|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
BAN stały
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jestem pusta i rozpieszczona, tak filmik nr 3 byl kierowany do WSZYSTKICH! a najbardziej do dzieci w przedszkolu , tak jestem dziwka bo innej dobrej pracy nie mozna znalezc na studiach , tak studiuje zarzadzanie ( i matematyke ale to taki maly dodatek ) i niestety, nie na prywatnych uczelniach
ani ja ani wykladowcy nie narzekamy na moj jezyk i wymowe angielska tak spedzilam duzo czasu w Londynie i nie do konca wymawiam r niestety nie przepadam za firma MY secret, naprawde mi przykro ... a i pozdrawiam![]() ps: podeslijcie mi zdjecia nosów zebym mogla pojsc z nimi do swojego chirurga
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie ![]() szukam fajnych filmików i użytkowników i znaleźć nie mogę :P czy ja mam dziś szczęście do gimnazjalistek? |
|
|
|
#4354 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
główka do góry i mniej przekleństw. znasz angielski perfect, mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę że twój nick nie oznacza niepowtarzalna, tylko nie nadające się do powtórzenia / a nawet niewarte powtórzenia (bo tak niefajne lub zawierające niecenzuralne słowa) i ma dość negatywny wydźwięk, nie wiem czemu wydaje mi się to w tej chwili zabawne. pozdrawiam. Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-12-25 o 21:48 |
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Watka jest świetna!
Makijaże jakie prezentuje są ciekawe, kolorowe i staranne (co w przypadku wielu dziewczyn nie jest wcale ważne ). Kurczę, fajna dziewczyna po prostu. Dobrze zobaczyć gimnazjalistkę, która ma poukładane w głowie.
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda, robi się cieplej na sercu
ale mówię całkiem serio :P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4358 |
|
Zadomowienie
|
unrepeatable nikt tu nie napisal ze pracujesz jako dziwka...chyba ze przeoczylam,ale watpie,ze ktoraś by wogole tak napisala
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, niestety dla mnie to jest nowość. Moja mama uczy w gimnazjum i wystarczy, że raz na rok tam zajrzę i doznaję szoku. Teoretycznie powinnam być na to przygotowana, ale z roku na rok jest coraz gorzej.
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
No, ja chyba też przeoczyłam?:P
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4362 |
|
Konto usunięte
|
no i Wam odpowiedziała...
|
|
|
|
#4363 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Po prostu szok! |
|
|
|
|
#4364 |
|
Zadomowienie
|
Powiem wam wiecej...dzieci w zerowce są juz okropne! takie zmanierowane...juz zwracaja uwagę na ubrania,na to kto jakie zabawki ze soba przynosi,Ci "gorzej" ubrani ale z "gorszymi" zabawkami są gorsi,z nimi sie nie bawią....co 2 dziecko ma komorkę! no ja po prostu szok przezywam co to sie dzieje!
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
E tam "za moich czasów" też tak było :P
ktoś miał bluzę z reserved to już był lepszy. A potajemnie wszystkie dzieci były ubierane w lumpeksie, hehe ![]() co drugie dziecko ma komórkę, gdyby za 'naszych czasów' komórki były tak powszechne jak są teraz, też byście miały myślę że ta komórka to nie do końca jest dla szpanu tylko żeby rodzic miał nad dzieckiem kontrolę. no bo tak, w podstawówce była u mnie budka telefoniczna i dzieci miały karty telefoniczne, a jak nie to zawsze woźna albo wychowawczyni mogła pożyczyć. no i faktycznie się z tego korzystało, przynajmniej ja bo często miałam jakieś zajęcia po lekcjach i informowałam mamę. teraz sms. no ale dać dziecku komórkę, a obsypywać je bez sensu drogim sprzętem by było 'lepsze niż syn Kowalskich' to dwie różne sprawy ![]() a i według mnie roczniki nie są coraz gorsze, z moich obserwacji wynika że kryzys osobowości występuje w 2/3 klasie gimnazjum i wtedy to hohoho
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać jakbyś była znudzona i zniechęcona. To jakiej jakości i zawartości będą Twoje filmy będzie wpływać na obraz Twojej osoby. Fajnie by było,żebyś mówiła wyraźnie, żywo i na serio przyłożyła się do zrozumiałego czytania nazw produktów, które przedstawiasz. I już nawet nie chodzi o problem z literą "r", no ale kurczę, trzeba trzymać pewien poziom jeśli decyduje się na omawianie kosmetyków w swoich filmikach i warto by było wymawiać ich nazwy poprawnie. Poza tym od samego wstępu tłumaczysz się ,że masz kosmetyki z douglasa, dobrej jakości, jakbyś była jedyną na tym świecie, którą na to stać. Twoja sprawa- kupujesz, lubisz je, nie tłumacz się - po co Tym bardziej,że uczyniłaś to praktycznie w swoim debiucie na YT...
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I po ostatniej wizycie w moim LO odczułam ogromną zmianę. Niby z tegorocznymi maturzystami dzielą mnie 2 lata, a już ich nie potrafię zrozumieć. Prosty przykład: w środę oglądałam Jasełka, gdzie uczniowie LO bez przerwy się śmiali, a ja z moimi koleżankami (rocznik '90 i '91) byłyśmy po prostu zażenowane. Co się dzieje z tymi ludźmi?
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4369 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
......................... przepraszam, mi się to skojarzyło z odśnieżaniem śniegu xD
|
|
|
|
#4371 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4372 |
|
Zadomowienie
|
A ja raczej pomysłałam o jakimś sprzątaniu....
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
zwłaszcza że w telewizji podawali że zanim zaczęła się zima Warszawa wydała 30 milionów na odśnieżanie xD i nawet dzisiaj o tym w rodzinie rozmawialiśmy, że firma która to prowadzi to pewnie po znajomości i że w ogóle fajnie
hahaha
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4375 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
|
|
|
#4376 |
|
BAN stały
|
widzę że przez te dwa świąteczne dni mnie mnóstwo ominęło w tym temacie (m.in. historia opariso) ale już nadrobiłam...
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
i co, jakiś komentarz?
taka piękna noc, w tv nic nie leci to może youtube pooglądam :P
|
|
|
|
#4378 |
|
BAN stały
|
chyba lepiej jeśli się od komentarza powstrzymam... bo chyba sam jej komentarz wypisany tutaj wyżej mówi wszystko
![]() poza tym ominął mnie jeszcze filmik goniaronii narzekającej na brak głosów i kompletnie nie wiem co i jak :| ale powiem szczerze trochę mnie to co tutaj i co mi koleżanki mówiły zszokowało.. jednak nie wypowiem się bo nie widziałam filmiku :| Edytowane przez cherryPie Czas edycji: 2010-12-26 o 01:10 |
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
no, niestety mnie też ominął, ale ja nawet konta nie mam
bo zrobił się prywatny, więc nydyrydy obejrzeć.
|
|
|
|
#4380 |
|
BAN stały
|
ale przynajmniej wygrałam nagrodę dla głosujących w konkursie na Miss YT
co myślicie o wynikach? ja kompletnie całym sercem się zgadzam z uhonorowaniem cremedelacreme28 choć uważam tak jak niektóre z Was, że konkurs powinien mieć troszkę inną nazwę bo jest nieadekwatna do idei jego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

ani ja ani wykladowcy nie narzekamy na moj jezyk i wymowe angielska

). Kurczę, fajna dziewczyna po prostu. Dobrze zobaczyć gimnazjalistkę, która ma poukładane w głowie.

Widać jakbyś była znudzona i zniechęcona. To jakiej jakości i zawartości będą Twoje filmy będzie wpływać na obraz Twojej osoby. Fajnie by było,żebyś mówiła wyraźnie, żywo i na serio przyłożyła się do zrozumiałego czytania nazw produktów, które przedstawiasz. I już nawet nie chodzi o problem z literą "r", no ale kurczę, trzeba trzymać pewien poziom jeśli decyduje się na omawianie kosmetyków w swoich filmikach i warto by było wymawiać ich nazwy poprawnie.
Tym bardziej,że uczyniłaś to praktycznie w swoim debiucie na YT...