mnie jako takich wielkich nie ma, bo sprząta się regularnie
Jedynie najwięcej to jest w kuchni po robieniu jedzenia na święta.. Za tydzień chyba juz ubiorę choinkę, a Wy kiedy ubieracie ? Jej zamiast iść spać albo się uczyć gram na kurniku w pana.
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do choinki-najwcześniej dzień przed Wigilią ubieram, ewentualnie w samą Wigilię. Nigdy wcześniej. |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
A żywą masz czy sztuczną?
Ja zazwyczaj ubieram w weekend przed wigilią, więc pewnie ubiorę za tydzień, albo we wtorek, albo poczekam na tŻ i ubierzemy razem
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheMam sztuczną choinkę. Dobra laska, zmykam kolorowych
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mamie się nudziło w nocy i ubierała do godziny 1 |
|
|
|
|
#83 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Co u Ciebie? Rzadko się ostatnio odzywasz. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie swieta zawsze wygladaly tak, ze wigilia osobno w 1 dzien swiat spotkanie rodzinne u tż, a w drugi dzien swiat spotkanie rodzine u mnie. w tym roku troche inaczej.
wigilia osobno (to raczej taki standard bo mieszkamy od siebie 10 km wiec komu by sie chcialo jechac ;P poza tym tż standardowo pojdzie na "pasterke" z kolegami pod nocny w 1 dzien swiat ide z tż na wesele wiec w drugi dzien swiat bedziemy zdychac ze zmeczenia ![]() co do choinki to mam taka ze sie jej nie ubiera nie ma zadnych ozdob. wyciagam z worka rozkladam i juz gotowe.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-12-11 o 08:44 |
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo szybko
Ja w tamtym roku miałam żywą u siebie w pokoju a w tym chyba sztuczną.. Ale u mnie sypie, świata nie widać ![]() Dzień dobry tak w ogóle
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
ja choinke pewnie tez ubiore juz w przyszly weekend...
TZ mi pomoze, choinka jest sztuczna i ma 2 metry wiec jest co ubierac![]() w wigilie nie ma na to czasu... a co do porzadkow to u mnie tez sprzata sie regularnie ale i tak przed kazdymi swietami jest wielkie sprzatanie, ktore na szczescie mam juz za soba... przed samymi swiatami i tak trzeba bedzie jeszcze dom ogarnac ale to bedzie taki standardzik sprzatania jak co tydzien ![]() moj TZ juz od samego rana szusuje na desce po stokach z kumplem ![]() bedzie u mnie juz po obiedzie
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-12-11 o 10:59 |
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie choinkę ubiera młodsze rodzeństwo jakoś dzień-dwa przed wigilią, mamy sztuczną w tym roku. |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
coz ja jestem switnym przykaldem ze wspolne mieszkanie pokazuje prawdziwe życie. po 2 latach zwiazku zamieszkalam z exem i po miesiacu sie rozstalismy
denerwowalo mnie doslownie wszystko. w czasie tych 2 lat zwiazku nie raz spedzalismy wspolny weekend czy ponad tydzien nawet w czasie wakacji i bylo spoko, ale wspolne mieszkanie pokazalo "zle" nawyki inne wycchowanie podejscie do sprzatania, jedzenia. wyszlo ze tak bardzo sie roznimy ze to nie ma sensu najmniejszego dalej sie razem meczyc ![]() nie wiem jak bedzie z obecnym tż juz dzis irytuje mnie to ze nie wynosi po kolacji od razu talerzyka tylko mowi "zaniose pozniej" co czasem konczy sie tym ze zasypia a talerz jest cala noc w pokoju ( ) tż we wmnie wkurza brak oszczednosci mowi ze musze sie tego nauczyc jak chce byc jego zoną :P
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-12-11 o 11:18 |
|
|
|
#90 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() Wczoraj widziałam się z TŻtem, zapytałam go, jaką ma dla niego wartość ślub kościelny i przysięga małżeńska, skoro jest niewierzący? Odpowiedź brzmiała: "Ładnie wygląda taki ślub, no i ja rozumiem, że dla Ciebie ma wartość. Ale z rozwodem kościelnym jest więcej problemów..." ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Mało sie ostatnio udzielam, bo mam duzo nauki.. Ale podczytuję na bieżąco
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

Od początku naszej znajomości zarzekał się, że żaden z niego romantyk, ale potrafi czasem mnie pozytywnie zaskoczyć i wysłać sms-a z fajnym wyznaniem, napisać list miłosny. Lubię takie gesty i je doceniam. 
Tnz, że będziesz w Święta tylko z tatą?
buuu 

przynajmniej w moim

) tż we wmnie wkurza brak oszczednosci