| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-12-22, 13:04 | #3871 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat: 
  ale z drugiej strony, wszystko własnie idzie mi w brzuch. tyłek mi przytył i troche uda, ale tak to wszystko idzie mi w brzuch i cyce... cyce to już mam 3 rozmiary większe. a brzuchol wstawię niebawem, może męża w końcu zgwałcę, żeby mi jakieś zdjęcia ciążowe zrobił, bo mam całe jedno... Montii, Ty chudzielcu  nie lubię Cię  W ogóle to Twój dzidziol się układa nisko, masz brzuch poniżej pępka. a ja odwrotnie. brzuch mi się zaczyna pod piersiami, tak wysoko bardzo. 
				__________________ ...Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka... ...Pure Happiness... | |
|     | 
|  2010-12-22, 13:05 | #3872 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

właśnie bluetooth   MAM kabel też gdzieś jest ale nie chce mi się szukać | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:07 | #3873 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Krk 
				 | 

Cytat: 

__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | |
|     | 
|  2010-12-22, 13:10 | #3874 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Cytat: 
   moze sprawdzasz w wieczornych porach jak nisko masz brzuch a to wcale nie brzuch jest miedzy nogami tylko cos innego    | |
|     | 
|  2010-12-22, 13:13 | #3875 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
  ale lepiej chyba miec tak nisko brzuch, ja mam wysoko bardzo i nawet ciezko mi siedziec na krzesle   | |
|     | 
|  2010-12-22, 13:15 | #3876 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | |
|     | 
|  2010-12-22, 13:16 | #3877 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Styczniówki powoli zaczynają się rozpakowywać....niedługo my    | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:20 | #3878 | 
| Zadomowienie | 

no ładnie  swoją drogą to z brzuchem nie idzie poszaleć  Strasznie ogranicza  Nawet nie można porządnie się przytulić   Montii ja tez mam nisko brzuch,czasem nawet chodze jak kaczka   
				__________________ w miłości i w marzeniach wszystko jest możliwe | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:21 | #3879 | 
				 | 

Przepraszam   wybacz ale tak mi sie jakos skojarzylo......   przygotuj sie na przybycie meza hihihihihi ja tez lece sie kapac hahahhah ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- A wiesz ze coraz czesciej mysle o porodzie..jescze mam tyle na glowie bo czeka nas przeprowadzka w styczniu najpozniej poczatek lutego masakra i jeszce porod...... juz nawet nie czytam nic n atemat porodow aby sie nie martwic :d | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:22 | #3880 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

mam jakiś problem z łączeniem. mój komp nie widzi telefonu  postaram się wieczorem podziałać bo teraz idę się ubierać do fryzjera   | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:22 | #3881 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Ja jak Monti mam 100cm obwód brzucha,choć na oko wydaje się że brzuszek Monti jest wiekszy  To zależy od figury tak mi sie wydaje  . W załączniku mój brzuszek w 24tc +7,5 kg.  Ten wystający punkcik to mój wystający pępek  Przepraszam za niewyjściowy strój,ale to domowy  Blackrose dostałaś moja wiadomośc na priva z danymi? 
				__________________  Córeczka Lilianka i Synek Filip  8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi  Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski Edytowane przez coralady Czas edycji: 2010-12-22 o 13:25 | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:27 | #3882 | |
				 | 

A dopiero pamietam jak to bylo na poczatku jak sie martwilysmy aby wsio dobrez z naszymi niuniami bylo,zeby nie poronic i rozne inne rzeczy...a tu teraz porod nas czeka ...ale ten czas leci...widze ze jakas refleksja mnie wziela chyba przez ten koniec roku hihhi  ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat: 
 Sliczniutki brzusio.....dzidzius rosnie.....  ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Ja to kiedys sie smialam z ciezarnych ze chodza jak kaczuchy a teraz tak sama chodze hihihi | |
|     | 
|  2010-12-22, 13:27 | #3883 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-12-22, 13:32 | #3884 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________ w miłości i w marzeniach wszystko jest możliwe | |
|     | 
|  2010-12-22, 13:32 | #3885 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-12-22, 13:33 | #3886 | 
				 | 

coralady fajny brzus   moze zalezy gdzie mierzony ja mam na pewno 100   
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:37 | #3887 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: @ home 
				 | 

Cytat: 
  , kilka miałam luxniejszych to jeszcze wejdę  Cytat: 
  zaraz i ja biorę się za sprzatanie.... a ja w brzuszku mam 95   | ||
|     | 
|  2010-12-22, 13:41 | #3888 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: z domu :) 
				 | 

Brzuchy piękne   Montii gdzieś Ty upchała te kilogramy?? Jak wchodzisz na wagę odstaw żelazko  Ja też mam brzuch wysoko, dziś się śmiałam do koleżanki, że ja tak się wczuwam w święta - za bombkę będę robić  Co do pasa, nie używałam, ale po porodzie nosiłam majtki wyszczuplające, uciskały brzuch i lepiej trzymały cały ten majdan. Psiapsióła nie nosiła i została jej troszkę obwisła skóra na brzuchu. Obie mamy tendencje do kilogramów. Byłam na mega zakupach, jestem padnięta. Poza tym u nas nie grzeją dziś kaloryfery i nie ma ciepłej wody  podobno ma być do 18. Tż z Kaśka wysłałam na górkę, zrobię obiadek i biorę się za prasowanie. Wczoraj ubrali choinkę i już mam świątecznie   | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:51 | #3889 | 
				 | 

haha aja   bez żelazka się ważę ale co by tu zdjąć hmm ;-p może kolczyki ;D a ja ciasto robię   i zaraz drugą część podłóg myję   
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-12-22, 13:52 | #3890 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: woj. podkarpackie 
				 | 

Cytat: 
  a to zdjęcia ciuszków kupionych teraz, reszta jest na strychu po synku, i ostatnie zdjęcie mój brzusio   
				__________________  Mój synek  http://www.suwaczki.com/tickers/o148x1hpupjiauu3.png  Moja córcia  http://www.suwaczki.com/tickers/l22nuay3f0qwizkc.png  Trzecie serduszko  https://www.suwaczki.com/tickers/zem3x1hpmztw3kbz.png | |
|     | 
|  2010-12-22, 13:53 | #3891 | 
				 | 

A czemu u mnie pisze tylko 210 wiadomosci????    ostatnio mialam sporo wiecej a teraz jakby od nowa szlo...jak to jest...pisze juz od dawna a tu taka lipa   | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:54 | #3892 | 
| Zadomowienie | 

Dane z 30tyg i 3 dni. Waga 59,5 czyli 9 kg na + i 95 w brzuchu. Jestem zadowolona   Trzyrazyi - wszystkie miejsca są teraz bardziej ukrwione i mogła ci jakaś żyłka pęknąć, lub skóra i stąd ta krew. Nie trzeba mieć mega wielkich hemoroidów. 
				__________________ Ślub 08.07.2006  Oliwia Roksana ur. 26.03.2011  Aleksandra zm. 01.04.2014  Synek tp. 15.03.2015   | 
|     | 
|  2010-12-22, 13:57 | #3893 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: @ home 
				 | 

Cytat: 
  ostatnio po 2 porcje wciagałam....  ja teraz idę sprzątać sypialnie, bo prędzej Mikołaj z Laponii przyjedzie niż moj mąż tam posprząta....a prasowania to mam tyle, że aż słabo mi się robi     | |
|     | 
|  2010-12-22, 14:01 | #3894 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: woj. podkarpackie 
				 | 

a i pokażę Wam co dziś robiłam z synkiem    
				__________________  Mój synek  http://www.suwaczki.com/tickers/o148x1hpupjiauu3.png  Moja córcia  http://www.suwaczki.com/tickers/l22nuay3f0qwizkc.png  Trzecie serduszko  https://www.suwaczki.com/tickers/zem3x1hpmztw3kbz.png | 
|     | 
|  2010-12-22, 14:02 | #3895 | |||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
  moja siostra pochłania tony słodyczy dziennie i waży 45 kg  wygląda tak że ją wszyscy o anoreksje podejrzewają i gdybym sama nie widziała ile je słodyczy to pewnie też bym tak myślała a ja to tyje chyba z powietrza i zawsze muszę cholernie dużo wysiłku włożyć żeby schudnąć matko kolacja na 20 osób  padam mam nadzieję że ci ktoś pomoże Cytat: 
 Cytat: 
 Montii ja to ci nie wierze że przytyłaś 14kg chyba że w piętach  brzuszek masz przesłodki Cytat: 
  może dlatego że z niej taka laseczka wysoka  mi też słabo nawet nie miałam siły stać w kolejce za mięsem na rolady Cytat: 
  colorady słodki brzuszek, ja to mam nadzieję że mi pępek nie wyskoczy  iwaoo też masz śliczny brzuszek  ale masz małego przystojniaka  u nas taka odwilż że aż żal wychodzić bo od razu wszystko przemoczone   
				__________________  | |||||
|     | 
|  2010-12-22, 14:04 | #3896 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Dziękuje  Dopiero niedawno zaczął sie zaokrąglać i podnosić  Cytat: 
  Mi te 7,5 kg poszło w tyłek i uda  Ja mam na pewno 100cm,czasem nawet więcej w najszerszym miejscu  Dziekuje  Cytat: 
  Po synku pewnie masz mnóstwo ubranek,więc przynajmniej spokój z kupowaniem. 
				__________________  Córeczka Lilianka i Synek Filip  8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi  Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski | ||
|     | 
|  2010-12-22, 14:17 | #3897 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Wanilia, hehe ja też nigdy nie cierpiałam różu i zarzekałam się że nie kupię nic w tym kolorze. A koleżanka powtarzała że jak będzie córcia to zacznę latać za różowymi ciuszkami. I miała rację...  Fakt faktem mamy większość ciuszków po synku więc jak już kupuję to rzeczywiście szukam różu żeby z dziecka chłopaka nie robić  Subtelle, współczuję  w życiu takich bóli nie miałam, ale się nacierpisz  Avikusia, zazdroszczę wagi, ja jestem dokładnie w tym samym tygodniu a na plusie mam już 5,5 kg, ważę 57,5...Załamka  Od ilu startujesz? Ja przez pierwszy trymestr nie przytyłam nic a od drugiego już regularnie  Monti, śliczny brzuszek, jak piłeczka  w życiu nie pomyślałabym że dobijasz do 80kg...  Chyba kości masz ciężkie  Kasiapruszkow, może nowe rozstępy wcale nie dojdą? Ja po pierwszej ciąży nie mam ani jednego choć starych niemało, całe cycki w prążki... Teraz jak na razie też nic ale jeszcze kupa czasu została... Megi, gratuluję studniówki  Coralady, fajny brzuszek  Aja, o rany, niech Wam szybko włączą ogrzewanie i wodę  ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat: 
  To teraz kupię na pewno  Ślicznego masz synka   | |
|     | 
|  2010-12-22, 14:23 | #3898 | 
				 | 

iwa synuś przesłodki    gosikk a jednak, wiesz dołuje sam fakt tej cyfry na wadze   chyba nie powinnam się ważyć bo w końcu to nie jest wyznacznikiem naszego wyglądu   
|     | 
|  2010-12-22, 14:27 | #3899 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: wlkp 
				 | 

Cytat: 
  i kupiłam w sklepie internetowym, dzisiaj ma do mnie kurier z tą paczuszką przyjechać  super wózek  tez się nad nim zastanawiam, bo jest taki zgrabny spacerówka od niego mi się bardzo podoba  tylko że ja jak już to wezmę wersje fioletową 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-12-22, 14:55 | #3900 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) :
: