Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-22, 20:07   #2071
Sosnowa
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość

dzięki
Cestusia - nie bój żaby tylko próbuj sama nie mogę nadal w to uwierzyć dzisiejsza nocka była normalna przed spaniem zrobiła siusiu i dopiero rano o 8 usłyszałam: "mama, siusiuuu!". A na dodatek pampek po nocy suchy Dawno tak nie wycałowałam dziecka rano
Generalnie wczoraj tylko raz popuściła w majty, reszta w nocnik
Wydaje mi się, że wtedy w wakacje jak robiłyśmy obie te próby nocnikowe nasze dzieciaki były po prostu niegotowe Pamiętam tamto przerażenie w oczach Majki na widok kałuży na podłodze...Teraz z radości aż kwiczy na widok siuśków
a w temacie tego bloga... no brak słów i rozumiem, że można się nieźle wkurzyć nawet nie z faktu, że samemu się nie wygrało takie tendencyjne wyniki doprowadzają człowieka do szału

Kristi - jestem tego samego zdania mogłam to zrobić wcześniej, ale bałam się że znów mi się zablokuje i będą jazdy ale w sumie, warto było czekać na taki efekt oby tak dalej
przyjemności w górach - pięknej pogody i duuużo atrakcji
aż zazdroszczę...
Cytat:
ja też myślałam, że organizacyjnie ten manewr się nie uda jak jestem w domu to też często wychodzimy albo gdzieś jedziemy Maja z babcią też codziennie na spacery i zakupy śmiga ale już wiem, że dadzą radę (bo babcia jeszcze nie miała okazji Majki bez pieluchy pilnować ) nasze dzieci to już nie bobasy które posikują po 2 krople

Kasiulko - ja nie mogłabym mieć dotykowego bo szału dostaję na widok odcisków palców na ekranie razem z tż jesteśmy do bólu pedantyczni jeśli chodzi o fony nie ma prawa być żadnej ryski, obowiązkowo folie zabezpieczające na wyświetlaczach i futerały do tel. takie świry z nas

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Ania - super, że już Ci lepiej nie ma nic gorszego jak migrena w weekend
ja pedantka nie jestem, ale paluchów na ekranie też nie zdzierżę no i na dotykowym nie da się pisać smsów bez patrzenia na telefon

Łucja tez miała etap, że czekała z potrzebą na pieluchę, więc też odpuściłam, ale nocnik caly czas był pod ręką , co jakiś czas o niem gadałyśmy, aż pewnego dnia młoda sama go wzięła, zdjęła pieluchę i zrobiła właściwy użytek.

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
fiuuu a jednak znowu dziadostwo się przypałętało do biedaka
wymaz już robiliście, prawda? i antybiotyk nie podziałał? bidulek, że go to tak ściga non stop. jak u Kristi, przyczepiło się coś i wraca

mam wolne od 20 min. i relaksuję się dziś przy drineczku z colą czekam na tż, aż się wtaszczy na górę z garażu i rozpoczynamy walkę na miecze dokupił kontrolery ruchu do ps3 i co wieczór się nawalamy mam takie zakwasy, że nie mogę zapinać stanika
no ja nie wierzę, że Wersta prowadzi komputerowe walki na miecze

Zdrówka dla Piotrusia!

A mój samiec znów chory
Sosnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:09   #2072
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
fiuuu a jednak znowu dziadostwo się przypałętało do biedaka
wymaz już robiliście, prawda? i antybiotyk nie podziałał? bidulek, że go to tak ściga non stop. jak u Kristi, przyczepiło się coś i wraca

mam wolne od 20 min. i relaksuję się dziś przy drineczku z colą czekam na tż, aż się wtaszczy na górę z garażu i rozpoczynamy walkę na miecze dokupił kontrolery ruchu do ps3 i co wieczór się nawalamy mam takie zakwasy, że nie mogę zapinać stanika
Wersta to mi ulżyło myślałam że tylko my jesteśmy walnięci Tz kupił tego x-boxa i kinekta i ciupiemy w kręgle wieczorami, boks i ping-ponga hehe nie mówiąc o rzutach oszczepem dyskiem zabawa że ho ho ostatnio byli znajomi i ciupaliśmy w szóstkę śmiechu było tyle że hej
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 21:14   #2073
jowisz
Zakorzenienie

ale Wersta chyba nie śmiga przed tv w dresiku ?

na pewno fajna forma aktywności a jak wspólnie to w ogóle zastrzeżeń nie widzę.

moja psióła będzie nie przed południem ale o 12. i ma czas do 15tej (jej TŻ ma rodzinę w P-niu,u nich się zatrzymują i mają napięty grafik. to ta psióła co wybywa w świat za chwilę)
w związku z tym szybko zajrzałam do zamrażarki i 3 tacki ud kurczkowych z Lidla są na szczęście,uff jutro wypaćkam je przyprawami,cynamonem i upiekę w soku jabłkowym. do tego ziemniaki, jakaś papryczka słoikowa ze sklepu za rogiem i git
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 21:35   #2074
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

haha, Wersta w amoku okładająca się z Adonisem mieczami musi być ciekawie

Jowisz - jak Ty wyrafinowanie kucharzysz udka z cynamonem pieczone w soku jabłkowym Jak robisz?
Stary 2011-01-22, 22:04   #2075
taka sobie
Zakorzenienie

witam

przede wszystkim d=zdrówka dla Piotrusia Pana wrdne anginsko a mam chętkę sie z Wami spotkac

Wersta taka brutalka chciałabym sie pobawic czyms takim ale to pewnie drogie jest moze jak Wiki podrosnie wtedy na pewno będzie więcej w uzytku, teraz by sie tylko kurzyło zeby raz w miesiącu sie pobawic tak często mniej więcej oglądamy jakis film z TZ bo na wiecej czasu brak

co do tej noki c3 to mi z wyglądu sie bardzo podoba, net na niej nawet nawet, stronki fajnie sie czyta. Ale do klawiatury trzeba sie przyzwyczaic, ja jeszcze mam problem z wklepaniem głupiego nr telefonu smsa nie pisałam, ale trzeba przywyknąć

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 22:24   #2076
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
co do tej noki c3 to mi z wyglądu sie bardzo podoba, net na niej nawet nawet, stronki fajnie sie czyta. Ale do klawiatury trzeba sie przyzwyczaic, ja jeszcze mam problem z wklepaniem głupiego nr telefonu smsa nie pisałam, ale trzeba przywyknąć
ja też z początku miałam problem ale tż od dawna używa telefonów z klawiaturą qwerty i mnie uświadomił, że szybko się przyzwyczaję i fakt, po paru dniach śmigałam ostro teraz jak chwycę zwykły tel to jakos mi dziwnie wg mnie szybciej się pisze na poszerzonej klawiaturze
Stary 2011-01-23, 08:45   #2077
ver_ona
Zakorzenienie

Cześc.
Ania, zapomnialam Ci powiedziec, ze bylam u endokrynologa i dostalam leki mam codziennie brac po1 tabl. za miesiac kontrola i 14 ide na usg tarczycy. Ciezko okreslic czy jakos to na mnie wplywa, bo w ciazy to te same objawy moga byc, no i nie znam stanu przed ciaza, nie miaalm nigdy hormonu tarczycy badanego.
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 09:02   #2078
anka1900
Zakorzenienie

hello
ale śniegu nam napadało

wczoraj wciągnęły mnie czeluści sedesowej, masakra, zjadłam 2 pieczone skrzydełka , a potem żołądek mi przestał pracować bleee, obrzydlistwo
na szczęście dziś już ok

Veronko, może to tylko przez ciążę zmienione te parametry
a co Ci wyszło z tą tarczycą, i co Ci przepisał ?
moja mama ma hasimoto, więc ja dlatego sie cykam czy moje dane bede ok, idę w tym tygodniu zrobić nowe badania ,przy okazji ciążowych, wiec zobaczę czy cos sie ruszyło i jak bedą jakieś rozsrzelone wyniki to do endo ale prywatnie, bo na nfz szansy marne, u mojej mamy w przychodni dopiero za pół roku w innych przychodniach nie lepiej
ps. czy Ty co miesiąc robisz podstawowe badania do ciaży ? krew i siki ? bo gdzieś wyczytałam że teraz to już co dwa m-ce można, bo tak wartości się nie wahają? w sumie to nie mam pojęcia, w poprzedniej robiłam co m-c bo wydawało mi sie ze to tak trzeba, lekarka nic nie mówiła ze mogę rzadziej ?
Stary 2011-01-23, 09:33   #2079
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
hello
ale śniegu nam napadało

wczoraj wciągnęły mnie czeluści sedesowej, masakra, zjadłam 2 pieczone skrzydełka , a potem żołądek mi przestał pracować bleee, obrzydlistwo
na szczęście dziś już ok

Veronko, może to tylko przez ciążę zmienione te parametry
a co Ci wyszło z tą tarczycą, i co Ci przepisał ?
moja mama ma hasimoto, więc ja dlatego sie cykam czy moje dane bede ok, idę w tym tygodniu zrobić nowe badania ,przy okazji ciążowych, wiec zobaczę czy cos sie ruszyło i jak bedą jakieś rozsrzelone wyniki to do endo ale prywatnie, bo na nfz szansy marne, u mojej mamy w przychodni dopiero za pół roku w innych przychodniach nie lepiej
ps. czy Ty co miesiąc robisz podstawowe badania do ciaży ? krew i siki ? bo gdzieś wyczytałam że teraz to już co dwa m-ce można, bo tak wartości się nie wahają? w sumie to nie mam pojęcia, w poprzedniej robiłam co m-c bo wydawało mi sie ze to tak trzeba, lekarka nic nie mówiła ze mogę rzadziej ?
mam jakis euthyrox n50. mam ten ft4 obnizone do 8,99(12-22 norma) i na szczescie nie ejst to jakies tragiczne obnizenie, ale powinnam miec w normie, a nie taki poziom. zobaczymy za miesiac, na kontroli.
co do moczu i krwi, to krew mam czesto badana, bo to internista zlecil, albo grupe krwi msuialam znow robic, ale tak normalnie to chyba co mies. robie. bylam teraz i gina 20-go i mam za miesiac wizyte umowiona z usg, a ze ide 14-0go na usg tarczycy to w tym samym dniu zamowilam sobie usg ciazy. to bedzie jakis 34-35tydz., kosmos jak to szybko leci.
do konca tego tyg. powinnam przyniesc do promotorki calosc pracy i niby w lutym sie bronic??najgorzej, ze mam 100pytan do nauczenia sie do obrony
Stary 2011-01-23, 09:54   #2080
taka sobie
Zakorzenienie

hejka

pospałam do 9 i jest super

Veronka dasz rade, 100 pytan to pestka a potem stawiasz
a z tarczycą to nie przelewki, trzeba uwazac. Na szczescie są leki i mozna normalnie funkcjonowac. Tez kiedys podejrzewałam ze cs nie tak z moją, ale mi zrobili usg od razu tego samego dnia w przychodni, Ty musisz tyle czekac trzymam kciuki zeby było dobrze

Anka ale masz przewalone z tym sedesem jak sobie przypomne te rzyganka co rano to az mi żołądek ściska

zaraz jedziemy do babć, najpierw moja a potem tescie wiec zlądujemy wieczorem

skakanka od 01.03....
Stary 2011-01-23, 10:22   #2081
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
hejka

pospałam do 9 i jest super

Veronka dasz rade, 100 pytan to pestka a potem stawiasz
a z tarczycą to nie przelewki, trzeba uwazac. Na szczescie są leki i mozna normalnie funkcjonowac. Tez kiedys podejrzewałam ze cs nie tak z moją, ale mi zrobili usg od razu tego samego dnia w przychodni, Ty musisz tyle czekac trzymam kciuki zeby było dobrze
nie czuje jakiegos pogorszenia, wiec mysle, ze nie bedzie zle. mam wizyte kontrolna za miesiac na 17, wiec usg na14 mi pasi bo na wtedy mam miec wyniki, a tabletki i tak codziennie biore

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-23, 10:59   #2082
Kasiulka22
Zakorzenienie

Ania nie gadaj, ze się ze śniegu cieszysz ja jestem załamana.

U nas cały czas pada, ale tak drobno i dużo jeszcze nie napadało, więc jadę właśnie do leclerka magicem pewnie ostatni raz bo jutro już będzie nawalone śniegu.

Dzisiaj przestraszyłam się konkursowo bo miałam mniej o jakieś 140 głosów a to dlatego, że usunęli dziewczyny, które oszukiwały tyle dostałam -1

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:14   #2083
anka1900
Zakorzenienie

Kasiulko pewnie że się cieszę w końcu to pełnia zimy
nie widać obsranych przez psy chodników , trawników
ładny kajobraz
na spacer da sie radę wyjść bo mrozu ociupinkę
przecież to nie zawierucha i zaspy 3 metrowe

Veronka u mnie to kołatanie serca dało do myślenia że może coś z tarczycą nie tak ale kołatanie to raczej w drugą stronę tarczycy, niż to Twoje, ale kij wie, w końcu to ft4 też miałam niskie , choć niby w normie tabelkowej
no nic pobadam zobaczę
no czas szybko leci u mnie 4 miesiące już popłynęły
nie miałabym chyba zacięcia na pisanie żadnych prac , jeszcze jak starszak pod nosem , dość absorbujące zajęcia
co innego idziesz do pracy, tam praca , jak co dzień,
ale żeby coś twórczego wymyślać, to nie na mój mózg obecnie
rozleniwił mi się

Takuśna, te spotkania łazienkowe, na szczęście z ciążą nie związane, ot niestrawność i tyle
dobrze że mnie ominęły tak okropne dolegliwości , bo codziennie to byłaby masakra, wiadomo do przeżycia, niemniej niekomfortowa

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2011-01-23 o 11:16
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:19   #2084
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Ania - jednak cie pogonilo...nawet nie chce sobie wyobrazac:|

U mnie nie pada na szczescie i szczerze powiem nie zycze sobie sniegu:/

my tez dzis wybywamy do moich - impreza zbiorcza (im taty, ur mamy, dzien babci i dziadka)
Stary 2011-01-23, 11:24   #2085
wersta
Zakorzenienie

nie śmiejcie się z walecznej wersty
rzucaliśmy jeszcze dyskiem, ale przerypałam doszczętnie tym razem muszę się dziś odegrać no gdzie Jowisz w dresiku, jak nie posiadam na stanie takiego odzienia
a dla Zochy jest gra w eyepeta, taki "małpision", którego się myje suszy i zabawia

śliczny śnieg, byliśmy w lesie na sankach. pogoda boska, be wiatru +1 st. Z. nie przepada za sankami dziś powiedziała: zosia się nudzi na siankach. nie źgadzam się na to.

moje paznokcie wołają o manicure, a dopiero w czw. idę żelować. grrr. psiakość.
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:41   #2086
taka sobie
Zakorzenienie

moje pazanokcie również Wersta na niektórych juz spiłowałam frencza nie wiem, nie rosną w tym samym tempie ? a jeszcze sie nawet nie umówiłam, cały czas rozpatruje zrobienie sobie przerwy do lata

Wersta wrzuc linkiem co to w ogóle za cudo, o sprzęt mi chodzi którym sie tak zabawiacie

ja tez nie lubie śniegu, od kiedy jestem kierowcą śnieg w miescie mnie nie bawi

skakanka od 01.03....
Stary 2011-01-23, 11:56   #2087
wersta
Zakorzenienie

http://pl.playstation.com/ps3/

http://www.youtube.com/watch?v=aPENA1Bpm68 to gra Sofijowej, ale w nią wymiata

http://pl.playstation.com/ps3/news/a...-wprowadzenie/ to kontrolery

rzeczywiście nie wszystkie paznokcie rosną w 1 tempie, poza tym jeśli masz french na białym tipsie, to zauważ przy zakładaniu, że w małych są mniejsze kieszonki
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:01   #2088
Judi21_84
Zakorzenienie

Moja siostra ma wii, szwagierka playstation a my x boxa. Grając na wszystkich 3 najlepiej gra się na x-boksie bo on czyta cały ruch Twojego ciała, od nóg po głowę. Z tych trzech najgorsze wydaje się byc Wii. W każdym razie zabawa na całego no i playstation napewno lepiej będzie czytał ruch rąk niż nasz x box bo masz do trzymania te kontrolery a nasza konsola jest bez żadnych dodatków do trzymania (jak playstation czy do stania-jak Wii)
Kumpel ostatnio tak wczuł się w rzucanie dyskiem że sobie rękę nadwyrężył
Stary 2011-01-23, 17:32   #2089
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Jowisz - jak Ty wyrafinowanie kucharzysz udka z cynamonem pieczone w soku jabłkowym Jak robisz?
podstawa - obrać kuraka ze skóry PRZED upieczeniem. odkąd zjadłam raz, zawsze tak robię.
potem przyprawy kurakowe i cynamon. do blachy na dno wlewasz sok z kuraka i w tym soku układasz części. i tyle. mięso smaczne bo wszystkie przyprawy bezpośrednio na nim, soczyste dzięki temu,że w soku pieczesz. Polecam

psióła posiedziała prawie 4 godziny nie mogłam się nasłuchać o ich planach i wciąż z Markiem chodzimy jakby nam kto powietrze wypuścił. żal i zazdrość 4 litery ściska
Iga dostała lalkę Agatkę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-23, 18:26   #2090
Judi21_84
Zakorzenienie

Ale u nas wali śniegiem aż koło 17 wyszliśmy na sanki przykryło ten syf w końcu
Właśnie pograliśmy w kręgle Tymkowi też idzie całkiem całkiem, raz miał strike tz-towi szczena opadła hehe
i też myślę o takiej grze dla niego jak Wersta ma dla Zosi
http://allegro.pl/gra-kinectimals-xb...413189551.html
tu widać na aukcji co ze zwierzakiem można robić

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

a i zarezerwowaliśmy już wakacje o tu
http://www.baltyk-hotel.pl/galerie.php?lang=pol

NAwet jak będzie brzydko co jest bardzo prawdopodobne to będzie ładny widok z okna tak blisko moża że Tymek się nawdycha jodu że ho ho

Edytowane przez Judi21_84
Czas edycji: 2011-01-23 o 18:28
Stary 2011-01-23, 18:30   #2091
Kasiulka22
Zakorzenienie

My też mamy PS3 ale stoi nieużywana od jakiegoś czasu

Werstunia zachwyciła mnie Sofijowa gra, czyli do niej należy do kupić kontroler ruchu? a małż mnie oswiecił że chyba wystarczy kamerka

Co do pazurów, ja wczoraj hardkorowo obcięłam moje giga długie żelosławy i oddarłam od płytki bo mnie wkurzało że tak grubo mam kupiłam dziś 6 lakierów i malnęłam się na turkus muszę jeszcze kupić zestaw do frencha, jakiś fiolet i brokaty mam w planie i cyrkonie swarovskiego pobawię się na moich naturalnych, przynajmniej będę mieć motywację żeby nie obgryzać

Stary 2011-01-23, 18:37   #2092
Judi21_84
Zakorzenienie

Kasiula do ps3 trzeba mieć z tego co wiem i kamerę i kontrolery ruchu tylko ten mój x-box jest bez żadnych dodatków typu kontroler czy podstawa na której się stoi. Także musiałabyć kupić i kamerkę i kontroler
No Ale Wersta napisze czy sie mylę czy też nie
Stary 2011-01-23, 18:37   #2093
Mijalea
Zakorzenienie

O, widze o grach mowa! Wlasnie ostatnio rozmawialam z kims na ten temat.
Play Station ma ciekawa propozycje z tego co widze, ale ani Tzet ani ja nie jestesmy fanami tego typu rozrywki Dziecko poki co bawi sie duzo samo w zabawy 'na niby' wiec niech rozwija wyobraznie w ten sposob. Na gry pewnie tez przyjdzie czas
Ostatnio na tapecie strazak Sam i jestem w szoku jak moj syn potrafi sam sobie na niby skompletowac sprzet i stroj. Kask rowerowy, rura od odkurzacza, spodnie przeciwdeszczowe (bo maja odblaski). Lata po domu i gasi pozary Poza tym nic innego ostatnio go nie interesuje.

Snieg u was mowicie...pewnie i do nas przyjdzie

Judi wakacje widze tez juz macie zaplanowe. My wybieramy sie w marcu w cieplejsze klimaty.

Zdrowka dla Piterka!! Wlasnie doczytalam, ze znowu angina

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-23, 19:06   #2094
Judi21_84
Zakorzenienie

Mija to super Ci się Edi bawi, Tymek nie ma w taki razie żadnej wyobraźni bajek ogląda nie za wiele(bo mu ograniczam) a do zabawy często potrzebuje towarzystwa. Np porysuje chwile sam ale za chwile męczy mnie bym z nim rysowała itd itd.
Gdzie się wybieracie w marcu?? zazdroszcze
My ze względu na alergię Tymka musimy nad morze
Stary 2011-01-23, 20:12   #2095
jowisz
Zakorzenienie

Iga poszła spać 40min. temu i od 40stu kaszle, kaszle,i kaszle katar od piątku znów się nasilił. jutro zamiast do przedszkola to wsiądę raczej w autobus i podjadę osłuchać. 4ta wizyta u lekarza w 1,5 mca
Stary 2011-01-23, 20:17   #2096
anka1900
Zakorzenienie

hejka
małz pojechał nienawidzę niedzielnego wieczora , samotność ...

Jowiszku, koleżanka dziś do mnie dzwoniła, jej mały od września w przedszkolu, masakra a od 3 m-cy non stop jakies świństwa podłapuje, non stop antybiotyki, młodszego brata przy okazji zarazi, choc młodszy nieraz odporny np. na ospę

byliśmy na obiedzie u mojej mamy, Miki niezbyt wiele przekąsił, za to nie pogardził domową zapiekanką (buła i ser) najadł się jak stary chłopek, gdzie on to mieści w takim małym żołądku

Judi już nie nadążam nad Waszymi planami wakacyjnymi co chwilę to jakieś inne miejscowości wynajdujecie

u nas pięknie śnieżnie, jutro pewnie sanki wyciągnę
Stary 2011-01-23, 21:13   #2097
jowisz
Zakorzenienie

idźcie w cholerę z tym śniegiem tu na szczęście jeszcze czarno. wolę g.ówna psie, i tak cały rok na nie patrzę. a sanki nie sprawiają przyjemności ani mnie,ani Idze.

Ania z takim spokojem piszesz o tych wyjazdach małża. mnie by rozniosło. nie dość,że 2,5latek,który każde zdanie zaczyna od nie (u mnie tak jest ) to jeszcze ciąża. małż ma tam pracę na określony czas? wiesz chociaż kiedy zjedzie na stałe ?

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

jeszcze 20 godzin i wyjmę sobie te pierdzielone gumki!
Stary 2011-01-23, 21:21   #2098
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Kasiula do ps3 trzeba mieć z tego co wiem i kamerę i kontrolery ruchu tylko ten mój x-box jest bez żadnych dodatków typu kontroler czy podstawa na której się stoi. Także musiałabyć kupić i kamerkę i kontroler
No Ale Wersta napisze czy sie mylę czy też nie
Kamerkę mamy więc jakby co trzeba by dokupić ten kontroler. Ciekawe naprawdę super ta gra się prezentuje

Dobrej nocki babeczki

Jowiszkowa zdrówka dla Igusiowej

Stary 2011-01-23, 21:32   #2099
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Kamerkę mamy więc jakby co trzeba by dokupić ten kontroler. Ciekawe naprawdę super ta gra się prezentuje

Dobrej nocki babeczki

Jowiszkowa zdrówka dla Igusiowej
dzięki. w końcu bidna usnęła. przez sen nie kaszle.

obejrzałam filmiki z grami i u mnie zero entuzjazmu
Stary 2011-01-23, 21:33   #2100
anka1900
Zakorzenienie

oj Jowiszku i to pisze żona wojaka ?
wiesz że każda z nas by musiała znieść rozłąkę jak by musiała
pisałam że nie jest to komfortowa sytuacja, ale na zimę nie można grymasić, jeśli chcemy mieć na chleb i rachunki
nie piszę o tym spokojnie, mamy syndrom rozstania (znaczy kłótnie piewszego dnia, drugiego błogi łóżkowy relaks, a w niedzielę przygnębienie że zaraz skończy się wspólny czas)
trudno powiedzieć ile jeszcze w tej w-wie, bo jak kończą jedno to czasem coś innego im kolega jeszcze podeśle może z m-c jeszcze
z Mikim w brzuchu też byliśmy sami ,ale wtedy to jeszcze gorzej bo do Cannes się wybrali euro kosić wtedy to raz na 3 m-ce sie widywaliśmy więc totalna rozłąka była
wiadomo cos za coś
i głównie kasa odgrywa w tym interesie rolę , w w-wie przy takiej pracy tż zarobi ze dwa razy więcej niż jakby pracował na jakimś etacie dla szaraka u nas w L
niestety trzeba było zwinąć dyplom mgr do szuflady i przekwalifikować sie na pracownika wykończeniówki pocieszamy się że już nie trzeba będzie nikomu płacić i patrzeć na ręce jak postawimy dom

Veronka
nie tylko Play podrabia podpisy ponoć i firmy telefonii przewodowej tez przejmuja klientów na fałszywe podpisy, pesele itp.
http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,1052...e_podpisy.html ale pewnie to doczytałyście,
kurcze na każdym kroku ktoś nas wali w konia , i to na odległość

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2011-01-23 o 21:46
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości