|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
Cytat:
zdecydowanie lepiej wygl±dasz w blondzie (fot nr.1 ![]() ![]() [/QUOTE] No widzisz Kathy ile osób tyle opinii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 093
|
Witajcie, zdecydowa³am sie na rude w³osy :P obecnie mam ciemny braz ale wybieram sie na dekoloryzacje...Nie wiem tylko jaka farbe ruda wybrac zeby uzyskac taki kolor jak na zdj.Minge..Nie znam sie na odcieniach rudego
![]() Feria - Mango? lub Pure paprica Czy np.Loreal majirel 7.44? Czy to jest moze odcien jakiejs miedzi czerwonej? Czy mozecie mi pomoc w wyborze koloru? Nie chcia³abym zeby wysz³a mi jakas typowa marchewka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3064 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#3068 |
Raczkowanie
|
Odno¶nie tej "rudej" sesji, to powiem Wam, ¿e mnie siê bardzo podoba. Jaka bielizna, taka poza, no
![]() je¶li chodzi o staniki, to prosz: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Odradzam staniki z Triumpha... Nie wiem, co kobiety widz± w tej marce... Jak mi panie dobra³y stanik, tak mam 95D... i co siê gdzie¶ ruszê to zapiêcie stanika mam na karku... :|
#3069 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
heksacyjanek tiak niektore kobiety jak dobior to masakra
![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
W³a¶nie ja siê nosi³am z zamiarem kupna Triumpha bo mi siê wydaje ¿e s± najdelikatniejsze a zarazem solidne. Parê razy kupowa³am Kingê - bo bardzo fajne fasony, ale niestety nie sprawdzi³a siê
![]()
#3071 |
Wtajemniczenie
|
kathy mi paradoksalnie duzo lepiej od takowych sprawdzily sie zwykle atlantici mimo, ze nie maja tej rozbudowanej rozmiarowki
![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3072 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Jakby mi Majirel wysz³o tak jak na pokazywanym zdjêciu Minge to bym siê wykolei³a ze szczê¶cia
![]() ![]() Btw, mnie "specjalistki" w Triumphie te¿ usilnie wmawia³y A, bo przecie¿ jak siê jest wa¿y 50 kg i ma asteniczn± budowê to nie ma bola ¿eby mieæ "co¶ wiêkszego". I oczywi¶cie 70 A, bo "to jest najmniejszy obwód jaki panie kupuj±". Niezale¿nie od obwodów bli¿ej nieokre¶lonych pañ ja noszê zazwyczaj 65B. Osobi¶cie lubiê i polecam Esotiq, ostatnimi czasy bardzo poszerzyli rozmiarówkê i np. obwody 65 maj± ju¿ do miseczek F. I nie wiem jak w innych miastach, ale w Krakowie spotka³am siê z bardzo mi³± i fachow± obs³ug±. |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- W sumie te profesjonalne farby -którymi drêczymy nasze w³osy, s± naprawdê delikatne ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- julianna jak brwi?
![]() |
#3074 |
Wtajemniczenie
|
kathy na razie podkreslam kredka z inglota i szukam pomyslu, jutro musze sie zdecydowac wiec czas sie konczy
![]() ![]() melina ja nosze rozmiar 65 DD albo E w tej chwili (zalezy od wagi), przez "fachowosc ekspertek" zrobily mi sie wtedy "guzki" ![]() ![]() ![]() ostatnio TK MAXX kupilam stanik z wondebry(zaznaczam, ze na firmach nie znam sie zbytnio ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() Aha i kupi³am dzisiaj ocet celem zrobienia p³ukanki po farbowaniu. Czy to jest tak, ze po farbie normalnie myjê ³eb szamponem a potem p³uczê w tej octowej? julianna No ja Esotiq lubiê. Kiedy¶ mieli raczej ubog± rozmiarówkê, wiêc kupowa³am figi i koszulki (uwa¿am, ¿e jako¶æ jest bardzo dobra przy ich cenach i czêstych promocjach), a kilka tygodni temu ku mojemu zaskoczeniu zobaczy³am, ¿e bardzo rozbudowali rozmiarówkê. My¶lê, ¿e warto spróbowaæ ![]() Edytowane przez 201709121022 Czas edycji: 2011-01-14 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() T¯ maj± siê z nami z tymi farbowaniami he he mój to ju¿ móg³ by sobie w CV wpisaæ kilku letnia praktyka jako ,,kolorysta,, ![]() ![]() ![]() Najgorzej wspominam farbowanie ok 4 miesiêcy temu, jak nie mia³am rozczesanych w³osów i farbowa³ po ca³o¶ci - noc± po ciê¿kim dniu w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
H A I R ...and I will wear him In my heart's core, ay, in my heart of heart As i do thee... Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska Edytowane przez kathy579 Czas edycji: 2011-01-14 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() melina patrzylam na ceny i przezylam szok, naprawde sa baardzo ok ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Raczkowanie
|
A'propos staników, to dobr± firm± jest Julianne - moim zdaniem. Staników tanich nie maj±, ale kobiety naprawdê znaj± siê na rzeczy. Dla pañ z mniejszymi piersiami super jest Koemi. Moja przyjació³ka zawsze narzeka³a, ¿e ma ma³e piersi, ale jak jej babeczka stanik dobra³a, tak ju¿ potem nie narzeka³a
![]() Ech, dziewczyny, no i jest problem... Wysypa³o mnie po umyciu od¿ywk±... Kupi³am tê bia³± z czerwon± nakrêtk± i nie wiem, czy to jej wina, czy nie... Kupi³am nizoral, spiorê g³owê dzisiaj, jak nie bêdzie pomaga³o, to dermatolog... :<
#3079 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tych, które posiadam uwielbiam Panache Tango II balkonetkê, chodze w niej chyba trzeci rok i ci±gle wygl±da dobrze, a ¿eby by³o ¶mieszniej to ju¿ model Tango II plunge uwiera mnie tak pod pachami jak i na mostku. A tak w ogóle znacie ten blog? http://stanikomania.blox.pl/html/131...146,169.html?3 Bardzo lubiê ca³y dzia³ 'biust na ¿ywo', tutaj wiadaæ o co chodzi ze stanikami i rozmiarami. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
Dzieki kathy579 z pewno¶cia nie zapomne o 6% utleniaczu kupie go razem z farba na aukcji
![]() Boje sie tego koloru jak nie wiem, bo jestem brunetk± i mam ciemn± karnacje...ale mysle ze nie tylko jasnoskórym pasuje rudy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja ci±gle nie mogê siê zdecydowaæ, co chcê i co mi pasuje. Farba mi spiera siê jak szalona. P³omienny rudy Joanny chyba jest niewypa³em, przebija siê ¿ó³æ a mnie ona totalnie nie pasuje, wstawiam fotkê, ¿eby pokazaæ jak u mnie to wysz³o, kolor jest nieco przek³amany, bo fotka zrobiona w hali przy bardzo ostrym sztucznym ¶wietle, ale ziarno prawdy w nim tkwi. Dzi¶ po³o¿y³am sobie na w³osy owoc granatu Marion i jestem bardziej zadowolona. Taki pomarañczowo-czerwony ciemniejszy bardziej mi pasuje...szkoda, bo jasna pomarañczka jest taka ³adna, ale ja w jasno¶ciach ¼le wygl±dam ![]() Wstawiam fotki dla potomnych, bo bardzo ma³o tych, obrazuj±cych kolory, zdjêæ na forum. P³omienny rudy Joanny po lewej, owoc granatu Marion po prawej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 027
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boje sie rudego takiego jak peruki nieraz s±..takie swiecace sztuczne... Kasia1433 - ³adny ten kolor Gratantu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Wtajemniczenie
|
kasia dzieki za przypomnienie tego blogu
![]() ![]() ![]() ![]() owoc granatu zdecydowanie bardziej mi sie podoba i rozumiem niechec do zolci , tez jej nie znoszcz ![]() moni@ no to niestety bylo przewidywalne, ze wyjdzie tak ciemno ![]() ![]() kathy no tak, przeciez wcieranie to lepsza metoda na farbowanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bardzo fajny kolor - który wyp³ukuje siê w bardzo ³adny rudy ![]() Je¶li masz jakie¶ obiekcje to ufarbuj na pocz±tku jeden ma³y kosmyk. ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Julianna Kolor w³osów w sztucznym ¶wietle te¿ jest super ![]()
![]() |
#3088 |
Konto usuniête
|
O w³a¶nie, a jaki jest jaki¶ tani i ogólnodostêpny szampon, który mi dobrze oczy¶ci ³eb przed farbowaniem? Bo kole¿anka mi poleca³a kilka profesjonalnych, ale s³abo mi siê widzi p³aciæ trzy dychy za szampon, którego u¿yjê raz na miesi±c
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | ||
Raczkowanie
|
Ten owoc granatu w rzeczywisto¶ci jest bardziej soczysty, do¶æ ciemny fajny dla kogo¶ kto chce rudo¶æ na poziomie 7. Kupi³am te¿ tycjan, jak trafiê to mied¼ i deliê i planujê siê pobawiæ szamponetkami by je porównaæ, sfotografowaæ i wybraæ najlepszy dla mnie od¶wie¿acz koloru.
Od tygodnia czekam na piankê ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() Po wyborze najlepszej zastosujê siê ![]() Swoj± drog± mia³am wra¿enie, ¿e po dekoloryzacji w³osy mi ja¶nia³y nawet bez mycia, tzn pomiêdzy myciami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Raczkowanie
|
Ta od¿ywka to colorglanz spulung... Kto¶ mi napisa³ w innym w±tku, ¿e ta jest dobra, a ta Babassu ma proteiny pszenicy, a to niedobrze... no i siê skusi³am... W tygodniu, miêdzy myciami Nizoralem, umyjê jeszcze raz tylko t± od¿ywk± i zobaczê, co bêdzie... Wysypuje mnie tak praktycznie zawsze, jak zmieniam szampon :/ a tak byæ nie powinno i trochê mnie to mêczy... czas poka¿e, ale powoli przygotowujê siê na wizytê u dermatologa...
A co do staników, to wg tego kalkulatora, który poda³am wy¿ej i wg polskiej rozmiarówki powinnam nosiæ... 85 N ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.