Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-24, 11:50   #3301
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Cytat:
Napisane przez gkruk Poka¿ wiadomo¶æ
nie zda³am skopa³am ³uk, cholera, czyli to, co dobrze mi zawsze wychodzi³o. Masakra. Pan egzaminator naprawdê w porz±dku. Ech, sama na siebie z³a jestem
nie przejmuj siê, nastêpnym razem siê uda a zapisa³a¶ siê na nastêpny?

a mnie z³apa³ stres przed jutrem
Stary 2011-01-24, 11:52   #3302
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

Cytat:
nie zda³am skopa³am ³uk, cholera, czyli to, co dobrze mi zawsze wychodzi³o. Masakra. Pan egzaminator naprawdê w porz±dku. Ech, sama na siebie z³a jestem

ps, jutro rano idê ponownie, nie poddajê siê
kurcze, szkoda

a co zrobi³a¶ ¼le na ³uku?

za postawe nie poddajemy sie!
Stary 2011-01-24, 11:54   #3303
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:

Ojoj, zdarza siê Pacho³ek czy linia?
Bardzo dobrze, ¿e siê nie poddajesz! Bo tu nie ma czym siê za³amywaæ. £uk to ³uk, raz wyjdzie, a raz zrobi nam niemi³± niespodziankê.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-24, 11:58   #3304
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

pacho³ek, pierwszy raz w wjecha³am w pacho³ek... i wiedzia³am ¿e jadê w niego i zamiast zatrzymaæ siê jecha³am dalej... gdybym siê zatrzyma³a mia³abym drug± próbê... a tak- pozamiatane...

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-24, 12:07   #3305
tur3cka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 455

Szkodaaa.. Ja jeszcze nie ukoñczy³am kursu, ale jak sobie myslê o tym ezgzaminie.. :/ Ostatnio mruknê³am cichutko do I: "Ja to w ogóle nie wiem czy podejde do egzaminu..."

Kuzyn pyta: "Jeszcze nie ukonczyla¶ kursu, to nie znasz terminu?"
- no nie znam... Ale jak ju¿ to pewnie za pó³ roku
- "Tak d³ugo sie czeka?"
- Nie, tak d³ugo bêdê siê zbieraæ
tur3cka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-24, 12:11   #3306
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja te¿ marudzi³am mojemu I., ¿e nie podejde do egzaminu, ¿e potrzebujê jeszcze 30h ale w koñcu mnie wykopa³ z papierami
Stary 2011-01-24, 12:12   #3307
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:

Cytat:
pacho³ek, pierwszy raz w wjecha³am w pacho³ek... i wiedzia³am ¿e jadê w niego i zamiast zatrzymaæ siê jecha³am dalej... gdybym siê zatrzyma³a mia³abym drug± próbê... a tak- pozamiatane...
Ojoj, szkoda
Ale ja doskonale Ciê rozumiem. Przecie¿ sama mia³am tak± przygodê z pacho³kiem
A który to? Bo mój nazywa³ siê przedni

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-24, 12:14   #3308
3mw
Raczkowanie

ja najbardziej obawiam siê tego, ¿e stres mnie zje i w g³owie bêdzie tylko czarna dziura...

kurde, wiem ¿e potrafie, ¿e mogê to zdaæ, bo na jazdach wszystko wychodzi dobrze, ale z drugiej strony wystarczy jedna chwila nieuwagi i po egzaminie...

sylwiszon757 ja te¿ ju¿ siê denerwuje, chocia¿ do egzaminu prawie 3 dni, nie chce my¶leæ co bêdzie w ¶rode wieczorem ?
Stary 2011-01-24, 12:21   #3309
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

Cytat:
szybciutko ci termin wyznaczyli. a na ktora godzine?
Stary 2011-01-24, 12:25   #3310
Eroll
Wtajemniczenie

Dziewczyny, zawracanie sobie g³owy i powtarzanie ca³y czas "stres, stres" na pewno Wam nie pomo¿e :P Tak wiêc, przestañcie siê nakrêcaæ. Tam naprawdê nie ma siê czym stresowaæ

Takie nastawienie tylko szkodzi. Po zdanej teorii wyluzowa³am a¿ za bardzo i nie zauwa¿y³am lusterka. Za drugim razem, za bardzo siê nakrêci³am, ¿e nie zdam i zrobi³am najg³upsz± rzecz z mo¿liwych. Za trzecim by³am spokojna i to mi najbardziej pomog³o.

Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
kurde, wiem ¿e potrafie, ¿e mogê to zdaæ, bo na jazdach wszystko wychodzi dobrze, ale z drugiej strony wystarczy jedna chwila nieuwagi i po egzaminie...
Na tym polega niesprawiedliwo¶æ tego egzaminu. To jest szczê¶cia. Jak siê za ma³o skupisz - egzaminator Ciê na czym¶ z³apie. Jak siê za bardzo skupisz - te¿ zawsze mo¿e Ciê oblaæ. Egzamin tak naprawdê nie sprawdza naszych umiejêtno¶ci za kó³kiem.
Stary 2011-01-24, 12:25   #3311
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
Ale to ju¿ jutro masz kolejny egzamin? Czy dopiero idziesz siê zapisaæ?

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-24, 12:31   #3312
3mw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Na tym polega niesprawiedliwo¶æ tego egzaminu. To jest szczê¶cia. Jak siê za ma³o skupisz - egzaminator Ciê na czym¶ z³apie. Jak siê za bardzo skupisz - te¿ zawsze mo¿e Ciê oblaæ. Egzamin tak naprawdê nie sprawdza naszych umiejêtno¶ci za kó³kiem.
¶wiêta prawda
Stary 2011-01-24, 12:32   #3313
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Dok³adnie. Co prawda u lekarza ostatnio by³am chyba jak chodzi³am do podstawówki, ale i tak mam niemi³e wspomnienia z publicznymi o¶rodkami zdrowia. Jak ja w ogóle ¶mia³am tam przyj¶æ im g³owê zawracaæ. Jeszcze jakby to jaki¶ dr House by³, z jego ciêtym jêzykiem, zgry¼liwo¶ciami, ale nie, nasi lekarze robi± ³askê, ¿e po¶wiêc± mi 5 minut i mnie zbadaj±.
No niestety, to jest Polska. Sama pewnego czasu wybiega³am siê po szpitalach z mononukleoz± i zamiast czuæ siê lepiej - by³am jeszcze bardziej chora od samego siedzenia tam i patrzenia na ten system. Lepiej w ogóle nie chorowaæ.
Dzwoni³am z samego rana do przychodni, a tu ju¿ nie by³o rejestracji. Ogólnie ponoæ panuje okropne choróbsko, zaczyna siê od niewinnego kaszlu a koñczy na zapaleniu p³uc. Ca³e szczê¶cie, ¿e lekarka mojego m³odszego brata bardzo go lubi i ze wzglêdu na niego przyjê³a mnie jako jedyn± z koczuj±cych pod jej drzwiami.

Pó¼niej wspania³omy¶lny tatu¶ zaci±gn±³ mnie si³± do MORDu i op³aci³ kolejny egzamin, a w drodze powrotnej pojechali¶my w miejsce mojego feralnego wymuszenia. Nie mam wyj¶cia, muszê wyzdrowieæ do 01.02, 18:30.

Cytat:

Oj szkoda, znam ten ból - z tym ³ukiem tak to ju¿ jest, raz wychodzi perfekcyjnie, wydaje nam siê, ¿e jeste¶my go w stanie przejechaæ z zamkniêtymi oczyskami, a na egzaminie stres robi swoje

W³a¶nie, zapisa³a¶ siê ju¿ na kolejne podej¶cie czy dopiero idziesz?

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-24, 12:45   #3314
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Pó¼niej wspania³omy¶lny tatu¶ zaci±gn±³ mnie si³± do MORDu i op³aci³ kolejny egzamin, a w drodze powrotnej pojechali¶my w miejsce mojego feralnego wymuszenia. Nie mam wyj¶cia, muszê wyzdrowieæ do 01.02, 18:30.
Brawa dla tatusia
Pó¼no masz te egzaminy. Ale trzymam kciuki, ¿eby to by³ szczê¶liwy dzieñ

Od 3 dni bola³o mnie strasznie gard³o i ca³y czas kaszla³am. Do lekarza chcia³am siê wybraæ tylko po zwolnienie ze szko³y (jutro matura z biol ), a tu dzisiaj doszed³ katar, ból wszystkiego i bojê siê zmierzyæ temperaturê.
Stary 2011-01-24, 12:54   #3315
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Brawa dla tatusia
Pó¼no masz te egzaminy. Ale trzymam kciuki, ¿eby to by³ szczê¶liwy dzieñ

Od 3 dni bola³o mnie strasznie gard³o i ca³y czas kaszla³am. Do lekarza chcia³am siê wybraæ tylko po zwolnienie ze szko³y (jutro matura z biol ), a tu dzisiaj doszed³ katar, ból wszystkiego i bojê siê zmierzyæ temperaturê.
No pó¼no, pó¼no. Najwcze¶niejszy egzamin by³ w³a¶nie o tej 18:30, mia³am do wyboru jeszcze 20:30. A na nastêpne dni te¿ wcale nie lepiej, same wieczorne godziny, wiêc zrezygnowana wziê³am pierwszy lepszy termin.

Mia³am to samo, próbowa³am ratowaæ siê tymi aptecznymi specyfikami bez recepty, ale nie by³o poprawy.
Lekarka powiedzia³a mi, ¿e teraz te infekcje strasznie ¼le siê lecz±. Dosta³am antybiotyk, zobaczymy jak to bêdzie.
Dopiero teraz masz maturkê z biol? Pó¼no. Ja co prawda w ogóle nie pisa³am, bo akurat i chemia i biologia by³a u nas w tym samym dniu, o tej samej godzinie i musia³am wybraæ jeden przedmiot.

Stary 2011-01-24, 13:06   #3316
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
No pó¼no, pó¼no. Najwcze¶niejszy egzamin by³ w³a¶nie o tej 18:30, mia³am do wyboru jeszcze 20:30. A na nastêpne dni te¿ wcale nie lepiej, same wieczorne godziny, wiêc zrezygnowana wziê³am pierwszy lepszy termin.

Mia³am to samo, próbowa³am ratowaæ siê tymi aptecznymi specyfikami bez recepty, ale nie by³o poprawy.
Lekarka powiedzia³a mi, ¿e teraz te infekcje strasznie ¼le siê lecz±. Dosta³am antybiotyk, zobaczymy jak to bêdzie.
Dopiero teraz masz maturkê z biol? Pó¼no. Ja co prawda w ogóle nie pisa³am, bo akurat i chemia i biologia by³a u nas w tym samym dniu, o tej samej godzinie i musia³am wybraæ jeden przedmiot.
To znaczy terminy same w sobie szybkie, ale te godziny. Jak dobrze, ¿e mój MORD pracuje tylko do 15. W³a¶nie, nie my¶la³a¶, ¿eby zdawaæ na Balickiej?

Moja szko³a w ogóle jest jaka¶ pomieszana. Teraz matura z biol, na któr± jak zauwa¿y³am ma³o kto siê wybiera. Nauczycielka chodzi z pretensjami do naszej wychowawczyni, ¿e tyle osób wybra³o biologie na maturze, ¿e przecie¿ my siê do tego nie nadajemy. Z chemi± jest tak samo "po co Wy chcecie zdawaæ t± chemiê, dajcie sobie spokój lepiej" i próbna matura bêdzie w marcu jak "skoñczymy" materia³

Spadam do tego lekarza, na razie
Stary 2011-01-24, 13:18   #3317
liwiusz
Rozeznanie

Jako ¿e zarówno mieszkam, jak i mam swój osk w Hucie to do oddzia³u na Nowohuckiej mam o wiele bli¿ej i to g³ównie po tamtejszych okolicach porusza³am siê z literk± na dachu. Nie bêdê ju¿ kombinowaæ

U mnie jest podobnie, moja wychowawczyni (biologiczka) ma do nas jakie¶ chore pretensje, bo my przecie¿ biol-chem, a nie chem-biol. Chemiê zdaj± wszyscy, a biologiê mo¿e... 5 osób? Bardzo j± to boli.

Stary 2011-01-24, 13:36   #3318
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 400

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
mog³aby¶ nie nadinterpretowaæ moich wypowiedzi?

a takie komentarze te¿ mog³aby¶ sobie darowaæ
Nie nadinterpretuje i nie chodzi³o mi o to, ¿e Ty tak uwa¿asz. Je¶li nie zauwa¿y³a¶ to napisa³am te¿ "chyba". To nie by³ wpis typu "Karolina, nie wiem czy wiesz, ale Martolek na pewno uzna³a to za romans! I to jest skanadal!". Nic takiego mi nawet przez my¶l nie przesz³o, wiêc sama zastanów siê nad tym kto tu nadinterpretuje.

A dlaczego mam sobie darowaæ? Mia³am napisaæ "nie pisz nic, bo komu¶ to nie odpowiada, wiêc nie masz do tego prawa"? Nie widzê w tym ¿adnego ironicznego, zaczepnego "komentarza". Z regu³y w ¿yciu tak jest. Nie odpowiada Ci kto¶- nie rozmawiaj z nim, nie lubisz horrorów to nie ogl±daj. I ju¿. ¦wiat siê pod jedn± osobê nie bêdzie podporz±dkowywa³.

Pewnie teraz te¿ uznasz mnie za wredn± i nie wiem co jeszcze. Nie mia³am ani teraz, ani wcze¶niej nic z³ego na my¶li, nikogo o nic nie oskar¿a³am i nikogo nie chcia³am uraziæ

Czy Wy (reszta dziewczyn) odebra³y¶cie moje wypowiedzi tak jak Martolek?

Edytowane przez LunatyczkaBB
Czas edycji: 2011-01-24 o 13:37
LunatyczkaBB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:38   #3319
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

Oj jaki pacho³ek no, stan±³ Ci na drodze
Ale brawo za nastawienie
Ju¿ wiesz jak to jest i nastêpnym razem bêdzie ³atwiej!

Sluchajcie poparzy³am sobie rêkê i to tak porz±dnie
Nios³am czajnik, otworzy³a siê pokrywka u góry, oczywi¶cie w ¶rodku wrz±tek...
Ca³y kciuk mam w b±bach, trzymam ju¿ prawie godzinê w zimnej wodzie i jak chocia¿ na chwilê wyjmê to piecze
Znacie jakies dobre sposoby?
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-24, 13:58   #3320
Aurealia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 182

Hey dziewczyny,

No i dzisiejszy dzien juz dla mnie min±³ - egzamin niestety nie zdany. Na placu musia³am powtarzac ³uk, bo egzaminator stwierdzi³ ¿e minimalnie najecha³am na linie;/ jakby chcia³ to by pewnie jeszcze lupy u¿y³. No ale 2 próba by³a oprawna, no i wyjecha³am na miasto.

Na mie¶cie spoko, wzi±³ mnie na jednokierunkow±, ale ja sie nie da³am no i tak je¿dzi³am przez d³u¿szy czas. W koñcu dojecha³am do sygnalizacji ¶wietlnej no i czeka³am na zielone (mia³am jechac prosto). Przede mn± sta³y 2 samochody, ¶wiat³o zielone a tu nic nie jedzie. W koncu samochód z przodu trabn±³ na kolesiea i ten w³±czy³ awaryjne!! No to ja migacz i go omijam ¿eby pojechaæ prosto (ca³y czas jest zielone) i ruszy³am, i w tym momencie egzaminator mi po hamulcach bo ¿e niby ¿ó³te siê za¶wieci³o i ¿e NA PEWNO nie zd±¿y³abym przejechaæ prosto;/

Ogólnie egzaminator by³ chamowaty

Mam ich wszystkich w d****!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2011-01-24, 14:01   #3321
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aurealia Poka¿ wiadomo¶æ
Hey dziewczyny,

No i dzisiejszy dzien juz dla mnie min±³ - egzamin niestety nie zdany. Na placu musia³am powtarzac ³uk, bo egzaminator stwierdzi³ ¿e minimalnie najecha³am na linie;/ jakby chcia³ to by pewnie jeszcze lupy u¿y³. No ale 2 próba by³a oprawna, no i wyjecha³am na miasto.

Na mie¶cie spoko, wzi±³ mnie na jednokierunkow±, ale ja sie nie da³am no i tak je¿dzi³am przez d³u¿szy czas. W koñcu dojecha³am do sygnalizacji ¶wietlnej no i czeka³am na zielone (mia³am jechac prosto). Przede mn± sta³y 2 samochody, ¶wiat³o zielone a tu nic nie jedzie. W koncu samochód z przodu trabn±³ na kolesiea i ten w³±czy³ awaryjne!! No to ja migacz i go omijam ¿eby pojechaæ prosto (ca³y czas jest zielone) i ruszy³am, i w tym momencie egzaminator mi po hamulcach bo ¿e niby ¿ó³te siê za¶wieci³o i ¿e NA PEWNO nie zd±¿y³abym przejechaæ prosto;/

Ale wina nie by³a Twoja. Skoro ich masz w d. to im udowodnij, ¿e to zdasz! Drugi raz siê uda

Stary 2011-01-24, 14:03   #3322
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

nastêpnym razem siê uda kiedy kolejny egzamin?
Stary 2011-01-24, 14:17   #3323
Aurealia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 182

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
nastêpnym razem siê uda kiedy kolejny egzamin?
7 marca;/
Stary 2011-01-24, 14:17   #3324
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

o kurcze, ale d³ugo musisz czekaæ
Stary 2011-01-24, 14:19   #3325
LunatyczkaBB
Zakorzenienie

Cytat:
7 marca;/
Strasznie pó¼no.. A na pierwszy ile czeka³a¶?

Stary 2011-01-24, 14:30   #3326
gkruk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Ojoj, szkoda
Ale ja doskonale Ciê rozumiem. Przecie¿ sama mia³am tak± przygodê z pacho³kiem
A który to? Bo mój nazywa³ siê przedni
wybaczcie, musia³am chwilkê och³on±æ... mój pacho³ek nazywa³ siê zaraz za zakrêtem nie mam pojêcia ile kierownicê skrêci³am, chyba my¶lenie siê wy³±czy³o, bo gdyby siê w³±czy³o, to zatrzyma³abym auto i by³aby druga próba

Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
ja najbardziej obawiam siê tego, ¿e stres mnie zje i w g³owie bêdzie tylko czarna dziura...

sylwiszon757 ja te¿ ju¿ siê denerwuje, chocia¿ do egzaminu prawie 3 dni, nie chce my¶leæ co bêdzie w ¶rode wieczorem ?
3mw bêdê mocno trzymaæ kciuki, ¿eby Tobie nie wy³±czy³o siê my¶lenie

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale to ju¿ jutro masz kolejny egzamin? Czy dopiero idziesz siê zapisaæ?
zapisa³am siê od razu na jutro na 7:30- jedyna godzina, która by³a na jutro...

Cytat:
Hey dziewczyny,

Aurelia strasznie mi przykro . Ja na nikogo nie mogê zwaliæ winy, bo sama da³am cia³a.

Cytat:
7 marca;/
Termin okropnie odleg³y

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
Stary 2011-01-24, 14:31   #3327
Areti
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 676

Cze¶æ dziewczyny, przykro mi, ¿e siê nie uda³o, ale nastêpnym razem bêdzie lepiej

gkruk, fajnie ¿e tak szybko dosta³a¶ kolejny termin
Stary 2011-01-24, 14:32   #3328
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

czyli gkruk jutro zdajemy razem mo¿e to bêdzie nasz szczê¶liwy dzieñ
Stary 2011-01-24, 14:32   #3329
gkruk
Raczkowanie

Jak to kto¶ powiedzia³: pierwsze koty za p³oty. Ale kurcze to i tak boli... (nie mogê sobie darowaæ- taki g³upi b³±d!)
Sylwia oj, oby jutro by³ ten nasz dzieñ.
Mia³am takiego mi³ego starszego pana, po wyj¶ciu z auta powiedzia³, ¿e pewnie bêdê teraz modliæ siê, ¿eby na niego nie trafiæ- co¶ w tym stylu. Spojrza³am na niego zdziwiona i powiedzia³am, ¿e chcia³abym na niego trafiæ nastêpnym razem, ¿e to przecie¿ moja wina, ¿e obla³am.

Jonathan Carroll

Edytowane przez gkruk
Czas edycji: 2011-01-24 o 14:36
Stary 2011-01-24, 14:34   #3330
Areti
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 676

Cytat:
Jak to kto¶ powiedzia³: pierwsze koty za p³oty. Ale kurcze to i tak boli... (nie mogê sobie darowaæ- taki g³upi b³±d!)
ja te¿ by³am strasznie z³a na siebie za pierwszym razem, równie¿ pope³ni³am g³upi b³±d, który nigdy wcze¶niej mi siê nie zdarzy³.

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.