|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
Bry baby - ja jeszcze dzisiaj gnije w robocie - a naprawde chetnie posiedzialabym w domku i porobila co trzeba - a tak to zostanie nie wiele wrr czasu - ale spoko dobrze ze czesc juz wczesniej przygotowalam.
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Całus!
Wczoraj dotarł do mnie kalendarz- lepszego prezentu na święta nie byłabym sobie w stanie wyobrazić! |
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Dostałam rano smsa od Lusi. Jej dziadek jest już na tamtym świecie.
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Czym jest życie człowieka? Pochodnią, która zapala się, płonie i w końcu gaśnie. Jedne pochodnie tylko się tlą, by zgasnąć na zawsze. Inne palą się jasnym płomieniem, dają światło i ciepło, wskazują drogę.
Tylko od nas i naszej pamięci zależy, czy pochodnie naszych zmarłych bliskich będą się palić. |
|
|
|
#936 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak przed samymi swietami biedna Lu ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
to jest właśnie magia świąt.---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Kurdę dobiła mnie wiadomość Lu naprawdę jest mi bardzo mocno przykro teraz będzie potrzebne jej wsparcie naleśnika i nasze najcięższa jest myśl, że coś się skończyło. Świat już nie będzie taki sam. Najważniejsze by pamięć naszych bliskich mieć w naszych sercach.---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
a Wy w garach od rańca siedzicie?
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia kochana nasza
![]() A ja od 6 u rodziców, ubraliśmy chinkę
|
#939 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Sprzątałam
![]() Zawsze mam jakiegoś przedświątecznego pier*olca ![]() Zaraz musze zapakować 2 prezenty jeszcze i na kawę do kumpeli idę ![]() Nie mam jeszcze choinki dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że zawsze będziemy się wspierać w trudnych chwilach ![]() Nibylandia zwyczajnie jest potrzebna
|
||||
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
jakby co to żyję, nie zrobiłam jeszcze nic głupiego.
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Lusia
Nie gadaj głupot. Ja wiem jak ciężko jest ale nie jestes sama
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
no w chwili obecnej jestem, ojciec narobił syfu w domu, że śmierdzi jak nie wiem gdzie, naleśnik musiał jechać do domu, niby strasznie chce mi się spać bo niewiele spałam, ale wydarzenia poranne dały mi do myślenia i postaram się już nigdy nie zasnąć, ale to chyba awykonalne.
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
witam
widze smutna wiadomosc, ech Lu ![]() nie ma co na to mowic, bo nic nie zmieni, wazne, ze dziadek nie cierpi i ze wiedzial jak bardzo go kochasz ..... ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- nadrobilam i co i przeczytalam od Kamy , ze Lu kartki dostala i to co dalej ![]() Kama, nie przejmuj sie, najpierw myslalam, ze wygralam, bo wszedzie kwoty, dobrze, ze na zawal nie zeszlam a na TV bede czekac ![]() tez dostalam juz kalendarz, po polnocy otwieram , albo moze wezme na wigilie i bede sie popisywac przy burakach co na Mj gadali i misje tez wyslalam od razu ![]() i dostalam znow przesylki 2 , nie patrzylam, ze 2 od Ko ![]() w jednej kartka, w 2 plya OMD ![]() a jak na tak ostatnio tu wypytywala o te plyty oryginaly, pamietacie, to ja sobie myslalam, co ona tak sie wypytuje i prosze chodzilo jej o wybadanie terenu dzis zabiegana jestem i ledwo zdazylam ryz zerwac
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co jest najgorsze, bo siedziałam z nim w nocy, mama położyła się 1:30 bo strasznie jej krew z nosa leciała i chciałam, żeby się wyspała miałam ją o 6 obudzić, na nogach byłam o 10 po kilku godzinach snu bo jedną noc z dziadkiem już siedziałam, koło 4 przyszła babcia ale tylko na chwilkę pogładziła dziadzia po policzku bo ciężko oddychał. Ja mu zwilżałam usta, poprawiałam tlen bo sobie wyciągał i masowałam po policzku i jakoś tak na chwilę oparłam głowę mówiłam dziadziuś nie bój się zaśnij sobie chwilkę (i w duszy, żeby pan Bóg pozwolił mu na chwilkę zasnąć ale nie na zawsze) i nie wiem kiedy odleciałam, obudziłam się jak już nie oddychał, może jakbym nie zasnęła jeszcze bym go uratowała
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=27520 eeeeeeeeeeeee
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Lu, ale nie mozesz tak myslec, bo jakbys uratowala na chwile, przeciez bys zdrowia na calego nie wrocila, po prostu dziadek czekal na Ciebie i odszedl przy Tobie i wiem, ze tak jest, bo moj kochany dziadek 9 lat temu tak samo odszedl, jakby czekal na nas, z daleka, ale zdazylysmy z mama i wtedy odszedl i tez sie zagadala rodzina i nagle cisza, bo dziadek chyba nie oddycha
![]() i tak samo bylo z moja mama, mialam sie wymiecic z sis, bo ja do poludnia, a ona po, ale jakos tak wyszlo, ze ja siedzialam dluzej i wtedy moja mama odeszla, straszne to jest, ale jeszcze gorzej bym sie czula, gdybym poszla, ale wiem, ze tak mialo byc, ze do ostatniego oddechu ja przy niej bylam. musisz sie z tym pogodzic, choc to trudne
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, Lu, nie uratowałabyś.
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- To dziwne, ale... Pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie mam przedświątecznego p i e r d o l c a. Placki upieczone, prezenty kupione i już nawet częściowo wręczone a ja siedzę sobie, pociskam Balasia, słucham nowej płyty i do dobrego humoru brakuje mi tylko jednego życia. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cóż, dobra organizacja to podstawa.
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
też już dałam naleśnikowi prezent i on mi dał, poprawił mi troszkę humor, chociaż narzekał, że się wykosztowałam i takie pierdoły, ale pudełeczko i zawartość się podobało, więc najważniejsze - cel osiągnięty
![]() ja od naleśnika dostałam zestaw 4 kosmetyków różnych firm i powiem Wam jestem w szoku bo nie mówiłam mu co konkretnie chcę (poza jedną rzeczą) a wybrał genialnie, fakt, że mówił, że spędził cały dzień w sklepie ale było warto ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- http://pomponik.pl/news/brat-michael...domnym,1574128 osz Marian traci z tą żoną, traci...
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Może ja nie mam świąt w tym roku, ale mam prezent dla Was
![]() 68252_1381145347629_1801812370_738217_7923759_n.jpg
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Mike lubi się przebierać, więc Mikołajem także zdarzało Mu się bywać.
1261662458.jpg |
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
cos mi z wizazem nie gra i FB tez dziwnie dziala i teraz nie wiem czy to co u mnie nie tak
![]() nie widac avatarow, emotek, nie dziala szybka odpowiedź i wszytsko prawie mam podkreslone czarna kreska
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziadzia odszedł można powiedzieć spokojnie, już nie cierpi...byłaś przy nim do końca i na pewno to było dla Niego ważne i kto wie czy to nie jest tak, że zaparł się w sobie, że chce Cię jeszcze zobaczyć i wtedy może spokojnie odejść... ![]() Ja wiem, że ciężko, no ale tak musiało być...najgorzej zawsze mają Ci co zostają tutaj na ziemi... Tule Cię mocno i w ogóle ![]() Cytat:
![]() Ja byłam u kumpeli, we 3 posiedziałyśmy trochę, pośmiały się...dostałam tak zaje*iście pachnąca świeczkę z ikei...sama czekolada... ![]() I mam pewien pomysł...ale kurka no musiałabym ruszyć dupkę |
||
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłodniałam i robię sobie jajko.
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- A w ogóle to widziałam dzisiaj peirwszy raz Holdmajhenda w tv Na 4 fun leciał...akurat do obiadu I nawet mi zupy nie przybyło ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- To idę się pochlapać wodą z mydłem i wróce niebawem |
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
o juz sie polepszylo , wylaczylam, cleana uzylam i ok
![]() Motylku, nie wiem czy bedziesz, ale moglabys z tej foty usunac napisy ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=653
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam Anki "zapłodniłam sobie jajko" - człowiekowi to się już na oczy rzuca na starość :P
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Obżarłam się na noc.
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Użyj też gąbki i pumeksu. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy już słyszeliście, że komenda w której mam staż jest pośmiewiskiem całego kraju
?
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Nie.
A czemu?
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie i czytajcie
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wiezi...wiadomosc.html http://www.gadu-gadu.pl/555347414490...licje-krowkami
|
#960 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Piękne..Lusia - Wiem z doświadczenia, że w takich chwilach nie pomagają słowa..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

tak przed samymi swietami