Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-10, 07:32   #271
bossy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Nosku sto lat sto lat

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Powtrzymują mnie kwestie finansowe - musiałabym duuuużo dostawać, żeby po opłaceniu wynajęcia pokoju (i to tez mnie zniechęca - mieszkać z kilkoma nieznajomymi ludźmi ) normalnie żyć. Najlepiej jakbym jakąs kawalerke wynajęła (nie umiem zyć w tłoku, zwłaszcza z osobami, kórych nie znam), ale z kosztem ponad 1000 trzeba się liczyć, więc drugi 1000 musiałby zostać na rachunki i "zycie". No nie wiem, nie wiem. Muszę się zastanowić co mi się lepiej "opłaca".
No, to dużo zżera pieniędzy ale ja wolę płacić tyle kasy za utrzymanie ale się jakoś rozwijać w znanej firmie, bo pewnie potem nawet będzie łatwiej, mając ją w CV. No i fakt, że nie mieszkam już z rodzicami, też nauka samodzielnosci. Martwienie się za co kupic jedenie bądź dylemat buty vs jedzenie
No i mi na pokój+jedzenie+kosmetyki/chemia+szkołe co miesiąc idzie ok 2tyś. max do 2200zł.

a obecnie mieszkam z fajnymi ludźmi, bo są cicho wracam z pracy i mam spokój, nie ma imprez w mieszkaniu, nikt nie słucha głośno muzyki, czasami spotykamy się w kuchni i gadamy wszyscy. mi to odpowiada. a nasza nowa współlokatorka śpiewa na głos ale mi to nie przeszkadza. śpiewa wszędzie gdzie jest. prysznic/kuchnia/pokój

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2010-12-10 o 07:33
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 09:39   #272
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Gratulacje u mnie dalej z pracą bez zmian już mam tego dość. Niby tymczasowo mam co robić, ale chciałabym już coś znaleźć na stałe i najlepiej w zawodzie.
Dziękuję, chociaż to tylko tymczasowa praca, ale zawsze trochę grosza wpadnie. Mam nadzieję, że Ty też szybko coś znajdziesz.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
fuksjaa gratulacje
Dzięki.
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja też jakoś we wrześniu, nie pamiętam czy na początku czy bliżej końca; w każdym razie odrosty też mam juz spore chociaż w miarę naturalnie wyglądają trzeba przyznać. No ale ciemnieję więc trza cos z tym zrobić. Myślę, że w przyszły piątek zmolestuję mamę

Jako instruktorka? czy mi się pokićkało już?
Ja chyba też w przyszły piątek skuszę się na farbowanie, albo tuż przed świętami, muszę być piękna jak pojadę do teściów.
Nie jako instruktorka, ale nie będę tu na forum pisać.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 11:36   #273
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej się dzis czuję, ale zaraz po śniadaniu wracam do łóżka. Na szczęście przestały mnie boleć kości, bo wczoraj nie mogłam ręką ani nogą ruszyć, byłam słaba strasznie.
Mi chyba juz przeszło to co mnie męczyło, z resztą nie wiem, olewam to
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
a obecnie mieszkam z fajnymi ludźmi, bo są cicho wracam z pracy i mam spokój, nie ma imprez w mieszkaniu, nikt nie słucha głośno muzyki, czasami spotykamy się w kuchni i gadamy wszyscy. mi to odpowiada. a nasza nowa współlokatorka śpiewa na głos ale mi to nie przeszkadza. śpiewa wszędzie gdzie jest. prysznic/kuchnia/pokój
Koleżanka wynajmuje niedaleko mnie kawalerkę za 850 zł, swój ma tam tylko nocny stolik- także można jeszcze znaleźć poniżej 1000 w Krakowie mieszkanie
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja chyba też w przyszły piątek skuszę się na farbowanie, albo tuż przed świętami, muszę być piękna jak pojadę do teściów.
Nie jako instruktorka, ale nie będę tu na forum pisać.
Włąśnie też myślę, ż emoż ejednak tuż przed świętami to zrobić? Zawsze jakiś tydzień po farbowaniu włosy mi się źle układają, a tak to przynajmniej nikt ze znajomych mnie nie będzie widział bo będe u babci
A'propos trzeba wymyślić sobie prezent pod choinkę
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 11:48   #274
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Włąśnie też myślę, ż emoż ejednak tuż przed świętami to zrobić? Zawsze jakiś tydzień po farbowaniu włosy mi się źle układają, a tak to przynajmniej nikt ze znajomych mnie nie będzie widział bo będe u babci
A'propos trzeba wymyślić sobie prezent pod choinkę
Ja mam po farbowaniu suuper włosy, ale ja koloryzuję szamponem, więc może to dlatego. W każdym razie, chcę poczekać jak najdłużej.
Co do prezentów, to mama ostatnio powiedziała, że mam sobie kupić prezent, więc spełniłam jej prośbę.

Dostałam dziś sms'a z Sephory -20% na cały asortyment do 15.12.
Jeżeli któraś chce to prześlę.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-10, 12:19   #275
isa666
Zakorzenienie

Ja ostatnio rozmawiałam z kuzynką-fryzjerką o farbowaniu i powiedziała, że może mi podesłać katalog z farbami profesjonalnymi L`Oreala, podobno nie niszczą włosów tak jak drogeryjne. Tam powinnam znaleźć odcień podobny do mojego naturalnego i powiedziała, że skoro mnie martwią te siwe włosy to powinnam zafarbować. Tylko ja wciąż się waham czy jednak po farbowaniu znów nie zaczną się rozdwajać i wypadać

I w ogóle ostatnio dużo poczytałam i pooglądałam filmików na youtube o przedłużaniu włosów i myślę o zakupie tych tzw. klipów. Może na wiosnę zaryzykuję i sobie kupię

Odebrałam moje zamówienie z Avonu (mus do ciała tajski PS) i Ori (mini-kremik Tender Care waniliowy i krem do twarzy z jagodami). I złożyłam też kolejne zamówienie na granatowy metaliczny lakier do paznokci z Ori a z Avonu zestaw Naturalsów jabłko z karmelem
Stary 2010-12-10, 12:40   #276
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja mam po farbowaniu suuper włosy, ale ja koloryzuję szamponem, więc może to dlatego. W każdym razie, chcę poczekać jak najdłużej.
Co do prezentów, to mama ostatnio powiedziała, że mam sobie kupić prezent, więc spełniłam jej prośbę.

Dostałam dziś sms'a z Sephory -20% na cały asortyment do 15.12.
Jeżeli któraś chce to prześlę.
Kondycyjnie to niby tez super, ale własnie dlatego są zbyt gładkie i klapnięte, po szamponach też
Mi tato pewnie tez tak powie. Właśnie uzgadniałam z babcią co komu pod choinkę, to pewnie i sobie coś znajdę, jak tato sypnie groszęm troszkę

Też dostałam, ale w sumie z S. nic nie chcę...
Cytat:
Ja ostatnio rozmawiałam z kuzynką-fryzjerką o farbowaniu i powiedziała, że może mi podesłać katalog z farbami profesjonalnymi L`Oreala, podobno nie niszczą włosów tak jak drogeryjne. Tam powinnam znaleźć odcień podobny do mojego naturalnego i powiedziała, że skoro mnie martwią te siwe włosy to powinnam zafarbować. Tylko ja wciąż się waham czy jednak po farbowaniu znów nie zaczną się rozdwajać i wypadać

Odebrałam moje zamówienie z Avonu (mus do ciała tajski PS) i Ori (mini-kremik Tender Care waniliowy i krem do twarzy z jagodami). I złożyłam też kolejne zamówienie na granatowy metaliczny lakier do paznokci z Ori a z Avonu zestaw Naturalsów jabłko z karmelem
Moje jakoś się trzymają, no ale farbuję góra 3 razy do roku więc chyba nie bardzo im szkodzę- mam nadzieję ciekawa jestem tych nowych farb opartych na olejkach INOA loreala właśnie.

Ten lakier to z tej młodzieżowej linii? też kusił razem z różowym, ale byłam dzielna
Może dziś uda mi się pomalowac pazury to wypróbuję spraya essence wreszcie.

W domu tragedia- ojciec ma urlop do samych Świąt i siedzi w domu
Stary 2010-12-10, 13:03   #277
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ten lakier to z tej młodzieżowej linii? też kusił razem z różowym, ale byłam dzielna

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-11, 15:15   #278
emememsik
po prostu Em :)

Mogę prosić o głosy w nowym konkursie? Link w podpisie.

Ja mam dziś dzień lenia, leżę w łóżku i nic nie robię.
Stary 2010-12-11, 17:40   #279
rzyrafka
Zakorzenienie

Kliknięte.

Znów zalatany dzionek- blacharz (zespawał mi zepsuty stołek, odebrałam ), jedna galeria, druga galeria- za prezentami oczywiście (dla babci kosmetyki Dove ProAge, dla siebie 2 lakiery ), załapałam się na brafitting u Ewy Michalak ale musiałam odstać chyba z 2 godizny w kolejce- no ale mam stanik, śliczny beżaczek I jeszcze zakupy spożywcze. Teraz wymyłam stos garów, zrobiłam to tiramisu z proszku i padam. a jeszcze muszę się mega odstrzelić i potem sru na 2 imprezy

Próbowałam wczoraj tuszu MACa na bazie EL, niby ciut lepiej pogrubia, ale dalej druga warstwa robi nóżki
Dostawy nowych GW nie było w krakowskiej
Stary 2010-12-11, 18:35   #280
bossy
Zakorzenienie

Kupiłam sobie lactacyd femina plus, ten płyn ginekologiczny do h.intymnej na podrażnienia i upławy, ph 3,5.
Używała któraś z Was?

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2010-12-11 o 21:50
Stary 2010-12-11, 21:42   #281
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie lactacyd femina plus, ten płyn ginekologiczny do h.intymnej na podrażnienia i upłaty, ph 3,5.
Używała któraś z Was?
Nie miałam, kupiłam nie dawno zielonego znów. Ale kusił, może następny wezmę ten co Ty

ej, motyla noga, zaspałam na imprezę obudziłam się ok 21. Już wymalowana, znikam, miłego wieczorku wszystkim
Stary 2010-12-11, 21:50   #282
bossy
Zakorzenienie

A zielony fajny?

.supergirls just fly.
Stary 2010-12-11, 21:56   #283
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A zielony fajny?
słyszałam, że dużo kobiet skarży się, że nie czują się po nim tak świeżo jak w przypadku klasycznego Lactacydu sama nie miałam okazji testować
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 22:02   #284
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
słyszałam, że dużo kobiet skarży się, że nie czują się po nim tak świeżo jak w przypadku klasycznego Lactacydu sama nie miałam okazji testować
Ja jestem po 1 użyciu i czuję się ok Jak trochę poużywam to napiszę jak się sprawuje.
No i mi chodzi o to, żeby ph było właśnie niższe. A klasyczny lactacyd niestety nie ma tego 3,5 h. Kupiłam jeszcze jakieś chusteczki do higieny intymnej z kwasem mlekowym, dla skóry wrażliwej. Nie pamietam jakie a nie chce mi się sięgać do torebki, bo już leżę Ale coś tam Bio A..

Ah, Organzzo, ta sukienka z zary jest prześliczna. Czaję się w sumie sama na tę czarną, ale z rękawem 3/4. Nie mierzyłam jeszcze, bo mi się nie chciało, ale może się na nią skuszę w zależności od tego jak będzie leżała. Ostatnio w zarze kupiłam spódnicę ołówkową z podobnego materiału, choć troszkę rozciągliwą, z taką pseudo-skórzaną wstawką u góry, taki szerszy pasek. z przodu ma 2 kieszonki imitacje. uwielbiam ją. jest cudowna.

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2010-12-11 o 22:03
Stary 2010-12-12, 09:24   #285
kochanie
Wtajemniczenie

Cześć
Dawno mnie nie było, ale ostatnio wstaję o 6, wracam w nocy i po prostu nie mam wtedy siły na wizaz tylko od razu idę spać
A wczoraj jak juz miałam chwilę, to najpierw się w końcu wyspałam, a później zaczęłam sprzątać kosmetyki Kupiłam na coastalscents dużo pojemniczków na cienie i w końcu poprzesypywałam swoje miki do nich, ale teraz ślicznie wyglądają
Zamówiłam też u nich zgięty pędzelek do kresek i liner w żelu, jej nawet ja maluję tym zestawem super cienkie kreski!
I kupiłam nową suszarkę w końcu, wzięłam Rowenty, ma moc 2300 W, więc wreszcie mam suszarkę, która nawet moje włosy suszy w miarę szybko
Tak poza tym kosmetycznie staram się zużywać niż kupować

Cytat:
Gratulacje u mnie dalej z pracą bez zmian już mam tego dość. Niby tymczasowo mam co robić, ale chciałabym już coś znaleźć na stałe i najlepiej w zawodzie.
Mam to samo, pracę niby mam, ale nie na stałe, a ofert w zawodzie w ogóle nie ma (w Warszawie, bo w małych miastach czaaasem się trafiają)

Dobra, zaraz przychodzą do mnie "goście", a ja siedzę w szlafroku
Miłego dnia wszystkim

Edycja:
Zapomniałam też: Organzzo, śliczna ta sukienka, muszę się wybrać w końcu na zakupy i obejrzeć te sukienki. Miałam oszczędzać, ale jedna sukienka mi nie zaszkodzi przecież

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2010-12-12 o 09:26
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 09:49   #286
isa666
Zakorzenienie

Hej kochanie

Ja dziś od rana w łóżku leżę, znów się gorzej czuję a wczoraj wydawało mi się, że jest lepiej Jestem strasznie senna i słaba. Wczoraj wieczorem na szczęście trochę się porolniczyłam, bo inaczej wyglądałabym dziś jak zombie. Pomalowałam tez pazurki, ale pewnie jutro mi wszystko odpryśnie przez noszenie rękawiczek. Ostatnio przez to w ogole nie malowałam paznokci, a że dłonie mi zawsze marzną to nie wyobrażam sobie nie zakładać rękawiczek.
Stary 2010-12-12, 10:39   #287
Hosenka*
Zakorzenienie

Kupiłam wczoraj narty

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 10:43   #288
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Nie trać nadziei Choć domyślam się, że szukanie pracy w obecnej sytuacji panującej na rynku pracy jest cholernie trudne.
Zależy w jakiej branży w mojej trudne, ale już np. ofert dla księgowych, informatyków i przedstawicieli handlowych jest mnóstwo i codziennie więcej.

Cytat:
Koleżanka wynajmuje niedaleko mnie kawalerkę za 850 zł, swój ma tam tylko nocny stolik- także można jeszcze znaleźć poniżej 1000 w Krakowie mieszkanie
Można znajomi wynajmują teraz kawalerkę za 800 już z czynszem, więc super tanio. W bloku TŻa jest kawalerka do wynajęcia za 600, tylko ona jest niefajna bo z oknami koło drzwi do zsypu ale to nie zmienia faktu, że tania.

Cytat:
Profesjonalne L'oreale są fajne i mają ogromny wybór kolorów, farbowałam nimi u fryzjerki kiedyś, tylko nie wiem czy nie kryją gorzej niż drogeryjne. Chyba że to moja fryzjerka robiła mieszankę z mniejszą ilością wody utlenionej, bo zawsze była czuła na zniszczenie włosów.

Cytat:
Kupiłam sobie lactacyd femina plus, ten płyn ginekologiczny do h.intymnej na podrażnienia i upławy, ph 3,5.
Używała któraś z Was?
Ja właśnie mam zamiar kupić ten, teraz mam Ziaję i chciałabym coś porządnego i mocniejszego, bo zadowolona nie jestem.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
I kupiłam nową suszarkę w końcu, wzięłam Rowenty, ma moc 2300 W, więc wreszcie mam suszarkę, która nawet moje włosy suszy w miarę szybko
Też muszę kupić suszarkę mam upatrzonego Philipsa i chciałam go dostać pod choinkę ale nikt nie chce mi go kupić.

Dzisiaj w końcu się wyspałam bo ostatnio codziennie zrywam się przed 8 a chodzę spać po północy po kilku godzinach remontów i sprzątania. Muszę jeszcze dziś zrobić pazurki, ugotować coś dobrego i jechać do dalekiego OBI dokupić dekory do moich płytek, bo koło mnie nie było. Ale przynajmniej płytki do łazienki i do kuchni na ściany już mam i panele wybrałam. Tylko z drzwiami mam problem, bo nic ładnego nie mogę znaleźć w wenge.

Ale z kosmetyków w tym miesiącu kupiłam wciąż tylko Carmex w sztyfcie i serum do paznokci L'Biotica.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 10:47   #289
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy w jakiej branży w mojej trudne, ale już np. ofert dla księgowych, informatyków i przedstawicieli handlowych jest mnóstwo i codziennie więcej.
A to też prawda. Ja często żałuję, że nie zostalam informatykiem, a teraz już na to za późno

Cytat:
Profesjonalne L'oreale są fajne i mają ogromny wybór kolorów, farbowałam nimi u fryzjerki kiedyś, tylko nie wiem czy nie kryją gorzej niż drogeryjne. Chyba że to moja fryzjerka robiła mieszankę z mniejszą ilością wody utlenionej, bo zawsze była czuła na zniszczenie włosów.
Mnie nie zależy na mocnym kolorze. Chcę tylko przykryć te siwe i jeśli kolor farby będzie jak najbardziej zbliżony do mojego naturalnego to może nawet nie będę farbować całości tylko ten fragment, gdzie mam siwe. Choc z drugiej strony kusi mnie lekkie przyciemnienie, chciałabym mieć taki ładny szatyn a nie obecne blondowo-szatynowo-rudawe coś

EDIT: Hosenko, em kliknęłam Wam w bannerki

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2010-12-12 o 10:51
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-12, 14:28   #290
emememsik

ice, co to za suszarka? Też muszę jakąś kupić i jeszcze chciałabym lokówkę, widziałam dziś jedną fajną Remingtona.

W L'Occitane kupiłam cynamonowo-pomarańczowe mydełko za 15 zł i dostałam gratis krem do rąk, który kosztuje normalnie 29 zł.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Macie może telefony dotykowe? Bo nie umiem się zdecydować na żaden, a mam czas do jutra.
Stary 2010-12-12, 21:15   #291
iceflower
Przyjaciółka KWC

Em, taką bym chciała: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=3418651 wychodzi dość tanio i myślę, że będzie fajna. A w jakiejś gazetce z marketu agd rtv była taka tylko biała w komplecie z lokówką.

Ja telefonu dotykowego nigdy nie kupię. Tata miał Omnię, toż to koszmar z tym ekranem. I te poodbijane paluchy, nie chciałabym tego. Za to zakochałam się w E72 klawiatura qwerty nigdy do mnie nie przemawiała, ale odkąd się nim pobawiłam uważam że jest super.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2010-12-12 o 21:44
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-12, 23:10   #292
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

Też muszę kupić suszarkę mam upatrzonego Philipsa i chciałam go dostać pod choinkę ale nikt nie chce mi go kupić.

Ale z kosmetyków w tym miesiącu kupiłam wciąż tylko Carmex w sztyfcie i serum do paznokci L'Biotica.
Mamy teraz fakultet "pierwszy krok na rynku pracy" i pierwsze co babka powiedziała po swoim nazwisku to to, że po naszych studiach tylko 10% absolwentów znajdzie prace w zawodzie i w związku z tym ona nam będzie mówić o przekwalifikowaniu się. Nam się noże w kieszeniach pootwierały normalnie Ja myślałam, że się dowiem np. jak się sprzedać żeby jednak w zawodzie prace dostać

Spotkałam się z opiniami różnych fryzjerek, ze od Loreali lepsze są Welle profesjonalne- dużo trwalszy kolor

A ja nie potrzebuję suszarki wcale, używam jej dosłownie 3 razy do roku

No to ładnie Ci idzie moja lista przychodów i odchodów ma już objętościowo 3/4 listopadowej a jeszcze połowy miesiąca nie ma A własnie- jaki drogeryjny kremik do rąk polecacie? Jednak zubiona tołpa się nie odnalazła, ale po tych dwóch razach wcale nie mam ochoty jej kupić znów
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
W L'Occitane kupiłam cynamonowo-pomarańczowe mydełko za 15 zł i dostałam gratis krem do rąk, który kosztuje normalnie 29 zł.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Macie może telefony dotykowe? Bo nie umiem się zdecydować na żaden, a mam czas do jutra.
Ooo, fajna promocja

Siostra ma Corby i nie narzeka.

Jeszcze mi się przypomniało- w drogerio-aptece babka przy kasie mówiła, że od 18 grudnia można przynieść starą maskarę i za 5 zł wymienić ją na Gosh Amazing Lenght &Build. Chyba skorzystam jeśli będę w stanie się rozstać z którąś ze szczoteczek po obecnych trzech końcówkach (bo je niestety chomikuję nie wiem po co zupełnie )
Aha i jest też nowa marka tuszy do rzęs od producenta Gosha- nazywa się ACE of FACE, jak nie zapomnę to jutro cykne fotę ulotce. tuszę kosztowały ok 35 zł z tego co pamiętam.

Ale się udała impreza- wróciłam dziś po 20 i na jutor znów nic nie umiem ani nie napisałam pracki, która wisi nade mną juz ze 3 tygodnie :/ Ale za to może się chociaż nie spóźnię, bo mi 173 przywrócili częściowo na starą trasę.

We wtorek przylatuje przyjaciółka z UK, nie mogę sie doczekać spotkania

A jutro obejrzę ostatniego Dextera!

Jeeju, ale jestem rozgrzebana, tonę w śmieciach na biurku i podłodze. Muszę ogarnąć zmiany w planie zajęć i w ogóle się poskładac do kupy bo jutro zginę
Stary 2010-12-13, 07:16   #293
isa666
Zakorzenienie

Matko, znów rano śnieżyca zaskoczyła drogowców i zostałam zmuszona jechać autobusem, co mnie coraz bardziej wkurza, bo w Krakowie drogi odśnieżone a u mnie na wsi biało i zaspy. A wczoraj tak ładnie się stopiło wszystko i już trawa nawet wychodziła spod śniegu.

Co do tel. dotykowych mam takie samo zdanie jak ice - zaraz cały ekran w paluchach a poza tym nie wyobrażam sobie używać tego typu sprzętu zimą przy zmarzniętych dłoniach Co jak co, ale ja jednak wolę klasyczne komórki

rzyrafko ja do łapek lubię krem Neutrogeny, ale nie wiem czy on jest jeszcze dostępny? Taki w tubce z małą dziurką do wyciskania Jest strasznie gęsty i wyciskanie go to męka, ale na zimę nie znałam lepszego. Chyba też się muszę rozejrzeć za nim, bo póki co zużywam jakiegoś zwyklaka z Avonu. A na noc na łapki nakładam raz na czas krem do stóp i łokci z tropikalnej serii PS, bo świetnie też działa na dłonie
Stary 2010-12-13, 07:24   #294
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ah, Organzzo, ta sukienka z zary jest prześliczna. Czaję się w sumie sama na tę czarną, ale z rękawem 3/4. Nie mierzyłam jeszcze, bo mi się nie chciało, ale może się na nią skuszę w zależności od tego jak będzie leżała. Ostatnio w zarze kupiłam spódnicę ołówkową z podobnego materiału, choć troszkę rozciągliwą, z taką pseudo-skórzaną wstawką u góry, taki szerszy pasek. z przodu ma 2 kieszonki imitacje. uwielbiam ją. jest cudowna.
Dziękuję miło mi, że się podoba

jeszcze niedawno Zara była, w moim przekonaniu, sklepem dla pań 30+, a teraz praktycznie nie ma wizyty, żeby coś mi się nie spodobało
wczoraj mierzyłam czerwoną z rękawem 3/4, jest krótsza od tej poprzedniej, ale też mi się podoba (też ładnie podkreśla talię, ale na zdjęciu tego nie widać..) choć pewnie czarna byłaby lepsza (chociażby pod względem doboru dodatków), ale już nie przymierzałam
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Edycja:
Zapomniałam też: Organzzo, śliczna ta sukienka, muszę się wybrać w końcu na zakupy i obejrzeć te sukienki. Miałam oszczędzać, ale jedna sukienka mi nie zaszkodzi przecież
Dziękuję kup sobie, na pewno nie zaszkodzi
Cytat:
ja mam Avilę od ponad roku i nie narzekam, łatwy w obsłudze, pisanie podobnie jak w "normalnym" telefonie.. po jakimś czasie w ogóle nie czuć różnicy no i mają większe ekrany, ja lubię no i odnosząc się do słów Isy, używam go w rękawiczkach i również nie mam problemu ze sprawnym posługiwaniem się nim

nowa gazetka SP (ta od czwartku) klik1 klik2 klik3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara_red.jpg (26,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara_red2.jpg (20,2 KB, 26 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2010-12-13 o 09:41
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 10:54   #295
emememsik

Zdecydowałam się na HTC Wildfire.
Stary 2010-12-13, 11:36   #296
bossy
Zakorzenienie

Poklikałam Wam w banerki

.supergirls just fly.
Stary 2010-12-13, 12:31   #297
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Wreszcie mam dłuższą przerwę od zjazdów na uczelni! Następny dopiero 8.01 Dobrze, że cały ostatni tydzień siedziałam nad książką, bo w sob. na zajęciach wszystkich pytała z treści i okazało się, że większość nie przeczytała. Poza tym oddałam część pracy promotorce i mnie pochwaliła, "że ma to ręce i nogi i że przyjemnie się tego słucha(bo czytamy jej, jest nas mało)" a to w jej ustach nie lada komplement! Aż mi się chce pisać dalej. Bo jakby powiedziała, że do bani i mam pisać jeszcze raz to nie miałabym motywacji. Wczoraj się strasznie wymarzłam na przystanku- specjalnie wyszłam wcześniej, żeby zdążyć na wcześniejszego busa, a tu on nie przyjechał i stałam prawie godzinę! I potem w busie też

Nadal czekam na przesyłkę z Eskulapa! zamawiałam 30.11! Miała być już w pt. wg maila, jakiego od nich dostałam, a nadal nic.

Co do suszarki to ja mam taką małą i lekką Brauna i już służy mi kilka lat! Przynajmniej nie bolą ręce jak się trzyma w górze no i wszędzie można ją zabrać, ma kabel chowany w rączce
A co do Lactacydu, to kupiłam zielony, mam w zapasie, a teraz męczę różową ziaję Intima. Nie wiem po co kupiłam tą butlę, kiepski jest ten żel, nie odświeża tak dobrze jak L. Też mnie ciekawi ten płyn ginekologiczny. Jest już też w Naturze, to kiedyś się skuszę.

Byłam ostatnio w sob. w rossmanie, ale nic mnie nie skusiło. A było tyyle ludzi, że nie dało się niczego obejrzeć. Miałam w ręku mus do ciała Bielendy Beauty milky, ale odłożyłam, bo przypomniałam sobie ilość swoich smarowideł. Ale kiedyś kupię, bo jest on na mojej liście must-have

Od dziś zaczynam jakies porządki świąteczne, ale jakoś nie mam weny(miałam jak miałam masę czytania i pisania do szkoły )

Jutro może pobuszuję po mieście i po Naturze też

No i postanowiłam wziąć udział w konkursie, więc proszę o kliki
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-13, 13:16   #298
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko ja do łapek lubię krem Neutrogeny, ale nie wiem czy on jest jeszcze dostępny? Taki w tubce z małą dziurką do wyciskania Jest strasznie gęsty i wyciskanie go to męka, ale na zimę nie znałam lepszego. Chyba też się muszę rozejrzeć za nim, bo póki co zużywam jakiegoś zwyklaka z Avonu. A na noc na łapki nakładam raz na czas krem do stóp i łokci z tropikalnej serii PS, bo świetnie też działa na dłonie
O, mama ma gdzieś tego tropikalnego, juz kiedyś mi mówiła, że nie używa to jej ukradnę
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
wczoraj mierzyłam czerwoną z rękawem 3/4, jest krótsza od tej poprzedniej, ale też mi się podoba (też ładnie podkreśla talię, ale na zdjęciu tego nie widać..) choć pewnie czarna byłaby lepsza (chociażby pod względem doboru dodatków), ale już nie przymierzałam

nowa gazetka SP (ta od czwartku) klik1 klik2 klik3
Jejku, ślicznie Ci w niej!

Przejrzałam, ciekawe to coś nowego Aphrodite na bazie oliwy- moż emają kremik do łapek też? Moż ekupię coś do mycia buzi SebaMed- nigdy nie używałam, a akurat kończymyw domu różne resztki. Czy micel Avene jest dobry do demakijażu oczu? I jest balsam do ust w sztyfcie Tisane, opłaca się za tę cenę czy szukać w zwykłych aptekach?
Cytat:
Zdecydowałam się na HTC Wildfire.
Eee, a co to?
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Wczoraj się strasznie wymarzłam na przystanku- specjalnie wyszłam wcześniej, żeby zdążyć na wcześniejszego busa, a tu on nie przyjechał i stałam prawie godzinę! I potem w busie też

Byłam ostatnio w sob. w rossmanie, ale nic mnie nie skusiło. A było tyyle ludzi, że nie dało się niczego obejrzeć. Miałam w ręku mus do ciała Bielendy Beauty milky, ale odłożyłam, bo przypomniałam sobie ilość swoich smarowideł. Ale kiedyś kupię, bo jest on na mojej liście must-have

Od dziś zaczynam jakies porządki świąteczne, ale jakoś nie mam weny(miałam jak miałam masę czytania i pisania do szkoły )
Ja tak strasznei chciałam wypróbować dziś nową trasę autobusu, że saspałam i nie ruszyłam na zajęcia Zaraz wyłażę, pojadę się zarejestrowac na usg tarczycy i moze dokupię część prezentów choinkowych.
Sprzedałam podkład MACa- muszę wysłać po drodze.
Skończył mi się karnet na fitness, ale nie wiem czy zdążę dziś wykupić. Chyba poświęcę dzień na porządki, bo w zeszłym tygodniu się nie udało

Miłego dzionka
Stary 2010-12-13, 14:27   #299
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Poklikałam Wam w banerki
Ja się chyba wycofam, do najniższej ilości w rankingu brakuje mi już 60 klików i chyba tego nie nadrobię Ale będę klikać innym.

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Nadal czekam na przesyłkę z Eskulapa! zamawiałam 30.11! Miała być już w pt. wg maila, jakiego od nich dostałam, a nadal nic.
O kurczę, a może to wina kuriera?

Moja paczka z Apteki Słonik dziś przyszła I w dodatku dostałam gratis miniaturkę balsamu do ciała Avene
Wymaziałam się od razu emulsją SPF 50, wchłonęła się do matu, choć faktycznie nieco bieli. Jutro będzie test bojowy na mrozie.
Stary 2010-12-13, 21:34   #300
rzyrafka
Zakorzenienie

a ja sobie kupilam kolejny lakier gw pod choinkę znów nie dostali na osiedlu tych zimowych GW tylko letnie FC moze w galerii jutro będą

Ostatni Dexter obejrzany, aż się łezka w oku kręci <chlipchlip>
Byłyśmy z siostrami w multikinie na Maczecie- boskie
I w ogóle po raz pierwszy w życiu mam ochotę iść na świąteczny film do kina- Home for Christmas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości