|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
musiałam wczoraj już zejść z komputera :/ i o.
kurde. co tam dziewoje? ![]()
#4592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
wiecie obejrzalam w sobote Avatar i sie zakochalam i juz sie ciesze, ze ma byc kontynuacja, choc tu tyle zla ludzie narobili, ze makabra
ale ten caly cameron ma taka bogata dusze ![]() i znow mi bylo wstyd za nasza rase, bo mamy swoja planete, to po co zaklocamy innym zycie, a oni tak z natura zyli, i to dzrewo dusz ![]() tylko jedno pytanie pozostaje bez odpowiedzi: jak sie kochaja istoty z planety Pandora ![]() albo to co mieli w tych warkoczach na koncu i sie laczylo z tymi stworami, czy swojego ikarana jak trza bylo odnaleźć no dla mnie cudo ![]() Anisia pamietam jak byla w kinie, to potem napisala, ze mi sie spodoba, bo duzo zwierzat i roslin, choc takich zwierzat to ja sie nie spodziewalam, ale ta więź jest boska ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ciebie wczoraj nie było w ogóle ![]() Anisiu dzięki ![]() Zrobiłam właśnie ofertę dla franczyzodawców. A jutro albo w piątek jadę robić wywiad o franczyzie ![]()
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
szukalam w google cos pod slowem chata, a tu mi wyskoczylo to, no dziekuje
![]() http://www.chatanagroniu.pl/ ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() no juz co jak co, ale na godzine 0 jestem zawsze ![]() zaraz Ci udowodnie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
-puk puk
-haloo? -oszukaniec zabrakło mi farby na połowe ściany ![]()
#4597 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Nooot o w loczkachz kozaka, bo ja też wczoraj na nie wpadłam, ino zapomniałam podrzucić w przypływie fai namiętności
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Ojejku zamuliłam, tu się toczy rozmowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że nas jeszcze nie zaprosiłaś w Beskidy to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
dobra, a teraz powiem, jak szukalam wczoraj do snu foty Majkelowej aniołowej i nagle na to trafilam, to sobie pomyslcie, jak to jest, tu smutnawo, a tu mi taki aniol wyskoczyl
![]() uwaga, otwarcie grozi zadlawieniem ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...8&tx=219&ty=45
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja pertolę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa, to na 0 to wiem wiem. Nadrabiałam ![]() Ale cały dzień Cię nie było ![]()
![]() |
#4604 | ||
Zakorzenienie
|
spotakalm sie w poniedzialek w koncu z kolezanka co sie mijamy troche, tak nam czas zlecial, ze nagle nas nasi faceci ocucili ktora to godzina
![]() i mowila, ze dostala ksiazke od sis pod choinke i mi ja wczoraj pozyczyla, juz mnie wciagnela od poczatku http://www.empik.com/chata-young-wil...0344,ksiazka-p i krotki opis : Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
i nawet czekalam na esa od ciebie ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- przelknelas juz obiad mam nadzieje ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O zabili kogoś w książce - super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
:d
#4607 |
Zakorzenienie
|
Avatar byl cudny, ja go jeszcze widzialam w 3D
potem mnie tylko głowa bolała, bo jednak film dlugich, ale dla tych widoczkow warto ![]() teraz wybieramy się na Tron Dziedzictwo czy cos w ten desen ![]()
#4608 |
Zakorzenienie
|
Ja musze isc na Turyste ale nie wiem kiedy to nastanie
![]() a dzis se chyba Czarnego Labedzia obejrze ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Lecę żukiiiiiii ![]() Miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w poniedziałek to taka wypruta wróciłam z pracy, że leżałam cały wieczór ![]() Ale już się przyzwyczajam do wstawania po 5, wracania na 18 i 8 godzin pracy ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Ja też chcę iść na Turystę ![]() I na Karola ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
no Kama, to nie o zabicie chodzilo
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() ale super, ze wszytsko sie powoli uklada ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- dzis w nocy obejrzalam kawalek co za tydzien i byla kaurat pogawedka Oliwiera z Mucha, ale ona smieszka, tak sie smiali ![]() i mowila, ze Bobek ma klase, widac to po nim, bo jednak ludzie jak graja, to czesto tacy sa w zyciu, a w ogole oni tak graja, ze tę chemie sie czuje tak jak lubie w filmach ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- i jak tu potem miec dobra prace i dom i rodzine, tyle godzin poza domem ![]() no, ale Jusia tyle w domu byla, ze teraz zadowolona, bo to chyba cos czego szukalas nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Mnie tylko ostatnio Muszka, którą jak wiecie ubóstwiam, wkurzyła jak mówiła, że Krupa dzięki nie miała 5 minut chwały gdy skrytykowała noszenie futer. I takim to paskudnym powiedziała
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() Praca dla mnie idealna - no poza branżą. Bo oczywiście wolałabym szkolić czy przeprowadzać wywiady odnośnie teorii kultury, filmu, literatury czy komunikacji społecznej niż franczyzy ale to ma większy potencjał. I w ogóle duże możliwości rozwoju. Że już nie wspomnę, że zarobki prawie 3 razy lepsze niż miałam do tej pory ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Także cieszę się bardzo. Miałam masę szczęścia- że tak szybko, że taka praca i w ogóle ![]()
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mówiłam Ci kiedyś, że znajdziesz sobie jeszcze lepszą pracę niż ta ![]() i się sprawdzilo ![]()
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
a mi ciocia ostatnio opowiadala glosem Krupy
![]() ![]() ale nie ma sie nieraz co dziwic, bo u czlowieka czesto tak jest, ze jak powie cos nie bardzo, to ten drugi tak samo reaguje, bo nie wytrzymie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
no a ja zmylam podlogi, zupka się gotuje
Piotruś sobie teraz zasnał ![]() sen ponoć najlepszym lekarstwem, wiec niech spi... no i nabieram mocy urzędowej by zadzwonic do dyrektora i zapytac czy dostane te obiecane 4/5 etatu, skoro wreczali wczoraj w biurze... troche się cykorze..
#4615 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mowilam, ze dobrzy ludzie maja dobrze, wiec cos sie dziwic, anioly czuwaja ![]() no jak trzy razy tyle to trzymaj, bo teraz Ty kalendarze fundujesz ![]() a co do kalendarzy, to ja mam 2 postawione, tamten rozowy otowrzylam na sierpniu, bo tak bosko sie MJ usmiecha ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Aniś tak jak ja cykorzyłam żeby zadzwonić do szefowej, że już nie będę do niej chodziła na praktyki. Zapal sobie
![]() odsunęliśmy moje łóżko ! a tam na podłodze napisane, że kocham Blooma ! że jest sexy ! ![]() ![]()
#4617 | |
Zakorzenienie
|
powiem wam jaka jest roznica miedzy traktowaniem swoich rodzicow, to juz chyba w ogole ludzi
![]() bo mialam akurat przykald w tym samym dniu, bo odwiedzilam moje babcie w dzien babci, w piatek i najpierw poszlismy tu do cioci, to babcia od mamy, czyli ciocia mamy sis, bosze ja rozumiem, ze ma nerwy, ale zeby przy babci, ze zlosliwa, rzuca jej jedzenie, mowi jej w twarz, ze wisi jej co z nia bedzie i takie rzeczy, na wujka cale zycie fuka, dzieci nie pasuja , co za kobieta, a teraz babcia, nieraz to babcia ma juz lzy w oczach , a do cioci nie dociera, ze tak nie mozna, pomagamy jak mozemy, ale nie fochy wiecznie, ze babcia taka i owaka. a potem poszlam do drugiej i tam byl moj tata, babcia tez schorowana, ale jeszzce jakos chodzi, no i przy dziadku ile tata robil i co nigdy nie narzekal, ze ma umrzec czy takie cos , a teraz babcia upiekla ciasto, przypalila, suche, a tata do nas mruga , ze mamy jesc i robic : mmmmm jakie pyszne za chwile : o babcia patrz, Ania zjadla 3 kawalki babcia sama miala polewke, bo widziala, ze jej nie wyszlo i sie smiala, ze tata mi wylicza, ale ja tyle wcale nie zjadlam ![]() i taka roznica, od taty nie slysze na nikogo nic zlego, a ciocia wiecznie, o kims z Tv np. to, ze jest nieszczesliwa, choc niewiadomo czemu przenosi na innych, ale juz za bardzo i sama zostanie ![]() kuzynka tam niechce jeździc, szybko ucieka, sama teraz ma dola, ze nawet ze mna sie nie spotkala ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
macie wiązania do deski? kurde potrzebuję na piątek a ktoś moje zarąbał jak byłam ostatnio.. :/
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- daaaawno ![]() ![]()
#4619 |
Zakorzenienie
|
bloo jakie wiązania ?
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- a do plywania chyba tak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do deski, do snołbordu ![]() jak nie będę miała do piątku to nawet nie ma po co tam jechać.. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- hmm no nic. ja spadam do później ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.