Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 23:28   #1021
hoppipolla
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

ja nawet nie wiem kto tam dokładnie będzie i nie mam z kim się skonsultować.. mam nadzieję, że dobrze wybiorę.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 07:42   #1022
paprif
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Dzień dobry
U mnie wszystko po staremu, dzisiaj lecę do kosmetyczki.
Wczoraj byłam na łupach w sh

Mandy
odezwij się co u Ciebie... nie wiem czy przeoczyłam ale dawno się nie odzywała...
Stary 2010-12-22, 08:37   #1023
kamila2006
Zakorzenienie

ja ide dzis do fryzjera ;] bede scinac jakies 20 cm wlosow czyli tyle co uroslo przez ten rok nie liczac podcinanych lekko koncowek zmiany zmiany zmiany
ostatnio po wizycie u ryzjera mialam traume przez pol roku ;] bo tak fatalnie sie czulam w nowej fryzurze mam nadzieje ze dzis wieczorem sytuacja sie nie powtorzy

poza tym hmm... 7 minut na solarium dostarczylo mi nieziemsko dobrego humorku i jest mi goraco

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-12-22 o 08:38
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 09:26   #1024
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Fryzjer to mój mały koszmarek. Boję się chodzić niemiłosiernie.
Jestem wkurzona strasznie, bo zwlekają mi z wypłaceniem kasy za pracę :/, nie cierpię takich śmiesznych agencji, co to trzeba się na kłócić o 170 zł, bo chyba liczą, że się zapomni o tym.

Chciałabym się wybrać dziś na jakieś lumpeksy, ale zupełnie nie wiem czy teraz przed świętami jest nadzieja na wygrzebanie czegoś fajnego?
Stary 2010-12-22, 10:21   #1025
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
ja ide dzis do fryzjera ;] bede scinac jakies 20 cm wlosow czyli tyle co uroslo przez ten rok nie liczac podcinanych lekko koncowek zmiany zmiany zmiany
ostatnio po wizycie u ryzjera mialam traume przez pol roku ;] bo tak fatalnie sie czulam w nowej fryzurze mam nadzieje ze dzis wieczorem sytuacja sie nie powtorzy

poza tym hmm... 7 minut na solarium dostarczylo mi nieziemsko dobrego humorku i jest mi goraco
Też się wybieram.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Fryzjer to mój mały koszmarek. Boję się chodzić niemiłosiernie.
Jestem wkurzona strasznie, bo zwlekają mi z wypłaceniem kasy za pracę :/, nie cierpię takich śmiesznych agencji, co to trzeba się na kłócić o 170 zł, bo chyba liczą, że się zapomni o tym.

Chciałabym się wybrać dziś na jakieś lumpeksy, ale zupełnie nie wiem czy teraz przed świętami jest nadzieja na wygrzebanie czegoś fajnego?
Mój też, chyba tylko raz byłam zadowolona.
Ja dumnie zapuszczam włosy więc z fryzjerami nie chcę mieć nic wspólnego Im są dłuższe tym piękniejsze, nigdy nie udało mi się zapuścić włosów(tak do 70cm), zawsze mnie kusiło żeby coś zmienić ale teraz wytrwała będę.
Tak w ogóle to wczoraj włosy farbowałam

Ja tam jestem zadowolona z lumpkowania
Stary 2010-12-22, 11:05   #1026
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj dostałam misia
Byliśmy w realu, przykleiłam się do niego i cóż miał TŻ zrobić, musiał kupić
Chciałam jeszcze puchatego pingwina, ale to by było za dużo szczęścia na raz.
ja tez dostalam takiego wielkiegooooo i teraz nie mam go gdzie trzymac zajmuje caly fotel

Cytat:
Ja byłam jakiś czas temu na domówce "Alfonsi i prostytutki" .
Szukam jakichś fajnych i niedrogich szpilek na allegro, ale te wszystkie jakieś takie za wysokie dla mnie.
Co do małej czarnej - zawsze pasuje.
ciekawe i mieliscie sie tak przebrac?
mam to samo jak znajde jakies fajne butki to rozmiar obcasa mnie przeraza

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Też się wybieram.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Mój też, chyba tylko raz byłam zadowolona.
Ja dumnie zapuszczam włosy więc z fryzjerami nie chcę mieć nic wspólnego Im są dłuższe tym piękniejsze, nigdy nie udało mi się zapuścić włosów(tak do 70cm), zawsze mnie kusiło żeby coś zmienić ale teraz wytrwała będę.

ja tak samo, zreszta jeszcze nigdy nie mialam zrobionego tak jak chcialam chociaz moja siostra teraz byla u fryzjerki i ladnie jej zrobila mialam ochote zrobic to samo ale sie opanowalam
ja mialam ale teraz sa po obcieciu
nadal farbujesz henna?jakies zmiany w stanie wloskow od niej zauwazylas?
witam wszystkich
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 13:42   #1027
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Skoro wczoraj było tak miesięcznicowo to też się pochwalę, żewczoraj, 21.12. stuknęło nam dokładnie 30 miesięcy

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 14:00   #1028
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Skoro wczoraj było tak miesięcznicowo to też się pochwalę, żewczoraj, 21.12. stuknęło nam dokładnie 30 miesięcy
heh, nam 3 dni temu stuknęło 6lat i 3miesiące
Stary 2010-12-22, 14:26   #1029
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
heh, nam 3 dni temu stuknęło 6lat i 3miesiące
Pap, kasujesz wszystkich!

Cytat:

Na jaki kolorek? Ja pare dni temu farbowałam mamie :P
Ja dopiero się wkręcam w lumpowanie. jednak dziś poszłam do warszawskiej Wzorcowni i kupiłam PIĘKNĄ futrzaną kamizelke. Trochę drogo, ale stan rewelacyjny, jeszcze z metką z C&A. po świętach (przypływ gotówki) lecę na większe łowy.

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość

ciekawe i mieliscie sie tak przebrac?
mam to samo jak znajde jakies fajne butki to rozmiar obcasa mnie przeraza

Taaa...bez przypału można wyglądać jak grzybiarka. Ale śmiesznie było.
Stary 2010-12-22, 14:33   #1030
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

No Pap, to pogratulować

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 14:40   #1031
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
U mnie wszystko po staremu, dzisiaj lecę do kosmetyczki.
Wczoraj byłam na łupach w sh

Mandy
odezwij się co u Ciebie... nie wiem czy przeoczyłam ale dawno się nie odzywała...
Cześć!

Podczytuję na bieżąco, zakupilam ten tani tusz, o którym pisałyście, prezenty kupilam i mam wolne. tż mnie zaprosił na 3 dni do siebie (jednak nie będzie chlać z kumplem), wczoraj odebrał pierścionek, no i dziś się widzimy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 14:45   #1032
Parvanti
Zadomowienie

Red, gdzie jest ta Wzorcownia? W ogóle nie kojarzę. Też bym chciała wreszcie coś kupić w sh bo majątek na ciuchy przepuszczam. A wczoraj kupiłam botki w końcu o zabójczym obcasie, już zaliczyłam glebę w nich
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 14:47   #1033
oh Mandy
Zakorzenienie

Chciałabym iść na studia do Warszawy, ale jak popatrzyłam na ceny wynajmu mieszkań to się przeraziłam. :/ W Toruniu jest o wieleee taniej i jednak wybieram Toruń. Ale kto wie, może po studiach zamieszkam w Wwie
Stary 2010-12-22, 16:12   #1034
Janis_
Zadomowienie

Cytat:
Ja byłam jakiś czas temu na domówce "Alfonsi i prostytutki"
Fajne są takie przebierane imprezy Ja jeszcze nie wiem, w co się ubiorę, ale na pewno założę moją niebieską perukę

Mandy a zdecydowałaś już, na jakie kierunki składasz papiery?

Odnośnie fryzjera, to ja bardzo dawno nie byłam, chyba w lipcu ostatnio, by przyciąć końcówki (oczywiście jak zwykle zamiast samych końcówek straciłam ponad 5 cm włosów). A tak to sama sobie przycinam do lustra i jestem bardzo zadowolona
Udało mi się dziś znaleźć przypadkowo w sklepie odżywkę do włosów, którą kiedyś obczaiłam na wizażu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...owa-wersja.htm Użyłam jej przedtem i jest rewelacyjna! I super tania Ma bardzo dobry, naturalny, 'zdrowy' skład

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1588185_n.jpg a tu 'prowiant' sylwestrowy, który czeka w mieszkaniu Rollanda
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:30   #1035
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Red, gdzie jest ta Wzorcownia? W ogóle nie kojarzę. Też bym chciała wreszcie coś kupić w sh bo majątek na ciuchy przepuszczam. A wczoraj kupiłam botki w końcu o zabójczym obcasie, już zaliczyłam glebę w nich
Wzorcownia jest na Chmielnej, koło kina Atlantic. Z tego co wiem, to jest gdzieś jeszcze (po to sieć lumpeksów). Parv, mogłabys mi zdradzić, gdzie Ty chodzisz na ciuszki?
Ja poluję na jakieś ładne platformy.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Fajne są takie przebierane imprezy Ja jeszcze nie wiem, w co się ubiorę, ale na pewno założę moją niebieską perukę
Ja miałam taką granatową perukę, a'la Katy Perry
Stary 2010-12-22, 16:42   #1036
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
Wzorcownia jest na Chmielnej, koło kina Atlantic. Z tego co wiem, to jest gdzieś jeszcze (po to sieć lumpeksów). Parv, mogłabys mi zdradzić, gdzie Ty chodzisz na ciuszki?
Ja poluję na jakieś ładne platformy
Moje botki też mają platformę bo inaczej bym się zabiła na bank, aż takie obcasy to nie dla mnie. Musi być jakiś element stabilizacyjny

Dzięki za adres, ja to szczerze mówiąc żadnego lumpeksu polecić nie mogę bo gdzie nie wejdę to nic znaleźć nie potrafię, nie wiem jak dziewczyny takie cuda tam wynajdują. Jak pracowałam na Powiślu to tam na Solcu był taki niepozorny sh, ale mieli dużo markowych ubrań. Poza tym jeszcze taki jeden przy kinie Femina, ale to vintage, chociaż też fajne rzeczy mieli. Szczerze nie mam cierpliwości do lumpeksów, trzeba szukać, grzebać, a mi zaraz to torebka przeszkadza, to mi gorąco, to brzydki zapach i się zniechęcam. Ale muszę zacząć bo wszystko mi z tyłka spada i na wiosnę cała garderoba do wymiany, a w sklepach się nie obkupię ze wszystkim bo mnie nie stać.
Stary 2010-12-22, 16:49   #1037
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Właśnie ta Wzorcownia to jak butik, a nie lump. Elegancko, pachnąco, wszystko na wieszaczkach posegregowane (tu sweterki, tam bluzeczki), Pani wzięła ode mnie kilka rzeczy i zaniosła mi do przymierzalni ("żeby nie przeszkadzały w oglądaniu"). Mogłoby być taniej, bo za nowiuśkiego futrzaka z C&A zapłaciłam 55 zł, ale tak jak mówię - nienoszony, z metką. W sklepie pewnie zapłaciłabym gdzieś 160 zł (tyle kosztował podobny w Bershce, z tym, że był trochę brzydszy jednak niz mój :P).
Były tam takie ładne, brązowe szpilki dolce&gabbana za 95 zł.
A i nie ma tam żadnych szmat czy ciuchów pozaciąganych, wypłowiałych, wadliwych . polecam!

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2010-12-22 o 16:52
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 17:01   #1038
Janis_
Zadomowienie

Red ja też poluję na futrzaną kamizelkę Ostatnio mierzyłam nawet jedną za 12 zł, ale była trochę za mała, bo z dziecięcej rozmiarówki
Ogólnie bardzo lubię chodzić do lumpeksów, ale tylko do takich 'porządnych', w których wszystko jest poukładane na wieszaczkach, bo grzebać w koszach z ciuchami nie lubię
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 17:02   #1039
Parvanti
Zadomowienie

Wow, Red, to mi się podoba, muszę tam iść jak tylko będę mieć kasę
Stary 2010-12-22, 17:26   #1040
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Red ja też poluję na futrzaną kamizelkę Ostatnio mierzyłam nawet jedną za 12 zł, ale była trochę za mała, bo z dziecięcej rozmiarówki
Ogólnie bardzo lubię chodzić do lumpeksów, ale tylko do takich 'porządnych', w których wszystko jest poukładane na wieszaczkach, bo grzebać w koszach z ciuchami nie lubię
Ja już od dawna marzyłam o futrzanej kamizelce. Niestety, nie udało mi się kupić tak tanio, no ale w sklepie zapłaciłabym 3 razy tyle za tę samą jakość i nowość.

Grzebać w koszach też nie cierpię bleee...

Cytat:
Wow, Red, to mi się podoba, muszę tam iść jak tylko będę mieć kasę
Koniecznie!
Ile pięknych sweterkowych tunik atmosphere, top shop. Akurat nie byłam przygotowana na buszowanie (weszłam z ciekawości) i starczyło mi tylko na futrzaka, a zakochałam się w tylu rzeczach stamtąd .

Polecam jeszcze lumpek na Świętokrzyskiej, visa vie Poczty. Ale jednak wiadomo, że to Centrum więc i ceny wyższe. Najlepiej wyczaić jakieś fajne lumpeksy w peryferyjnych dzielnicach miasta (tam to i bluzkę w świetnym stanie, bardzo ładną można za 1,50 kupić).

Ale prawdziwego farta w lumpie mial ostatnio Szatan - te szpilki coś pięknego.
Stary 2010-12-22, 19:56   #1041
hoppipolla
Zakorzenienie

mnie strasznie brakuje jakiegoś porządnego SH w okolicy
Stary 2010-12-22, 20:26   #1042
nafiyqa
Zakorzenienie

Kurcze, ja nie umiem lowic w sh
Mama TZ znalazla dla mnie sliczna tunike i czarny kardigan H&M, ja nigdy sama sobie jeszcze nic nie kupilam.
Znajduje tylko same wyciagniete/zmechacone/sprane szmatki i szybko sie zniechecam...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 20:36   #1043
*wanilia*
Zadomowienie

Witam

Jednak kupię tż portfel bo na autko takie jak bym chciała dla tż jednak mnie nie stać.

Zastanawiam się nad dwoma modelami możecie ocenić?

1. Fajny i mogę go kupić w bardzo atrakcyjnej cenie. Tylko nie wiem sama czy się zdecydować bo niby jest ładny, praktyczny, mieszczą się dokumenty itp. ale nie wiem czy ta ramka nie jest trochę dziwna dla faceta?
Niby fajny gadżet ale... ? Co myślicie? Czy On w ogole z tego skorzysta?
http://superportfel.pl/peterson-pict...ski-p-250.html

2. Zwykły, bardzo podobny do poprzedniego tylko zamiast tej ramki jest otwieracz
http://superportfel.pl/peterson-abst...ski-p-434.html

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 20:47   #1044
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość
Witam

Jednak kupię tż portfel bo na autko takie jak bym chciała dla tż jednak mnie nie stać.

Zastanawiam się nad dwoma modelami możecie ocenić?

1. Fajny i mogę go kupić w bardzo atrakcyjnej cenie. Tylko nie wiem sama czy się zdecydować bo niby jest ładny, praktyczny, mieszczą się dokumenty itp. ale nie wiem czy ta ramka nie jest trochę dziwna dla faceta?
Niby fajny gadżet ale... ? Co myślicie? Czy On w ogole z tego skorzysta?
http://superportfel.pl/peterson-pict...ski-p-250.html

2. Zwykły, bardzo podobny do poprzedniego tylko zamiast tej ramki jest otwieracz
http://superportfel.pl/peterson-abst...ski-p-434.html
ja bym wybrała ten 2.

nafi jak podróż?
Stary 2010-12-22, 20:50   #1045
nafiyqa
Zakorzenienie

Hoppi, dziekuje za zainteresowanie
Na szczescie podroz bez problemow - dojechalam o czasie i w calkiem milym towarzystwie

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 20:51   #1046
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Hoppi, dziekuje za zainteresowanie
Na szczescie podroz bez problemow - dojechalam o czasie i w calkiem milym towarzystwie
to dobrze.
ja na razie odpoczywam od PKP
Stary 2010-12-22, 20:54   #1047
zielone_oko
Zakorzenienie

Wanilia, mi się bardziej drugi podoba
Stary 2010-12-22, 20:55   #1048
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
ale nie wiem czy ta ramka nie jest trochę dziwna dla faceta?
Ta ramka jest na Twoje zdjęcie przecież Mi TŻ sam powiedział, że musi sobie kupić portfel ale tylko z taką folią żeby mógł tam moje zdjęcie zapakować. Chociaż może lepiej nie, bo w starym już tak je wygniótł, że nie jestem do siebie podobna.

A tak już na temat to też mi się 2 bardziej podoba. Bardzo fajny
Stary 2010-12-22, 21:14   #1049
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
ja bym wybrała ten 2.

nafi jak podróż?
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Wanilia, mi się bardziej drugi podoba
Cytat:
Ta ramka jest na Twoje zdjęcie przecież Mi TŻ sam powiedział, że musi sobie kupić portfel ale tylko z taką folią żeby mógł tam moje zdjęcie zapakować. Chociaż może lepiej nie, bo w starym już tak je wygniótł, że nie jestem do siebie podobna.

A tak już na temat to też mi się 2 bardziej podoba. Bardzo fajny
Czyli jednak miałam dobre przeczucie. Ten pierwszy moge kupic od znajomego bardzo tanio i on oczywiscie nie bardzo namawial ze super gadzet dla faceta itp.. Ale szczerze jakos nie moglam sobie wyobrqazic ze tż otwiera portfel i co przeglada nasz fotki?

Kupię ten drugi i bedzie po sprawie. Chyba ze znajde jeszcze jakis inny ale generalnie jestem nastawiona na ta firme bo mAja bardzo fajne pomyslowe te portfele.

Ten akurat co Wam pokazałam był z otwieraczem ale sa jeszcze np z zaczepem na pedriva, ze schowkami na karty sd, z przegrodkami na kostki gitarowe (któraś chyba ma faceta gitarzyste - Hoppi? )

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 21:21   #1050
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jednak miałam dobre przeczucie. Ten pierwszy moge kupic od znajomego bardzo tanio i on oczywiscie nie bardzo namawial ze super gadzet dla faceta itp.. Ale szczerze jakos nie moglam sobie wyobrqazic ze tż otwiera portfel i co przeglada nasz fotki?

Kupię ten drugi i bedzie po sprawie. Chyba ze znajde jeszcze jakis inny ale generalnie jestem nastawiona na ta firme bo mAja bardzo fajne pomyslowe te portfele.

Ten akurat co Wam pokazałam był z otwieraczem ale sa jeszcze np z zaczepem na pedriva, ze schowkami na karty sd, z przegrodkami na kostki gitarowe (któraś chyba ma faceta gitarzyste - Hoppi? )
taak.
przez niego sama noszę dwie kostki w portfelu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości