|
|
#1891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Zgadzam się, dlatego uwierzcie mi, że Tynusia nie potrzebnie się wciągnęła a efekt na zdjęciu jest jaki jest, ale nie oceniajcie bo to zdjęcie a rzeczywistość to wiecie ... Naprawdę Tynusia wygląda zdrowo
|
|
#1892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jak sobie radzisz, bo widziłam na NCJ,że dziewczyny kierowały Cię na krzywe zwierciadło ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
nie przesadziłaś pychotka
|
||
|
|
|
#1893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
W miarę dobrze, jem tyle ile mogę, więcej nie umiem zjeść. Zresztą widziałaś sama. Jak zjem więcej to mnie żołądek boli i spać nie mogę. Poza tym cofa mi się, a nie chce wymiotować.
I dodaję pomału, bo przecież przez parę dni nie jadłam, a potem tylko jeden posiłek.
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. A ile w teraz ważysz? |
|
|
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drugim tematem - bardzo się cieszę, że na żywo Tynusia wygląda zdrowo Cytat:
ja pisałam, że na NCJ już nie mogę patrzeć a ten wątek jest od jadłospisów |
||
|
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
Jeny nie wytrzymam przez @
cały dzień w piżamie , zero sił na nic.A co tam u was dziewczyny ![]()
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
52, 9 kg. Wagę mam w normie, w miarę. Ale dużo z wymiarów mi zeszło.
Ale znów @ brak.
|
#1899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najważniejsze,że coś z tym robisz i powoli wszystko wróci do normy trzymam mocno kciuki za Twój powrót do zdrówka---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale stwierdziłam, że to faktycznie może być dla niektórych nużące..takie podawanie co kilka godzin relacji z tego, co się zjadło więc przestałam. Poza tym jest NCJ głównie dla takich celów w końcu. Ja tam chętnie poczytam Twoje jadłospisy, elastyczna jestem![]() Cytat:
Przypominasz sobie? Czy wtedy tez mówiłaś o NCJ a ja to źle zrozumiałam? W każdym razie wtedy nie komentowałam ale jadłospisy przestałam zamieszczać aby nie draznić ludzi
|
||
|
|
|
#1901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile razy się coś napisze to zawsze się bronisz ze nie o to Ci chodziło, albo źle się Ciebie rozumie, albo ze przekręca się Twoje słowa, nigdy nie przyznasz, że ok może byłaś zbyt ostra, może źle napisałaś zawsze się wybraniasz, że to wcale nie tak ... a my stajemy się małe bo niby znów źle coś zrozumiałyśmy, a prawda jest taka, że pierwsza ocena kogoś wypowiedzi jest dla nas najbardziej obrazowa i coś nam przekazuje a nie potem zastanawianie się nad nią a może jednak ona miała co innego na myśli
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukałam wtedy informacji o U i napisałam, czy znacie jakieś wątki na ten temat, bo na jadłospisy już patrzeć nie mogę(te na NCJ - myślałam, że z nich wyciągnę jakieś wskazówki.)---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- i na prawdę przez to przestałaś wstawiać
|
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak napisałam, to był jeden z powodów, a drugi to taki, że myślę, że przy Was już do tej pory nauczyłam się radzić sobie z komponowaniem posiłków na tyle aby innym nie zawracać tym głowy ![]() Co do U to chyba próżno szukać wskazówek na NCJ
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- A co do NCJ i U tam same dziewczyny piszą,że U jest im ciężko oceniać i myślę,że każdy musi znaleźć jakiś swój sposób na to U |
|
|
|
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym, że mogłam napisać coś nie tak, jakbym chciała przekazać, to chyba jest to normalne w takich warunkach, w jakich się porozumiewamy. ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
wtedy to był dla mnie całkiem nowy temat i szukałam gdzie się dało, bo szczerze mówiąc to strasznie mało informacji jest w necie na ten temat.
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-01-29 o 18:57 |
||
|
|
|
#1906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli chcesz zamieszczać swoje jadłospisy bo Tobie to pomaga, nie ma sprawy mogę dotrzymać Ci kroku![]() -miseczka owsianki, wafel ryżowy z serem -garść midgałów -kawałek ciasta francuskiego ze świeżymi zapieczonymi pomidorami, szynką i serem, coś a la pizza (to za chwilę dopiero będzie) Później idę potańczyć więc coś białkowego będzie gdy wrócę w nocy ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() Ale Ty jakoś umiesz odnaleźć się na U bo chyba ostatnio już możesz określić swoją dietę jako U, prawda? Udaje się jednak.. |
||
|
|
|
#1907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie poradzę a jak będzie trzeba to przestane umieszać jadłospisy tutaj tylko przeniosę się na NCJ i będzie wsio ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi często brakuje słów, żeby dokładnie określić o co mi chodzi ![]() na U zrobiłam tak, że jem więcej, ale wciąż zdrowo. dodaje do wielu produktów jakieś orzechy, ziarna słonecznika, suszone owoce, nie boję się węgli, jem normalne porcje, nigdy głodna nie chodzę. w sumie nie udało mi się bawić w dodawanie po trochu co tydzień, bo przyszły święta i wiadomo, że jadło się więcej i mniej zdrowo po świętach zaczęłam jeść po prostu zdrowiej i w normalnych porcjach, i tak się tego trzymam.---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama kiedyś miałam okazję się otym przekonać, a miałam podobne odczucia najpierw do Twoich. Bo co jest ważniejsze? Przekaz wypowiedzi czy styl przekazu? No chyba, że jest on obraźliwy czy poniżający ale nie jest przecież![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Ten wątek bez Ciebie to nie byłoby to samo![]() A co do jadłospisów to zobaczymy ![]() Uciekam rozbierać choinkę, robić obiado-kolację i na balety
|
||
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę,że myślimy podobnie ![]() poprostu każda z nas jest inna jedna mniej wrażliwa, druga bardziej |
|
|
|
|
#1914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1916 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po prostu musisz pomyśleć nad sposobem dobierania odpowiednich słów do odpowiednich osób ... nie każdy jest taki silny ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
oby szybko a nawet szybciej
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Ale żeście tu naskrobały na temat moich żeber.
Spokojna głowa żebra mam takie od zawsze i dlatego robię specjalne ćwiczenia bo mi też się nie podobają i chce je zasłonić mięśniami dlatego ćwiczę. Nie chce mi się dyskutować jakąś bardziej na ten temat. Żywe źródło to Dirtyy także jej opinia jest jak najbardziej na miejscu. I nie chce jakąś za bardzo przywiązywać wagi i wczytywać się bo ja biorę sobie wszystko bardzo do serca a szczególnie negatywne komentarze. Tak jak już kiedyś pisałam o mojej koleżance ze szkoły. I nie chce by wszystko ''weszło mi na psyche'' jeszcze bardziej. ![]() Mam nadzieje ,że dobrze idzie wam dietkowanie ![]() Ja w poniedziałek do Londynu i już się doczekać nie moge.
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
LONDYN
Weź mnie ![]() ![]() !
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra schowam cię do walizki
![]() Ps. I nie chce jakąś więcej ingerować w to wszystko ja po prostu mam zaburzony obraz siebie i wiem ,że mówią mi jesteś szczupła. Ale według mnie mogłabym jeszcze stracić na wadze ale wiem ,że to chore i mam rozsądek jeszcze jakiś. Ale 22 luty wizyta u psychologa także mam pozytywne nadzieje co do tego.
|
#1920 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

Wymieszałam pół serka waniliowego(małego) z mieszanką hawajską(trochę) i jednym plastrem ananasa i posypałam odrobiną wirków kokosowych.
Słodziutko
nie przesadziłaś pychotka

jak dla mnie wygląda troszkę strasznie ale to chyba nie jej wina..chyba, że wciąga brzuszek aby to jeszcze podkreślić..
Dokładnie tak samo uważam, że czasami trzeba wymienić kilka poważniejszych zdań gdy nurtuje nas jakiś temat i coś nie idzie pomóc sobie samemu albo po prostu usłyszeć od kogoś coś ciekawego
Po drugie mam wrażenie, że wrzuca je tutaj tylko Tynusia i wszystkich to trochę męczy
cały dzień w piżamie , zero sił na nic.

ale najważniejsze,że coś z tym robisz i powoli wszystko wróci do normy trzymam mocno kciuki za Twój powrót do zdrówka

po świętach zaczęłam jeść po prostu zdrowiej i w normalnych porcjach, i tak się tego trzymam.

3 egzaminy dziś zaliczone, jutro kolejne 3 do zaliczenia, kolejna nocka z głowy