|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
Bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Sama to bym się chyba nigdy w życiu nie odważyła. Podziwiam,
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja tylko na moment...
Błagam każdą o jednego kciuka jutro od 9.45 ![]() Z góry dziękuję! ![]() Miłego weekendu Kochane! I zdrówka wszystkim chorym! ![]()
#244 |
Zakorzenienie
|
aaby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim przypadku zupełnie się nie sprawdziło. Sama w windzie mam zawroty głowy, jako dziecko miałam straszliwą chorobę lokomocyjną, teraz jest trochę lepiej, ale nawet podróż autobusem niekiedy bywa nieznośna, a w samolocie nie odczuwałam żadnego dyskomfortu. Cytat:
![]() Cytat:
Zaliczyłam minimum ok. 20 lotów w życiu i ani razy nie zatkały mi się uszy. Cytat:
Ja również leciałam sama pierwszy raz i był to lot 12 godzinny. Z jednym międzylądowaniem. Cytat:
![]() Kash, super że łazienka gotowa. Zazdroszczę tego remontu. I apropo zdjęć "przed" i "po" to mam nadzieję, że właśnie REMONTU one dotyczą (nie czegoś innego ![]() ![]() Jutro pobudka przed 7 i osiem godzin na uczelni. Później szybki powrót do domu, odsapnięcie i jadę z wizytą do ciotki. Przyjechała moja chrzestna - na co dzień mieszka na śląsku, więc chcę ją zobaczyć. Korzystając z okazji, że TŻ w domu, kradnę samochód. ![]() ![]() Czas na gorącą herbatkę z cytryną i relaks w towarzystwie Desperate Housewives. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kelpie, na zatykanie uszu dobre jest ziewanie ![]() Nie nakręcaj się tym lotem, zobaczysz, spodoba Ci się. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Kelpie bałam się strasznie, ale TŻ wtedy pracował i mieszkał za granicą, a dla miłości wszystko.. potem i loty pokochałam, więc była to sama przyjemność, 2 h i już mogłam byc u boku TŻ
![]() aaby ![]() Kładę się do łóżeczka, bo zmęczona po pracy jestem, a choroba dalej mnie męczy... czas się nałykać tabletek i wygrzać, bo jutro znowu do pracy. Miłej nocy Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Melduję się, że jestem i idę spać. Padam na ryja. A jeszcze po dzisiaj, to już jestem mega wdzięczna za weekendy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Aaby
![]() Moje skarby już śpią a ja jak zwykle spać nie mogę. Muszę po wyjściu TŻ do pracy już nie kłaść się koło małej bo takie są potem skutki, że siedzę po nocy przy kompie ![]() Kraven znów mam problem z Julią pomożesz???
#250 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie śpię. Siedzę i sie wiem co ze sobą zrobić
![]() Piję herbatę czerwoną. Jutro idziemy z TŻtem na randkę ![]() W ramach terapi małżeńskiej ![]() I teraz następuje standardowe hasło - Nie mam co na siebie włożyć ![]() Aaby ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-01-28 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Na randkę... A co to takiego
![]() Nie no żartuje chodziło się za czasów młodości ![]() Zazdroszcze ![]()
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Zazdroszczę
![]()
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
![]() Jutro czeka mnie poważna rozmowa z TŻ. Ja też chcę do włoskiej restauracji ![]() On chyba przestał się starać. Ma żonę, dziecko i chyba myśli, że tak zawsze będzie więc nie musi nic robić a ja bym chciała żeby wyszedł z jakąś inicjatywą. Oj rozmarzyłam się ![]()
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osiadł na laurach. Skąd ja to znam, mam czasem takie same odczucia w stosunku do mojego Tżta. Oni muszą zrozumieć że bycie z kimś nie obliguje ich do bezczynności. Ja wciąż z tym walczę. Mówię. I nie chciałabym aby On zrozumiał to dopiero po stracie. Paulunia, powiedź mu jak ty się czujesz, czego oczekujesz, co Ci się marzy. Spróbuj. Moje rozmowy. a w przeważającej części monologi nie przynosza natychmiastowych skutków, ale z perspektywy czasu muszę przyznać że jednak na coś się zdają ![]()
![]() |
#256 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Ja już sobotę zaczęłam dłuższy czas temu. Za niedługo śmigam do chrześnic ![]() Miłego dnia SPD ![]()
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Kelpi jetem pewna, że z nerwów i tak spać nie będziesz mogła więc się nie przejmuj wstaniesz napewno
![]() i nie martw się bo lecisz z kimś więc raźniej Ci będzie i pewnie się nie przesiadacie nigdzie? bo ja pamiętam swoją przesiadkę w Monachium i nigdy tego nie zapomnę ![]() ![]() Kash czekam na fotki ![]() ![]() Aaby kciuki masz zapewnione ![]() wszystkim chorym dużo zdrówka życze ![]() wszystkim wam dziękuje z całego serduszka za życzenia i licze na to, że się spełnią ![]() wczoraj dowiedziałam się, że nie zdałam poniedziałkowego egzaminu i moje pytanie do was, czy jeśli nie zda się egzaminu to jest to wpisywane do indeksu?? na urodziny mój tż zabrał mnie do restauracji najpierw i zjedliśmy pyszną kolację i deser a potem do kina na och Karol 2 i strasznie mi się podobał bo chciałam iść właśnie na coś na czym nie będę musiała zbytnio myśleć ale śmieszny był więc fajnie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ale się wyspałam, pierwszy raz od tak gługiego czasu w końcu mam trochę luzu ![]() nurek- u mnie na uczelni wpisują, i do indeksu i do karty, potem musisz iść do dziekanatu,żeby wydrukowali Ci kartę poprawkową i z tą kartą wędrujesz na poprawkę. szkoda, że się nie udało ;/ ale wiesz jak jest student bez dwói, jak żołnierz bez karabinu ![]() ja też mam pytanie: czy o stypendium naukowe można się ubiegać tylko na początku roku akademickiego czy można też po semestrze? aaby ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() TŻ poszedł do pracy, a ja przed kompem siedzę. Zaraz muszę się ogarnąć bo sporo mam dzisiaj do zrobienia. Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My do Warszawy jedziemy pociągiem. ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Zależy chyba od uczelni. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Witam w sobotni poranek
Nadia zazdroszczę randki . Masz racje, że faceci osiadaja na laurach, ale tak mysle, że my kobiety czasem też. Wczoraj mój Tż szukał w necie jakis tapet na telefon( wczesniej miał moje zdjęcie), a ja sie go pytam po co szuka tapety skoro ma taka ładną ![]() Ogólnie u mnie śnieg leży, a miałam ochote dzisiaj iść do miasta bo jakiś lakier jasny by mi sie przydał. Znowu mnie czeka samotna sobota bo wszyscy w pracy. ale jak chce iść to muszę się pospieszyć bo dzisiaj sklepy tylko do 13. Do kuzynki nie jade, więc póki co prezentu nie musze kupować- mała załapała ospe. Tylko nie wiem czy wogóle gdzies pojedziemy, bo szczerze mówiąc mam ochote na dzień lenia, takie siedzenie z Tż w domu w dresie. Teściowej już zadzwoniłam, że nas nie bedzie. Zreszta muszę wykorzystać wolny weekend bo za chwile nowy semestr sie zacznie i będzie D*** z leniuchowania.
#261 |
Zakorzenienie
|
Aaby
![]() ja dalej leże rozłożona na maksa ![]() ![]() ![]() A przełożyłam z piątku na poniedziałek fryzjera, i juz chciałabym iść ![]() No i jutro goście:/ niby czysto bo tż sprzatał, ale to itak nie "po mojemu" ![]() A wczoraj mój tż był z kolegami na piwie, a ze on ma słabą głowe to po 3 miał śrube ładną, i dziś jęczy ze go głowa boli ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-01-29 o 07:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To mój ma dość mocna głowę, a ja zależy od dnia, napewno kiedyś miałam mocniejszą, bo częściej chodziłam po imprezach. Ostatnio cos mnie na picie naszło i wypiłam 3 i pół piwa i czułam się dobrze, do czasu az film mi sie urwał ![]() ![]() No a miałam wam się pochwalić, bo ostatnio u Tż był kolega z pracy( jakiś 10 lat starszy) i zaczął opowiadać, jaka ta jego żona jest rozrzutna, że nawet jak w holandii pracował i jej 7 tys zł na miesiąc przysyłał to jej to nie starczało itp. A mój Tz na to, że ja potrafię się kasa rozporządzać i nie wydaje na głupoty ![]()
![]() |
#263 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Eeeeej no ale dałyście czadu
![]() ![]() Buziaki dla wszystkich na dzień dobry ![]() ![]() i lecę nadrabiać ![]() Edytowane przez anoola Czas edycji: 2011-01-29 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Bobry
![]() Effie, oczywiście to działa w obie strony. My też odpuszczamy starania czasem ![]() A przecież jakaś ładna bielizna czy 'odpicowanie się' nie zaszkodzi a i facet nie będzie zerkał w innym kierunku ![]() Piję kawę. Tż śpi. Muszę wstawić pranie. Okompać się. Ubrać. I kupić warzywa i owoce, bo mam deficyt ![]() Anoola ![]() Haniula - zdrówka bidulo ![]()
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Nadia mój raczej na inne nie zerka( przynajmniej nigdy tego nie zauważyłam, a mam porównanie z mężem kuzynki, który podrywa wszystko co się rusza i nie spierd*** na drzewo
![]() Mój tz nawet kiedys zauważył, że jak jade do szkoły to zakładam np czerwone stringi, a dla niego nie i podejrzewał mnie, że ja do szkoły nie jeżdże tylko do jakiegos faceta. Niedługo mamy święto 6 lat związku, więc musze cos fajnego wymyśleć Spadam do miasta
#268 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() hehe Ijaa jak pisałam to "przed" i "po" to też pomyślałam, że to może być inaczej odebrane niż w kwestiach łazienki ![]() Aaby kciuka trzymałam także liczę, że zdasz ![]() Nurek to miałaś piękne urodziny ![]() Kelpie jeśli chodzi o latanie to ja mam klaustrofobie i dla mnie najgorsza była świadomość w trakcie lotu, że jakbym chciała teraz z niego wysiąść to nie mogę ![]() ![]() jeśli chodzi o zatykanie uszu (nam zatykały się strasznie) to dwie rady: 1) żucie gumy, żelków, ssanie cukierków skutecznie zapobiega temu zatykaniu 2) jeśli Ci się bardzo zatkają (np nam się tak zrobiło bo spałyśmy część lotu) to wystarczy zatkać nos ręką i wypchnąć powietrze tak jakbyś chciała wydmuchać nos (buzia i nos mają być zamknięte) wtedy uszy od razu się odetkają ![]() Nadia randka we włoskiej knajpie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie pochwal się efektami. Mamy w planach remont wc więc podglądne Wasze pomysły ![]()
![]() |
#270 |
kobieta za ladą
|
Nadia wow ja też zazdraszczam randki
![]() ![]() kelpie pewnie nas już nie czyta bo ma odprawę ![]() nie mogłam wczoraj zasnąć,obejrzałam "oszukać przeznaczenie 4"i do 2 w nocy przewracałam sie z boku na bok....teraz jestem jak z krzyża zdjęta,na dodatek tż sie poczuł zle i sie położył ![]() miałam robić buritto ale mi sie nie chce ![]() miłego dnia kobitki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.