|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cześć! Miałam wczoraj masakryczny dzień, dobrze że sie skończył..
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeesc
a ja czekam na mojego syncia a ten maly szkrab ani mysli wychodzic
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
A coz sie dzialo?
Cytat:
Bo slyszalam gdzies ze dobrym sposobem na przyspieszenie porodu jest sex
|
|
#2014 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej, ja już w domku po pracy
dziękuje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mnie dalej boli brzuch i jajniki, to już prawie tydzień nie wiem co to jest .Poczekam do piątku, zrobię test i tak czy tak to muszę iść do lekarza.
|
||||||
|
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj mamy pol roku po slubie i sobie pomyslalam ze cos dobrego do jedzonka zrobie. Macie moze jakies fajne pomysly na cos prostego i fajnego ?
![]()
|
#2016 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie nie wygrzałam choroby dzisiaj dostałam jeszcze inny lek cud - tzn. koleżanka powiedziała mi żebym piła witaminę C 1000 taką rozpuszczalną ze 3 razy dziennie. Podobno stawia na nogi Mam nadzieję, bo wróciłam cała zakatarzona do domu ![]() Cytat:
![]() Hej Black, a co takiego strasznego Cię spotkało>? Cytat:
metko cierpliwości Cytat:
a Ty chyba też powinnaś wybrać się w końcu do lekarza ![]() Cytat:
gratuluję może jakieś dobre ciasteczko zrobisz, a do obiadu wino? jeśli chodzi o obiad to ja ostatnio często robię mięsko z tym sosem chyba knorra z zielonym pieprzem, a do tego kopytka ze szpinakiem. Mniam, tylko to nie jest jakieś wyszukane danie
|
|||||
|
|
|
#2017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam dzis pol roku od slubu koscielnego Cytat:
![]() Pewnie i badanie tego guza czy zlosliwy czy nie tez zajmie troche czasu.
|
|
#2018 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Certi, no mnie też to gardło cały czas męczy ... Nie mogę wziąć antybiotyku, bo mam wymazy zrobić , w końcu muszę bo nie mogę ciągle mieć chorego gardła Cytat:
Cytat:
Black, co się działo? Cytat:
|
||||
|
|
|
#2019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziekuje Dla mnie by bylo wyszukane danie dawno nie jadlam kopytek ale chyba nie bede miec czasu na zrobienie czegos fajnego....Cytat:
tak myslalam na poczatku do knajpki , ale tz bedzie o 21 w domu a knajpke chyba o 22 zamykaja masakra, a kina nie mamy :/ tzn taki dziadoski dom kultury, ale nic fajnego.albo samo winko kupie i tyle ![]() no tak bo my w tym samym dniu mialysmy slub gratulacje![]()
|
|
#2020 |
|
Zadomowienie
|
czesc
ja wrocilam z pracy jedtem megazmeczona chyba sie poloze
|
#2021 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na ulotce napisane jest że przeważnie dla osoby dorosłej 1 tabletkę rozpuszczoną w 1/2 szklanki wody lub soki dziennie. Nie nalezy przekraczać 4g dziennie. Więc chyba jak wypiję 3 to nic mi nie będzie. To takie jednorazowe. Często stosować nie można bo wypłukuje magnez, ale czego się nie robi, żeby się lepiej poczuć już jedną wypiłam, ale zastosuję 2-3 h przerwy pomiędzy tabletkami ![]() u mnie to gorzej z katarem, bo tak ciągle nawraca, a gardło najbardziej boli w nocy i rano, potem trochę przechodzi. Takie dziwne to wszystko a w ogóle przyszłam dziasiaj na praktyki i 4 osoby na 8 z nas było chore
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2022 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24587607]wit c to mona bo wypłukuje się z moczem, dobra też na pęcherz bo akwasa mocz, więc spokojnie mozesz brać.[/QUOTE]
No to ok |
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
ech ach nic mi się nie chce
![]() góra prania do schowania, joł ![]() umyję włosy i idę spać. trzymajcie jutro kciuki-idę do lekarza i jadę autem, a pogoda jest jaka jest ![]() dobranocek ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24587607]wit c to mona bo wypłukuje się z moczem, dobra też na pęcherz bo akwasa mocz, więc spokojnie mozesz brać.[/QUOTE] wypłukuje się, owszem, ale jak się mocno przedawkuje, to można sobie nerki uszkodzić. więc z rozwagą!
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-24 o 19:17 |
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed chwilą zasnęłam przed komputerem |
|
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko poszło dobrzeCytat:
To chyba najlepszy sposób na zainwestowanie pieniędzy teraz, w Krakowie mnóstwo osób tak robi bo nie ma problemu z wynajmemCerti zdrowiej
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-24 o 21:43 |
|
|
|
|
#2028 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczor Kochane,jutro jedziemy do tesciow na 2 dni,wiec na pewno nie bedzie mnie na watku,zdrowiejecie Dziewczyny,dbajcie o siebie,metkaa jak wroce che uslyszec dobre wiesci
3majcie sie cieplutko buziaki
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejoooo
![]() a ja juz w pracy jestem i odziwo pierwszy raz od niepamiętnych czasów wyspana bo wczoraj uslam juz o 21 pije kawkę i zabieram się za nadrabianie
|
|
#2030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nigdy nie mam czasu żeby się położyć do łóżka no a potem są skutki ... no ale teraz już koniec z tym w razie czegoś do łóżka ide od razu, ale mam nadzieję ze nie będę musiała, no chyba że z mężem Zdrowiej kochana ![]() Cytat:
ciocie tez czekają i trzymają kciuki ![]() Cytat:
bo swoich notatek nie posiadam, tzn posiadam ale bardzo niekompletne bo zazwyczaj nie nadążałam notować ale dzisiaj jade do koleżanki i da skserować Jak samopoczucie kochana? ![]() dziewczyneczko, wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ![]() sjoanna, trzymam kciuki za mame koleżanki i koleżanke ![]() silvyetta, miłych dni u teściów ![]() a ja mam dzisiaj dzień wolny najpierw muszą pojechac z laptopem w końcu żeby mi kolega do niego zajrzał, potem po te notattki do koleżanki jeszcze muszę odebrać wyniki badań a na koniec idę z mamą wybrać nowe okularki nawet nie jets tego tak duzo ale każda sprawe musze ząłatwić w innym kącie miasta no to teraz śniadanko i w droge |
|||
|
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinka:dziekuje
Wczoraj zdazylismy isc do tej knajpki, tz dal mi śliczne różyczki
|
#2032 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() witam Was w ten przepiękny słoneczny poranek ![]() dziękuję Kochana Cytat:
Cytat:
dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wzięłam wczoraj te dwie witaminy rozpuszczalne i teraflu i jakoś mnie nie postawiło na nogi. Wstałam z katarem, bólem gardła i głowy. Chyba za długo spałam, ale nie mogłam sie podnieść z łóżka. Oczywiście mój król z porannego odwiedzania Pani i przychodzenia na głaski uczynił tradycje, więc zaraz po tym jak TŻ wstaje o 6 do pracy to króliczek biegnie do mnie, wskakuje na łóżko i liże dłonie, żeby się nim zająć, żeby poprzytulać i pogłaskać. Słodziak jest straszny, no i zawsze się z nim rano bawię, a potem jeszcze usypiam, choć jak zasypiam do on jest jeszcze ze mną na poduszce na łóżku ![]() No i dzień zaczynam od kawki i leków, dzisiaj plan - bardzo dużo się nauczyć
|
|||||
|
|
|
#2033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas nie ma slonca za to caly czas pada snieg. Kuruj sie , ile mozesz zeby pozniej czegos gorszego nie zalapac , tfu tfu .
|
|
#2034 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obyś wszystko pozałatwiała Cytat:
??Cytat:
![]() Trzymam kciuki żebyś faktycznie duuużo się nauczyła, mi tez by się przydało pouczyć a bardziej zacząć pisac prace
|
|||||||
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
Cytat:
wczoraj jak bylam na ktg to mi lekarz powiedzial ze jak nie urodze do piatku to bede sie musiala polozyc w szpitalu a tego raczej wolalabym uniknac, dzis wysprzatalam cale mieszkanie, moze cos sie ruszy![]() przyjemnego wypoczynku,
|
|
#2036 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyneczka, magolina
musiałam załatwić kilka spraw, zrobić zakupy i... wyrobić sobie nową kartę do bankomatu... bo jak się okazało moja karta została zablokowana we wrześniu przysłali mi kartę wznawiającą, ale pani powiedziała, że nadal mogę korzystać z bieżącej, więc z niej korzystałam bo ma ważność do 11/11 no i jak się okazało w ubiegłym tygodniu nie mogłam wypłacić pieniędzy ani zapłacić kartą, w filii powiedziano mi że jest jakaś awaria itp. No to ok, wczoraj za to znowu chciałam wypłacić i okazało się że mam brak dostępu no to ja do głównego oddziału się udałam i co się okazało? Że mam nieważną kartę ( pomimo tego, że miała być ważna do listopada bieżącego roku ) no i że kartę którą mam w domu ( z września ) najprawdopodoniej też już nieważna, bo nie aktywowana, No to ja mówię tej pani wczoraj że poinformowana zostałam, że nie musze tej nowej karty używać, że w ogóle to mieli mi nową wyrobić - na nowe nazwisko, a oczywiście okazało się że pani która ze mną rozmawiała wcześniej była niekompetentna, bo jak Wam już pisałam karty na nowe nazwisko nie dostałam i nie dostanę, chyba że mi na 14 dni zablokują kartę którą mam. No i wracając do sedna. Dzisiaj odnalazłam kartę którą mi przysłali z banku we wrześniu i chciałam ją aktywować. Oczywiście nic się nie dało zrobić. Pojechałam do filii, pani znowu - mało chyba doinformowana, mówi mi że ta nowa karta jest aktywna, no ale ok, raz próbuje przeciągać kartą - błąd, drugi raz- błąd, no to wydała mi nową kartę - bezimienną Noż wkurza mnie, że ludzie którzy pracują w bankach często są niedoinformowani i takie przypadki jak mi się zdarzają .\Magolinka miałam się uczyć, a tymczasem posprzątałam, zrobiłam pranie i wstawiłam zupę ;/ zabieram się teraz do nauki bo najwyższy czas... |
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Info dotyczace mamy mojej kolezanki - guz wyciety w poniedzialek, mama przytomna, rozmawia ale guz byl raczej zlosliwy - dokladnie bedzie wiadomo po jego zbadaniu. Ciagle jest zakaz wstepu do szpitala ze wzgledu na grype wiec kolezanka jeszcze mamy nie widziala.
Takie szybkie wiesci napisala mi na NK. Trzeba miec nadzieje ze szybko usuniety nie da przerzutow i wszystko bedzie dobrze.
|
#2038 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() wszystko pozałatwiałam, uff ![]() odebrałam wyniki i niestety wyczytałam z nich, że mam anemię i jakieś bakterie i wałeczki w moczu co prawda anemia chyba nie jest duża bo wyniki nie są bardzo odległe od norm ale mimo wszystko pewnie będa musiała jeśc witaminki dodatkowe, w poniedziałek idę na wizytę to się wszystkiego dowiem. Bardziej mnie martwią te bakterie w moczu, bo nie chciałabym mieć jakieś infekcji dróg moczowych albo pęcherza bo wiadomo, ze w ciązy można przez to wylądować w szpitalu ![]() dziewczyneczko, spanie razem też ma swój urok super, ze wieczorek był miły i udany ![]() sjoanna, ciągle trzymam kciuke za mamę koleżanki i oby ten zakaz szybko znieśli, bo pewnie obu jest ciężko jak się nie mogą widywać.metka, zapukaj w brzusio i powiedz Szymusiowi zeby wychodził już PUK PUK Szymuś, wychodź kochany tutaj jest fajnie! ![]() chorowitki moje kochane, zdrowiejcie szybko
|
|
|
|
#2040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Acelinko trzymam kciuki żeby z tymi wałeczkami to nie było nic poważnego |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

a na stacjonarnym kompie drukarki nie idzie zainstalować i co ja teraz zrobie to nie wiem 

nie wiem co to jest
.Poczekam do piątku, zrobię test i tak czy tak to muszę iść do lekarza.
może jakieś dobre ciasteczko zrobisz, a do obiadu wino? 

Dla mnie by bylo wyszukane danie

ja też nigdy nie mam czasu żeby się położyć do łóżka no a potem są skutki ... no ale teraz już koniec z tym w razie czegoś do łóżka ide od razu, ale mam nadzieję ze nie będę musiała, no chyba że z mężem 
hahahah