Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-17, 14:29   #3091
gosiawolna
Rozeznanie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

wczoraj rozmawialam z polozna i powiedziala ze obojetnie co sie dowiem to mam we wtorek przyjsc do niego na wizyte. a do wtorku leze plackiem jak najwiecej.
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 14:32   #3092
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Diatoma, też uważam że za bardzo się starasz, gówniarz tego niewart

Subtelle, w normie z tarczycą zawsze się mieszczę ale w ciąży powinnam być jak najbliżej góry. W moim labo norma jest od 0,58 do 1,64 a ja startowałam od 0,68 (wtedy zaczęłam brać euthyrox) a teraz mam 0,93. Ale powinno być już wyżej bo miesiąc temu miałam 0,95 i endo zwiększyła mi dawkę a tu spadło. To widać nie takie proste, myślałam że będzie już tylko rosnąć

Kampasiula, ślicznie wyglądacie

Eirene, ekstra sen

Gosiawolna, uważaj na siebie Szyjka pewnie ma 2cm, jeśli tylko jest szczelnie zamknięta nie jest źle. A są dziewczyny które potrafią chodzić przez kilka miesięcy nawet z rozwarciem więc będzie ok

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 14:34   #3093
gosiawolna
Rozeznanie

jedyna rzecz ktora mnie wlasnie uspokaja to ze jest zamknieta. musze byc dobrej mysli ale wczoraj naprawde slabo z tym bylo. a dzisiaj jakos dobrze,czytalam na internecie ze jakies pessary zakladaja jak jest naprawdee mala, a ze 2 cm to nie jest zle jeszcze wlasnie ale trzeba uwazac.
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 14:54   #3094
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
a tak apropo's chusteczek, zamierzam kupic taki bajer jak podgrzewacz do chusteczek ( wyszukacje sobie na allegro też są) , zawsze mnie wnerwiało, ze te chustki sa takie zimne, a zanim sie w dłoni rozgrzeja to chwile trwa, więc postanowiłam zainwetsować w podgrzewacz
tyle, ze to tak moze w lutym kupię
wow, nie wiedziałam, że coś takiego istnieje!

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
mi właśnie listonosz przyniósł pościel Ben 10, na prezent dla chrześniaka tż. kupiliśmy co prawda prezent wcześniej, on ma 7 lat, kupiliśmy scrable dla dzieci , w sumie 105 zł, i teraz tą pościel dołożę (80zł) więc myślę że starczy,będzie prezent za 200;/
tylko wiem że tz sie wkurzy jak zobaczy, dlatego dopiero w wigilie mu pokaże tą pościel. bo jego chrześniak rok temu podsumował prezent od tż następująco: taki gówniany prezent to na pewno Krzysiek przyniósł. no i tż się wkurzył. mnie też to uraziło. ale dzieciak nie szanuje niczego, jest pupilkiem w rodzinie tż n o i jedyny jak na razie wnuk moich teściów, którzy żadnych wad dzieciaka nie widzą.
wiem że nie zasłużył na tą pościel, jak dla mnie to na nic nie zasłużył. ale nie wiem co mną powodowało ze ja kupiłam;/ zresztą rodzice tez wytwarzają taka atmosferę żeby dawać dziecku, dlatego bym nie chciala zeby brat tz byl chrzstnym, bo bedzie wyliczal ile jego syn od tż dostał, masakra, taki typ czlowieka
ja to bym z jego rodzicami pogadała jak słowo daję, i to ostro, co to w ogóle za zachowanie?! nawet bym się nie przejmowała, rodzina nie rodzina

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
Dziewczynki wróciłam z przedszkolnych jasełekDzieciaki są takie śmieszne i udanemała fotorelacja
jaki cudny aniołek

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
witam, wczoraj wyladowalam na izbie przyjec i dowiedzialam sie ze ta "gorka" to jest po prostu niby wiazadlo ale ze moge isc do hirurga to skonsultowac.. dowiedzialam sie tez ze szyjka macicy mi sie skrocila do 2 cm albo o 2 bo strasznie nie wyraznie napisala lekarka wychodzi na to ze te bole co mialam ostatnio w nocy to wlasnie bylo od tej skracajacej sie szyjki teraz we wtorek ide do lekarza swojego i dowiem sie co dalej.. niech dzidzia sie nie spieszy bo to 23 tydzien jest
leż dużo, nie denerwuj się, będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Jakiś Maalox albo rennie no i magnez

Ha ha ja to mojego młodszego brata stroiłam w kiecki
i robiłam kucyki na głowie
teraz szantażuje go zdjęciami
hehe, co za numer z Ciebie
moja koleżanka też mnie ostrzega, że jej córa (aktualnie trzytygodniowa) będzie miała kim komenderować, jak się mój syn urodzi no, jeśli będzie miała charakter po mamusi, to chętnie uwierzę

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Przepraszam, że ja aktualnie tak nie w temacie. Mam same krótkie kurtki, które sięgaja mi do połowy pupki. Przy tych mrozach, jak mnie trochę wyziębi, to potem cały czas bolą mnie biodra. Chciałam sobie kupić jakąś zgrabna dłuższą puchóweczkę. Będzie któraś z Was w Zarze, albo może już była i rzuciły jej się w oczy te kurteczki(może jeszcze cena)??? Zdjęcie zapożyczone z innego wątku...
kurteczka fajnie wygląda i na pewno cieplej niż w płaszczyku, znowu takie mrozy, że ja nie wiem, jak do marca wytrzymam

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 14:56   #3095
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
witam, wczoraj wyladowalam na izbie przyjec i dowiedzialam sie ze ta "gorka" to jest po prostu niby wiazadlo ale ze moge isc do hirurga to skonsultowac.. dowiedzialam sie tez ze szyjka macicy mi sie skrocila do 2 cm albo o 2 bo strasznie nie wyraznie napisala lekarka wychodzi na to ze te bole co mialam ostatnio w nocy to wlasnie bylo od tej skracajacej sie szyjki teraz we wtorek ide do lekarza swojego i dowiem sie co dalej.. niech dzidzia sie nie spieszy bo to 23 tydzien jest
Trzymaj się słonko i odpoczywaj Wszystko będzie ok

Eirene Super sen !!!!

Mi nie śnił się jeszcze ani razu synek, w ogóle śnią mi się rzeczy w ogóle nie związane z ciążą, porodem, czy dziećmi.
Stary 2010-12-17, 15:03   #3096
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:

raczej wpisała, że twoja szyjka ma obecnie 2 cm, to rzeczywiście bardzo krótka, przyzwoita powinna miec powyżej 3 cm, uważaj bardzo na siebie, raczej leż, az dziwne, że cie nie zatrzymali w szpitalu i co tak cie wypuścili z ta szyjką? nawet ci krążka nie załozyli?
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 15:04   #3097
megi2015
Zadomowienie

Dziewczyny wracając do NK

kto to jest Patrycja K-J
i Anna O ?????

chętnie przyjmę zaproszenia ale nie wiem kto to

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-17, 15:18   #3098
Olusiaa_
Zakorzenienie

Jak to jest z tą szyjką macicy?
Moja ma 3 cm, to dobra długość na tym etapie?
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 15:20   #3099
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
jedyna rzecz ktora mnie wlasnie uspokaja to ze jest zamknieta. musze byc dobrej mysli ale wczoraj naprawde slabo z tym bylo. a dzisiaj jakos dobrze,czytalam na internecie ze jakies pessary zakladaja jak jest naprawdee mala, a ze 2 cm to nie jest zle jeszcze wlasnie ale trzeba uwazac.
Tak, powinni założyć Ci pessar albo szew na szyjkę, ale pewnie gin na wizycie to zasugeruje Tak byłoby najbezpieczniej, koleżanka ostatnio miała pessar bo szyjka też szybko zaczęła się skracać i w efekcie urodziła po terminie

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 15:21   #3100
Jok3r
Zadomowienie

Na NK bedzie nowa grupa i lista lasek bedzie w klubie "wywieszona", zeby wlasnie nie bylo takich nieznajomych, bo obecnie mamy jedna, ktora nikogo nie przyjmuje do znajomych, nie odpisuje na wiadomosci i nie wiadomo jak sie znalazla w grupie. Inna jest w ogole z innego watku i sie zrobil za duzy burdel i ktos to widac wykorzystal, a ja np i pare innych lasek nie chcemy, zeby nasze dane czytal ktos spoza najblizszego grona czyli wszystko zostanie w klubie.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 15:24   #3101
blackrose4u
Wtajemniczenie

zajrzyjcie do klubu

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 15:33   #3102
megi2015
Zadomowienie

A dostanę zaproszenie do klubu bo do tej pory go nie mam nie dotarło do mnie wcześniej, a ja nie prosiłam też o nie wcześniej sama bo nie chciałam gubić się w tych wątkach. ale wiem że chce być z wami do rozwiązania i dłużej więc pleasssssseeeeee zaproszenie

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

I klikam cały czas w te wasze aniołki chociaż czasem się gubię na kogo dałam głos a na kogo jeszcze nie haha
Stary 2010-12-17, 15:58   #3103
nuna_77
Zadomowienie

Witajcie, ale mam do nadrobienia, która tak sie rozpisała

Zachecona wczorajszymi postami o zakupach byłam dzisiaj w Rossmanie i zakupiłam pieluszki Babydream 2-5kg 28 szt za 13 zł, chyba była promocja, oraz podkłady do przewijania maleństwa.

PO przyjściu do domu sprawdzałyśmy z córcią, pieluszki wydaja mi sie malutkie, podkłady sa świetne w misie, myślę , że przydadzą się każdej z nas nawet do szpitala, a pózniej w plener
8 abs

Edytowane przez nuna_77
Czas edycji: 2010-12-17 o 16:01
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 16:11   #3104
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość

Zachecona wczorajszymi postami o zakupach byłam dzisiaj w Rossmanie i zakupiłam pieluszki Babydream 2-5kg 28 szt za 13 zł, chyba była promocja, oraz podkłady do przewijania maleństwa.

PO przyjściu do domu sprawdzałyśmy z córcią, pieluszki wydaja mi sie malutkie, podkłady sa świetne w misie, myślę , że przydadzą się każdej z nas nawet do szpitala, a pózniej w plener
a w jakiej cenie te podkłady???
Stary 2010-12-17, 16:12   #3105
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Na NK bedzie nowa grupa i lista lasek bedzie w klubie "wywieszona", zeby wlasnie nie bylo takich nieznajomych, bo obecnie mamy jedna, ktora nikogo nie przyjmuje do znajomych, nie odpisuje na wiadomosci i nie wiadomo jak sie znalazla w grupie. Inna jest w ogole z innego watku i sie zrobil za duzy burdel i ktos to widac wykorzystal, a ja np i pare innych lasek nie chcemy, zeby nasze dane czytal ktos spoza najblizszego grona czyli wszystko zostanie w klubie.
dokładnie jestem za

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
A dostanę zaproszenie do klubu bo do tej pory go nie mam nie dotarło do mnie wcześniej, a ja nie prosiłam też o nie wcześniej sama bo nie chciałam gubić się w tych wątkach. ale wiem że chce być z wami do rozwiązania i dłużej więc pleasssssseeeeee zaproszenie

I klikam cały czas w te wasze aniołki chociaż czasem się gubię na kogo dałam głos a na kogo jeszcze nie haha
to musisz do blackrose4u na priva napisać to ci wyśle zaproszenie piszesz tu z nami od dawna w końcu może to była omyłka

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 16:16   #3106
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dokładnie jestem za

to musisz do blackrose4u na priva napisać to ci wyśle zaproszenie piszesz tu z nami od dawna w końcu może to była omyłka
wysłałam
Stary 2010-12-17, 16:21   #3107
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
a w jakiej cenie te podkłady???

13,49 za 10 sztuk
8 abs
Stary 2010-12-17, 16:29   #3108
iizabelaa
Zakorzenienie

Wróciliśmy ze SR,
zwiedzaliśmy porodówkę,
było ciekawie
mąż zadowolony jest bardzo z tych zajęć

Zaraz uciekam do gin,
zobaczyć malutką
Stary 2010-12-17, 16:35   #3109
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Wróciliśmy ze SR,
zwiedzaliśmy porodówkę,
było ciekawie

Zaraz uciekam do gin,
zobaczyć malutką
super !!!
ja w styczniu mam dzwonić do szkoły rodzenia
Powodzenia na wizycie napisz jak wrócisz ile malutka ma wzrostu i ile waży. jestem ciekawa bo mamy podobny termin porodu a ja mam usg dopiero w styczniu

Edytowane przez megi2015
Czas edycji: 2010-12-17 o 16:36
megi2015 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-17, 16:37   #3110
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
zostawilismy wozek u tesciow i wrzucilismy spowrotem do kartonu zeby im za duzo nie zagracal ... ale Tz ma na telefonie zdjeice to poprosze zeby mi przerzucil na komp wieczorem to wam wstawie zdjeicei naszego a wygalda identycznie jak na zdjeiu w zalaczniku

mielgo dizonka

śliczny kolorek

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
dzień dobry mamy i brzuszki
chciałam się wyspać ale gdzie tam, sąsiadka musi wydrzeć mordę z rana.... jak ja bym chciała mieszkać w domku. Każdy sąsiad spoko, cisza jak makiem zasiadł a ta ? Drze się dzień w dzień.

co to maty edukacyjnej to moja koleżanka kładka synka który miał 3 tygodnie, zerkał sobie nieśmiało ale był zaciekawiony później już na dłużej , zaczął rączki wystawiać itp itd

a jeszcze co do pampersów, moja koleżanka na początku dawała małemu takie wkłady do pieluszki http://allegro.pl/babyono-wkladki-do...335589155.html bo z tego co zrozumiałam, mały po prostu robił często tzw '' mokre bączki ' a wiadomo, dziecka nie zostawi się z ubrudzoną pieluszką,nawet trochę. A robił często jej takie niespodzianki, więc miała te wkłady ja sobie zakupię i wypróbuję
fajne te wkłady. chyba też sobie zakupię i wypróbuję. nawet nie wiedziałam że takie coś jest

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Ja niestety też mam przyjemność mieszkania w bloku, i obok nas mieszkają dwie siostry, które uwielbiają sobie wychodzić na pół piętro i palić fajki, w całej klatce śmierdzi i na dodatek jeszcze w domu też mi śmierdzi. Do tego jeszcze dochodzi kółko emerytów, którzy uwielbiają stać w klatce i pić alkohol... Ale reszta jest w miarę normalna hehe Niestety w domu raczej nigdy nie zamieszkamy, bo kupiliśmy mieszkanie, a na dom by nas nie było stać żeby budować, bo jeszcze trzeba by było działkę kupić.
ja też mieszkam w bloku . ale u nas jest zakaz palenia na klatce . jak ktoś pali to zawsze wychodzę i zwracam uwagę... bo tak to w całym domu śmierdzi. a u mnie w domku nikt nie pali.u nas dochodzą panie lekkich obyczajów które potrafią to robić na klatce oczywiście jeszcze osoby które potrafią pić
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
To dobrze go nauczyłaś U nas jedynym minusem od kiedy mieszkamy na parterze jest teraz to jak ludzie włażą do klatki i wytrzepują buty właśnie na naszym piętrze zamiast to zrobić w przedsionku, albo zanim wlezą na schody, to nie! Jakaś mentalność, że akurat na piętrze tupią, tak mnie to wkurza już nie kiedy tupią i tupią jakby z bieguna przyszli conajmniej
ja również mieszam na parterze . i też strasznie słychać te otrzepywanie butów ... i jeszcze teraz najgorzej że ludzie nie zamykają drzwi . i zimno wlatuje na klatkę a co za tym idzie jest dużo chłodniej w mieszkaniu ... i strasznie wieje ...

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki ja juz dzisiaj bylam w lumpku kupilam pare ciuszkow w super stanie 0-3m-cy i plaszczyk z H&M dla malenstwa od 4-6 m-ca i ciesze sie ogromnie .....po malu wyprawka mi sie kompletuje a oto i one

śliczne

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Dziś z rana poleciałam do lumpa. no i skusiłam się na kilka ubranek
Razem 45zł.
Super ciuszki

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
Dziewczynki wróciłam z przedszkolnych jasełekDzieciaki są takie śmieszne i udanemała fotorelacja

jejku jaki śliczny aniołek piękna masz córeczkę.
Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość

to chyba też będę musiała kupić bo cena fajna a paczka na tyle mała by wypróbować czy dziecko nie będzie miało uczulenia.
laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 16:47   #3111
aja1
Zakorzenienie

Kampasiula a tego ze sobą nie wstawiłaś na NK, a świetne jest.

Gosiawolna, będzie dobrze.
Ja chwała mam szyjkę 5 cm, może dlatego młoda była po terminie, bo długa szyjka.

Co do sąsiadów to chyba w każdym bloku takie zakały są. Ja mieszkam na parterze i mam czasami tragedię.

Któraś pisała o foteliku do szpitala. Nie bardzo kumam o co chodzi. O fotelik do samochodu po wyjściu?? Ja młodą wpakowałam w gondole od wózka i wsie

Matko 3 godziny spałam

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 16:52   #3112
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość

wiesz co ja bym mu na twoim miejscu wysłała smsa o takiej treści :

" Bardzo ci dziekuje za przelew dla maleństwa, tylko prosze cie sprawdź w banku, bo chyba jakas pomyłka zaszła, przyszło 300 zł zamiast 3000zł i sie trochę zmartwiłam "

serio, wysłałabym, ciekawe co by odpisał

a co do ciuchów, to wysłałabym tez smsa
" prosze odbierz swoje rzeczy pozostawione u mnie do dnia .... po tym terminie będe zmuszona oddac je do schroniska dla bezdomnych"
Niutka 1
Świetnie powiedziane, trochę sie martwię, że na pomoc w wyprawce nie mam co liczyć, ale dam radę.

On juz nic nie odpisuje, co mnie utwiedza w przekonaniu, że ma kłopoty psychiczne

Monika i Mordka sliczne ciuszki

SammaMIa ściskam Cie mocno

MOnti tez mam zamiar kupic te wkłady, bo planuje uzywac tez tetrowe pieluszki, a do nich to niezbędne.
8 abs

Edytowane przez nuna_77
Czas edycji: 2010-12-17 o 17:04
Stary 2010-12-17, 17:03   #3113
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
nie wlasnie ta na IP mi nic nie powiedziala na temat ze mam lezec.. ale czytalam ze to nie dobrze jak ma 2 cm ze trzeba odpoczywac duzo
Nie przejmuj się za bardzo i dużo odpoczywaj Ja ostatnio miałam szyjkę 3cm i lekarz powiedział, że widywał dłuższe no ale że może być

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 17:04   #3114
Tity
Zakorzenienie

O na NK to i ja mam konto, ale nie imienne, tylko właśnie takie wizażowe Tyle, że bez zdjęcia, ale zawsze można wstawić Usunęłam po tej akcji co pisali, że mogą wykorzystywać zdjęcia. W razie czego roześlę linki do mojego konta

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 17:05   #3115
megi2015
Zadomowienie

a mój mi nie podaje ile ma moja szyjka. mówi że jest wszystko ok i taka wiadomość mi wystarcza
Stary 2010-12-17, 17:05   #3116
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
super !!!
ja w styczniu mam dzwonić do szkoły rodzenia
Powodzenia na wizycie napisz jak wrócisz ile malutka ma wzrostu i ile waży. jestem ciekawa bo mamy podobny termin porodu a ja mam usg dopiero w styczniu
megi ja mam sie umówić na sR 3 stycznia a pierwsze zajeci ponoc sa 6 stycznia
ciekawe jak to bedzie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 17:11   #3117
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość

zostawilismy wozek u tesciow i wrzucilismy spowrotem do kartonu zeby im za duzo nie zagracal ... ale Tz ma na telefonie zdjeice to poprosze zeby mi przerzucil na komp wieczorem to wam wstawie zdjeicei naszego a wygalda identycznie jak na zdjeiu w zalaczniku

mielgo dizonka
Kasiu co do za wózek, sliczny
8 abs
Stary 2010-12-17, 17:12   #3118
Castia
Wtajemniczenie

cześć mamuski, troszke mnie tu nie było
bylam w srode u gina, wszystko dobrze, nasza niuńka waży już 1300g
tylko nie dała sobie buzki sfotografowac - cwaniara mała

Cytat:
nie wlasnie ta na IP mi nic nie powiedziala na temat ze mam lezec.. ale czytalam ze to nie dobrze jak ma 2 cm ze trzeba odpoczywac duzo
mnie to by zgarneli z tej IP odrazu na oddział znajac zycie
wiesz co najlepiej to lez i sie nie ruszaj bez koniecznej potrzeby, najlepiej jakbys miała pupę troszkę wyzej tak mi tłumaczyli w szpitalu ze tak najlepiej. a nospe oczywiscie bierz - spokojnie mozesz wziac 3x na dzien.
i mysle ze czeka cie pessar, bo chyba na szew to juz za pozno nie wiem z reszta...zobaczysz we wtorek co i jak.
trzymam kciuki za ciebie. osczedzaj sie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Jak to jest z tą szyjką macicy?
Moja ma 3 cm, to dobra długość na tym etapie?
jak u słonia jak to mój lekarz mówi bardzo dobra długośc, są dłuższe oczywiście ale 3cm na ten tydz jest ok

a ja dzis wtalam o 11 zrobiłam ogórkową i nalesniki z goracym jabłuszkiem usmazonym i polałam miodzikiem pyyyychaaa
a teraz poprawiam nalesnikami z serem
moj TZ wybył robic jakies auto. kurde ma ktoras z was meza mechanika??? czy tylko moj jest takim pracoholikiem?
przychodzi z pracy je obiad i jedzie robic auta jakims ludziom
co prawda zasila budzet takimi pieniazkami ale ciagle go nie ma
oznajmil ze wroci o 22

Kampasiula śliczne aniołki z was na twoją córeczke nie moge sie napatrzec jest sliczna

ja sie tak ostatnio z TZ zastanawialam do kogo nasza cora bedzie podobna, jakie bedzie miala usta jakie oczy, nosek. włoski
kurde ciekawa jestem bardzo
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 17:16   #3119
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Wróciliśmy ze SR,
zwiedzaliśmy porodówkę,
było ciekawie

Zaraz uciekam do gin,
zobaczyć malutką
ja też już bym chciała na tą sr chodzić ale mam dzwonić na początku stycznia

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
cześć mamuski, troszke mnie tu nie było
bylam w srode u gina, wszystko dobrze, nasza niuńka waży już 1300g
tylko nie dała sobie buzki sfotografowac - cwaniara mała

a ja dzis wtalam o 11 zrobiłam ogórkową i nalesniki z goracym jabłuszkiem usmazonym i polałam miodzikiem pyyyychaaa
a teraz poprawiam nalesnikami z serem
moj TZ wybył robic jakies auto. kurde ma ktoras z was meza mechanika??? czy tylko moj jest takim pracoholikiem?
przychodzi z pracy je obiad i jedzie robic auta jakims ludziom
co prawda zasila budzet takimi pieniazkami ale ciagle go nie ma
oznajmil ze wroci o 22

ja sie tak ostatnio z TZ zastanawialam do kogo nasza cora bedzie podobna, jakie bedzie miala usta jakie oczy, nosek. włoski
kurde ciekawa jestem bardzo
ja mam męża w służbie
a my o tym samym wczoraj rozmawialiśmy ciekawe jak nasz synek będzie wyglądał mój mąż stwierdził że najlepiej do mnie żeby był podobny bo on był brzydki głupi jest bo był ładnym dzieckiem chciałabym aby nasz synek tak wyglądał i też się ciągle zastanawiamy

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-17, 17:32   #3120
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
ja mam męża w służbie
a my o tym samym wczoraj rozmawialiśmy ciekawe jak nasz synek będzie wyglądał mój mąż stwierdził że najlepiej do mnie żeby był podobny bo on był brzydki głupi jest bo był ładnym dzieckiem chciałabym aby nasz synek tak wyglądał i też się ciągle zastanawiamy
haha nas też ciekawosc zżera no ale niech jeszcze niunia sobie pomieszka w brzuszku te 10 tyg. boże jak to brzmi
godzina W coraz blizej

ja jestem pewna że wszystkie nasze dzieciaczki marcowo- kwietniowe będą najśliczniejsze na świecie i zdrowiuteńkie jak rybki
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości