|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Dziewczyny
![]() No ok jesteście od nas starsze, ale bez przesady, stare to będziecie za 40 lat ![]() Nie wytrzymam psychicznie w tym domu |
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś, co się stało??
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczę się wierszyka na jutro |
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
No ten gówniarz mnie do szału doprowadza
Jakiego? ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Kama się na mnie wkurza, jak maluję albo zmywam paznokcie, skacze i szczeka |
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Madzia...co za wredny P.
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś o Grzesiu kłamczuchu i jego cioci
Ale chyba wymięknę i nie dam rady się go na jutro nauczyć. Jedyny fragment który znam to: "List był do wuja Leona, a skrzynka była czerwona, a koperta no, taka tego, nic nadzwyczajnego" |
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zauważyłam, że Ryśko ma coś przy uszku :X Nie mam temu jak zrobić zdjęcia, bo on ciągle się wierci, a nie chcę mu lampą po oczach walić :X Do weterynarza też z nim nie pójdę, bo stwierdzi, że najlepiej to uśpić i po problemie.
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
kuuuujooooon
![]() nie no gratulejszyn
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nawet jak wet powie, żeby uśpić to Ty nie musisz się na to zgadzać Ja byłam z Gumiśkiem u weta, jak miał coś z nóżką i dostał zastrzyk i pani wet normalnie sie nim zajęła Kuuuuujooooonnnnn Miałam Wam coś chyba nabazgrać, ale nie pamiętam co ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=53 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=54 |
|
|
|
|
#1273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Może przemyj mu to herbatą?Kujon Cytat:
Cytat:
![]() Moja sierota (czyt. M.) zapomniała dziś telefonu i obudził mnie kolega, który dzwonił kiedy będzie ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- W DDTVN opowiadają co dawać dzieciom na śniadanie, żeby nie były otyłe: - kompot słodzony cukrem trzcinowym , humus (co to w ogóle jest??), zupa krem z brokuł albo por.szczerze powiedziawszy nie zjadłabym zupy krem .
|
|||
|
|
|
#1274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A potem głupi ludzie się nasłuchają różnych głupot w tv, necie i odchudzają chudego, dzieciaka |
|||
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niektóre głupie dziewczynki, które mają jeszcze dziecięce kształty, bez wcięcia w talii uważają, że są grube, bo nie są takie jak modelki i później cierpią na anoreksję w wieku 12 lat
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jestem mosiek, podpisałam te petyje, czekam na maile, a tu nie przychodzą ![]() A przecież tam trzeba jeszcze nacisnąć, że potwierdzam podpis i wtedy dopiero przysyłają maila ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Co tu taka cisza? ![]() Coś dziwnego mi się dzieje z wizażem
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-05 o 09:43 |
|
|
|
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
he hej dziewczyny
w koncu mam chwile oddechu bo w poniedzialek i wtorek mielismy po 10 godzin cwiczen obowiazkowych :O teraz ferie a w niedziele oboz ;jupi: po obozie 5 dni zaliczen pod rzad . Sa tematy zwiazane z zabytkami albo z promocja zdrowia i aktywnoscia fizyczna . Po za tym moze na wkaacje bede jechac do pracy do grecji na prkatyki , co prawda troszke sie obawiam bo mam juz zle doswiadczenia po tym. Ale jak bysmy jechali ze znajomymi w grupie to moze byc tak zle nie bylo . Teraz zabieram sie zapisanie notatek ktore musze opanowac na obozie gdzie w sumie nawet nie bedzie jak tego zrpbic |
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie jakaś paranoja ![]() Ale teraz się tym nie przejmuj, jedź na ten obóz i odpocznij |
|
|
|
|
#1279 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu tam nie ma czasu wlasnie na odpoczynek . W sumie od 10 do 18 z przerwa na obiad sa zajecia na nartach a potem od 20 do 22 wyklady
a najgorsze jest to ze wlansie od soboty ma sie odwilz zaczac |
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu chbya od samego budynku
bo bede z moimi wylladowcami i ludzmi z roku :-P
|
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dzisiaj koło z angielskiego, w piątek koło z podstaw zarządzania, w poniedziałek z matmy, a we wtorek zaliczenie z tech.inf.
![]() Z czego najbardziej drżę przed piątkiem Lubię ten przedmiot, dobrze się czuję jak robimy tzw. case studies gdy trzeba dawać pomysły na rozwiązanie różnych problemów organizacji, zawsze mam z tego 5 albo maksymalną ilość punktów jeśli nie jest na ocenę... ale jeśli przychodzi kolokwium to masakra, dużo teorii która często nie sprawdza się w praktyce (bo która organizacja jest jak z podręcznika...). Nie lubię wkuwania, wolę zadania na logikę, kreatywność i chyba na tym polega zarządzanie, a nie na zastanawianiu się: "hmm... jaką strukturę wprowadzić w mojej organizacji.... macierzową czy tensorową?"![]() ech polski system edukacji
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Madziu będzie dobrze
Emi ![]() Dasz radę ![]() Będą same dobre oceny napewno
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Moje chomiczki tłuką się po klatkach
![]() Staś pastwi się nad chlebem, a Mieciulka jak zwykle w rurkach po ręcznikach kuchennych . Ale hałas ![]() Kupiłam mamie i kuzynce bilety na czerwiec |
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia a bilety dla nas?
![]() Aleście natłukły postów, nie chce mi się cytować, ale nadrobiłam więc jestem na bieżąco Dostałam właśnie wynik wczorajszych badań TSH. Jest lepszy od poprzedniego, ale pewnie i tak mój endo będzie marudził że mogłoby być lepiej ![]() no nic.. dowiem się we wtorek
|
|
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia humus to nie jest czasem jakaś odmiana kaszy? Zaraz sprawdzę w wujku google
![]() Ryśkowi wczoraj wzięłam to i odcięłam nożyczkami ![]() A dziś u nas wydział artystyczny od 12 ma dziekańskie, a u nas pani dziekan stwierdziła, że artyści mają zawsze wolne, a my jako przyszli nauczyciele musimy nauczyć się pracować nawet w weekendy *** Wujek google znalazł ciocię wikipedię i prosz: Hummus (arab. حُمُّص; - ciecierzyca) – pochodząca z Libanu potrawa popularna na Bliskim Wschodzie w kuchni arabskiej i żydowskiej, znana również w kuchniach kaukaskich. Występuje w wielu wariantach, jako zimna przekąska, spożywana z chlebem pita, ale zasadniczymi składnikami są zawsze ciecierzyca, ugotowana i utarta, zmiażdżony czosnek, tahini (pasta sezamowa), oliwa i sok z cytryny, przyprawy, niekiedy pietruszka oraz kmin rzymski, dokładnie razem wymieszane. Według legendy została wymyślona przez sułtana Saladyna w czasach wypraw krzyżowych. Obecnie rozpropagowana na całym świecie, głównie przez wegetarian i wegan. Przygotowywanie hummusu jest jednym z elementów kulinarnej wojny pomiędzy Libanem a Izraelem. Największy talerz z hummusem przygotowany przez libańskich kucharzy w 2010 roku miał 10 452 kilogramy. Izrael zajmuje się eksportem hummusu do wielu krajów i jest przez Arabów oskarżany o przywłaszczenie sobie nazwy. Nie udały się jednak Libańczykom próby zastrzeżenia prawa korzystania z nazwy tej potrawy. Edytowane przez anlejka Czas edycji: 2011-01-05 o 14:20 |
|
|
|
#1289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moga być na lipiec ![]() I będziemy obchodzić w Hiszpanii imieniny Magdalen ![]() Leniwcuuu ![]() Najważniejsze, że wyniki się poprawiają W sumie racja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widzisz trzeba było iśc na malarza
|
|||
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś, może chomiczki wstały na obiadek?
![]() Andrea, czyli to żadna choroba, tylko zmechacona sierść . Dzięki za humus . I tak bym tego nie zjadła ![]() Madziarka, to super, że wyniki są lepsze |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

(stara jestem i w innym towarzystwie się obracam
Ale chyba wymięknę i nie dam rady się go na jutro nauczyć. Jedyny fragment który znam to: "List był do wuja Leona, a skrzynka była czerwona, a koperta no, taka tego, nic nadzwyczajnego" 

. Może przemyj mu to herbatą?
.