![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
To masz tak jak u mnie jednego większego a drugiego mniejszego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja zdecydowanie wolę chomiczki niż szczurki a w sklepie zastanawiałam się jeszcze nad królikiem, no ale to już bym musiała cały sprzęt kupować ![]() Ale ostatnio ciocia powiedziała że mają klatkę dla królika i jak coś to chętnie mi użyczą ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Gosia no Czesiulek jest większy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Zakorzenienie
|
Moje chomiki nigdy nie mają sklejonych oczek...to nie jest chyba oznaka zdrowia takie sklejone oczka?? hmmm...
Kamila...nie chcę mówić co u mnie oznacza słowo ciurek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co oznacza? ![]() Edit : o sklejone oczka to pewnie chodziło o takie dopiero co otwierające się u wybudzonego chomiczka ![]() Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2011-01-19 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
Gosia po całym dniu spania Wojtas czasami ma lekko sklejone oko, ale tylko w jednym miejscu, nie ma zaropiałego ani nic
![]() nigdzie nie mogę znaleść fajnych spodenek do ćwiczeń ![]()
#2286 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Joasia ja myślałam, że jakieś zaropiałe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zakorzenienie
|
Gosia
![]() ![]() Super wytłumaczenie ![]() Wiecie co?? Już ![]() ![]() Jak dobrze, jak ktoś nie ma radia i tv ![]() Bo w internecie omijam te tematy szerokim łukiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zakorzenienie
|
Madziuś (nie wiem dlaczego wcześniej coś mi sie ubzduralo, że to Joasia pisała
![]() ![]() ![]() no...dlatego jak Kamila tak pisze to pokładam się ze śmiechu ![]() Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-01-19 o 18:34 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
I wiecie co mnie jeszcze wkurza??
Jak tutaj na wizażu, jakaś wizażanka zada pytanie, a tutaj juz jakieś ataki lecą 'A czy to ważne', 'Wyszukiwarka nie gryzie' i takie rzeczy. No kurde, jak ktoś nie ma nic ciekawego do napisania i na temat to po co się w ogóle wcinać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- A i jeszcze wracająć do tego Smoleńska, to mój tata też ciągle ogląda TVN24 i tylko się wkurza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie jak odpowiadać to sensownie, a nie odpowiadać po chamsku
![]() Ja jak nie znam odpowiedzi to po prostu nie udzielam się w wątku, albo poszukam w google i wkleję co znalazłam. Nie każdy potrafi wyszukać tego co chce... ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- A takie odpowiedzi to tylko sztuczne nabijanie postów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jak nie wiem czegoś, to się po prostu nie udzielam, albo w ogóle nie włażę na wątki, które mnie nie dotyczą ![]() Po co od razu siać ferment?? Czasami też niektóre wątki, czy posty wydają mi się dziwaczne, bo przecież można wiele rzeczy znaleźć w necie, tylko trzeba pogrzebać, no ale skoro ktoś już o coś zapyta no to staram się pomóc, jeśli potrafię ![]() Czasami mam wrażenie, że lepiej w ogóle się nie udzielać, nie pytać o nic, niż później czytać głupie posty pod swoim adresem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Głównie weszłam, żeby powiedzieć, że klatka już doszła ![]() ![]() ![]() AAAA i polecam tego sprzedawce! pewnie gdyby nie weekend to bym 1 dzień czekała ;D pozdro!! i trzymajcie kciuki!! Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2011-01-19 o 20:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez hooliganka184 Czas edycji: 2011-01-19 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zadomowienie
|
Chyba pierwszy raz widzę takiego fajnego szczurka! Chciałabym mieć, bo są fajne i inteligentne. Tylko ten ogon... po prostu mnie przeraża
![]() Oj tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zaspane chomcie rządzą ![]() ![]()
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jestem załamana pracą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() poprostu super, że klatka doszła!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też, ja też!! ![]() "16 lat mój pierwszy raz..." ![]() Cytat:
![]() no i co? nic nie dostałam... ![]() ![]() hooliganka184 piękne akwarium!!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
dzierlaty no co Wy.. jest 7.20 a Wy jeszcze śpicie?
![]() ![]() skończyłam wczoraj rozdział, zrobiłam ankietę i dziś leci do promotorki ![]() niech się w końcu skończy ten szalony tydzień.. chociaż następny wcale nie będzie lepszy :/
#2301 |
Rozeznanie
|
Ja już nie śpię, szykuję się na uczelnie powoli. Ale jakbym nie musiała, to bym się z domu nie ruszała, bo tak ponuro za oknem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cierpię na to samo, w sobotę ogromne zaliczenie, z wychowania i oświaty od tych najwcześniejszych wieków, do wieku XIX ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze przyjdzie czas, że i Ty będziesz miała małego zaspanego noska ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Będzie dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas też dzis pochmurno, w ogóle jakiś dzień z ![]() Tak mi się nie chciało wychodzić z domu ![]() Zawsze ciężko mi się rozstać z Kamusią ![]() ![]() Musiałam pousuwać emotki z Waszych postów, bo za dużo grafiki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny na jakim ja nudnym wykladzie siedze. Filozofia kultury. Dramat. Malo nas i glupio mi wyjsc, wiec musze sie meczyc. Pisze z komorki i nie wiem czy sie doda wiadomosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję ![]() Wracaj do nas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- ![]() Ja mam to zaliczenie w sobotę a nie w niedzielę ![]() ![]() teraz patrzę na plan, że w niedziele mamy ten przedmiot a nie w sobotę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 |
Rozeznanie
|
Jakos wieczorem wroce do was, bo po uczelni jade po karnet na mecze Lecha. Jupi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
Ja kibic Wisły
![]() A tak w ogóle to się zastanawiam, czy to zaliczenie to w ogóle w ten weekend ![]() Bo jakoś nie przypominam sobie co babka mówiła i nie mam nic zapisanego ![]() ![]() A myślalam, że w ten weekend, bo wydawało mi się, że to nasze ostatnie zajęcia, ale jednak nie, będziemy mieć jeszcze parę ćwiczeń ![]() I co teraz? U mnie są same mośki i nikt nic nie wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż może lepiej się pouczyć żeby później nie było? ![]() Faktycznie dzisiaj dzień jakiś taki bez sensu, pochmurnie, ciemno i nic się nie chce. A ja też mam plan do jutra skonczyć kolejny rozdział .. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.