![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Minerałki i nie tylko.. :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Jasne, że tak pasuje
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Oczywiście ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam wymianę:
Ja: baza pod ciebie ArtDeco Yasinisi: paletka cieni Lancome
![]() |
#37 |
szyciowa specjalistka :)
|
- nieużywana próbka pudru wykończeniowego Kiss of Sun Pixie
- próbka bazy pod podkład Smashbox Photo Finish - próbka bazy pod podkład Smashbox Photo Finish Light - próbka bazy pod podkład Prime Time - Bare Minerals duża pełna fiolka Tommy Girl - Tommy Hilfiger to mi sie podoba a wink to taka matowa brzoskwinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Kerrelyn Sparks - Jak poślubić wampira milionera raz czytana, stan
idealny - Kerrelyn Sparks - Wampiry wolą szatynki - raz czytana, stan idealny - Rachel Caine - Wampiry z Morganville, księga 3: Pan Ciemności i Godzina Łowów Coś u mnie za któreś?
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-01-05 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
A którą z książek byłbyś mi skłonna oddać?
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Niestety nie mam. Poza wątkiem mam tylko do oddania próbki podkładów lucy i blusche, próbki wykończeniówki\primerów AwGM i blusche, i różne naturalne odlewki maceratu brzozowego, frakcje oleju sojowego z mazideł, błoto z mazideł, glinke zieloną, spiruline, próbka alg bioferment i cos tam jeszcze pewnie.
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
He, przepraszam, że nieodpisywałam, dziś wieczorem wypiszę Ci co dokładnie mam na wymiankę
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
- korektor EDM Abbot's Perk Me Up - sampel w strunie zużycie ok 5-10% - rozświetlacz EDM Natural - sampel w strunie zużycie ok 20% - rozświetlacz EDM Pearl Pick Me Up - sampel w strunie zużycie ok 5-10% - finisher EDM Rice Powder Soft Bronze - sampel w strunie zużycie znikome - odlewka (2 fiolki jedna mniejsza druga większa- nie wiem ile dokładnie tego jest) oleju ze słodkich migdałów - mała próbka oleju kokosowego z BU - mała odsypka pudru bambusowego z BU - lakier do paznokci Vipera Creation nr 21 - błyszczący fiolet (użyty 2 razy) - ważny10.2012 - próbka bazy pod podkład INGLOT - chusteczki odświeżające z płynem antybakteryjnym Cleanic - ważne do 04.2011 - peruka długie jasny blond włosy - idealna na bal przebierańców - tylko zmierzona - "pajączek" czyli monitor postawy firmy Höffner JP006 - depilator BRAUN Silk Epil Soft Perfection z dwiema nakładkami (brak pudełka, tylko woreczek)- użyty kilka razy, kupiony w Anglii-wymaga "przejściówki" - metalowy kaganiec dla boksera Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2011-01-07 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Już piszę co mam z nawilżaczy, przepraszam, że dopiero teraz.
Mazidła jedwab proszek- odsypka ok 1g macerat brzozowy odlewka do 30 ml frakcja mogę dać ok 5 g olej kokosowy odlewka ok 25 ml mocznik odsypka 5g niacymid wit b3 mogę odsypać algi bioferment nieotwierana próbka 5ml ZSK Ascophyllum nodosum 10 g minus ok 1g- algi w org pudełku spirulina algi morskie ok 25 g w org pudełku olej tamanu 15 ml minus kilka kropli org butelka wyciąg z aloesu odlewka ok 5 ml BU Żel hialuronowy około 15-20ml Z nawilżaczy mam jeszcze krem apteczny z super ocenami na kwc- Cetaphil zostało ok 70%-75% z 250 ml Wszystko oczywiście ważne i prawidłowo przechowywane.
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie podobają mi sie tylko te ksiązki, ale domyślam sie, ze 2 za te rzeczy nie oddasz.
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Dry flo mogę dorzucić około 50 g, bo niedawno kupiłam sobie 100g, a jedwabiu mogę dać 1g
maceratu nie bardzo mogę oddac więcej, bo niedawno kupilam i jeszcze nie jestem przekonana czy go chce czy nie więc wolę się wszystkiego nie pozbywać ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- To ja mogę wziąć tak jak wolisz, to może zrobimy tak: Ty: - Kerrelyn Sparks - Wampiry wolą szatynki - raz czytana, stan idealny - Rachel Caine - Wampiry z Morganville, księga 3: Pan Ciemności i Godzina Łowów - Ja: - cień EDM Little Black Dress - cień Gifted (to jest próbka w strunie, mam nadzieję, że doczytałaś) - macerat brzozowy 30 ml - olej tamanu 15 ml - frakcja 5 g - 50 g Dry Flo - 1 g jedwabiu Jak pasuje to zapraszam na pw.
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
- Babydream Calendulacreme - zostało ok 85% - Bio Active Care by Mineral Care Facial peeling - próbka 4 ml - peeling ryżowo-bambusowy do twarzy firmy SUHADA NATURALS - zostało ok 85-90% z 80g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA:
- róż EDM DVR Saturday - odsypka w strunie, wielkość sampla EDM - róż EDM Bollywood - odsypka w strunie, wielkość sampla EDM - rozświetlacz EDM Champagne- odsypka w strunie, wielkość sampla EDM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
- rozświetlacz EDM Natural - sampel w strunie zużycie ok 20% - rozświetlacz EDM Pearl Pick Me Up - sampel w strunie zużycie ok 5-10% - róż EDM DVR Saturday - odsypka w strunie, wielkość sampla EDM - róż EDM Bollywood - odsypka w strunie, wielkość sampla EDM - rozświetlacz EDM Champagne- odsypka w strunie, wielkość sampla EDM Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Za cień Vacation u mnie chciałabym u Ciebie :
- mała odsypka pudru bambusowego z BU - 2 x próbka 3 ml kremu EFFACLAR K La Roche Posay - Bio Active Care by Mineral Care Facial peeling - próbka 4 ml - próbka podkładu BIO-DETOX Bourjois- odcień 52 (vanilla) czyli najjaśniejszy - próbka podkładu Sephora Light Veil Foundation odcień nr 30 - medium-sand |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- krem Babydream extrasensitive Pflegecreme - użyty kilka razy więc sporo zostało ale negocjuję z inną wizażanką kremy z babydream, więc tak dużych zapasów nie potrzebuję, ale jeżeli wizażanka nie będzie zainteresowana wymianą, wtedy się przypomnę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.