|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
![]() PAMELKA widzę,żę juz jesteś w gotowości,a ja tak pzeżywam ten Twój poród,że mi sie dzis śniłaś ![]() te nakładki kupisz w każdej aptece!! A ja byłam na zakupkach i teraz zupke zajadam ![]() qa na te kluski to mi nieżle ochoty narobiłyście ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Zadomowienie
|
Amelka* kto Ty jesteś?? Ujawnij się, wiem, że dłuuugo już podczytujesz
![]()
#3034 |
Zakorzenienie
|
Asia,jakby były dwie dziewczynki to was byłoby 4 i dałybyscie tatuśkowi popalic
![]() Mnie wychodzi C,czyli corcie. Zawsze chciałam mieć synka,a teraz córeczki mi się marzą...
#3035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pewnie jakis tajnos agentos ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nikt nam nie podskoczy ![]() łeb mnie dzis naparza ![]() kupiłam sobie książke (od piersi po talerz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Siedze i słucham mojej ukochanej Marysieńki ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0habxsuXW4g miłego słuchania jak lubicie Marysie ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn.wiadomo,że na początku lekostrawnie i poźniej powoli wprowadzać nowe składniki,pojedyńczo,żeby wiedzieć co ewentualnie szkodzi maluchowi. Według mnie jesli matka odżywia się pełnowartościowo to i dziecko ma wszystko czego potrzebuje. W historie o "słabym" mleku nie wierzę, moze być trudniej w okresach skoków rozwjowych, dziecko moze chciec częsciej jeść (bo wiecje potrzbuje a dzięki temu,że wiecje ssie będzie tez wieksza produkcja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziło mi o to ,żęby wiedzieć co można jeść a czego nie ![]() ![]() a można jeśc coś smażonego?? czy raczej wszystko gotowane??
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ty bidulko sie nie stresuj z mna bo jeszcze urodzisz ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- musze jeszcze tylko wieczorem sie wykapac ogolic tu i ówdzie no i jestem gotowa ![]()
![]() |
#3040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo Ci zazdroszcze,weź sobie dzis ciepłą kąpiel,zrelaksuj sie,posłuchaj muzyki ![]() a jutro.... ![]() pewnie,że ten młody ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczysz ze i ty sie doczekasz swojej godziny 0 ![]() na razie jestem wyluzowana jutro rano bede miala mego stresa ![]() stary też ci wpadł w oko? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Ja na razie mykam cipelki ![]() ![]() buziole ![]()
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
Kochane Laseczki macie pozdrowienia od Fridki i mam zaszczyt przedstawić Wam Jasia
![]()
#3043 |
Zadomowienie
|
ślicznotek
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Naszło mnie zrobić jakieś ciasto na jutro. Która da fajny, łatwy przepis? ![]() Narazie piekę męzowi golonkę, to przez ten czas bym wyrobiła ciasto ![]()
#3044 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Raczkowanie
|
Określenie "tajnos agentos" bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
Amelko to czemu więcej nic nie pisałas? Skoro mówisz że dobrze się nas czyta,to dołącz do nas
![]()
#3047 |
Zadomowienie
|
Pamela trzymam kciuki za jutro, wyobrażam sobie jak się teraz musisz czuć czekając na jutro, sama pewnie chodziłabym po ścianach
![]() Bella też pozdrawiam Fridkę ![]() ![]() Amelka ja też jestem za tym żebyś pisała ![]() Dzisiaj w końcu udało mi się dotrzeć do sklepu z odzieżą ciążowa i z tej radości kupiłam 3 pary spodni, więc w końcu nie będę musiała się męczyć w nieco już przyciasnych dotychczasowych ubraniach ![]() Byłam też na konsultacji u lekarza od chorób zakaźnych, znowu pobrali mi krew i wyniki plus kolejna wizyta w piątek, myślę, że będzie dobrze. Co tydzień pobierają mi krew, nie wiem jak ta żyła sobie daje radę i ile tych pobrań jeszcze wytrzyma ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Dania Wszystkiego Najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3049 |
Zadomowienie
|
Pamelka trzymam kciuki za jutrzejszy dzień
![]() ![]() Dania wszystkiego najlepszego ![]() Amelka udzielaj się częściej ![]() Mokra mi też się zgodziła płeć ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Jaki z Jasia przystojniak ![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Raczkowanie
|
Pozycja obserwatora jakoś mi bardzo przypasowała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez amelka* Czas edycji: 2011-01-05 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3052 |
Raczkowanie
|
Wizyta dopiero 19 stycznia Coś dla dzidzi juz mam ale bardzo mało może ze 3, 4 rzeczy do póki nie zrobię listy co tak na prawdę potrzebuje wole nie kupować bo jak sie rozpędzę to sie obudzę z debetem na koncie teraz zastanawiam sie jaki szpital wybrać i gdzie sie zapisać na szkołę rodzenia... trudne decyzje Mam wrażenie, że wam jakoś łatwiej przychodzi ogarnięcie tych wszystkich rzeczy moja organizacja na razie leży i kwiczy
Edytowane przez amelka* Czas edycji: 2011-01-05 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Zadomowienie
|
No dobra organizacja to już połowa sukcesu... Nie wiem jak mi to wychodzi, ale raczej nie jest źle
![]() ![]() Znalazłam fajny przepis na 3 bita na herbatnikach. Akurat mam wszystkie składniki, to lecę robić, póki mnie trzyma.Nara!
#3054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobra, w ramach poprawy zachowania proponuję żebyś wkleiła zdjęcie brzucha ![]() A czujesz już ruchy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() PS. bardzo podoba mi sie imie Amelia ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Witamy Fridkowego Jasia ![]() ![]()
![]() |
#3056 |
Zadomowienie
|
Jasiu to małe cudeńko
![]() Ale się tkliwa zrobiłam. Kurde. Nawet ostatnio jakiś program na tvn style o porodach oglądałam i beczałam jak babka rodziła ![]() Amelka* witamy. Co tam czekanie i tak jesteś w lepszej sytuacji niż np. ja karina, justa, asiago i chyba jeszcze bella, myha i dania. (jakoś wszystkie zamierzamy się rozsypywać na wakacje) Pam trzymamy jutro za ciebie mocno ![]() Asiago nie martw się na zapas. Zobaczysz wszystko z dzieciaczkami będzie dobrze. Może ten drugi albo druga bardziej spokojna albo focha na siostrę albo brata strzeliła że się przed mama popisuje
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku ![]() ![]() Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2011-01-05 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Raczkowanie
|
karina222 faktycznie należało by strzelić parę fotek brzuszkowi najwyższy czas upamiętnić te dni, jak się nawinie jakiś pomocnik to potem coś wkleję
kasiek64 w tych najgorszych chwilach i pierwszych tygodniach starałam się cały czas myśleć pozytywnie i miałam jakieś takie wewnętrzne uczucie że tym razem będzie wszystko dobrze i dalej się tego trzymam, tak mi się wydaje że połowa sukcesu to pozytywne nastawienie, to na prawdę dużo daje, głowy do góry a ja trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenia ![]() madzik2221 jakoś ciężko wam odmówić i tak po prostu nic nie napisać eh ![]() Edytowane przez amelka* Czas edycji: 2011-01-05 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam termin na rocznicę bitwy pod Grunwaldem, w zeszłym roku w ten dzień było ponad 30 stopni, jak w tym roku też będzie taki lipiec gorący to Drogie Dziewczęta będą z nas niezłe flaki ![]() Asia, serduszka biją, wielkość dzieci rozumiem, że też jest adekwatna do wieku ciąży, więc myślę, że nie ma co się zamartwiać na razie. ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Mam pytanie do tych bardziej zaawansowanych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Zadomowienie
|
Ciebie ciągle a ja myślałam, że już dawno poszły w niepamięć a tu niespodzianka. Powrót
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.