![]() |
#391 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co dać rodzicom na podziękowania za wesele? - wątek zbiorczy
więc spokojnie można dawać świece, bo jeśli ktoś bierze ślub kościelny nie jest przecież przesądny :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#393 |
Zadomowienie
|
A my zdecydowaliśmy sie na grawerowane wazony dla moich rodziców i chrzestnej mojego męża, tylko chciałabym jakąs wiązankę w środku wazonu, gdzieś coś takiego widziałam ale nie umiem znaleźć ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
prezent dla rodziców na weselu - co polecacie
witam,
będę wdzięczna za sugestie co do prezentu dla rodziców, album raczej odpada, jak dla mnie oklepane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
Dot.: prezent dla rodziców na weselu - co polecacie
Przyłączam się do prośby
![]() mi się podobają takie szklane statuetki z grawerem jak np tu: http://allegro.pl/podswietlane-podzi...387590945.html http://allegro.pl/promocja-podziekow...390057298.html Ten wazon też całkiem fajny: http://allegro.pl/grawerowany-wazon-...374294027.html Sama zastanawiam się nad czymś takim, bo nie chcę dawać rodzicom wielkiego bukietu kwiatów, które zaraz zwiędną. Chciałabym dać coś, co będą mieli na dłużej ![]()
![]() |
#397 |
Zadomowienie
|
Ja myślałam o koszu ze słodyczami, kwiatów też nie chcę dawać, tylko 1 długą bordową różę.
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Wazon fajny, ale te serca to kicz.
Może obraz ze zdjęcia ślubnego?
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
My zrobiliśmy sami paczki dla rodziców. Moi rodzice jak i męża dostali wino..takie jakie im najbardziej smakują i do tego zestaw (prawdziwych) herbat i kaw. Wszystko zawinęliśmy kupioną w kwiaciarni folią i wstążką na "czubku".
Chrzestni dostali podobne paczki...tylko z mniejszą ilością kawy i herbaty: rodzice dostali wino + 4 herbaty + 4 kawy a rodzice chrzestni wino + 3 herbaty + 2 kawy. Wszyscy byli zadowoleni i wspominają do dziś ten Nasz Wspaniały Dzień.
![]() |
#400 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;24292580]My nie zamierzamy robić żadnego szczególnego podziękowania. Po ślubie damy rodziców albumy ze zdjęciami i tyle ![]() Oj, nie podobają mi się te propozycje, zwłaszcza statuetki ![]() Mi się podobają te statuetki, ale jak napisałaś to zbieranina kurzu i odpadły jako prezent ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie i wazon i serca to kicz
![]() mysle ze damy symbolicznie kwiaty i...(no własnie co? ![]() piszcie dziewczyny jakies ciekawe pomysły ![]()
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
A my zamierzamy zrobić prezentację multimedialną ze zdjęciami dla naszych rodziców. Jeszcze do końca nie wiemy, jak ma to wyglądać, ale ma to być taka podróż sentymentalna. Najpiękniejsze zdjęcia z ich młodości , najfajniejsze momenty ze wspólnego życia razem, potem jak przyszliśmy na świat, dorastaliśmy etc. do tego podkład z jakąś piękną piosenką. Myślę, że ucieszy ich coś takiego.
Do tego planujemy jakieś dobre wino i kosz słodyczy. Te figurki uważam osobiście, że są straszne i do tego kiczowate. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Przyczajenie
|
Ja myślę, że fajnie by im było podarować jakąś egzotyczną wycieczkę, albo weekend w Pradze - można to tanio zoorganizować. CHwila dla nich, żeby sobie przypomnieli swoje początki i pobyli we dwoje.
Dobry prezent to też zamówiony ich protret ślubny (może portrecista zrobić na podstawie ich zdjęcia śłubnego). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Zadomowienie
|
Dobra przekonałyście mnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A może orientujecie się gdzie można by było zamówić taki gotowy kosz z winem, słodyczami ewentualnie kawą i herbatą? Wydaje mi się, że kiedyś widziałam jakiś kosz z Liptonem w Realu ale nie wiem czy to stało może tylko jako ozdoba... Muszę się spytać jak będę. Bo fajnie by było, żeby to jakoś fajnie złożyć i delikatnie udekorować, a z moimi zdolnościami to wstyd by było to rodzicom pokazać ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Często w sklepach z winami takie zestawy mają, do wina są dołączone najczęściej słodycze.
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
A jeśli rodzice nie piją wina?
![]() My planujemy zrobić album - począwszy od ślubnych zdjęć naszych rodziców, nasze narodziny itd. Wszystko już jest, teraz tylko zebrać w całość i oprawić.
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
U nas podziękowania dla rodziców będą troszkę nietypowe,ale mam nadzieje,że się spodobają. Moim hobby jest malowanie obrazów farbami olejnymi. Dlatego rodzice dostaną obraz namalowany specjalnie dla nich. Mam nadzieje, że to dobra forma podziękowania za wszystko co dla nas zrobili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Boshe, te wszystkie serca, statuetki
![]() My robimy albu ze zdjęciami(naszymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Komplikatorka
|
My w ramach podziękowania wyślemy rodziców na weekend do SPA albo zabierzemy ich na jakąś dobrą kolację.
Zdjęcia ślubne i tak dostaną, więc co to był by za prezent.
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
my w ramach podziękowań dla rodziców chcemy przygotować kosze z winem, kawą i słodyczami, ładnie zapakowane w folie i przewiązane kokardą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
My dawaliśmy Rodzicom po bukiecie kwiatów i 2 wielkie kosze, których nigdzie nie zamawialiśmy bo cena od razu w górę, tylko sami kupiliśmy je i do tego dodatki, ozdobne ramki na nasze zdjęcia po ślubie, zestaw herbat, większe markowe czekolady, dobry alkohol(wódka, gdyż winka tatusiowie nie piją) a dla mam po książce.Aha jeszcze figury aniołów.Trochę taki misz masz, ale w koszyku po ułożeniu ślicznie się to komponowało.Do tego celofan i kokarda i gotowe!
Był i ogólny prezent , no i każdy z Rodziców znalazł też coś tylko dla siebie. Polecam też podziękować chrzestnym, my daliśmy symbolicznie różę i powiem szczerze wujek się popłakał, bo nie spodziewał się takiego wyróżnienia. I dla świadków też daliśmy mały prezent, w formie własnoręcznie zrobionego dyplomu, ot tak na pamiątkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
My dlaiśmy ojcom po magnolii, które zasadzili - mój pod domem a męża na działce. Mamie męża wizytę w day spa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
My wręczyliśmy naszym rodzicom kwiaty i po takim prezencie:
http://allegro.pl/podziekowania-dla-...406382429.html Ramka jest bardzo ładna, gustowna - rodzicom bardzo sie podoba ![]()
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
My z TŻtem kombinowaliśmy z 2 miesiące co kupić rodzicom, ostatecznie daliśmy wazony z grawerem "Kochani rodzice, dziękujemy Wam za wsparcie w każdej chwili naszego życia" z delikatnym ornamentem roślinnym (nie chcieliśmy, żeby właśnie wyszło kiczowato, bo tych różnych wierszyków to już przetrawić nie mogłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
też się ostatnio intensywnie zastanawiam bo te wszystkie wazony czy ramki niekoniecznie mi się podobają
![]() ale kosz ze słodyczami, winem itd bardzo fajny ![]() dodatkowo kwiaty - np storczyk co by dłużej postał co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tyle razy przegladalm allegro i jakos wczesniej na te ramki nie trafiłam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Przyczajenie
|
Moja siostra i jej narzeczony (teraz mąż) dali rodzicom ramki elektroniczne na zdjecia z wgranymi ich zdjęciami z młodosci i nie tylko. Uwazam ze to super pomysl, ale niestety nie moge go powtorzyc i mam problem bo nie wiem co ja mam dac ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Konto usunięte
|
My mamy zamiar dać rodzicom kroniki naszych rodzin zrobione przez nas no i właśnie też mam problem co do tego... myślałam, żeby zamiast kwiatów dla mamusiom dać po drzewku szczęścia a tatusiom po jakimś alkoholu ale jeszcze nie wiem jakim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
My też dajemy kosze ce słodyczami i winkiem albo jakimś innym alko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.