Fryzjer - Lublin - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-05, 08:26   #1891
yasm
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer - Lublin

Cytat:
Napisane przez Kasia_131 Pokaż wiadomość
hej.. a czy znany jest Wam może salon Prestiż na ul. Kolorowej?? chodzi mi w szczególności o panią Ewe??
co do pani Ewy to kiedyś była super ale od pół roku ma jakieś zawodowe wyładowanie jak 3 raz skopała mi włosy to z niej zrezygnowałam ale wcześniej naprawde była świetna
yasm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 13:20   #1892
Kajka18
Przyczajenie

Czytajac wasze pozytywne opinie na temat Hair line postanowilam sie zapisac na malowanie i ścięcie włosow . Mam nadzieje ze bede zadowolona . Oczywiście po wszystkim zdam relacje .
Kajka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 17:26   #1893
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewa17-2006 Pokaż wiadomość
Witaj, u p.Brzyckiego byłam tylko raz. Zignorował moje sugestie, ściął mnie po swojemu, nie wysło dobrze, więc więcej tam nie poszłam. Jak byłam u niego to był sam, więc o pani Irenie nic nie wiem.
Dzięki za info - najbardziej interesuje mnie jak tam czeszą (fryzury na przyjęcia itp).
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 10:28   #1894
kama82
Raczkowanie

Witam.Ja czesałam się u Pani Ireny na swój ślub,byłam bardzo zadowolona.Widziałam też czesania ślubne w wydaniu Karola Brzyskiego i muszę przyznać że też były piękne.Myślę że jeśli chodzi o uczesania ślubne czy na jakieś inne imprezy to można im zaufać.pozdrawiam.
kama82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 11:24   #1895
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kama82 Pokaż wiadomość
Witam.Ja czesałam się u Pani Ireny na swój ślub,byłam bardzo zadowolona.Widziałam też czesania ślubne w wydaniu Karola Brzyskiego i muszę przyznać że też były piękne.Myślę że jeśli chodzi o uczesania ślubne czy na jakieś inne imprezy to można im zaufać.pozdrawiam.
wielkie dzięki kama82 !
Stary 2011-01-06, 17:48   #1896
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kffiatusheq Pokaż wiadomość
Dzięki za info - najbardziej interesuje mnie jak tam czeszą (fryzury na przyjęcia itp).
Hej
Ja jeszcze Ci odpowiem, że moja siostra idzie do niego (Karola) jutro na strzyżenie i chyba malowanie no i ja jestem zapisana do niego na czesanie do ślubu i moja koleżanka również a siostra właśnie jutro ma zamiar zapisać się do P. Ireny na czesanie na mój ślub..widziałam jego fryzury ślubne na żywo i są na prawdę piękne. Natomiast P. Irena również pięknie czesze ale efekty widziałam już tylko na zdjęciach.
Ale u niego z terminami krucho więc radzę się spieszyć

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:43   #1897
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Hej
Ja jeszcze Ci odpowiem, że moja siostra idzie do niego (Karola) jutro na strzyżenie i chyba malowanie no i ja jestem zapisana do niego na czesanie do ślubu i moja koleżanka również a siostra właśnie jutro ma zamiar zapisać się do P. Ireny na czesanie na mój ślub..widziałam jego fryzury ślubne na żywo i są na prawdę piękne. Natomiast P. Irena również pięknie czesze ale efekty widziałam już tylko na zdjęciach.
Ale u niego z terminami krucho więc radzę się spieszyć
Super, bardzo dziękuję za informacje!
Stary 2011-01-07, 18:44   #1898
Kajka18
Przyczajenie

Dołaczyłam do zadowolonych klijentek salonu Hair Line . Wybrałam sie tam na malowanie i ściecie włosow. Musze przyznac ze salon i fryzjerzy sa na wysokim poziomie. Zajmowała sie mna Pani Dominika -bardzo miła i sympatyczna. Pomogła mi dobrac kolor do włosow i fryzure a poszłam tam bez jakiegokolwiek pomysłu. Jestem zachwycona efektem a nawazniejsze dle mnie jest to ze salon nie robi hurtowo . Napewno jeszcze tam wroce
Stary 2011-01-07, 18:45   #1899
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kajka18 Pokaż wiadomość
Dołaczyłam do zadowolonych klijentek salonu Hair Line . Wybrałam sie tam na malowanie i ściecie włosow. Musze przyznac ze salon i fryzjerzy sa na wysokim poziomie. Zajmowała sie mna Pani Dominika -bardzo miła i sympatyczna. Pomogła mi dobrac kolor do włosow i fryzure a poszłam tam bez jakiegokolwiek pomysłu. Jestem zachwycona efektem a nawazniejsze dle mnie jest to ze salon nie robi hurtowo . Napewno jeszcze tam wroce
Dominika czy Monika?
cziki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-07, 21:32   #1900
ona911
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kffiatusheq Pokaż wiadomość
Super, bardzo dziękuję za informacje!
Moja siostra wróciła od Karola baaardzo zadowolona i na prawdę ma świetną fryzurkę ale z moim czesaniem powstał problem ponieważ jak się dzisiaj dowiedziałam od siostry ..on nie będzie czesał mnie do ślubu bo jego siostra rodzona ma ślub dokładnie w ten sam dzień co ja i odwołuje wszystkie klientki ;( (a dowiedział się o tym ostatnio) no jak pech to pech..ale siostra przepisała mnie do P. Ireny .. jej fryzury też są śliczne więc na pewno będę zadowolona .. ma nadzieję

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2011-01-08 o 14:24
ona911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-08, 12:03   #1901
Kajka18
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość
Dominika czy Monika?
Pani Dominika Zapewne ostatnio dołaczyła do załogi i mowiła ze jej zdjęcia jeszcze nie ma na stronie Hair Line ale napewno w najblizszym czasie sie pojawi.
Stary 2011-01-08, 15:56   #1902
la fresa
Przyczajenie

Był ktoś może w Metamorfozie na Zana? Zastanawiam się czy warto wybrać się tam na cięcie.

Edytowane przez la fresa
Czas edycji: 2011-01-08 o 19:56
la fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 17:38   #1903
agniechaaaxD
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zima_zla Pokaż wiadomość
Hej! Może ktoś mi pomoże w tej kwestii, szukam stylisty, który

-strzyże ślizgiem
-ma przy tym ostre nożyczki
-umie strzydz kręcone włosy

Płeć, lokalizacja, cena obojętne, najlepiej ktoś z portfolio do wglądu.

znacie kogoś godnego polecenia? Może być na PW

podpisuję się pod zapytaniem, chciałabym w końcu zrobić coś z moimi lokami, a boję się iść byle gdzie bo poźniej tego nie uratuje pomożcie
agniechaaaxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-11, 07:58   #1904
iwek89m
Przyczajenie

Mam pytanko jaki jest P. Andrzej z zakładu fryzjerskiego Iwona, który znajduje się na Leonarda? proszę o jakieś info, bo podobno dobry.
iwek89m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-11, 08:17   #1905
andzia_b
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kajka18 Pokaż wiadomość
Zgadzam się! Wczoraj poszłam tam na strzyżenie i jestem baaardzo zadowolona. Zapomniałam spytać o imię "mojej" fryzjerki (taka blondynka, ale napewno nie była to p. Monika). Profesjonalne podejście do klienta, bardzo indywidualne doradzctwo Napewno tam wrócę. POLECAM w 100%

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez agniechaaaxD Pokaż wiadomość
podpisuję się pod zapytaniem, chciałabym w końcu zrobić coś z moimi lokami, a boję się iść byle gdzie bo poźniej tego nie uratuje pomożcie
Hmmm... kiedyś chodziłam do salonu POSH na ul. Narutowicza (obok Kliniki Pięknego Uśmiechu), nie wiem czy salon jeszcze działa, ale widziałam tam panie z lokami. Poszukaj może numeru telef do nich i spytaj
Osobiście nie polecam salonu "perfekt" na Wieniawskiej, ale to może tylko ja miałam pecha.
andzia_b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 08:09   #1906
MYCHSI
Przyczajenie

Dołaczam do zadowolonych klientek salonu hair line studio Wczoraj byłam u pani Moniki bardzo miła i niesamowicie delikatna osoba swietnie mi dobrała kolor i sciecie napewno do niej wruce
MYCHSI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 18:36   #1907
BoBoma
Raczkowanie

Dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić fryzjera, który specjalizuje się w czesaniu.

Dołączam do zadowolonych klientek Hair Line. Byłam już kilka razy na strzyżeniu u Marcina i zawsze było tak jak prosiłam. Kilka dni po ścięciu włosy nadal ładnie się układają ((:

Edytowane przez BoBoma
Czas edycji: 2011-01-12 o 18:38
BoBoma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 19:00   #1908
Celestia
Zakorzenienie

Ja chyba powinnam się w końcu wybrać na strzyżenie i zapewne będzie to hair line
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-13, 11:34   #1909
anoska
Zakorzenienie

szukam fryzjera potrafiącego dobrze ściąć kręcone włosy i przy tym sprawić, żeby lepiej się kręciły. miałyście z kimś takim do czynienia? polecacie kogoś? będę wdzięczna za wskazówki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-13, 12:17   #1910
andzia_b
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez BoBoma Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić fryzjera, który specjalizuje się w czesaniu.

Dołączam do zadowolonych klientek Hair Line. Byłam już kilka razy na strzyżeniu u Marcina i zawsze było tak jak prosiłam. Kilka dni po ścięciu włosy nadal ładnie się układają ((:
Jeśli chodzi o czesanie takie na specjalne okazje to polecam salon Łaniewscy na turystycznej (nad apteką w E.Leclerc). Czesałam się tam na wesele koleżanki i własny ślub. Chyba u pani Gosi ale zadzwoń 81 74 99 999.
Słyszałam dobre opinie na temat La' Merse (skrzyżowanie Lipowej i M.C. Skłodowkskiej w kamienicy na 1 piętrze) Byłam tam u kosmetyczki Pani Ani, którą także polecam.
andzia_b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-13, 12:44   #1911
bombshell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamkam Pokaż wiadomość
No wreszcie wizaż działa.
Dzięki za namiary, ale nie mam tam konta, byłabyś tak miła i tutaj wkleiła tę informację? Pewnie nie tylko ja będę wdzięczna
email: gstepnik@o2.pl
bombshell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-13, 13:55   #1912
blooregardqkazoo
Przyczajenie

GG do blooregardqkazoo

a ja piszę żeby ponażekać na akademię piękna.. byłam tam u pana Piotra atmosfera super kolor dobrał idealnie gorzej ze strzyżeniem.. oddałam się w jego ręcę mówiąc że może zrobić co chce no i zrobił mam krótkie nijakie włosy i wyglądam raczej nie korzystnie w tym cięciu wcześniej byłam w hair line i ścinał mnie pan Marcin i tak samo oddałam się w jego ręcę i stworzył genialną krótką fryzurkę a pan Piotr tego nie potrafił.. szkoda bo na początku byłam zachwycona samym salonem (dodatkowo kiepskie było to że p. Monika Butryn chodzi po salonie z naburmuszoną miną;|)
blooregardqkazoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-13, 20:06   #1913
megidoo
Przyczajenie

Poszłam za głosem większości i zapisałam się do Hair Line. Obsługiwała mnie pani Agnieszka, która według mnie nie koniecznie ze stylizacją ma coś wspólnego. Nie zaproponowała mi nic szczególnego, lekko podcięła włosy, grzywkę pocieniowała (w ogóle się nie układa, poprzednia była o wiele fajniejsza). Jak wróciłam do domu siostra zapytała "na którą idziesz do tego fryzjera?" i kiedy odpowiedziałam, że już byłam zrobiła ogromne oczy. Zapłacilam 50 zł a efektu niemalże żadnego. Może pomijając lekkie 1-centymetrowe podcięcie, po którym przestały układać mi się włosy. Nie polecam....

Kiedyś chodzilam do p. Mateusza z Akademiii Piękna - zawsze będę chętnie wracała do wizytu u niego. Sam proponował fryzury, nigdy nie bał się ciąć bo wiedział, że robi to dobrze. Kręcił włosy, prostował z taką precyzją, że można pozazdrościć. Niestety musiał opuścić miasto a ja załamuję ręce gdy myślę o strzyżeniu u kogokolwiek...
megidoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-14, 20:47   #1914
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megidoo Pokaż wiadomość
Poszłam za głosem większości i zapisałam się do Hair Line. Obsługiwała mnie pani Agnieszka, która według mnie nie koniecznie ze stylizacją ma coś wspólnego. Nie zaproponowała mi nic szczególnego, lekko podcięła włosy, grzywkę pocieniowała (w ogóle się nie układa, poprzednia była o wiele fajniejsza). Jak wróciłam do domu siostra zapytała "na którą idziesz do tego fryzjera?" i kiedy odpowiedziałam, że już byłam zrobiła ogromne oczy. Zapłacilam 50 zł a efektu niemalże żadnego. Może pomijając lekkie 1-centymetrowe podcięcie, po którym przestały układać mi się włosy. Nie polecam....
A mowiłaś, że coś tam sobie życzysz, czy po prostu niech robi co chce?
Ja np jestem z niej bardzo zadowolona i na pewno pójdę jeszcze nie raz
Stary 2011-01-15, 16:08   #1915
yasm
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
A mowiłaś, że coś tam sobie życzysz, czy po prostu niech robi co chce?
Ja np jestem z niej bardzo zadowolona i na pewno pójdę jeszcze nie raz
Ja również chodzę do Hair Line do pani Agnieszki i też jestem zadowolona ale każdy może mieć własne zdanie tylko że wątpie aby ta fryzjerka z własnej woli i bez żadnych podpowiedzi nic wizualnie na głowie nie zmieniła bo mnie się na początku zawsze pyta co bym chciała i jak to będzie wyglądało ostatnim razem też byłam tylko na niewielkim cięciu ale nikt z mojego otoczenia nie miał wątpliwości że byłam u fryzjera(a nadmienie że nic nie zmieniałam bo fryzurke p Agnieszka już 3 miesiące wcześniej dobrą zrobiła) no ale cóż jak widać nie każdemu można dogodzić ja również jak Celestia bardzo polecam

Edytowane przez yasm
Czas edycji: 2011-01-15 o 16:10
yasm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-16, 10:02   #1916
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yasm Pokaż wiadomość
Ja również chodzę do Hair Line do pani Agnieszki i też jestem zadowolona ale każdy może mieć własne zdanie tylko że wątpie aby ta fryzjerka z własnej woli i bez żadnych podpowiedzi nic wizualnie na głowie nie zmieniła bo mnie się na początku zawsze pyta co bym chciała i jak to będzie wyglądało ostatnim razem też byłam tylko na niewielkim cięciu ale nikt z mojego otoczenia nie miał wątpliwości że byłam u fryzjera(a nadmienie że nic nie zmieniałam bo fryzurke p Agnieszka już 3 miesiące wcześniej dobrą zrobiła) no ale cóż jak widać nie każdemu można dogodzić ja również jak Celestia bardzo polecam
Przyłączam sie do grona zadowolonych ze strzyżenia pani Agnieszki. To moja ulubiona fryzjerka- chodzę do niej już 3 lata(wcześniej pracowała w innym salonie) i za każdym razem jestem baardzo zadowolonaNie ważne czy jest to krótki bob, grzywka na bok, prosta czy podcięcie końcówek.Zawsze efekt jest widoczny i zawsze po podcięciu włosy świetnie się układają. Ostatnio poprosiłam o uczesanie w warkocza-oplatanego z tyłu głowy strasznie żałuję, że sama nie potrafię się tak uczesać
praline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-17, 18:03   #1917
megidoo
Przyczajenie

Nie chce jej przekreslac, moze faktycznie miala zly dzien, kazdemy zdarza sie wpadka. Byc może jesteście z niej zadowolne. Jednakże moje włosy przestały się całkowicie układać, zaczęłam je nawet wiązać, czego nigdy wcześniej nie robiłam bo zawsze mi się pięknie same kręciły. Po tym ścięciu jest na prawde źle i już szukam innego fryzjera. Mimo szczerych chęci naprawdę jestem niezadowolona
megidoo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 17:05   #1918
xweetok
Przyczajenie

Czesc dziewczyny
Mam włosy za obojczyki, farbowane na ciemny brąz. Mój naturalny to jasny brąz, ale teraz zapragnęłam miec rudy. Wiem, że muszę zrobic dekoloryzację. Po przeczytaniu kilku ostatnich stron tego forum zastanawiam się nad salonem Hair Line, tylko nie wiem, czy fryzjerzy tam są tak samo dobrzy z farbowania, jak ze strzyżenia czy któraś z was farbowała u nich włosy, a może nawet dekoloryzowała? Który fryzjer najlepiej się na tym zna? I może polecicie mi któryś z zabiegów, który na ich stronie jest pod podpunktem "rytuały pielęgnacyjne"? Pewnie moim włosom przyda się coś takiego po tak inwazyjnym zabiegu jak ściąganie koloru
Z góry dziękuję za pomoc!!
xweetok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 15:06   #1919
gasolina84
Zakorzenienie

ile kosztuje strzyżenie w Hair Line?? bo coś ich stronka nie może mi się otworzyć

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 16:08   #1920
Celestia
Zakorzenienie

55zł Gasolinko
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości