![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
![]() Szukam takowej, ciepłej, ładnej i romantycznej, wygodnej, która nie wstąpi mi się po praniu i rękawy nie będą za krótkie i milutkiej zarazem ![]() ja chę zwykłą ładną i elegancką piżamę!! nie potrafię takiej znaleźć w rozsądnej cenie ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-12-17 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#814 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jej ![]() reszta mnie nie interesuje ![]() GRATULACJE!!!! ![]() no to jutro opijemy ![]()
![]() |
#816 |
Wtajemniczenie
|
olus uwierz ze na pewno nie ja
![]() ![]() moono - widze my bardzo zdrowo dzisiaj, ja hinduskie, ty kebaba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2383915 2]Ale pokroic je w plastry wczesniej? Bo cala pomarancza to chyba za ciezka na choinke, co
![]() [/QUOTE] Mozna i w plastry i wtedy w te plastry powbijac gwozdziki. Ja jeszcze calej nie wieszalam (moje na razie schna ![]()
#818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
długie rękawy i spodnie, mogą być guziki, kolor nieistotny...Do 25 f Narazie obejrzałam Nexta, co mi się podobało to jest sold out. Tym razem Matalan i Primark odpadają... ![]() ![]() Myślałam nawet o leginsach (znalazłam fajne termo), na to krótkie spodenki do spania (żeby nie było widać ze coś się wżyna ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-12-17 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Wtajemniczenie
|
http://www.tkmaxx.com/nightwear/blac...invt/50063583/
http://www.marksandspencer.com/Cotto...elated-items-3 http://www.marksandspencer.com/Pure-...qid=1292619938 tu takie klasyki - pasuja?, ja lubie marksa na pizamy - gap na przecenach robi super, debenhams tez warty sprawdzenia a tutaj jakby tzt chcial kiedys zaszalec i na urodziny kupic: http://www.hush-uk.com/nightwear.html Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2010-12-17 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Bakti, a nie spieraja Ci sie te z marksa?
Mi sie juz lepiej sprawuja te z primarka, tesciowa prawie co roku kupuje mi jakies z M&S w prezencie i po paru miesiacach sa rybaczki... nie piore w wysokich temp. Chociaz jedne z Marksa mam takie ukochane ![]() ![]() Zdrowka wszystkim ![]()
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Tk'ja została tylko XS i S ![]() ![]() Co do M&S.. ![]() ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-12-17 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Wtajemniczenie
|
szperrku- nie spieraja sie, ale moze masz racje.
![]() ![]() ale z pizamami nigdy nie mialam problemu dla smiechu - ja nosze rozmiar pj w primanim 20 ![]() szperr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja uciekam.
Miłego spotkania jutro życzę ![]() TZ obiecał że w przyszłym roku i ja się pojawię ![]() ![]() ![]()
#825 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Peorth nie zapomnij o pasztecie dla mnie! (jesli juz sie zrobil...) ![]() A gotujaca Polke tez ogladalam ![]() ![]() Cytat:
![]() A teraz siedze i czytam Wizaz, zamiast zmyc te kreacje w stylu Joli Rutowicz, ktore w przyplywie szalenstwa wyczarowalam sobie na paznokciach we wtorek (Peorth, to wszystko Twoja wina, Ty mi zamieszalas w glowie z tym brokatem!). Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiola - dostalas moja wiadomosc dziekczynną, mam nadzieje? Ja mam kilka rzeczy dla malego made in India i sa swietne, fantastycznej jakosci bawelna. A w temacie pizamkowym sie nie wypowiem, bo odkad karmie piersia, spie wkoszulach nocnych, ktorych nie znosze.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale kojarza mi sie tez z wizytami u babci, wykrochmalona koszula i ogromna pierzyna ![]() Peorth: nie zmuszaj sie, bo w imie czego. Nie warto tracic czasu na rzeczy, ktore nam nie sprawiaja przyjemnosci (no coz, nie wliczajmy w to pracy ![]() Splakalam sie dzis jak borsuk, rano przy robieniu syropu cebulowego ( nie ma to jak milion cebulowych calusow od dziecka na dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Raczkowanie
|
Belle z tymi goździkami to chyba podpatrzyłaś z reklamy,co ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2384264 9] To oki, przejde sie rano z Olim po pomarancze i gozdziki, sprobuje z obiema wersjami ![]() [/QUOTE] Jak chcesz to ja Ci moge przywiezc bo kupilam za duzo (jak juz wszystko przywozimy ![]() ![]()
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
bry
mam kaca ![]() ![]()
#830 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dziewczyny, obawiam sie troche tego sniegu, boje sie, ze utkniemy bez mozliwosci powrotu, co Wy na to?? U mnie padalo cala noc i ciagle pada i nie zanosi sie, zeby przestalo ![]() Tak czekalam na snieg, musial spasc dzis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2384529 5]jasne
![]() dziewczyny, obawiam sie troche tego sniegu, boje sie, ze utkniemy bez mozliwosci powrotu, co Wy na to?? U mnie padalo cala noc i ciagle pada i nie zanosi sie, zeby przestalo ![]() Tak czekalam na snieg, musial spasc dzis ![]() Oki zapakuje. To tak jak ja, czekalam na ten snieg a tu ![]() A i z "radosnych" wiadomosci dnia wypisali mi zwolnienie na kolejny tydzien ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-18 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() to juz dzis!!!!! ![]() jak ktoras jedzie na Kings Cross i chce razem jechac dalej, to zapraszam na PW.
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
tatatararraaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2010-12-18 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Wtajemniczenie
|
maatra, sylwunia - bezpiecznej podrozy!!!
![]() jak reszta? u mnie porzadnie sypie sniegiem ![]() jakby cos bedziemy zabierac do domu ze soba ![]() kofa - lecz kaca ![]() lola - no i co teraz ![]() ![]() moono - na serio, jakby cos, to przyjedziesz do mnie ale nas snieg urzadzil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
![]() troche Wam zazdroszcze.. (no dobra, troche bardziej niz troche, ale zazdrosc to brzydkie uczucie, wiec tak glosno nie bede o tym pisac) bawcie sie dobrze babeczki ![]()
#836 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny zycze Wam udanego spotkania!!!
bezpiecznych dojazdow i powrotow koniecznie robcie duzo fotek ![]() ![]() U mnie ostro sypie teraz, zaraz wybieram sie na wycieczke do parku, potem moze zakupy swiateczne, porzadki i wieczor z cala rodzinka ![]() A tym ktore sie nie wybieraja tez zycze milego dnia ![]() BB sciagne od Ciebie te pomarancze, bardzo mi sie podobaja ![]() no i zdrowka zycze ![]()
![]() |
#837 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkoda że Cię nie będzie choć jeszcze nie do końca jestem przekonana czy ja pojadę czy nie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry lasencje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lola mam jednak nadzieję,że będziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
ja nie rozumiem, kto byl odwpiedzialny za zalatwienie pogody? przyznac sie bez bicia?
jeszcze sie okaze ze pozostane w domu nic nie straca i imprezke przeniesiemy tutaj
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zadomowienie
|
nie moge uwierzyc ze tak pada
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.