|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
Cytat:
![]() z tymi tipsami to dziwne rzeczywiście przecież te co robią tipsy też je noszą i to ma znaczyć że do nich też nie chodzić....???aaa ja sie zgadzam z tą rudą teraz też nie mam zamiaru chodzić do fryzjera... brrr... wole żeby tż mi podcinał końcówki...
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
z tym przelewaniem kosmetykow to norma
co drugi salon posiada orginalne butle a tam przelany jest zwykly drogeryjny szampon albo mieszanka szamponu z odzywka zeby byl dobry efekt na wlosach
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kitkulka no Twój kolor wymiata
żebym miała takiego fryzjera gdzie wiedziałabym, że zrobi na mojej głowie dokładnie to co chcę - to już leciałabym do niego z Twoim zdjęciem ![]() ![]() ![]() Kotka ale czad Dziewczyny to mają pomysły.. żeby tylko potem się nie okazało, że to negatywnie wpływa na ich hormony lub jakiś inny aspekt zdrowotny..Kitkulka właśnie na pudełku w wersji z panią w krótkich włosach ona ma bardziej siwe te włosy, a ta wersja co Ty pokazałaś bardziej słoneczne.. tak się zastanawiam, czy coś grzebali w składzie i dlatego jest inne opakowanie :/ Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() O no właśnie.. tutaj ona ma taki coś pod siwy kolor a nie taki słoneczny jak na tamtym pudełku co Kitkulka pokazała.. |
||
|
|
|
#2824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no gwoździa jeszcze nie było tylko.. ![]() Cytat:
Nie martwie sie, ale czasem idzie tylko ręce rozłozyc. jak mi kolezanka opowiedziała jeszcze niedawno, ze jej corka, to sobie 4 przednie gorne zabki wybiła w wieku 2 lat i nie było jak ich juz implantowac, to do 6 latek tak chodizła jak wampirek.. masakra. Cytat:
![]() ja tam jak przytyje 1 kilogram, to juz czuje sie gruba i opuchnieta. Pilnuje wagi bardzo. I tak mam kompleksy zwiazane z grubymi nogami, to jeszcze jakby mi tam cos przybyło, to juz w ogole kiepsko ![]() Zazdroszcze takim chudym dziewczynom, podobaja mi sie takie wieszaki. Ale jak widze grubsza, to tez zawsze sobie mysle, ze kurcze, okragła, ale taka apetyczna. I uzmysławiam sobie, ze problem nie jest w tym jaka figura i kto ile wazy, ale czy siebie lubi.
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam jakies 163, w waże nie wiem, miedzy 46-48 kg.
Najwazniejsze sa proporcje wg mnie. Bo ja np u góry jestem bardzo drobna, a uda moglabym miec mniejsze. Deska z przodu, z tylu tez Nie no, z tyłu to nie Chyba ze na plecach
|
|
|
|
#2826 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak byłam mała wlazłam na gwoździa i przebił mi stopę na wylot to trzeba być zdolnym ![]() A co do włosków to ja bym się na Twoim miejscu wstrzymała - skoro to tylko ton różnicy to po co je przemęczać, lepiej położyć raz na jakis cza i tez będzie pięknie. Choć apropo zniszczenia to widzisz - np snow robi regularnie rozjaśniającymi farbami a jakie ma piękne |
|
|
|
|
#2828 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Mam pytanie i prośbę o pomoc zarazem.
Mój obecny kolor jest na zdjęciu nr 1 (rozjaśniacz global platiner + L'oreal Feria Preference 102 - Bardzo Jasny Blond Perłowy). Chciałabym uzyskać kolar jak na zdjęciu nr 2. Jaka farba byłaby do tego odpowiednia? Zastanawiam się nad Loreal Recital Preference 8.1 / W bis Copenhague jasny blond popielaty (zdj. nr 3). Jak mogę uzyskać pożądany efekt? Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Farbowałam je kopenhagą - cofnij się kilka stron wstecz - pokazywałam jak wyglada farba po wypłukaniu się popielu.. to było 24 stycznia.A ten program o fryzjerach już widziałam kiedyś, ale teraz jak oglądam po raz 2 to aż mi się śmiać chce bo zwracam na więcej rzeczy uwagę.. Pamiętam jak Infatuated (chyba) była u fryzjera i babka jej się zapytała czy ma farbowane włosy ![]() Jeszcze bardziej odechciało mi się szukać fryzjera
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-01-27 o 15:52 |
|
|
|
|
#2830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jako że ja farbowałam tą z panią w długich włosach i tą w krótkich mogę śmiało napisać, że efekt jest ten sam i nie wydaje mi się, żeby coś mieszali w składzie ![]() Yattamanka ja też wpierniczam tyle, że na uczelni wszyscy się ze mnie chichrali, bo jak tylko była jakaś przerwa między zajęciami to ja sruuu do bufetu i się opychałam wszystkim po kolei a i między zajęciami potrafiłam wyjść do sklepu i kupić sobie np. parówkę hahaJa wieszakiem nie jestem na pewno, jestem szczupła, no ale nie wychudzona ![]() i dokładnie tak - chodzi o proporcje, u mnie są w porządku
|
||
|
|
|
#2831 |
|
Magda ;)
|
Agatka dziękuję,egzamin zdany
![]() a co do ucha wolalabym do szpitala,bo tam szybciej sie doczekac niz do rodzinnego,ktorego albo nie ma,albo kolejka na 20 ossob ![]() Kotka moim zdaniem 613, zrsztą Lady tez Ci tak pisala a jesli beda za jasne,to zawsze mozesz pofarbowac,a jak zamowisz za ciemne to juz nic z nimi nie zrobisz A pisalas,ze zamowilas pasemko,zeby zobaczyc kolor? Dzięki z egzaminem,wlasnie mi tez chodzilo o przeplukanie Bunny dzięki wlasnie,ze takie zapchane jest ![]() Kitkulka dziękuję . Zawsze jak mi krew pobierali to praktycznie tam mdlalam ![]() Dziewczynki co do tłuszczyku,to ja tylko żałuję,ze nie idzie mi w cycki mogloby isc w cycki zamiast w brzuszek czy pupe ![]() |
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Łaaa! Nie mogę czytać o tych waszych wyżerkach i nie przybieraniu na wadze. Ja od dwóch miechów jestem na diecie (której nie zawsze przestrzegam ;p) i jakoś tak mi waga drgnąć nie chce.
Od kiedy zaczęłam brać tabsy anty utyłam w ciągu roku 10kg. Gdy mam 7 dniową przerwę waga -3 kg ! kitkulka jak chcesz to Ci oddam trochę siebie. :P za darmo
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyślij na PW haha
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Princeska ale jak jest tylko zapchane to chyba nie ma sensu do szpitala... bo tam ci powiedzą żebyś poszła do rodzinnego... to nic groźnego, chociaż upierdliwe.
Daję fotki dzisiejszych falek i nie jestem zadowolona ![]() chyba to odsilikonowanie włosów na dobre mi nie wyszlo ![]() Mam teraz mega puch i mega lwa. Zobaczcie same. Wyciskałam 100% koszulką, rękami tylko pantene rozprowadziłam. W koszulce spędziłam 1,5 godziny bo mnie zaczął juz kark boleć i głowa swędzieć... reszta schnie sama. Są lekko wilgotne. Jest ich mega dużo aż sobie nie radzę z nimi ![]() Mam nadzieje że jutro siądą... caskada tak to powinno wyglądać? czy cos źle zrobiłam? shaki 27.01.11 002.jpgshaki 27.01.11 004.jpgshaki 27.01.11 005.jpgshaki 27.01.11 007.jpg
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później juz jakos sama mi waga zaczela spadac ![]() Cytat:
![]() Mi w cycki tez by mogło isc, oj mogłoby chociaz raz w zyciu pojsc ![]() Co do tego ucha to spróbuj nasączyć troche waty w spirytusie, albo w Amolu jak masz, ja tak chodziłam 2 dni i mi sie odetkało. Jeszcze psikałam krople do nosa normalnie i sie kładłam na chwile na ten bok co miałam ucho zatkane. Tylko mnie dodatkowo przy przełykaniu sliny troszke bolało. |
||
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to w ogóle powinnam mieć tam kartę stałego klienta jak była promocja i ten konkurs MONOPOL to wysłałam do Warszawy aż 3 plansze (te kupony) a co do tych 5 kg to nie żartuj na zdjęciach wydajesz się taka drobniutka, przynajmniej z twarzy ![]() blond bunny wcześniejsze Twoje fale bardziej mi się podobały te chyba troszkę bardziej się puszą? Tak to wygląda przynajmniej na zdjęciu
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie jest zle, mi sie podoba |
|
|
|
|
#2840 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Bunny,a teraz z buzka do klubu i to juz robimy galerie naszych buzek ![]() i moze ty mi powiesz co nastepnym razem Stockholm czy C12?? Po tej C12 bylam zadowolona,a Stockholmu nie probowalam
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
o no właśnie, zabrakło mi słowa - taki bałaganik teraz lekki, ale może jak przeschną to będzie dobrze?
|
|
|
|
#2842 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
moze sie odetkalo Cytat:
a ja nie moglam uzbierac nigdy wszystkich naklejek,zawsze mi brakowalo jednej,zeby miec caly rzadek ![]() wygralas cos? Ale te znizki jak pojdziesz to chyba daja teraz troche podrozalo,bo pamietam,ze na ostatnich znizkach byly 2 zestawy powiekszone za 22 zł,a teraz sa juz za 24 zl ale i tak sie oplaca ![]() a ja mam 164 cm wzrostu i wazę 56 kg wiec troche duuuzo |
||
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2844 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szczupła jestem, ale jeżdżę sobie na rowerku, żeby nie sflaczeć takim stacjonarnym, a latem na normalnym.Chodziłam na basen, ale karnet mi się skończył, a jak bywałam na siłowni do biegłam od razu na orbiter albo inne przyrządy do wyrabiania mięśni nóg i pośladków
|
|
|
|
|
#2846 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
Kiedys chcialam kupic taki rowerek,ale ja mam taki maly pokoik,ze sama ledwo sie w nim ruszam i rowerka juz bym nie wcisnela
|
|
|
|
|
#2847 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jaka laseczka ![]() Cytat:
Cytat:
to nic nie boli nie martw się, możesz tylko być w szoku jaknagle zaczniesz normalnie słyszeć tak jak mój Tż był Cytat:
Cytat:
chciałabym przytyć tak do 52kg, jak na razie przybył tylko 1kg i nic więcej za chorobę nie chcę się ruszyć, od 1,5 miesiąca ciągle 48kg ważę, a wcinam na potęgę ![]() mam 170cm wzrostu
|
|
#2848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż tak dużo miejsca ten rowerek nie zajmuje, tylko ma takie niewygodne siodełko, że pupa mnie boli jak nie wiem :/ ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
![]() a co do tego ucha jeszcze jak mój brat poszedł na przepłukanie ucha to też był w szoku chodził później i gadał, że teraz słyszy w dolby surround |
||
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stokholmu możesz spróbować a może ci spasuje? Ja na razie robię c12 a za miesiąc chyba spróbuję na powrót 219 palette popielaty ![]() Dziewczyny właśnie puszą sie jak szalone- objętosć nie do okiełznania i nie do związania- gumki brakuje a jeszcze nawet całkiem nie wyschły.Przypomniałam sobie dlaczego zaczęłam używac masek i szamponow z silikonami Właśnie dlatego że zawsze miałam taki puch i go dociążałam.I wiem już jak myłam wtedy wlosy raz w tygodniu- no taki puch szybko się nie przetluści Ale męka teraz będzie... A ostatnio tż stwierdził że jakoś przy twarzy mi wlosy klapią ciekawe co dzis powie jak mnie zobaczy? Zabijcie mnie ![]() I teraz nie wiem czy to wina szamponu? odżywki zamiast maski? Czy wyciskania koszulką?
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po obejrzeniu tego filmiku wcale się nie dziwię to mnie jeszcze bardziej przekonało do tego żeby nie chodzic do fryzjera
![]() odrost zrobić mogę sobie sama ewentualnie mama albo tż pomogą ![]() a wiecie co moja fryzjerka mówiła że najlepiej odrost to tak co 2-3 mce robić chyba ją opuścił Bóg przecież przy blond włosach to by odrost był mega ![]() jeszcze przypominiała mi sie taka sytuacja i nie zgodzę się że tam gdzie drogo to dobrze ![]() moja mama też już zrezygnowała z usług takiego "dobrego" salonu i wcale się nie dziwie wiecie co jak wróciła od fryzjera włoski ładnie zrobione fakt za godzinę do pracy ja podchodzę bliżej a tam cała głowa w fabie nie zmyte dobrze musiała jeszcze raz myć i nie wiem po co to modelowanie przecież za to też biorą dodatkowo kasę a tu takie coś głowa nie umyta dobrze i moja mama ma włoski tak do połowy szyjki, brody zawsze tak obcina na rowno nawet jak jej podrosną tak jej wygodniej i ona robiła balejaż blondu jasnego z ciemniejszym to zapłąciła przy krótkich włosach 150 zł a tu taki cyrk z tą głową nie spłukaną do tego jak przyszła to i tak wróciła z odrostem poszłam za radą Blond Bunny jak radziła Kotce i obciełam końcówki też na równo tzn nie sama koleżanka faktycznie wyglądają zdrowiej niż te postrzępione dobrze że jesteście i zawsze można coś ciekawego dla siebie wyłapać jakąś radę Bunny faktycznie dzisiaj jakoś inaczej te loczki wyglądają ale tak czy siak też mi się takie marzą ![]() Princesska na tym zdjęciu co dodawałaś z warkoczykiem włoski idealnie sie do siebie dopasowały kolorkiem te przedłużane z Twoimi i powiem Ci że o wiele lepiej tak zdrowiej wyglądają podcięte ja teraz siedzę z farbką na głowie, zaraz idę zmyć
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-01-27 o 17:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Czyli nie mam co nawet szukać w zawodzie fryzjerki 

przecież te co robią tipsy też je noszą i to ma znaczyć że do nich też nie chodzić....???
żebym miała takiego fryzjera gdzie wiedziałabym, że zrobi na mojej głowie dokładnie to co chcę - to już leciałabym do niego z Twoim zdjęciem
no gwoździa jeszcze nie było tylko.. 

ahhh
wlasnie,ze takie zapchane jest