| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-12-24, 13:42 | #1111 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Wesołych Świąt Wam wszystkim zycze  duzo milosci a malo zazdrosci   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-12-24, 13:50 | #1112 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Pewnie i tak jeszcze tutaj zajrzę ale tak na wszelki wypadek życzę Wam już teraz Wesołych Świąt i duzooo prezentów     
				__________________ "Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."  http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 | 
|     | 
|  2010-12-24, 13:58 | #1113 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Cudny jest ten psiak oczko!!    Wlasnie ode mnie wyszla przyjaciolka, teraz znow leniuchowanie. Wszystkie narzekaja na mase roboty przed swietamy, a ja nie robie (prawie) nic :P Ubralam choinke, posprzatalam mieszkanie i mam wolne  W kuchni kroluje babcia, wiec az strach wchodzic  Przeraza mnie, ze kiedys ja bede musiala to wszystko gotowac... Jesli chodzi o dania wigilijne, to jem tylko barszcz, pierogi (babcia robi mi ruskie  ) i kluski z makiem. Zawsze na swieta cierpie, bo nie mam co jesc  ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- No i wszystkiego dobrego oczywiscie!!!!   | 
|     | 
|  2010-12-24, 14:18 | #1114 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: (Ísland) 
				 | 

Cytat: 
  przynajmniej nie przytyjemy w święta.   | |
|     | 
|  2010-12-24, 14:27 | #1115 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Ja po prostu kocham te wszystkie wigilijne potrawy   Smażona rybcia, pierożki, barszczyk czerwony, zupa owocowa, grzybki smażone, rybka w galarecie, po grecku, śledzik, racuchy  . Tradycyjnie jem wszystkiego po trochu  . Najpierw wigilia u TŻ, ale u nich królują mięsa, alkohol i inne wynalazki, których ja nie tykam w ten wieczór, więc coś tam skubnę z grzeczności i tyle.  A na pasterkę się wybieracie?   
				__________________   | 
|     | 
|  2010-12-24, 14:54 | #1116 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Jakby tak czasem mnie wywialo stad na dluzej to zycze Wam od razu Szczesliwego Nowego Roku  moze sie tak zdarzyc, ze odezwe sie dopeiro kolo 3-4 stycznia  Red my mamy w planach z TZtem zeby isc na pasterke do niego ale to sie jeszcze okaze czy mi sie bedzie chcialo   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-12-24, 15:05 | #1117 | |
				 | 

Cytat: 
  nigdy nie byłam  ale bardzo prawdopodobne, że spotkamy się wieczorem ze znajomymi.   | |
|     | 
|  2010-12-24, 15:22 | #1118 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Zaczynam szykowanie się, musze się pomalować, ale dam radę  Wesołych Świąt Kochane!  
				__________________       Zwykła noc spędzona w Twoim mózgu. Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. | 
|     | 
|  2010-12-24, 16:34 | #1119 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: ♥ 
				 | 

Wesołych Świąt Kochane  dla Was i dla Waszych najbliższych... Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ziaki   | 
|     | 
|  2010-12-24, 19:50 | #1120 | 
				 | 

A ja wciaz PRZED wigilia.... Wujek utknal na lotnisku i caly czas czekamy na niego. Ale na szczescie podobno jest juz blisko. | 
|     | 
|  2010-12-24, 19:55 | #1121 | 
				 | 

ja już daaawno po    | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-12-24, 20:09 | #1122 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-12-24, 21:51 | #1123 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Ja też po wigilii   wyśpiewaliśmy się, wypłakaliśmy i najedliśmy.  A teraz siedzę z moją kruszynką na kolanach.  Patrzy jak pisze i się dziwi co ja robię.   
				__________________ ____________   ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem ''    | 
|     | 
|  2010-12-25, 01:47 | #1124 | 
				 | 

Późno już, a ja zmęczenia jakoś nie czuję... Włąsnie wróciłam z pasterki, tzn kilkanascie minut temu. Ksiądz na kazaniu nawijał coś o piosenkarzach polskich (Eleni, Rynbkowski   ) -śmiac sie czy płakać  ? Mam nadzieje, ze miło Wam mijają święta. Honey-słodka ta Twoja kruszynka. W ogóle zwierzaki daja wiele radości. Nie wyobrazam sobie życia bez nich... | 
|     | 
|  2010-12-25, 01:56 | #1125 | 
| Zakorzenienie | 

Ja tak samo jak sweet wrocilam z pasterki, grzeje sobie stopki pod kolderka wlasnie. Boli mnie gardlo. jutro przyjezdza po mnie tz, choc boje sie bo u nas totalna szklanka jest wszedzie. Ciesze sie ze przyjezdza bo moja wigilia od rana byla do dupy, szkoda gadac, dobrze ze juz sie skonczylo i juz w sumie dzisiaj bedzie nowy dzien. To chyba pora spac, ale mi sie nie chce. Kolorowych snow!

| 
|     | 
|  2010-12-25, 09:47 | #1126 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
 A cóż się stało?  Jeśli chodzi o mnie to bardzo mi się podobała wigilia tego roku  Było wesoło,fajnie,tatuś dużo zdjęć napstrykał  Ale na pasterce nie byłam,ale jak wracałam od babci samochodem to babcie o 23 już pod kościołem były coby miejsca zająć   | |
|     | 
|  2010-12-25, 11:33 | #1127 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  Oj daje mi bardzo dużo, bo troszkę zapełniła mi tą pustkę po moim poprzednim zwierzaczku.. Znowu cały dom żyje tak jak wcześniej, chociaż wiadomo że nikt mi go nie zastąpi. 
				__________________ ____________   ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem ''    | |
|     | 
|  2010-12-25, 14:38 | #1128 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

hej dziewczyny  na wstępie chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego, zadowolenia z TZów, mało zazdrości i wogóle wszystkiego co naj naj lepsze  U mnie wigilia pełna kłótni o sprzątanie i gotowanie. nie wiem w co ręce włożyć, zrobiłam 12 stroików ale oczywiście moi rodzice uważają że ja nic nie zrobiłam na święta. po wigilii spotkałam się z TZem a dopiero po pasterce otwarliśmy prezenty  dziś mi się strasznie nudzi. mam nadzieję ze TZ zaraz zadzwoni i zabierze mnie do siebie:P 
				__________________   21. 04.2014   Karolek  19.01.2015  http://www.suwaczek.pl/cache/14430ff3c8.png http://www.fotografia.slubna.com.pl/...4-04-21/05.jpg | 
|     | 
|  2010-12-25, 18:01 | #1129 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Hej.  Żyjecie?  Bo ja umieram z przejedzenia, a tak naprawdę dużo wcale nie jem.. Zadowolone z prezentów?   Ja chyba nie muszę mówić , że oczywiście, że taaaak   Wpadłam na chwilę, bo tŻ gra z moim siostrzeńcem, a ja leżę z Dejzi na łóżku i odpoczywamy   PS. Dziewczyny, kliknijcie mi  Strasznie spadłam ..   
				__________________ . | 
|     | 
|  2010-12-25, 20:50 | #1130 | 
				 | 

ale tu cisza  ja siedze u TZa. ale on dzis cos nie bardzo humor ma... 
				__________________   21. 04.2014   Karolek  19.01.2015  http://www.suwaczek.pl/cache/14430ff3c8.png http://www.fotografia.slubna.com.pl/...4-04-21/05.jpg | 
|     | 
|  2010-12-25, 21:16 | #1131 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

Cytat: 
  Oczko śliczny psiaczek   Ja dzisiaj leniuchuję cały dzień  A święta jak to święta nic nadzwyczajnego się u mnie nie działo   
				__________________ ,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello | |
|     | 
|  2010-12-25, 21:28 | #1132 | 
				 | 

Moja wigilia skonczyla sie wczoraj o 3, rodzina zaszalala przy stole   Teraz tez dopiero od niego wstalam, takze u mnie leniuchowo   | 
|     | 
|  2010-12-25, 22:20 | #1133 | 
				 | 

Matko dziewczyny,ja wkurzona jestem. Najadłam się makowca i poprzyczepiał mi się do dwóch tylnich zębów. Problemu by nie było gdyby nie fakt,że wszystkimi sposobami próbowałam już to wyciągnąć,wymyć i nic :///// Macie jakieś rady?   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-12-26, 01:16 | #1134 | |
				 | 

Cytat: 
   Do dziś tak masz z tym makiem  ? Wypłukaj sobie buzie Listerine'm tym zielonym... powinno pomóc Niedawno wróciłam od rodziny.... było sympatycznie. Troszkę popiłam (co mi sie rzadko zdarza) , wybawiłam sie z rocznym bobaskiem... a teraz klikam ze znajomym(cos sie bezsenny zrobił  ). Co do prezentów to jestem baaaaaaardzo zadowolona. Dostałam dużo słodyczy, kosmetyków,mojego ulubionego Jacka Danielsa ze szklankami i prostownice do włosów taką:klik (tu można przeczytać opinie: KLIK -ja jestem zadowolona, choć loczków jeszcze nie robiłam). Ogólnie swieta zaliczam do udanych (choć i bez zgrzytów i małych komplikacji sie nie obeszło  ) 
				__________________ Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-12-26 o 01:20 | |
|     | 
|  2010-12-26, 11:26 | #1135 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Red wszystkiego najlepszego !    
				__________________ . | 
|     | 
|  2010-12-26, 11:49 | #1136 | 
| Zakorzenienie | 

Red, zlozylam na nk ale i zloze tutaj, wszystkiego wymarzonego :-*

| 
|     | 
|  2010-12-26, 14:39 | #1137 | ||
				 | 

hej  wczoraj jednak poprawilam mu ten humor:P ale nie wiem co mam za schizy ze mam i tak jakies wrazenie ze cos jest nie tak a on mi mowi ze glupoty gadam:P ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat: 
  u mnie sie szybko skonczylo. Cytat: 
  ale to chyba nie masz takiej do loczków. ja dostałam  http://www.zelmer.pl/pielegnacja-cia..._linea_bianca/ 
				__________________   21. 04.2014   Karolek  19.01.2015  http://www.suwaczek.pl/cache/14430ff3c8.png http://www.fotografia.slubna.com.pl/...4-04-21/05.jpg | ||
|     | 
|  2010-12-26, 14:54 | #1138 | ||
				 | 

Cytat: 
 Do tej pory...masakra jakaś. Używałam już tego płynu,najpierw zielonego,dziś niebieskiego,wikałaczki kurde nawet igły,wszystko... Już raz tak miałam poszłam z tym do dentysty wtedy a on powiedział ,że tak będę miała na zawsze,że to jakaś gruzda  ale pewnego dnia zniknęło na bardzo długo a tu wczoraj takie coś :/ doprawdy nie wiem o co w tym chodzi  Jutro się przejdę do dentysty,bo niestety mam małego fioła na punkcie uzębienia i mimo,że tego nie widzę się irytuję. Co za lipa  Nie wiem od czego to,może dlatego,że zjadłam pół makowca w południe i zamiast umyć zęby poszłam oglądać film i usnęłam?  Mama poszła z tatą po gumy,więc jak wróci będę żuć ile wlezie.  ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat: 
   Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-26 o 15:02 | ||
|     | 
|  2010-12-26, 16:32 | #1139 | ||
				 | 

Cytat: 
   zobacz sobie jakie... KLIK ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2010-12-26, 18:03 | #1140 | |
				 | 

Cytat: 
  Ogłaszam wszem i wobec,że od jednego zęba mak się odczepił  Został jeszcze jeden-napieram gumą do żucia tak,że łoooooooo,sto przeżuć na minutę  Ale ja się zastanawiam jak to jest możliwe,że od wczoraj tyloma sposobami działałam i nic  i tak dla jasności to ten mak nie znalazł się między zębami tylko np na środku piątki  i to jest dziwne...  Dobrze,że już jeden z głowy:< Już jutro będę się widzieć z kochanym moim   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.