My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-13, 14:45   #1051
gg22
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Sun u nas tez to byloz rybkami,dzisiaj mi znajoma opowiadala ze w kolejce bylo tyle ludzi ze masakra, kolo setki spokojnie jak nie wiecej... Po cholere karpia tak wczesnie? U mnie kupuje sie 22/23 grudnia...
karpia kupuje się tak wcześnie nei żeby pływał w wannie i żeby go dokarmiać, ale żeby go zabić, nafaszerować cebulą i przyprawami i chyba jeszcze w czymśtam obłożyć i zamrozić żeby tak sobie poleżał,bo wtedy wyciąga się z niego zapach mułu i jest smaczniejszy. nie wiem dokładnie bo to brat u mnie robi,ale wiem że taka jest praktyka

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
czeeeeść
Gosia to gdzie ta kawka?? myślałam że stawiasz
ja się mu nie narzucam, choć....cholera zaproponowałam dziś grzańca wieczorem to tez się liczy????

ja osobiście nie mogę się karpia doczekać, zawsze zjadam ze 3 kawałki zamiast kolejnej porcji jakiegos tuczącego ciasta
to na kawkę zapraszam kupiłam akurat syrop waniliowy do kawy zaraz zamierzam się nim delektować więc wbijajcie

nie wiem Agata czy to też się liczy....mi po prostu trochę się przypomina moja sytuacja na I roku jak strasznie mi zależało żeby jak najczęściej widywać się z takim kolesiem,swoją drogą też M. i im bardziej mi na tym zależało tym jemu się odechciewało. a jak ja go olałam to on szalał może M. tak po prostu mają?

ciasta w Wigilię????!!!!!

skorzystałam dzisiaj z możliwości wcześniejszego wyjścia z pracy z powodu przesiębienia i właśnie siedzę sobie pod kocykiem, jem spagettii, zaraz będę piła dobrą kawkę i jest lalala fajnie mieć fajnego szefa
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 14:50   #1052
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cześć dziewczynki

Gosia na pewno dobrze Ci poszło i jak piszesz będzie do przodu Fajnie musi ta zasłonka wyglądać a cały pokój masz w jakim kolorze ?

Sun z tymi karpiami to zawsze są jakieś przygody
U mnie uwielbiamy wszyscy karpie i kupuje się 23 pływają sobie dzień w pralni, czyszczą, potem mamcia moczy w mleku i jak usmaży to się zajadamy takie ciepłe prosto z patelni najlepsze <proszę mnie nie zabijać >

miałam mega fajny łikendzik tak mi się nie chciało na mieszkanie wracać... dziś na szczęście wolne a w piątek już wracam do domkuuu
Pije któraś kawkę ze mną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kawa.jpg (57,9 KB, 0 załadowań)
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 14:51   #1053
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
karpia kupuje się tak wcześnie nei żeby pływał w wannie i żeby go dokarmiać, ale żeby go zabić, nafaszerować cebulą i przyprawami i chyba jeszcze w czymśtam obłożyć i zamrozić żeby tak sobie poleżał,bo wtedy wyciąga się z niego zapach mułu i jest smaczniejszy. nie wiem dokładnie bo to brat u mnie robi,ale wiem że taka jest praktyka

to na kawkę zapraszam kupiłam akurat syrop waniliowy do kawy zaraz zamierzam się nim delektować więc wbijajcie

nie wiem Agata czy to też się liczy....mi po prostu trochę się przypomina moja sytuacja na I roku jak strasznie mi zależało żeby jak najczęściej widywać się z takim kolesiem,swoją drogą też M. i im bardziej mi na tym zależało tym jemu się odechciewało. a jak ja go olałam to on szalał może M. tak po prostu mają?

skorzystałam dzisiaj z możliwości wcześniejszego wyjścia z pracy z powodu przesiębienia i właśnie siedzę sobie pod kocykiem, jem spagettii, zaraz będę piła dobrą kawkę i jest lalala fajnie mieć fajnego szefa
no to Gosia widzę, że my dziś podobnie
Kawa i spagetti
u mnie pływają żeby się oczyścić a potem jak pisałam mama w mleku moczy żeby właśnie tego zapachu nie było...
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 14:56   #1054
gg22
Zakorzenienie

cześć Aś
to smacznego i kawkę razem pijemy

no może w mleku to też sposób

a w ogóle to o 15ma być u mnie kurier z wstążkami!!!! już nie mogę się doczekać! ale jak sobie tak policzyłam to pewnie ok. 100zł mi poszło na te gadżety:/ bo nie zamówiłam od razu z all tylko normalnie kupowałam w sklepie, gdzie drogo jak cholera, ale bałam się że będzie długo szło i nie zdążę przed świętami, no ale... zakupowy szał świąteczny
.
Stary 2010-12-13, 16:17   #1055
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja przez weekend chorowałam i zaliczałam kolejne przedmioty, bo to weekend zjazdowy:/ nie wyspałam się jak cholera, wynudziłam się i zamarzła w drodze z uczelni,ale mam nadzieję że zaliczenie będzie do przodu
a i byłam w ikeii i kupiłam sobie mega czerwoną zasłonę za całe 16zł szaleństwo! ale jest idealna

Marta kliknęłam na tego aniołka ale w ogóle nie czaje o co w tym chodzi...
co do TŻ to cholera go wie.....ja się wyprowadziłam, rozmawialiśmy kilka razy,ale to bardziej z mojej inicjatywy i generalnie nic się nie zmieniło ja w tym wszystkim tracę cierpliwość i pewność czego ja tak właściwie chcę, i od niego i od tego związku. zaczyna mi się wszystko gmatwać:/
Gosiaczku to kuruj się pod tym kocykiem jakies witaminki goraca herbata
już tłumacze z tym aniołkiem o co chodzi biore udział w takim konkursie i trzeba zebrac jak najwięcej "kliknięć" można klikac co 5 minut i bardzo bym was prosiła żebyście jak możecie poklikały mi troche w aniołka

ja to w ogole w wigilie przechodze męczarnie z jedzeniem, bo mi nic nie smakuje karpia nie lubie jedynie rybe po grecku zjem i ogolnie głoduje
chyba zamowie na all te sniegowce emu bo tak mi nogi marzna brrr
bylam dzis u fryzjera jakie ja mam odrosty wstyd musze wreszcie zrobic

jak możecie poklikajcie mi w aniołka

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2010-12-13 o 16:19
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 16:28   #1056
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Martu ja w wigilie jem tylko makowca no i śledziki jak sobie kupie swoje w słoiku. Tyle. Póżniej ejst lepiej bo mi ciastka dochodza inne no i wedliny jak sobie sama kupie Ogolnie to ja w swieta chudne

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 16:40   #1057
kropelkaa
Zakorzenienie

Kaś mam dokladnie to samo! ja jedynie ciasta pojem ewentualnie już "normalne" jedzenie w 1 czy 2 dzień świąt
Stary 2010-12-13, 16:52   #1058
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Co najlepsze w wielkanoc to samo... Ja sobie sama sporzadzam jadlospisy na swieta A w wigilie zostaje mi makowiec i sledzik jak mi nie zjedza do kolacji

Stary 2010-12-13, 16:54   #1059
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
Gosiaczku to kuruj się pod tym kocykiem jakies witaminki goraca herbata
już tłumacze z tym aniołkiem o co chodzi biore udział w takim konkursie i trzeba zebrac jak najwięcej "kliknięć" można klikac co 5 minut i bardzo bym was prosiła żebyście jak możecie poklikały mi troche w aniołka

ja to w ogole w wigilie przechodze męczarnie z jedzeniem, bo mi nic nie smakuje karpia nie lubie jedynie rybe po grecku zjem i ogolnie głoduje
chyba zamowie na all te sniegowce emu bo tak mi nogi marzna brrr
bylam dzis u fryzjera jakie ja mam odrosty wstyd musze wreszcie zrobic

jak możecie poklikajcie mi w aniołka
już kliknęłam i to 2x
teraz podpatrzyłam i calkiem fajne tam są te nagrody, takie wypasione ale widzę że się szał zaczął i każda ma aniołka, a takie klikanie na siłę to wg mnie bez sensu. no i pewnie dlatego nie wygrywam w konkursach

jakie śniegowce? takie włochate? poka

kuruję się- siedzę pod kocykiem, wypiłam gorącą kawę z syropem waniliowym i się byczę fajnie tak.

a ja w Wigilię uwielbiam jeść grzybową i grzyby z patelni, no mogłabym nic innego nie jeść! no i jeszcze pierogi z kapustą i grzybami mniam! a potem to już raczej też normalnie jem, bez szaleństw także raczej nie mam czegoś takiego że po świętach przybieram 3kg i wcale narzekać nie będę

kurcze miał przyjechać o 15 kurier, dzwoni ciul o 16 i okazuje się że jest pod starym adresem a ja mieszkam teraz dokładnie po drugiej stronie miasta. no i ciekawe kiedy ja teraz tą paczkę dostanę..... a bo okazało się w ogóle że to nadawca się pomylił z adresem ehhhh
.
Stary 2010-12-13, 16:59   #1060
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

a ja siedze i od godziny jakiejs piluje moje szpony ze łzami w oczach..:/

Stary 2010-12-13, 17:20   #1061
gg22
Zakorzenienie

a czemu je piłujesz? jak ja bym się cieszyła gdybym miala co piłować! ehhh cuda moge robić z moimi paznokciami a one i tak nie rosną
.
Stary 2010-12-13, 17:32   #1062
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

bo jednego zlamalam-smietnik mi zamarzl i sie z nim silowalam. ofiary w liczbie 1 paznokcia...:/ I zdecydowalam sciac na minimum zamaist biec do kosmetyczki.

Stary 2010-12-13, 17:40   #1063
Patrycja183
Zadomowienie

Czesc dziewczyny
Mroz trzyma ze nawet nie chce sie z domu wychodzic ...ehhh zima

Gosiu ja przyjezdzam do Polski 22 lub 23 bede w Polsce a wracam 2 do Londynu bo 3 mam do pracy ,ale moge sama wrocic do Londynu bo moze Oliwka bedzie chciala zostac w Polsce jak w tamtym roku i zostala na miesiac a po miesiacu ja przyjechalam po nia
Stary 2010-12-13, 18:09   #1064
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
bo jednego zlamalam-smietnik mi zamarzl i sie z nim silowalam. ofiary w liczbie 1 paznokcia...:/ I zdecydowalam sciac na minimum zamaist biec do kosmetyczki.
w nierównej walce niestety ofiery i straty muszą być

Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Mroz trzyma ze nawet nie chce sie z domu wychodzic ...ehhh zima

Gosiu ja przyjezdzam do Polski 22 lub 23 bede w Polsce a wracam 2 do Londynu bo 3 mam do pracy ,ale moge sama wrocic do Londynu bo moze Oliwka bedzie chciala zostac w Polsce jak w tamtym roku i zostala na miesiac a po miesiacu ja przyjechalam po nia
eee no to troszkę sobie posiedziesz, fajnie i Oliwka na tak długo chce zostać, nie ma z tym problemu?

ale się wkurzyłam!!!! zamówiłam tasiemki na bombki, czekam na nie z utęsknieniem, ustawiłam się już z kurierem i go wyglądam od godz. 15 a tu się okazuje, że facet z all podał mój stary adres i przesyłki nie będę miała jeszcze typ do mnie nie zadzwonił, nic nie wyjaśnił tylko sama musiałam się ustawiać z kurierem i jutro będę ganiać za nim i za moją przesyłką, paranoja!
.
Stary 2010-12-13, 18:22   #1065
Patrycja183
Zadomowienie

Wiesz Gosiu jak ja mam zamair wyjezdzac to Oliwka chce zostac ,bo mam w domu chrzesnice z ktora bawia sie bo nie moga sie soba nacieszyc ,a ja mowie Oliwce ze musze jechac spowrotem ale mowie ze babcia tu bedzie cala rodzina ,zgadza sie ale na dluzej niz na mieisac on nie wytzryma i codziennie musze z nia rozmawiac i najlepiej zeby widziala mnie to najlepszy skype wiec wtedy z nia rozmawiam i jakos wytrzymujemy mi tez jest ciezko ,ale wszystko mozna wytrzymac

To masz przerabne z tymi tasiemkami naprawde Ci wspolczuje wiadomo ze tzrea sie zapytac czy ten sam adres czy nie paranoja
Stary 2010-12-13, 18:24   #1066
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
już kliknęłam i to 2x
teraz podpatrzyłam i calkiem fajne tam są te nagrody, takie wypasione ale widzę że się szał zaczął i każda ma aniołka, a takie klikanie na siłę to wg mnie bez sensu. no i pewnie dlatego nie wygrywam w konkursach

jakie śniegowce? takie włochate? poka

kuruję się- siedzę pod kocykiem, wypiłam gorącą kawę z syropem waniliowym i się byczę fajnie tak.

a ja w Wigilię uwielbiam jeść grzybową i grzyby z patelni, no mogłabym nic innego nie jeść! no i jeszcze pierogi z kapustą i grzybami mniam! a potem to już raczej też normalnie jem, bez szaleństw także raczej nie mam czegoś takiego że po świętach przybieram 3kg i wcale narzekać nie będę
Gosia ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam i dlatego wzielam udzial w kolejnym konkursie z nadziaja ze moze kiedys wygram chociaz "lizaka"
a sniegowce to takie zwykle: http://moda.allegro.pl/mukluki-snieg...354220933.html
o tak zapomnialam o pierogach no jak moglam to lubie!

Cytat:
oj biednaś tez zawsze rozpaczam jak mi sie jakiś złamie

Cytat:
ale się wkurzyłam!!!! zamówiłam tasiemki na bombki, czekam na nie z utęsknieniem, ustawiłam się już z kurierem i go wyglądam od godz. 15 a tu się okazuje, że facet z all podał mój stary adres i przesyłki nie będę miała jeszcze typ do mnie nie zadzwonił, nic nie wyjaśnił tylko sama musiałam się ustawiać z kurierem i jutro będę ganiać za nim i za moją przesyłką, paranoja!
co za cyrk

juz teraz mam wreszcie jeden login wszedzie tam na klubie gdzie jestem od dawna sobie zamienilam i wreszcie mam spokoj 2 sa meczace
Stary 2010-12-13, 18:45   #1067
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
Wiesz Gosiu jak ja mam zamair wyjezdzac to Oliwka chce zostac ,bo mam w domu chrzesnice z ktora bawia sie bo nie moga sie soba nacieszyc ,a ja mowie Oliwce ze musze jechac spowrotem ale mowie ze babcia tu bedzie cala rodzina ,zgadza sie ale na dluzej niz na mieisac on nie wytzryma i codziennie musze z nia rozmawiac i najlepiej zeby widziala mnie to najlepszy skype wiec wtedy z nia rozmawiam i jakos wytrzymujemy mi tez jest ciezko ,ale wszystko mozna wytrzymac

To masz przerabne z tymi tasiemkami naprawde Ci wspolczuje wiadomo ze tzrea sie zapytac czy ten sam adres czy nie paranoja
ja i tak jestem zdziwona bo małe dzieci niechętnie zostają na tak długo bez mamy, nawet u babci, z innymi dziećmi itd.
ale fajnie, ze możesz ją zostawić, Ty sobie troszkę odpoczniesz, babcia i rodzinka się nią nacieszy a i ona zmieni otoczenie co na pewno dobrze na nią wpłynie

Marta
aaaa takie te buty. eeee takie mnie się nie podobają:/ jak się chodzi to z tyłu się zaginają i zazwyczaj ludzie nimi strasznie szurają, co mnie osobiście irytuje.

muszę sobie znaleźć coś do roboty, bo mnie zaraz trafi! a jak tak dalej pójdzie to nie będę miała wymowki i będę musiała siąść nad pracą licencjacką a tego byśmy nie chcieli
.
Stary 2010-12-13, 18:47   #1068
kropelkaa
Zakorzenienie

Gosiu mi tez one tak srednio sie podobaja, ale cieple sa a to najwazniejsze bo ja ciagle marzne
Stary 2010-12-13, 19:20   #1069
sun in the winter
Zadomowienie

Kropelka dzieki za zaproszenie
tez mam takie butki z tym ze nie takie wysokie tez mi sie nie podobają zbytnio ale są ciepłe a babcia mi je w Niemczech kupiła za 5 Ojro :p jak narazie nawet nie przeciekły :P

a probowałas na paznokcie te odzywki z lovely one dokładniej są z Wibo?? mi po nich przestały sie paznokcie łamac i narazie zapuszczam )

mam już wszystkie prezenty oprocz tego dla tż ale po niego w czwartek

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 20:16   #1070
gg22
Zakorzenienie

Marta właśnie też dziękuje

szukam sobie właśnie torebki, chciałam zwykłą elegancką czarną a znalazłam taką http://allegro.pl/item1347943895.html
ale nie wiem czy się na nią zdecyduję, bo choć fajna to jednak wole mieć jedną torebkę do wszystkiego i na wszystko,bo częste zmiany torebek są zgubne

Sun a co wymysliłaś dla TŻ? boksy? bo już nie pamiętam
.
Stary 2010-12-13, 20:23   #1071
sun in the winter
Zadomowienie

niee srebrną bransolete

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 20:54   #1072
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry wieczór.
Zasypiam Szalony dziś dzień. Pół dnia latania po urzędach, aby załatwić dodatek mieszkaniowy, w pracy full roboty, w domu syf masakryczny, a doba się jakoś skurczyła
Bransoletka fajny pomysł Mój małżon na rocznicę ślubu dostał łańcuszek i bardzo zadowolony był. A ja niewiem co mu teraz kupić pod choinkę. Myślałam o jakiejś fajnej książce o fotografii, ale niewiem czy w mojej metropolii coś ciekawego znajdę.
Jutro na 9-tą idziemy do psychologa No jestem ciekawa jak to będzie wygladało...
Dobranoc.
Stary 2010-12-13, 21:37   #1073
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:

i im bardziej mi na tym zależało tym jemu się odechciewało. a jak ja go olałam to on szalał może M. tak po prostu mają?

aaaaaa syrop waniliowy i kawa pewnie pyszne ja podziękuję bo wczorajsza goraca czekolada jeszcze mi w brzuchu zalega

ooo Gosia dobry patent. od teraz taka będę jak to mówi mój Damian "badz twarda nie miętka"

anoi ciasta szarlotka i makowiec obowiązkowo!
Cytat:
Ogolnie to ja w swieta chudne
takiej to dobrze ja tyję dobrze że mam ten rower to chociaż moje kłody mi nie zgrubieją

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość
a probowałas na paznokcie te odzywki z lovely one dokładniej są z Wibo?? mi po nich przestały sie paznokcie łamac i narazie zapuszczam )
naj najlepsza jest z eveline paznokcie twarde jak diament- wypróbowane przez mnie i moja mamę. kosztuje 9,99 w naturze.tylko nie wiem czemu jej na kwc nie ma
tu jest:
http://www.eveline.com.pl/product/id...IAMENTAMI.html

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-12-13 o 21:46
ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 21:50   #1074
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Agata nie pzreginaj z ta czekolada, jak dotarlas do domu to już była spalona na pewno

Stary 2010-12-13, 21:54   #1075
ygerna
Zakorzenienie

odezwała się mądra po wypiciu soczkuw domu to ja jeszcze kubeł herbaty wypiłam:P więc miałam brzuch jak w ciązy z bliźniakami....
ja już spadam, bo wróciłam z tańców i siedzę taka brudna i nawet się nie rozebrałam
paaaaaaa

Stary 2010-12-14, 08:59   #1076
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Jutro na 9-tą idziemy do psychologa No jestem ciekawa jak to będzie wygladało...
no to powodzenia

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
a

anoi ciasta szarlotka i makowiec obowiązkowo!
u mnie w Wigilię nie je się żadnych ciast jako że jest ścisły post

a to wWy się wczoraj dranie umówiłyście na spotkanie???? no i jak było? oprócz tego że Agata niemal urodziła bliźniaki 1szy raz się widziałyście czy nie?

dostałam taką ofertę:
http://gruper.pl/x.php/1,1178/Akadem...-Szczyrku.html
i się zastanawiam..... planów żadnych nie mam, na nartach bym pojeździła, spędziłoby się trochę czasu z młodymi ludźmi.... bo jak sobie pomyślę o tzw. balu i imprezie typu "parzona" w hotelu za 500zł od pary to mi się słano robi... jedźmy razem
.
Stary 2010-12-14, 10:35   #1077
Legionistka23
Zakorzenienie

hej

a u mnie w Wigilię nie je się śniadania tylko czeka do kolacji. i jemy wszystkie tradycyjne dania..ja najbardziej uwilbiam barszczyk z uszkami..i zurek z grzybkami i ziemniakiami
a co do ciast to my zawsze po kolacji robimy sobię kawkę, jemy ciasta i pijemy winko
karpie..lubię ale nie mogę patrzeć jak zabijaja takie rybki wiec my zawsze klupujemy już zabite bez głowy. ja sobie nie wyobrażam jak można z głów karpi robić coś ala rosół... fuj fuj fuj...!

Monia

Gosia jak się dzisiaj czujesz lepiej coś...? fajnie się tak pobyczyć pod kocykiem.. ja wczoraj cały dzień sprzątałam myłam okna łazienkę wszystko wszytko sobie wczoraj posprzatałam zostały mi tylko takie drobne rzeczy.
Goś a do czego się dodaje ten syrop waniliowy do kawy...?

Słoneczko ale się uśmiałam z tej akcji w realu przedświąteczna masakra jakaś

Kropelka klikam Ci zawsze jak jestem na wizazu wiem kochana jestem

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-14, 14:09   #1078
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość
tez slyszalam, że dobra, ale nie stosowąłam kolezanka mi mowila

Cytat:
a to wWy się wczoraj dranie umówiłyście na spotkanie???? no i jak było? oprócz tego że Agata niemal urodziła bliźniaki 1szy raz się widziałyście czy nie?

dostałam taką ofertę:
http://gruper.pl/x.php/1,1178/Akadem...-Szczyrku.html
i się zastanawiam..... planów żadnych nie mam, na nartach bym pojeździła, spędziłoby się trochę czasu z młodymi ludźmi.... bo jak sobie pomyślę o tzw. balu i imprezie typu "parzona" w hotelu za 500zł od pary to mi się słano robi... jedźmy razem
wlasnie dziewczyny jak tam na spotkaniu opowiadajcie
Gosia i co jednak sylwek w gorach?
nie dalabym 500zł za jedną noc za glupi bal szkoda pieniędzy

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Kropelka klikam Ci zawsze jak jestem na wizazu wiem kochana jestem
oj jestes dziekuje, że pamiętasz
a jak tam Filipek i konik? już sie bawi?

nie poszłam na ekonomie i prawo tak zimno, że już mi sie tam siedziec nie chcialo ale i tak umowilam sie z kolezanka na aerobik
apropo all znalazlam fajny stanik http://moda.allegro.pl/h-m-nowy-bius...361712843.html ale ostatnio juz sie spłukałam i jeszcze z avonu zamowilam jestem biedna

poklikacie mi?
Stary 2010-12-14, 15:46   #1079
ygerna
Zakorzenienie

witajcie!
ja wogóle pierwszy raz się spotkałam z kims poznanym w sieci było bardzo miło- przynajmniej ja tak uważam, a tez 3h szybciutko mi zleciały

Natalka tak cały dzien nie jecie? łooo matko!! choć mój tata też tak pości. ja i mama znjadamy tylko jogurt z musli, a młodego dopiero od tego roku post obowiązuje (z czego się bardzo cieszę)

też uzywałam odżywki z wibo bo naczytałam się dużo dobrego na kwc ale mówię że dla mnie lepsza była ta z diamentami

kropelka jak można na prawo nie póść pytam się???

Stary 2010-12-14, 15:55   #1080
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Ojj spotkanie było baaardzo udane,za krótkie i tylko raz zapadła chwilowa "niezręczna cisza"...

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości