Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 12:34   #3331
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Kasiu a Twój gin nie zasugerował Ci położenia do szpitala w celu dokładniejszych badan w związku z tą cukrzycą? Ja leżałam z wieloma takimi dziewczynami, przychodziły na 3 dni, i miały dokonywane pomiary cukru na czczo po wypiciu glukozy, po śniadaniu, po obiedzie i wychodziła wtedy jakas krzywa cukrowa (czy cos takiego). Powiem Ci, że wiele z nich moglo odetchnąc z ulga, bo się okazywało, że nie mają cukrzycy.
kurcze a wiesz ze ja bym wolala zeby mnie skierowali do szpitala ale nic nie mowila ani moja gin, ani ta pani z ktora rozmawialam w poradni diabetologicznej ( co mnie na ta wizyte jutro zapisala). A lepszy ten szpital, a tak jak mi dadza jutro ten glukometr i bede sama musiala sie kuc i myslec co mam zjesc a co nie to az mnie

jutro sie wszystko okaze... obym nie miala tej cukrzycy, juz dwa tygodnie nie jem czekolady, lodow, cipsow, ciastek, jogurtow owocowych, nie pije kubusia ani pepsi... bede plakac no

trzymaj kciuki za jutro musze tam byc na 9 rano i jade tramwajem- porazka.

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
boskie rewelka

jestem ZA karmieniem piersia, uwazam, ze wytwarza sie cudowna wiez miedzy matka a dzieckiem i dla mnie jest to cos pieknego.
Ja schudlam 20kg, ale nie zawdzieczam tego karmieniu niestety, czekalam na te efekty odchudzajace i sie doczekalam... +4kg A jadlam calkiem normalnie, tzn. nie stosowalam diety ze wzgledu na karmienie, w nocy budzilam sie z glodu a i tak tylam
to tak jak ja, tez chce karmic bo wiem jak to zbliza itp
z tym odchudzaniem to ciezka sprawa, zalezy chyba od naszej genetyki... jedni maja problem z węglowodanami a inni z bialkiem itp... zawsze mozna isc do dietetyka i sie zorientowac

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
kasia no a jak z tym Twoim kontem na Allegro, udało Ci się założyć? Bo tam można naprawdę w b. dobrej cenie wózki wyczaić, łóżeczka tak samo
a wiesz kochana ze juz sie do tego nie zabralam i w koncu nie wiem... musialby mi ktos pokazac lub zalozyc to konto bo jakas tepa jestem
myslimy z Tż wybrac sie jakos pod koniec lutego/ poczatek marca do "slonika". Podobno jest tam duzo fajnych i tanszych rzeczy
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:35   #3332
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Popieram , masz 100% rację . Ja od poczatku nie liczyłam na chłopca czy dziewczynke - co miało byc to będzie. Mój Tż chciał chłopca to wiem, ale jak gin zakomunikował, że dziewczynka to mu się łezka w oku zakręciła ze szczęścia . A nasz znajomy, którego żona jest w tym samym tygodniu co ja był nastawiony na synka, a jak się okazało, że jednak będzie córcia to się przez tydzień do nas nie odzywał i do żony też - obrażony na cały świat - to jest dopiero głupota . Ale im po prostu wszystko za łatwo przychodzi i nie potrafia docenic tego co mają.
powinien idiota się sam na siebie obrazic, że nie tym plemnikiem strzelił
trzebabyło go uświadomić, że to męskie geny determinują płeć...ale trzeba mieć równo nakichane w głowie, żeby się o coś takiego obrazić.... normalnie padłam jak przeczytałam.... szlag człowieka trafia...ze tacy ludzie sie na dzieckow ogóle decydują...
Stary 2011-01-20, 12:36   #3333
eweska
Moderatoreska

Dziewczyny ja nigdzie nie napisałam, że się nie cieszę, że nie chce tej ciąży bo są chłopcy po prostu jak dowiedziałam się że siorka będzie miała córkę to mi się przykro zrobiło, że ja nie będe mieć córki, dla mnie najważniejsze jest że dzieciaczki się zdrowo rozwijają, a że zawsze marzyłam o córce nie oznacza że nie chcę chłopców.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:36   #3334
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
tak sie to nazywa !!
Oo dzieki kochana
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:39   #3335
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Kochana moja siostra miała 3 cesarki (w tym jedna ciąża stracona w 9 miesiącu) i mimo to niestwierdzono zagrożenia dla jej życia, po prostu powiedziano, że ma się dobrze zabezpieczac, bo kolejna cesarka w jej przypadku to ryzyko i tyle
ciąża stracona w 9 miesiacu?;( jak to się stało??

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja nigdzie nie napisałam, że się nie cieszę, że nie chce tej ciąży bo są chłopcy po prostu jak dowiedziałam się że siorka będzie miała córkę to mi się przykro zrobiło, że ja nie będe mieć córki, dla mnie najważniejsze jest że dzieciaczki się zdrowo rozwijają, a że zawsze marzyłam o córce nie oznacza że nie chcę chłopców.
Ewesko ja rozumiem...
Stary 2011-01-20, 12:39   #3336
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
Violisia nie wydaje mi sie zeby 7 kg do przodu w 24 tyg to było jakos duzo. wydaje mi sie ze to norma,. no ale tez to zalezy od wzrostu. nie ma sie co tak bardzo przejmować wagą.
mam dla was przekaz od mojego TŻ
mianowicie przekaz do wszystkich ktore źle się czują ze swoim ciałem w ciąży. otóż powiedział, że kobieta w ciązy jest urocza! i nie ważne czy ma cellulit czy rozstępy czy bóg wie co jeszcze. nosi w sobie zycie i to jest najważniejsze!
ja mam 175 cm, brzuch tylko rosnie, no aleee .. moj raz narzeka ze malo, a teraz boje sie ze mi powie ze za duzo:P hehehe, ale wkoncu swita byly, a od tego czasu u niego nie bylam heheheh:P

a co do slow meża moj, mnie ubóstwia, mowi ze choc z dnia an dzien mam wiekszy brzuszek, to z dnia an dzien wygladam seksowniej i wogole, ze cud miód i orzeszki.. i serio mu wierze, bo widze jego zachwyt w oczach heheh

nio jutro zaczynam 25 tydzien.. a od 18 mam 4 kg na plus..:/
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:42   #3337
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
ja mam 175 cm, brzuch tylko rosnie, no aleee .. moj raz narzeka ze malo, a teraz boje sie ze mi powie ze za duzo:P hehehe, ale wkoncu swita byly, a od tego czasu u niego nie bylam heheheh:P

a co do slow meża moj, mnie ubóstwia, mowi ze choc z dnia an dzien mam wiekszy brzuszek, to z dnia an dzien wygladam seksowniej i wogole, ze cud miód i orzeszki.. i serio mu wierze, bo widze jego zachwyt w oczach heheh

nio jutro zaczynam 25 tydzien.. a od 18 mam 4 kg na plus..:/
mój też uważa ze wyglądam mega seksownie i jak on to mówi "zjadłby moje nóżki z bigosem" hihih
Stary 2011-01-20, 12:42   #3338
the_sania
Wtajemniczenie

Kasia 50% szans to dużo hihi

Antropia wątek świetny

Listopadowa popieram Cię. Najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe i że są ... NASZE

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:44   #3339
mamaoptymistka
Zadomowienie

Mam koleżankę, która ma synka w wieku mojego i jest chory (upośledzony) jak była u nas zdałam sobie sprawę z tego że łatwiej jest ogarnąć 3 zdrowych dzieciaków niż jednego chorego.
Przy chorym dziecku jest tak jakby cały czas miał kilka m-cy cały czas trzeba mieć go na oku i nic samemu nie zrobi. A oprócz tego wielki ból że nie można mu za wiele pomóc.

Więc musimy naprawdę doceniać to że nasze dzieci:
- są
- są zdrowe
- i my jesteśmy zdrowe
Stary 2011-01-20, 12:46   #3340
bzyczka1
Zakorzenienie

Podwiązanie jajowodów nie jest 100% metodą czasem dochodzi do udrożnienia samoistnego i dupa za przeproszeniem z antykoncepcji. Uważam jednak że powinno to być legalne jeżeli ktoś nie chce, z różnych względów, zdrowotnych czy z przekonania że nie i tyle, to czemu mu tego zabraniać?

Ja za morfologie i mocz płacę razem 16zł (8zł morfo, 6 zl mocz i 2 zł za pobranie krwi ).

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:46   #3341
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

no moj mąż nie tyle, ze był obrazony ale westchnał załosnie w gabinecie podczas USG jak okazało sie ze dziewuszka Bardzo chciał chłopaka, ale teraz widzę, ze juz sie cieszy

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-20, 12:47   #3342
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
ciąża stracona w 9 miesiacu?;( jak to się stało??
Za smutna historia jak na ten wątek , odkleiło się łożysko, zbyt późna reakcja lekarzy i Bartuś żył tylko parę minutek po urodzeniu, było to już 7 lat temu, więc ból w sercu trochę ucichł, ale to jest nasza rodzinna tragedia i do tej pory nie mogę o tym spokojnie myślec
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:48   #3343
kasiabw
Raczkowanie

czesc

EWESKO doskonale CIE rozumiem...moja druga ciaza byla zuplenie nieplanowana...na poczatku bylam maksymalnie zrezygnowana i jakos mnie nie cieszylo to ze bede miala drugiego brzdaca...i jakos od samego poczatku czulam ze to chlopczyk i moja intuicja mnie nie zawiodla- bedzie PIOTRUS mam juz prawie 3letnia corcie ktora kocham ponad wszystko !!! szczerze to nie chcialam chlopca, marzyla mi sie druga corcia-Lenka, jednak natura wybrala inaczej...teraz juz sie nad tym nie zastanawiam, biore co daje zycie jeszcze jak slysze na wizytach ze dziecko zdrowe, pieknie sie rozwija to moja radosc jest ogromna...za duzo stresu i nerwow przeszlam na poczatku ciazy...w pazdzierniku 2010 moja corka byla w szpitalu (sitowe zapalenie zatok, zapalenie pluc i podejrzenie sepsy)koszmar totalny...i jeszcze ja na to wszystko w ciazy, sam poczatek w dodatku z plamieniami...jak szlam na usg po tym wszystkim to nie spodziewalam sie cudow...myslalam o najgorszym...ze tym razem ja wyladuje w szpitalu a tu serce pieknie bilo i w ogole wszystko jak trzeba moja lekarka wiedziala ze takie przejscia z corcia mielismy i stwierdzila ze widocznie natura (i Ten u gory) chciala by dziecko zylo...takze EWESKO KOCHANA ciesz sie !!!! masz zdrowe dzieci, dobrze sie rozwijaja, moja sasiadka od lat sie stara o brzdaca i nic z tego nie wychodzi...zdecydowali sie po latach meczarni na adopcje...zobaczysz swoich urwiskow i sama stwierdzisz ze zupelnie dziwne byly te Twoje mysli o dziewczynce dzieciaki obojetnie czy chlopaki czy dziewczynki to sama slodycz i przegromne szczescie !!!!

u nas strasznie dzis zimno...pewnie snieg spadnie...
mężul w pracy, my z córcia urzedujemy w domu...

pozdrawiam WAS

i nie przejmowac sie kilogramami !!!! dzieciaki maja byc zdrowe i tyle
kasiabw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:49   #3344
amarcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez doann Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe mamuśki. To mój pierwszy wpis na tym forum. Chętnie sobie poczytałam Wasze poprzednie wpisy, z kilku informacji chętnie skorzystam.

Jestem w tej chwili w 21 tc. Od początku ciąży przytyłam 2kg, dzidzia waży już 320g
W przyszłym tygodniu wybieram się na USG 3D/4D i już nie mogę się doczekać.
Witamy
Widzę syneczka i termin porodu praktycznie jak mój 1 dzień - cóż to za różnica zapraszamy
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:50   #3345
mamaoptymistka
Zadomowienie

eweska wiadomo że córunia chociaż jedna fajnie gdyby była, a może będziesz chrzestną u siostry i będziesz mogła troszkę tamtą dziewczynkę rozpieszczać. Nie martw się kochana. Synkowie będę szczęśliwi że siebie mają, mój to początkowo mówił że on to chce tylko brata.
Stary 2011-01-20, 12:51   #3346
amarcia
Wtajemniczenie

kasiabw no właśnie! byle zdrowe... Zauważyłyście jakie mamy szczęście? Narazie wszystkie zdrowiutkie i tak będzie do końca
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:53   #3347
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam wszystkie przyszłe mamuśki. To mój pierwszy wpis na tym forum. Chętnie sobie poczytałam Wasze poprzednie wpisy, z kilku informacji chętnie skorzystam.

Jestem w tej chwili w 21 tc. Od początku ciąży przytyłam 2kg, dzidzia waży już 320g
oj to malo 2kg, tylko sie cieszyc? a znasz juz plec? czy w przyszlym tygodniu poznasz??

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
24kasia86 Właśnie miałam tez zapytać o to podwiązywanie...ze chyba nie legalnie...ale nie chce sie wymądrzać bo mało na ten temat wiem

Właśnie dzwoniłam do szkoły rodzenia Jesteśmy zapisani na marzec hihi ale sie ciesze
kochana to ta druga kasia chce sobie podwiazac jajniki, ja mysle o tabletkach...

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Nie no muszę to napisać
Rozumiem, że można mieć preferencje co do płci, ale jest mi ciężko zrozumieć smutek, rozczarowanie gdy okazuje się, że dziecko będzie innej płci niż ta 'wymarzona'
Dziewczyny, cieszcie się, że Wasze dzieci ładnie się rozwijają i są zdrowe! To jest prawdziwe szczęście dla rodzica, nie płeć. Inni takiego szczęścia nie mają - wystarczy nawet przejrzeć wątki na wizażu z prośbą o pomoc dla chorych dzieci... To jest dopiero tragedia!
Albo co mają powiedzieć pary, które mają problem z zajściem w ciążę (albo w ogóle nie mogą mieć dzieci). Jak korzystają z metody in-vitro to modlą się, aby się udało i mieć upragnione dziecko - nieważne czy chłopca czy dziewczynkę.

Mam nadzieję, że nie potraktujecie tego jako jakiś atak. Po prostu od jakiegoś czasu mnie to męczy i w końcu musiałam to z siebie wyrzucić.
Może też piszę tak dlatego, bo jak wiecie (przynajmniej dziewczyny z długim stażem w wątku) cały czas muszę przyjmować ten swój lek - a niestety następstwem jego stosowania mogą być wady rozwojowe czy bezdech. I dla mnie najważniejsze jest, że moje dziecko jest ZDROWE i modlę się o to, żeby tak zostało.
pewnie kochana ze masz racje, myslisz ze sie nie boje o moje dziecko? hemoglobina spada, netolerancja na glukoze... nie chce zeby moje dziecko nie moglo w przyszlosci zjesc cukierka itp.... zdrowie na pierwszym miejscu...
a plec to raczej takie marzenie, ktore przy okzaji mogloby sie spelnic

Cytat:
Napisane przez kasia1361 Pokaż wiadomość
dziewczonka legalnie można wykonać zabieg podwiązania jajników jeśliistnieje zagrożenie życia dla kobiety.jUŻ mój gin się o to postara żebymw karcie miała wpisane ,ze trzeba je podwiązać ,ponieważ jest ryzyko.

Ło matko zjadłam obiadek i konam(kopytka+mięsko+sosi k i surówka)
ide poleżeć z chłopcami
co za obiadek az zglodnialam

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
ja tak samo mam wszystkie imiona mi sie z czyms kojarza, albo juz zajete w bliskiej rodzinie ehhhhh

moj brat bombowy jest, ale jakos nie wierze by to wplywalo na charakter

zreszat Kasiu pisalam ci jakie ja mam z nimprzeboje braterskie, najukochanszy brat na swiecie
hehe brata to tylko pozazdroscic, ale nie mow ze on jest Karol??

Cytat:
Violisia nie wydaje mi sie zeby 7 kg do przodu w 24 tyg to było jakos duzo. wydaje mi sie ze to norma,. no ale tez to zalezy od wzrostu. nie ma sie co tak bardzo przejmować wagą.
mam dla was przekaz od mojego TŻ
mianowicie przekaz do wszystkich ktore źle się czują ze swoim ciałem w ciąży. otóż powiedział, że kobieta w ciązy jest urocza! i nie ważne czy ma cellulit czy rozstępy czy bóg wie co jeszcze. nosi w sobie zycie i to jest najważniejsze!
az mi sie lezka w oku zakrecila... nowe zycie dziewczyny panowie powinni nas na recach nosic cale 9 miesiecy!! cud
Nikosia

Stary 2011-01-20, 13:01   #3348
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

a ja dzisiaj diwczyny zamiast spać to kręciła sie i myślałam o.... Sosie musztardowym z ziemniaczkami
i mimo, że miałam obiad na dzisiaj ugotowany to nie mogłam się powstrzymać i kończę sosik....
Stary 2011-01-20, 13:02   #3349
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

hej doann miło nam goscic Cie wsród nas
2 kg to bardzo malusio !!
Pewnie podczas usg poznasz płec? Czy juz cos wiesz?

PS. ale sie obijam w pracy

Twój pierwszy krzyk...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-20, 13:03   #3350
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Mam koleżankę, która ma synka w wieku mojego i jest chory (upośledzony) jak była u nas zdałam sobie sprawę z tego że łatwiej jest ogarnąć 3 zdrowych dzieciaków niż jednego chorego.
Przy chorym dziecku jest tak jakby cały czas miał kilka m-cy cały czas trzeba mieć go na oku i nic samemu nie zrobi. A oprócz tego wielki ból że nie można mu za wiele pomóc.

Więc musimy naprawdę doceniać to że nasze dzieci:
- są
- są zdrowe
- i my jesteśmy zdrowe
to cos strasznego, tylko wspolczuc takim rodzicom

i masz racje w 100%!!!

Cytat:
no moj mąż nie tyle, ze był obrazony ale westchnał załosnie w gabinecie podczas USG jak okazało sie ze dziewuszka Bardzo chciał chłopaka, ale teraz widzę, ze juz sie cieszy
przyzwyczai sie, a ona bedzie pepkiem jego swiata jeszcze bedziesz zazdrosna

Cytat:
Za smutna historia jak na ten wątek , odkleiło się łożysko, zbyt późna reakcja lekarzy i Bartuś żył tylko parę minutek po urodzeniu, było to już 7 lat temu, więc ból w sercu trochę ucichł, ale to jest nasza rodzinna tragedia i do tej pory nie mogę o tym spokojnie myślec
masakra jakas...ze tez Bog na to pozwala... trzeba byc dobrej mysli.

ale mi sie jesc chce, gotuje ryz wlasnie, zjem zupke (buraczkowa), a potem zeberka
Nikosia

Stary 2011-01-20, 13:03   #3351
doann
Przyczajenie

GG do doann

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
oj to malo 2kg, tylko sie cieszyc? a znasz juz plec? czy w przyszlym tygodniu poznasz??

Będzie chłopiec, od około tygodnia czuję jak wariuje- niesamowite przeżycie.
Stary 2011-01-20, 13:05   #3352
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Eweska, może ja Ciebie źle zrozumiałam, ale wspomniałaś o pechu w kontekście płci dzieci...
A Ty nie masz pecha tylko szczęście! I to podwójne!

Trzeba się cieszyć, noooooo
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 13:06   #3353
24kasia86
Wtajemniczenie

kurde przez ta diete stale chodze glodna

bede uciekac, zjem zupe, gary czekaja na mnie i az sie prosza zeby je umyc, ogarne troszke, ugotuje te zeberka i sie odezwe... az sie boje ile bedzie nadrabiania

caluski w brzuszki
Nikosia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-20, 13:13   #3354
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
kurde przez ta diete stale chodze glodna

bede uciekac, zjem zupe, gary czekaja na mnie i az sie prosza zeby je umyc, ogarne troszke, ugotuje te zeberka i sie odezwe... az sie boje ile bedzie nadrabiania

caluski w brzuszki
smacznego uwielbiam zeberka ale jeszcze ich w zyciu nie robiłam

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-01-20, 13:24   #3355
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
hej doann miło nam goscic Cie wsród nas
2 kg to bardzo malusio !!
Pewnie podczas usg poznasz płec? Czy juz cos wiesz?

PS. ale sie obijam w pracy
to możemy sobei podać rękę bo to jak ja sie obijam to przechodzi ludzkie pojęcie

Cytat:
bardzo mi przykro;( nawet nie umiem sobie wyobrazić takeij tragedii....
Stary 2011-01-20, 13:24   #3356
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Będzie chłopiec, od około tygodnia czuję jak wariuje- niesamowite przeżycie.
gratulacje ja bede to przezywac 7ego

Cytat:
smacznego uwielbiam zeberka ale jeszcze ich w zyciu nie robiłam
hehe to nic trudnego, dlugo sie tylko gotuja... sosik sama robie, nawet na jogurcie naturalnym nie jest taki zly

a teraz jem zupe, pyszna mi wyszla zjadlam juz z 10 burakow
Nikosia

Stary 2011-01-20, 13:33   #3357
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość

Znalazłam w końcu kabelek, wiec wstawiam profil z niedzieli, jeszcze 21 tydzień. Z komóreczki wiec jakość - hmm... średnia
Śliczny i jaki zgrabniutki

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
No to ja też wstawię mój bębencio, 26t.
Piękny Cieszę się, że i mój powolutku rośnie

Cytat:

Hej, witamy

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
kasiabw no właśnie! byle zdrowe... Zauważyłyście jakie mamy szczęście? Narazie wszystkie zdrowiutkie i tak będzie do końca
I za to trzymam kciuki z całych sił.

Postanowiłam wstawić i mój brzuszek, bo mam wrażenie, że rośnie. A ja się cieszę nieziemsko 17 tydz. 5 dzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00723.jpg (13,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00724.jpg (21,7 KB, 41 załadowań)

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-20, 13:41   #3358
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Postanowiłam wstawić i mój brzuszek, bo mam wrażenie, że rośnie. A ja się cieszę nieziemsko 17 tydz. 5 dzień
kolejna szczuplutka mamusia z piekna pileczka z przodu jasne ze urosl, a bedzie jeszcze wiekszy

dobra ide myc garki czy garnki? hehe
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-01-20 o 13:42
Stary 2011-01-20, 13:44   #3359
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
kolejna szczuplutka mamusia z piekna pileczka z przodu jasne ze urosl, a bedzie jeszcze wiekszy

dobra ide myc garki czy garnki? hehe
naczynia
HIHI
Stary 2011-01-20, 13:54   #3360
cucciola79
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki
ale sie rozpisalyscie tutaj od rana
fajnie ,ze macie czas !!ja mimo tego ,ze siedze w domku to tyle mam do roboty ,ze nawet chwilki wolnej nie mam,teraz usiadlam odpoczac bo po obiedzie i porzadkach nie mam juz na nic sily!!!
doann21tydz.i tylko 2kg do przodu??to TY przechuda mi gine mowil ze conajmniej 1 kg na miesiac trzeba przytyc,ja w 20 i juz prawie 6 kg do przodu
Grazinto tak jak i ja ,przed ciaza co zime mialam problemy z gardlem wiecznie angina,a teraz wiecznie przeziebiona i nie chce przejscna dzidziusia nie powinno miec wplywu ,zalezy co bralas,wiem ze paracetamol czy antybiotyki z grupy pencyliny,czy ampiciliny mozna brac!!a Ty jak pracujesz to juz calkiem,w Pl od ktorego msc.idzie sie na macierzynskie??
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości