|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
ano, ja cos pogrzebalam, juz edytowalam powyzszego posta
![]() wszystko jest
|
#4712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak to pozory mylą hehehehe
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli żeby zrobić ja taka intensywnie brokatową żeby nie było prześwitów? Zobaczymy na ile to da sie zrobic, bo to jest zwykły brokat na kleju do rzes, nie eyeliner... Chyba że znacie jakiś eyeliner czerwony ![]() Albo zrobię kreske czerwoną kredka i na to ten brokat? Wtedy bardziej intensywnie będzie chyba? A co z makijazem? ![]() Ciekawe jaka ocena by była gdybym kręciła filmiki ![]() A powaznie to dziekuje za komplementy, bardzo mi miło, niestety sama nie jestemw swoim typie No w sumie ja tez nie potrafię się zmusić np do odchudzania dopóki nie usłysze od kogoś wprost, że przytyłam
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=wsiowy_gupek;240279 81]
A powaznie to dziekuje za komplementy, bardzo mi miło, niestety sama nie jestemw swoim typie /QUOTE] ożeż Ty - grzeszysz
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-12-28 o 19:00 |
|
|
|
#4715 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
wsiowa, nie widze fot
pomocy...
|
|
#4717 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=i75gkn3Td9Y
a Jej się kiedyś tu dostało? (zaniki pamięci mam już czy co?)- ja (raczej nie oceniam wyglądu fizycznego etc ale nie cierpię drobnomieszczaństwa i góralskiej muzyki - a już pseudopsycholożki dorabiające ideologię do tego co mówią i robią - dobijają mnie.....
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-12-28 o 18:55 |
|
|
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Killing me softly
|
Jamajko, w filmie, który nakręciłaś z siostrami wyglądacie jak polskie trio Kardashian
Trzy ładne brunetki, podejrzewam, że nie możecie się opędzić od wielbicieli
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2010-12-28 o 18:24 |
|
|
|
#4720 |
|
BAN stały
|
a ja Wam powiem szczerze, że jak przeczytałam co swego czasu tu o mnie było mówione to moja pierwsza reakcja: oburzenie, no jak można
a teraz? wyciągnęłam wnioski i mam nadzieję poprawić to co ludzi w moich filmikach głównie wkurza ![]() no nie ważne, pozdrawiam Was z bardzo gorącego łóżka, bom się strasznie rozchorowała i z minuty na minutę jest coraz gorzej - już nic nie słyszę, a do tego mówić nie mogę ![]() za to moja dobra passa trwa - ostatnio strasznie dużo rzeczy wygrywam i dziś kolejną moją zdobycz dołączam do kolekcji: wygrana na blogu paletka z ELFa super bo nigdy nic z ELFa nie miałam
|
|
|
|
#4721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdrówka - u mnie tez szpital, tylko ja się - jakoś - trzymam ostatnio (w promocji) zakupiłam troche ELF-a - tanie i całkiem niezłe.
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2010-12-28 o 18:57 |
|
|
|
|
#4722 |
|
Rozeznanie
|
dziewuszki nie dajcie sie chorobie! zdrowka wszystkim zycze i mysle co by tu nagrac dla Was :P
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
ej CherryPie jak to się stało że ja cię nigdy nie oglądałam?! jaka ty jesteś na youtube?XD
|
|
|
|
#4724 |
|
Raczkowanie
|
chlorofilku, masz wyjątkowo intrygujący awatar, wprost oczu od niego nie mogę oderwać ;P
|
|
|
|
#4725 |
|
BAN stały
|
chyba ogladałaś
ja jestem ta "słynna" thevanillamakeup od afery na odpowie
|
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
ej nie pamiętam żadnej afery z tobą znaczy sie nie rozumiem chyba o co poszło?XD
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- aa toooo że się tłumaczyłaś z czegoś. |
|
|
|
#4727 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4728 |
|
BAN stały
|
nie no ogólnie to ludzie mi pisali naprawdę okrutne rzeczy na tym odpowie, ale w końcu zaczęłam to olewać i rozeszło się po kościach
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
CherryPie, pamiętam jakiego typu były te pytania. Koszmar. O.o Tak poza tym, to lubię oglądać Twoje filmiki.
I pamiętam, jak miałam ogromnego doła, chciało mi się do domu i w ogóle, a Ty akurat wrzuciłaś filmik o Świętach. Wystarczyło obejrzeć i od razu mi się jakoś lepiej zrobiło. ;p
|
#4730 |
|
BAN stały
|
dzięki miałam wielkie plany na ten tydzień, kilka fajnych filmików, a tu choroba i to taka, że nie mówię w ogóle ;( do kitu...
|
|
|
|
#4731 |
|
Rozeznanie
|
Lubie ta dziewczyne.Sympatyczna i poakzuje jak mozna ukryc tradzik.Jest z Australii i pracuje dla Inglota
![]() http://www.youtube.com/watch?v=7pK21evwnLw |
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
jak się miło czyta te komentarze o inglocie
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- jak się miło czyta te komentarze o inglocie ![]() The face primer is $33 AU - it's brilliant, silicone based, so smooth and feels like velvet! :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOO 39 zł u nas |
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
jak się miło czyta te komentarze o inglocie
![]() The face primer is $33 AU - it's brilliant, silicone based, so smooth and feels like velvet! :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOO 39 zł u nas |
|
|
|
#4734 |
|
Rozeznanie
|
co nie.az mi wstyd przyznac ,ze prawie nic nie mam z inglota!:P
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
czemu to się dubluje
![]() kocham cienie inglota, mam 4 paletki i zbieram na kolejne. pudry to może mniej szczęśliwe mają, ale cienie boskie. muszę sobie kupić wosk do brwi i rozświetlacz... |
|
|
|
#4736 |
|
Rozeznanie
|
U nich z inglotem tak samo jak u nas z mac.Mac jest duzo tanczy niz u nas ,a za to inglot dwa razy jak u nas.
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
zostanę wierna inglotowi, to polska marka, wspaniała polska marka. uwielbiam ich kosmetyki. inni przepłacają za nie czterokrotnie
podczas gdy my przepłacamy za śmieciowy loreal
|
|
|
|
#4738 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam jeden cien i kupilam konturówke w zelu-i bylam bardzo niezadowlona.Dla mnie powodem dla którego omijam Inglot (a mam w swoim miescie) jest to ,ze ekspedientki sa takie atakujace.Nie mozna nic spokojnie poogladac,naciagaja itd;/
|
|
|
|
#4739 |
|
BAN stały
|
no ja jestem zakochana w eyelinerach z inglota i w cieniach
no i w bazie pod cienie, baza i eyeliner z inglota to od niedawna mój must have
|
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
haha no właśnie
ale ta baza pod makijaż inglota, to jest bajka. tańszy odpowiednik smashbox, zakochałam się w niej... i używałam do momentu aż skusiłam się na kobo :/ potem to kobo wymieniałam na wymiankach, no ale jak skończy mi się wymiankowa soraya to koniecznie baza inglota. jest boska. bez dwóch zdań
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

i mam nadzieję poprawić to co ludzi w moich filmikach głównie wkurza