|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a i brawo Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie odpuszczę! Ja zakapior jestem. Przed snem jeszcze mu dałam do pieca i znów śpi na podłodze!
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to dla mojego chyba za dobra jestem ![]() Moj braciszek ukochany ma na imię Bartosz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Raczkowanie
|
dziękuje za udział w wyborze na imię, własnie te 2 imiona dominują nie ukrywam..., Bartuś ma przewagę nad Miłoszem, tylko odciąga od niego nas to, że właśnie dużo się słyszy Bartoszków...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę że wróciłaś cała i zdrowa ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-26 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zadomowienie
|
Agiagi jestem za Bartusiem
![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja dzisiaj idę na wizytę - trzymajcie kciuki! Chociaż to już 15 tc leci, ale ciągle się denerwuje ... Chociaż nie tak bardzo jak na początki ...
Jeszcze z miesiąc i powinnam ruchy już czuć ![]() Asiago ![]() myha82 ja mam usg co 2 tygodnie, także mam fajne zdjęcia na pamiątkę ![]() ![]() ![]() http://www.ciazowy.pl/kalkulator,koloru-oczu.html dla niecierpliwych ![]()
25.07.2011 Mateuszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justa878 Czas edycji: 2011-01-27 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Trzymam mocno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zadomowienie
|
Witam się piątkowo
![]() Ale naskrobałyście wczoraj ![]() U mnie mała zmiana, zaczynam odliczanie znów od 21 dni ![]() Własnie cały czas mi sie coś nie zgadzało, że to już tak blisko i wczoraj okazało się że suwaczek źle odliczał no i znów do porodu pozostało 21 ![]() A tutaj co taka cisza? gdzie wszystkie mamuśki ![]()
#4635 |
Zakorzenienie
|
hejka
wlasnie nakarmiłam Oliwie wiec mam chwilke dla siebie, jem sniadanko robie obiadek korzystam z netu, wszystko na raz ![]() ale wczoraj mała miała kiepski dzionek była jakaś marudna co chwile cycek pociagła troche i znow ryk, juz ie wiedzialam co z nia robic czy mam mało pokarmu czy brzus ja boli czy co ![]() ![]() justa kciuki za wizytę ![]()
#4636 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Własnie popijam kawusie i wstawiłam do prania jedna pościel, później druga i na tym koniec jesli chodzi o rzeczy dla dzidzi ![]()
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() JUSTA kciuki zaciśnięte ![]() A ja dziś miałam kiepską noc, obudziłam się na siku i jak wróciłam do łóżka to po lewej stronie w podbrzuszu zaczęło mnie boleć i promieniowało do nogi (uda) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zadomowienie
|
Karla masz jeszcze dużo czasu
![]()
#4640 |
Zakorzenienie
|
ojej ale tutaj dziś pustki...
![]()
#4641 |
Zakorzenienie
|
hej
ja w łóżku jeszcze bo choroba jakaś mnie dopadła, strasznie się czuję ![]() justa trzymam kciuki za wizyte |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
HEJKA
![]() KARLA ja tez co chwilę mam jakies lęki,że juz się zaczyna ![]() ![]() JUSTA kciuki zaciśnięte ![]() co do badań genetycznych to nie zgodze sie z Tobą,że robi sie je tylko wtedy gdy u kogoś w rodzinie były wady genetyczne czy jakięs zespoły! Ani u mnie,ani u TŻ nie było nigdy żadnych chorych dzieci a niestety w tamtej ciąży usłyszałam taką diagnozę!! 1 na 100 000 przypadków trafił właśnie na mnie ![]() ENIA chba chcesz już bardzo weekend ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- A ja od rana z TŻ tenis oglądam,bo uwielbiam ![]() I zaobserwowałam na swoim ciele rozstępy,mimo tego iz smaruje sie codziennie!!! jestem załamana ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
kuruj sie Enis ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() coś mi się poprzestawiało ![]() Ja dziś wzięłam się za pranie pościeli bo juz wszystko przyszło, także juz będe miała wszystko poprane dla dzidzi ![]() A teraz czekam na Tż bo pojechał do ZUSu a zamówiłam sobie kebaba ![]() ![]() Czym smarujesz brzusiek ?
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2011-01-27 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lulka popieram, u mnie w rodzinie tez nie było nikogo chorego ale to nie znaczy ze ciebie to nie dotknie, uważam ze każda powinna zrobic takie badania, ja zrobila i ciesze sie bo byłam o niebo spokojniejsza ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- używał ktoś z was pieluszek huggies????????
![]() |
#4645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wieczorem smaruje sobie piersi Fissanem,a całą reszte Mustela,a rano robie masaz takim specjalnym olejkiem do masażu dla kobiet w ciązy.Jest do kupienie tylko w aptekach,zapach ma straszny ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
lulka nie wiem jak jest u Was, ale u mnie w rodzinie o takich rzeczach się nie mówi ... Także nawet jeśli było jakieś chore dziecko w rodzinie - to o tym w większości nie wiem ... myślę, że pod tym względem też można to rozpatrzeć ... większość rzeczy jest dziedziczonych - niestety albo stety ... I tak jak wiem, że moje dziecko będzie miało brązowe oczy, tak też wiem, że prawdopodobnie będzie miało wadę zastawki w sercu ...
oczywiście są wyjątki, nie mówię nie ... przykro mi, że Was to spotkało, ale teraz można się cieszyć, że Zuzia się rozwija zdrowo ![]() mi chodziło tylko o to, żeby myha się niepotrzebnie nie stresowała ![]()
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie,każdy musi wypróbowac i wyrobić swoje własne zdanie ![]() PAMELKA te badania daja więce spokoju i pewnośc ,że dziecko jest zdrowe ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Tak,oczywiście Myha nie ma czym się stresowac ![]() ![]() jednak mówiąc ,że większość takich rzeczy jest dziedziczona to myslisz stereotypowo!! teraz nie wiadomo skąd sie bierze taka liczba chorych dzieci,niestety jest zupełnie inne życie,jemy syfskie jedzenie,wdychamy dziwne rzeczy i stąd te choroby! mówisz ,że nie każdy sie przyznaje i może nie wiedzieliśmy czy było chore dziecko,dlatego ja mówie o tym otwarcie co mnie spotkało,bo do tej pory myślałam,że takie rzeczy dzieja się daleko ode mnie,że mnie to nie dotyczy...oglądałam reklamy fundacji TVN jak jakiś film!!! i pewnego dnia uświadomilam sobie,że jestem dokładnie taką samą osobą jak ludzie z tych reklam!!! ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
A mi sie gdzies te huggiesy podobają ![]() ![]() dzis 26 a ja na 26 kwietnia mam termin porodu ![]() ![]() najchetniej to zapadłabym teraz w sen i obudziła się w kwietniu ![]()
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zadomowienie
|
Tak samo jest z samym poronieniem - temat tabu. I dlatego właśnie tutaj jesteśmy, żeby o tym rozmawiać
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.