![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Nosku sto lat sto lat
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i mi na pokój+jedzenie+kosmetyki/chemia+szkołe co miesiąc idzie ok 2tyś. max do 2200zł. a obecnie mieszkam z fajnymi ludźmi, bo są cicho ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-12-10 o 07:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki. ![]() Cytat:
![]() Nie jako instruktorka, ale nie będę tu na forum pisać. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A'propos ![]() ![]()
![]() |
#274 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Co do prezentów, to mama ostatnio powiedziała, że mam sobie kupić prezent, więc spełniłam jej prośbę. ![]() Dostałam dziś sms'a z Sephory -20% na cały asortyment do 15.12. Jeżeli któraś chce to prześlę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio rozmawiałam z kuzynką-fryzjerką o farbowaniu i powiedziała, że może mi podesłać katalog z farbami profesjonalnymi L`Oreala, podobno nie niszczą włosów tak jak drogeryjne. Tam powinnam znaleźć odcień podobny do mojego naturalnego i powiedziała, że skoro mnie martwią te siwe włosy to powinnam zafarbować. Tylko ja wciąż się waham czy jednak po farbowaniu znów nie zaczną się rozdwajać i wypadać
![]() I w ogóle ostatnio dużo poczytałam i pooglądałam filmików na youtube o przedłużaniu włosów i myślę o zakupie tych tzw. klipów. Może na wiosnę zaryzykuję i sobie kupię ![]() Odebrałam moje zamówienie z Avonu (mus do ciała tajski PS) i Ori (mini-kremik Tender Care waniliowy i krem do twarzy z jagodami). I złożyłam też kolejne zamówienie na granatowy metaliczny lakier do paznokci z Ori a z Avonu zestaw Naturalsów jabłko z karmelem ![]()
#276 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tato pewnie tez tak powie. Właśnie uzgadniałam z babcią co komu pod choinkę, to pewnie i sobie coś znajdę, jak tato sypnie groszęm troszkę ![]() Też dostałam, ale w sumie z S. nic nie chcę... Cytat:
![]() Ten lakier to z tej młodzieżowej linii? też kusił razem z różowym, ale byłam dzielna ![]() Może dziś uda mi się pomalowac pazury to wypróbuję spraya essence wreszcie. W domu tragedia- ojciec ma urlop do samych Świąt i siedzi w domu ![]() ![]()
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#278 |
po prostu Em :)
|
Mogę prosić o głosy w nowym konkursie? Link w podpisie.
![]() Ja mam dziś dzień lenia, leżę w łóżku i nic nie robię. ![]()
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Kliknięte.
Znów zalatany dzionek- blacharz (zespawał mi zepsuty stołek, odebrałam ![]() ![]() ![]() ![]() Próbowałam wczoraj tuszu MACa na bazie EL, niby ciut lepiej pogrubia, ale dalej druga warstwa robi nóżki ![]() Dostawy nowych GW nie było w krakowskiej ![]()
#280 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie lactacyd femina plus, ten płyn ginekologiczny do h.intymnej na podrażnienia i upławy, ph 3,5.
Używała któraś z Was? ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-12-11 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej, motyla noga, zaspałam na imprezę ![]() ![]()
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
A zielony fajny?
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
słyszałam, że dużo kobiet skarży się, że nie czują się po nim tak świeżo jak w przypadku klasycznego Lactacydu
![]()
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i mi chodzi o to, żeby ph było właśnie niższe. A klasyczny lactacyd niestety nie ma tego 3,5 h. Kupiłam jeszcze jakieś chusteczki do higieny intymnej z kwasem mlekowym, dla skóry wrażliwej. Nie pamietam jakie a nie chce mi się sięgać do torebki, bo już leżę ![]() Ah, Organzzo, ta sukienka z zary jest prześliczna. Czaję się w sumie sama na tę czarną, ale z rękawem 3/4. Nie mierzyłam jeszcze, bo mi się nie chciało, ale może się na nią skuszę w zależności od tego jak będzie leżała. Ostatnio w zarze kupiłam spódnicę ołówkową z podobnego materiału, choć troszkę rozciągliwą, z taką pseudo-skórzaną wstawką u góry, taki szerszy pasek. z przodu ma 2 kieszonki imitacje. uwielbiam ją. jest cudowna.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-12-11 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dawno mnie nie było, ale ostatnio wstaję o 6, wracam w nocy i po prostu nie mam wtedy siły na wizaz tylko od razu idę spać ![]() A wczoraj jak juz miałam chwilę, to najpierw się w końcu wyspałam, a później zaczęłam sprzątać kosmetyki ![]() ![]() Zamówiłam też u nich zgięty pędzelek do kresek i liner w żelu, jej nawet ja maluję tym zestawem super cienkie kreski! I kupiłam nową suszarkę w końcu, wzięłam Rowenty, ma moc 2300 W, więc wreszcie mam suszarkę, która nawet moje włosy suszy w miarę szybko ![]() Tak poza tym kosmetycznie staram się zużywać niż kupować ![]() Cytat:
![]() Dobra, zaraz przychodzą do mnie "goście", a ja siedzę w szlafroku ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() Edycja: Zapomniałam też: Organzzo, śliczna ta sukienka, muszę się wybrać w końcu na zakupy i obejrzeć te sukienki. Miałam oszczędzać, ale jedna sukienka mi nie zaszkodzi przecież ![]() Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-12-12 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Hej kochanie
![]() Ja dziś od rana w łóżku leżę, znów się gorzej czuję a wczoraj wydawało mi się, że jest lepiej ![]()
#288 | |||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj w końcu się wyspałam bo ostatnio codziennie zrywam się przed 8 a chodzę spać po północy po kilku godzinach remontów i sprzątania. ![]() ![]() ![]() Ale z kosmetyków w tym miesiącu kupiłam wciąż tylko Carmex w sztyfcie i serum do paznokci L'Biotica. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() EDIT: Hosenko, em kliknęłam Wam w bannerki ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-12-12 o 10:51 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
|
ice, co to za suszarka? Też muszę jakąś kupić i jeszcze chciałabym lokówkę, widziałam dziś jedną fajną Remingtona.
![]() W L'Occitane kupiłam cynamonowo-pomarańczowe mydełko za 15 zł i dostałam gratis krem do rąk, który kosztuje normalnie 29 zł. ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Macie może telefony dotykowe? Bo nie umiem się zdecydować na żaden, a mam czas do jutra. ![]()
![]() |
#291 |
Przyjaciółka KWC
|
Em, taką bym chciała: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=3418651
![]() ![]() Ja telefonu dotykowego nigdy nie kupię. ![]() ![]() ![]()
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2010-12-12 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spotkałam się z opiniami różnych fryzjerek, ze od Loreali lepsze są Welle profesjonalne- dużo trwalszy kolor ![]() A ja nie potrzebuję suszarki wcale, używam jej dosłownie 3 razy do roku ![]() No to ładnie Ci idzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Siostra ma Corby i nie narzeka. Jeszcze mi się przypomniało- w drogerio-aptece babka przy kasie mówiła, że od 18 grudnia można przynieść starą maskarę i za 5 zł wymienić ją na Gosh Amazing Lenght &Build. Chyba skorzystam jeśli będę w stanie się rozstać z którąś ze szczoteczek po obecnych trzech końcówkach (bo je niestety chomikuję nie wiem po co zupełnie ![]() Aha i jest też nowa marka tuszy do rzęs od producenta Gosha- nazywa się ACE of FACE, jak nie zapomnę to jutro cykne fotę ulotce. tuszę kosztowały ok 35 zł z tego co pamiętam. Ale się udała impreza- wróciłam dziś po 20 ![]() We wtorek przylatuje przyjaciółka z UK, nie mogę sie doczekać spotkania ![]() A jutro obejrzę ostatniego Dextera! Jeeju, ale jestem rozgrzebana, tonę w śmieciach na biurku i podłodze. Muszę ogarnąć zmiany w planie zajęć i w ogóle się poskładac do kupy bo jutro zginę ![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Matko, znów rano śnieżyca zaskoczyła drogowców
![]() Co do tel. dotykowych mam takie samo zdanie jak ice - zaraz cały ekran w paluchach a poza tym nie wyobrażam sobie używać tego typu sprzętu zimą przy zmarzniętych dłoniach ![]() ![]() rzyrafko ja do łapek lubię krem Neutrogeny, ale nie wiem czy on jest jeszcze dostępny? Taki w tubce z małą dziurką do wyciskania ![]() ![]()
#294 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeszcze niedawno Zara była, w moim przekonaniu, sklepem dla pań 30+, a teraz praktycznie nie ma wizyty, żeby coś mi się nie spodobało ![]() wczoraj mierzyłam czerwoną z rękawem 3/4, jest krótsza od tej poprzedniej, ale też mi się podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nowa gazetka SP (ta od czwartku) klik1 klik2 klik3 ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-12-13 o 09:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
|
Zdecydowałam się na HTC Wildfire.
![]()
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Poklikałam Wam w banerki
![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
![]() Wreszcie mam dłuższą przerwę od zjazdów na uczelni! Następny dopiero 8.01 ![]() ![]() Nadal czekam na przesyłkę z Eskulapa! ![]() Co do suszarki to ja mam taką małą i lekką Brauna i już służy mi kilka lat! Przynajmniej nie bolą ręce jak się trzyma w górze no i wszędzie można ją zabrać, ma kabel chowany w rączce ![]() A co do Lactacydu, to kupiłam zielony, mam w zapasie, a teraz męczę różową ziaję Intima. Nie wiem po co kupiłam tą butlę, kiepski jest ten żel, nie odświeża tak dobrze jak L. Też mnie ciekawi ten płyn ginekologiczny. Jest już też w Naturze, to kiedyś się skuszę. Byłam ostatnio w sob. w rossmanie, ale nic mnie nie skusiło. A było tyyle ludzi, że nie dało się niczego obejrzeć. Miałam w ręku mus do ciała Bielendy Beauty milky, ale odłożyłam, bo przypomniałam sobie ilość swoich smarowideł. Ale kiedyś kupię, bo jest on na mojej liście must-have ![]() Od dziś zaczynam jakies porządki świąteczne, ale jakoś nie mam weny(miałam jak miałam masę czytania i pisania do szkoły ![]() Jutro może pobuszuję po mieście i po Naturze też ![]() No i postanowiłam wziąć udział w konkursie, więc proszę o kliki ![]()
#298 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przejrzałam, ciekawe to coś nowego Aphrodite na bazie oliwy- moż emają kremik do łapek też? Moż ekupię coś do mycia buzi SebaMed- nigdy nie używałam, a akurat kończymyw domu różne resztki. Czy micel Avene jest dobry do demakijażu oczu? I jest balsam do ust w sztyfcie Tisane, opłaca się za tę cenę czy szukać w zwykłych aptekach? Eee, a co to? ![]() Cytat:
![]() Sprzedałam podkład MACa- muszę wysłać po drodze. Skończył mi się karnet na fitness, ale nie wiem czy zdążę dziś wykupić. Chyba poświęcę dzień na porządki, bo w zeszłym tygodniu się nie udało ![]() Miłego dzionka ![]()
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Ja się chyba wycofam, do najniższej ilości w rankingu brakuje mi już 60 klików i chyba tego nie nadrobię
![]() Cytat:
Moja paczka z Apteki Słonik dziś przyszła ![]() ![]() Wymaziałam się od razu emulsją SPF 50, wchłonęła się do matu, choć faktycznie nieco bieli. Jutro będzie test bojowy na mrozie.
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie kupilam kolejny lakier gw pod choinkę
![]() ![]() ![]() Ostatni Dexter obejrzany, aż się łezka w oku kręci <chlipchlip> Byłyśmy z siostrami w multikinie na Maczecie- boskie ![]() I w ogóle po raz pierwszy w życiu mam ochotę iść na świąteczny film do kina- Home for Christmas ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.