![]() |
#3781 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXI
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
Plany noworoczne.....Hmmmm:cool :
Mam jeden punkt owego planu. Trochę się fstydam przyznać, ale niech już będzie ![]() Otóż: MUSZĘ SE ZNALEŹĆ CHŁOPA ![]() ........ do bzykania ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
anastazjaaa juz wszystko praktycznie napisała:
Cytat:
super paszcza po tym jest ![]() aspiryny bayera najlepiej znaleźć z importu równoległego, wychodzi wtedy maseczka 2x taniej cynamonowa ![]() wytrzymałam 15 sekund a po zmyciu myślałam że czerwona nie przestanę być do końca życia, wyglądałam o tak ---> ![]() Cytat:
ale do zabierania ze sobą w świat taki mały netbuk bardzo dobry i na niedoskonałości i na zmary też ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
taaak-do kuchni z nim ![]() co do ramek...to aluminiowe są wszedzie drogie ![]() Cytat:
to dobry plan ![]() ![]() ![]() ![]() co do doła-to nie jest on zwiazany z remontem,,tylko taki z seri nikt mnie nie lubi i jestem sam...i ze jakbym umarła to kto by na pogrzeb przyszedł itd....poza tym poszłabym na impreze...a nie mam z kim ani jak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3786 | ||
Zakorzenienie
|
To może lepiej wspólnie pomilczmy tutaj wszyscy ![]() Cytat:
1.Phi 2. Czego? Bo jak tego to phi 3. Pracę czy jakieś źródło? 4. Hmm ![]() 5. Hmmmm ale że niby tak -> ![]() 6. Chyba nice ![]() 7. Gdzie? 8. Czyj? 9. Którą? 10. ![]() C'nie? Nigdy nie miałam, nie mam i nie będę mieć takich postanowień ![]() Po co się dołować czy cuś ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Już miałam pytać po kiego chuopa kcesz szukać ![]() Ale jush wiem i w takiej sytuacji popieram, możesz nawet zacząć szukać od jutra ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Zakorzenienie
|
Spooro - od jutra będzie ciężko, bo do końca tygodnia nie zamierzam wyściubiać nosa z domu, ale potem.... Będę miała 365 dni
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
Też mam postanowienia noworoczne
![]() mniej się denerwować trochę jeszcze schuść więcej czasu spędzać ze znajomymi w celu realizacji powyższego poznać więcej ludzi z kategorii znajomi lubiący planszówki ![]() i hit listy: polubić sprzątanie ![]() bardziej kontrolować stan posiadania flaszek ![]() a propos flaszek-trzymam je w szufladzie, którą z braku miejsca współdzielą z oprzyrządowaniem kuchennym typu nabierka do zupy, sztućce, wałek do ciasta itp. I jakiś czas temu pękła mi tam zapomniana flaszka Baby Doll (nadal nie mam pojęcia jakim cudem). Wiem za to jedno-jedzenie sztućcami waniającymi Baby Doll to spore wyzwanie. A zapach jest nieusuwalny. Przesiąknęła nim cała komoda ![]() Oceniłam coś na kulinarnym, nie posłodziłam autorce, tylko dałam 0,5 gwiazdki i zaraz jest afera ![]() ![]() ![]()
#3789 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wysłałam maila do organizatora konkursu czy jest mozliwośc zakupu plakatu, odpisała pani że plakat czeka na mnie w recepcji gazety wyborczej ![]() ![]() Cytat:
............ albo i nie ![]() ale i tak nie trzeba się smęcić ![]() a co do przyczyn smęcenia to mam podobnie, boję się że teraz w ogóle się nie będe umiała wdrożyć i do końca życia będę dziewicą z odzysku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i nie pamietam ani jednego ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
Jak znajdziesz patent, to poproszę o zdradzenie go. U mnie to postanowienie póki co, jest awykonalne
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
antyramy są passe ![]() ![]() ech....biore wilka i ide z nim do wanny ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- kurcze-serio robilismy w barze postanowienia w tamtym roku?..mozna by odkopac i polukac co tam było ![]()
![]() |
#3792 | |
Zakorzenienie
|
gdzie smęty, tam i Maja
![]() Cytat:
![]() ciesz się, że chociaż z odzysku ![]() Ja postanowień noworocznych nigdy nie robiłam i nie robię. I tak nie dotrzymam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-27 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
ʞɐɯǝuɐ
|
iii tam, passe...
ja ram akurat nie bałdzo lubię, chyba że w takiej formie: małe zdjęcie usadowione w środku sporo większej, wąskiej delikatnej ramy, wszystko najlepiej czarno-białe do plakatów najchętniej bym żadnych ram nie dawała, plakat mi się z wolnością kojarzy a nie z zamykaniem w ramach ![]() a plakaty będe fogle miała 3: drechol i 2 x monty python
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
Postanowień noworocznych nie mam. To znaczy nie miałam do przed chwili - bo postanowiłam popełnić plagiat - chop do bzykania to jest to
![]() Tylko chop ma się znać na rzeczy bo kiepskie bzykanie to mogę sobie załatwić we własnym zakresie ![]() Właśnie dostałam mailowo taki opier....ol od koleżanki że aż mi się tyłek za fotel schował po przeczytaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 | |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() Tożto chyba najsilniejszy alergen na świecie. Po cynamonowej bułce Demter (którą aplikują wyłącznie na nadgarstki) czasami się drapię jak szalona. W życiu bym sobie takiego mordercy nie nałozyła na twarz, bo pewnie efekt byłby jak po żrącym kwasie ![]()
Poszukuję odlewek! Dark Extacy, Chocolovers i Angel Violette ![]() Edytowane przez Immaginary Czas edycji: 2010-12-27 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3796 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
1. Ja też kcem ale cóż z tego że kcem ![]() 2. -||- (gryx już wie co poeta chciał powiedzieć pisząc te znaczki ? ![]() ![]() 3. Hmm no dobra -||- ![]() Cytat:
Ale zrealizowałaś choć jedno? ![]() ![]() Po co są takie postanowienia, co one komu dają? Nie mogę tego pojąć ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz co jest najdziwniejsze, że wydaje mi się (tak, tak chyba mi się tylko wydaje ), że to jest przecież takie proste ![]() Ja chyba jestem jakaś nienormalna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i ostatnio znów czasem kłuje mnie w sercu ![]() ![]() ![]() ![]() Przecieee to szkoda zdrowia na pierd***ne denerwowania się ![]() No ![]() A i apropo denerwowania się, paręnaście minut temu usunęłam sobie z kompa ( przez niewiadomoco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój TŻ za to ma stalowe nerwy (czasami) kiedyś stracił kilkaset GB muzyki ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-27 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
A ta aspirynowa maseczka brzmi nieźle. Tylko jak sprawdzić czy ona nie uczula?
![]() Choliba wsiąkł mi link do decalculatora i nie mogę odszperać. Idem spać bo to już ponad moje siły. Miłego plotkowania i dobrej nocy. Edytowane przez naiat Czas edycji: 2010-12-27 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I moim wszystkim obecnym wtedy koleżankom też udało się spełnić swoje postanowienia! Tyle że w ich przypadku brzmiały one, cytuję: Przestaniemy być dziewicami! Nie wiem czy to można wliczać, bo do takiej deklaracji potrzeba jeszcze przecie zaangażowania osoby trzeciej ![]()
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Spooro, chyba mam podobnie. Jak patrzę na siebie z boku, to myślę, że urodziłam się z jakimś wewnętrznym "wq..." już
![]() ![]() Mam wrażenie, że 24 h na dobę jestem rozdygotana i nerwowa. Tak, wiem, jak ja ze sobą wytrzymuję ![]() Też bym chciała sie nie irytować pierdołami. Ale nie umiem. Jak przestanę to chyba nie będę to ja ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-27 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może rozwiń tą myśl własnozakresową? ![]() ![]() Cytat:
Bo ja to kiedyś usłyszałam przez telefon od koleżanki tylko tyle: " Bo zaraz tam do Ciebie przyjdę i tak Ci przypierd**ę, że się opamiętasz" ![]() Od razu pomogło i od razu lepiej się poczułam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A te postanowienia to jeszcze w Nowy Rok im się może udało po 24 zrealizować( tak od razu, co by z głowy już mieć)? ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dlaczego kiepskie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Objadłam się pastą makrelową, czekoladkami marcepanowymi i kisielem truskawkowym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() no własnie nie pamietam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ona w ogóle bardzo łagodna jest, piling mechaniczny na koniec tylko opcjonalnie sie robi ![]() dobranoc, ide spac, oczy mi wyjszły od tego niedobrego ekranu i wiszą zdechłe na szypułkach ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo skąd ja to znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
Sałać, a buziaki dla Monsterka, to gdzie?
![]() ![]() Spooro - nie wiem, czy to wrodzone na bank ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-27 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Tak, kiedyś właśnie tak pomyślałam o jakimś skrzywionym rodzaju perfekcjonizmu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Żebym chociaż dzięki temu tłuszcz spalała ![]() ![]() A może jest tu ktoś kto został uleczony ze stanu tego ? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-27 o 22:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też spadam ![]()
![]() |
#3809 |
Zakorzenienie
|
Kurde bele! Ależ oczywiście:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
grozi wypollizowaniem
|
chłop odmawia kontunuacji remontu
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.