![]() |
#4531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
a wiecie moze jak wypisac zaprsozenie do delegacji? chce 2 osobowa,
szukam tez ciekawego wierszyka, zamiast kwiatow wino ![]() ja mam nadzieje ze pojade w sobote na ta degustacje, jak bedziesz po niej w srode napisz jak było, ja mam jutro auto do odbioru az strach ile dam za ta naprawe,
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze jedno małe pytanko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Raczkowanie
|
Amandi - ten jasny bardzo ladny
![]() A jesli o plenerze rozmowa, to,czy znacie jakies ładne miejsca na Śląskku ? k/Wodzisławia ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Raczkowanie
|
anoxee
no ten ładny, ale musze pomyśleć co pasuje z półsłodkich Bardzo chcemy wszystkich prosić by nam kwiatów nie przynosić Stąd wiadomość ku publice: Chcemy z winem mieć piwnicę! Nie koniecznie z winnic sławnych, za to pełną win półsłodkich Wina włoskie, bądź też z Chile, zapewnią nam urocze chwile. albo czy moze byc : Bardzo chcemy wszystkich prosić by nam kwiatów nie przynosić Stąd wiadomość ku publice: Chcemy win półsłodkich mieć piwnicę! a myślicie. ze w polu zaroszenia przy SZanowni państwo mozna wpisac: 2 osobowa delegacja
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-01-25 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- naturalnie na Msze, bo zprzyjecim bm się zezłosciła, gdyby gość zjawił sie nieproszony |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
do kościoła mogą rzyjsc wszyscy, ale na wesele jest u nas tak w firmie, ze w zaproszeniu samym jest ilościowo napisane wkoncu na sale muszę podac liczbę osób a nie ze przyjdzie 10 z mojej firmy i kolejne pare osob z jego firmy a sama delegacja daje 1 prezent a nie każdy z osobna
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-01-25 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zadomowienie
|
Zazwyczaj delegacje są 3-osobowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Raczkowanie
|
a tak szczerze mówiąc to sie boje, ze delegacje wogole nie porzyjdzie, bo mamy siedziby w odleglosci 100km, i pozostali pracownicy mieszkaja daleko, watpie by im sie chcialo przyjechac na slub, pamietam ostatnie wesele w firmie, to pierw sie biły kto ma iść a jak przyszło co do czego to nikt nie chciał,
nie wiem tylko jak to zapisac na tym zaproszeniu, zeby było ładnie
#4540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Krowiarki - pałacyk, mają ładne choć zdewastowane wnętrza (ma to swój urok). Z Wodzisławia wg google niecała godzinka, my myślimy nad Pustynią Błędowską, ale też jeszcze szukamy..
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-01-26 o 07:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Jak nadrobiłam to stwierdzam, że jestem za Wami daleko do tyłu... ale jakoś nie chce mi się śpieszyć :P na razie muszę przeżyć końcówkę sesji, napisać 2 rozdziały pracy mgr, pogadać z architektem i zrealizować walentynkowy psikus ![]() resztą będę się martwić później, bo to nic pilnego :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Raczkowanie
|
znalazłam ładny bukiet, tylko nie wiem czy nie zamocny kolor, tylko nie wiem gdzie go dac zrobic w mojej okolicy
#4543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo szału nie ma ![]() To juz bardziej polecam nowa pogorie w DG tzw. piaskownię ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę się wybrać tu i tam i poszperać jeszcze po zdjęciach na necie.. Dzięki.
![]() |
#4545 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tam autko? Dużo zabuliłas?? Cytat:
Byliśmy dziś na degustacji ![]() ![]() Pyszne mają bankietówki, choć drogie bo 45 zł za kg to jest 48 sztuk ale mocno się nad nimi zastanawiamy. No i ciasta mieliśmy od nich nie brać ale jest dobre i debatujemy, rewelacyjne jest pomarańczowo czekoladowe, zakochałam się w nim i kupiłam nam do domu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A taki tort podobny do waszego jest na stronie? Jeśli tak to mogłabyś pokazać? Bo ja już raz prosiłam o wyjaśnienie czym charakteryzuje się tort angielski i dalej nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Raczkowanie
|
The rock a co to jest ta pogoria i gdzie ??
Te wierszyki na wino bardzo ładne...ale ja sie zastanawiam. czy wypada dawac wierszyk,zeby goscie dawali prezenty pieniężne i jeszcze do tego,aby nie dawali kwiatow ?? To chyba wyjdzie bardzo nieladnie ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo byśmy chcieli, by w tym dniu uroczym były uśmiechnięte czyjeś małe oczy. A wiec zamiast kwiatów do życzeń w kościele, dołączcie zabawki nasi przyjaciele. My do Domu Dziecka z nimi pojedziemy i w Waszym imieniu malcom przekażemy. Zamiast kwiatów do wazonów, które uschną w naszym domu, propozycje mamy taką: byście serca uchylili, konwenanse odrzucili, dali spokój z kwieciem w dłoni i przynieśli: misie, pieski, koraliki, malowanki, kredki, farby, może wielbłąd być dwugarbny, nakręcany samolocik albo cały stos łakoci. Może słodkich krówek worek, może mały być traktorek. Cukiereczki, dla dzieciaczków z Domu Dziecka.
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Raczkowanie
|
kajasia222
no to super, że te torty mają takie dobre, ja nei wiem czy chce z cukru czy marcepanu, bardzo fajny ten Twoj tort auto wyszło dużo 3 tys ![]() dzis sie dowiem czy moge tam zadzwonic i sie umowic na sobote musze tam podjechac do tek kwiaciarni, nie wiem jeszcze jaki kolor, ale ten czerwony nie ejst zly , moj TZ daje mi rozne kwiaty w roznych kolorach, a czerwony jest kolorem wyrazistym, takze mysle ,ze mnie ubrawi troche, bo jestem blada jak sciana ![]() ![]() a gdzie bedziesz robic paznokcie?? Senseds to nie jest narzucone, ze ma byc wino, jedynie wskazanie ze wolelibysmy wino, ja nie widze w tym nic złego sami dostawalismy zaprsozenia z takimi katreczkami, jak nie wino to lotto czy ksiazka, ale to nie jest nakaz kup wino, nie chcesz to nie musisz, nie mam napisane w wierszu , ze maja dawac prezenty pieniezne! bo to wlasnie moim zdaniem nie wypada prosic o pieniadze
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-01-27 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marcepan jadłam i jest bardzo drogi poza tym oddziala sie od ciasta, a ta masa nie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o widzisz, tego nie wiedziałam o mechaniku i marcepanie ![]() a jak sie kroi ten Towj tort bo też myslalam o takim wartswowym tylko nie wiem jak sie to kroi i jak wyglada ta warstwa nizej, czy ma wokol tez ta gazure czy nie, a ile kosztuje taka polewa czekoladowa?n a trzeba dac jakis zadatek? trzeba podpisac umowe na tort? my ddo slubu pojedziemy audi a6, znalazlam za 450 bez przybrania na cały dzien ![]()
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-01-27 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
Znalazłam masę tego typu wierszyków: http://slaskiewesele.pl/roznosci/sciagi/32-wierszyki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Raczkowanie
|
kajasia222 o krude! faktycznie ta czekolada za droga, ja sie dzis dowiem do mojego TZ czy pasuje mu sobota, wiec moze w sobote
![]() to fajnie, bo bałam sie , że te pozostałe wartstwy będą jakby gołe ![]() no i dowiedziałam sie jak to ma wygladac, czyli jedno oddzielne zaproszenie imienne na prezesa a drugie , które też mu skladam wypisane na 2 osobową delegację ![]() Belinka8 bardzo fajne te wierszyki
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-01-27 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Przyczajenie
|
Witam śląskie PM
![]() jestem z Katowic, a ślub 23 lipca 2011 Chciałam dołączyć więc do Waszego grona i przy okazji pochwalić się sukienką. A tak na marginesie u mnie w pracy daje się zaproszenie na ślub do kościoła tzn składa się je na ręce p. Dyrektor. Edytowane przez bozena1502 Czas edycji: 2011-02-26 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Raczkowanie
|
Sweetbe - ale mi nie chodzi o to,ze nie wypada napisac wierszyku, tylko ja zapytałam czy moze nie bedzie nie ładnie jesli ja na moim zaproszeniu napisze 2 wierszyki, z prośbą o np wina itp i o pieniądze drugi wierszyk.
Wierszyk o pieniadze napisze na pewno podobnie jak KAJASIA - dlatego,zeby Ci którzy chcą mi kupić maszynke do chleba,zeby się 2 razy zastanowili ![]() ![]() Bozena witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.