|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
dobra...to Wy już kombinujcie. Tylko ja mam obawy czy są stopery tam, bo jak nie ma to nie mam z czym brać tej mozaiki. Bo ona się cenowo z niczym nie zgra.
#932 |
Zadomowienie
|
dobra dobra to z kim mam brac zestaw na pol bo nie wiem??
ja bym chciala tez smoka wlasnie a jakby go nie bylo to wzielabym dwa murano z 1 grupy cenowej
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-27 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
no to ja juz nie wiem, za bardzo kręcicie dziewczyny. Achiko nie wiem czy jest jeszcze ktos chetny
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
ostatnia aktualizacja:
ZESTAW 1 Anno1989- szczęśliwy smok albo calineczka Cynnamon- calineczka albo rajskie ptaki ZESTAW 2 Ania_trojaczki - kwiat pustyni i lazurowe pęcherzyki (bez fioletu) Cierpliwa2008 - ciemnofioletowy kwiat i beżowe pęcherzyki ZESTAW 3 KTSW - sowa , diamentowy różowy (albo turkusowe pęcherzyki i owcę) ZESTAW 4 Spaza - brązowa pustynia, zlota nić ( w rezerwie jasnoróżowy kwiat) KTSW ten zielony minerał pierwszy z lewej albo różowy minerał (albo turkusowe pęcherzyki i owcę) jeśli pierwszy zestaw bedzie to pecherzyki i owce, poprosze zamiast minerału ZESTAW 5 Enkaa - czarna mozaika , stoper Anno1989 - winobranie |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
anno faktycznie jak bierzesz więcej koralików to sama zrobisz sobie zestaw i nie wiem czy wyjdzie Ci drożej. A ja sama zestawu nie uskładam więc lepiej dobić kogoś kto też nie kupuje całego zestawu i wtedy nikt nikomu nie musi nic wyrównywać czy dopłacać bo sobie machniemy na pół i już. Mnie w sumie bez różnicy bo i tak wyjdzie mi chyba to samo.
#937 |
Zadomowienie
|
czyli co ja nie biore juz udzialu w zamowieniu?
Nie wiem zglosilam sie wczoraj Anno do zestawu z toba na pol , i powiem ze bede niepocieszona jak sie nie zalapie na to zamowienie..mam inna opcje chce albo smoka albo duszka oba sa w cenie: 230 i 221
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-12-27 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
ok, wezme sama, niech strace to 20zł, poprawcie tą listę w takim razie
![]() czyli dla mnie szczęśliwy smok i winobranie. ale jeśli nie będzie to musicie mnie gdzieś wcisnąć bo ja muszę mieć smoka! a zgłosiłam się pierwsza! ![]() Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-27 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Chantell, piękne koraliki
![]() Anno 1989, śliczne Troliki gratuluję ![]()
#940 |
Zakorzenienie
|
no to Achikę z anną wpiszcie a ja narazie będę miała wolne miejsce, co?może być?
i ja jeszcze pomyślę..jak się nikt nie zgłosi to sama dobiorę ![]()
#941 |
Zadomowienie
|
Dobrze moze byc
![]() ![]() Dobra widze ze Anno chce sama wiec Enka ja moge wziasc z toba na pol ![]()
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-12-27 o 11:08 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Zadomowienie
|
no to Achika już jest na liście
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() ![]()
#944 |
Zakorzenienie
|
Uff przeczytałam te 12 stron
![]() ![]() ![]() Magi aż mi szczęka opadła jak zobaczyłam Twoją kolekcję ![]() VLS weź samolot i puzla. Samolot mam i jest przepiękny , taki realistyczny i wcale nie duży taki w sam raz ![]() ![]() Kto bedzie chciał zamawiać charmsy z ebaya? te z Amore la vita? Tzn oprócz mnie i Mirell ? ![]() Zdjęcia moich charmsów dodam jak wrócę do domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
1141655, piękne charmsy
![]() Słodkaa, śliczna Pandorka ![]()
#946 |
Rozeznanie
|
Myszko,
a ty nie powinnaś uaktualnić zdjęćia swojej Pandory? |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zadomowienie
|
Ennkaa no chyba nie do końca
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
looo..czemu nie? bo ja muszę iść
![]() tam gdzie mnie dopiszecie będzie dobrze ![]()
#949 |
Zadomowienie
|
lista zakupów wygląda tak:
ZESTAW 1 Anno1989- szczęśliwy smok albo calineczka + winobranie ZESTAW 2 Ania_trojaczki - kwiat pustyni i lazurowe pęcherzyki (bez fioletu) Cierpliwa2008 - ciemnofioletowy kwiat i beżowe pęcherzyki ZESTAW 3 KTSW - sowa , diamentowy różowy (albo turkusowe pęcherzyki i owcę) ZESTAW 4 Spaza - brązowa pustynia, zlota nić ( w rezerwie jasnoróżowy kwiat) KTSW ten zielony minerał pierwszy z lewej albo różowy minerał (albo turkusowe pęcherzyki i owcę) jeśli pierwszy zestaw bedzie to pecherzyki i owce, poprosze zamiast minerału ZESTAW 5 Enkaa - czarna mozaika , stoper Achika - szczęśliwy smok albo koń dala |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za życzenia
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
pogubilam sie
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
dobra, już nieważne. biorę sama i we własnym zakresie już będę kombinować. was już to nie dotyczy
![]() ![]() ![]() sorry za kombinowanie, ale starałam się żeby to wyszło jak najtaniej, ludzka rzecz. tylko w tym momencie wypadła nam cynnamon ![]() Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-27 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
ZESTAW 1
Anno1989- szczęśliwy smok albo calineczka + winobranie ZESTAW 2 Ania_trojaczki - kwiat pustyni i lazurowe pęcherzyki (bez fioletu) Cierpliwa2008 - ciemnofioletowy kwiat i beżowe pęcherzyki ZESTAW 3 KTSW - sowa , diamentowy różowy (albo turkusowe pęcherzyki i owcę) ZESTAW 4 Spaza - brązowa pustynia, zlota nić ( w rezerwie jasnoróżowy kwiat) KTSW ten zielony minerał pierwszy z lewej albo różowy minerał (albo turkusowe pęcherzyki i owcę) jeśli pierwszy zestaw bedzie to pecherzyki i owce, poprosze zamiast minerału ZESTAW 5 Enkaa - czarna mozaika , stoper Achika - szczęśliwy smok albo duszek wyglada tak dlatego ze musze zrezygnowac z konia bo on jest za 180 zl a koralik musi byc za minimum 200 tak?? Dziewcyzny trzeba zrobic to tak zeby nikt nie byl poszkodowany i pominiety w zamowieniu bo bedzie to dla niego zawod
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-12-27 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
albo zapłacić za konia 200zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
czesterka nie wiem od którego sprzedawcy będziemy brać. Wpisz sobie w google amore la vita i wybieraj potem bedziemy patrzec na ebay
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zadomowienie
|
no ale tak sie chyba nie da ?? Bo babka musi miec cene koralika 200 zl przy koniu wbije wyzsza???
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zadomowienie
|
też właśnie trzeba wcisnąć cynnamon i nie ma innej opcji. nie wiem co teraz. żadna z was już nic by nie chciała? szukamy jednej osoby!
achika, ja licze na to, że się da. jak magi zadzwoni to musi koniecznie zapytać bo ja mam taką sytuację. a jak nie to zamiast winobrania wezmę chyba calineczkę albo myszy w serze, ale to pozmieniam. wyślę prv do magi chyba i jej wszystko wytłumaczę ![]() Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2010-12-27 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.