Weryfikacja aukcji Allegro cz. II (zasady wątku w pierwszych trzech postach) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-28, 08:39   #361
rudzia77
Zadomowienie

Dot.: Weryfikacja aukcji Allegro cz. II (zasady wątku w pierwszych trzech postach)

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Proszę o weryfikację:

Envy, Gucci, sprzedający: wieska55.
http://allegro.pl/gucci-envy-ubytek-...421501294.html
,
Envy Me, sprzedający: Magda0701.
http://allegro.pl/envy-me-gucci-z-ma...425287302.html

Ja nie wiem co jest nie tak,ale ja tą aukcję widzę chyba z 5 raz wystawioną i nikt tego nie chce kupić.Sprzedająca tylko ciągle cenę obniża.

Diamonds Intense, Armani, sprzedający: karolinadubiel84.
http://allegro.pl/armani-diamonds-in...421071238.html

Dziękuję
,
rudzia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 10:55   #362
moniczkazg
Przyczajenie

Dot.: Weryfikacja aukcji Allegro cz. II (zasady wątku w pierwszych trzech postach)

Zakochałam się w Chloe Love i mam zamiar sprawic sobie taką małą 30-tkę, jakby gdzieś była 15-tka, to też bym nie pogardziła Ma ktoś może jakąs sprawdzoną aukcję lub tani sklep perfumeryjny, gdzie mogę dostac to cudo?
moniczkazg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 11:39   #363
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez moniczkazg Pokaż wiadomość
Zakochałam się w Chloe Love i mam zamiar sprawic sobie taką małą 30-tkę, jakby gdzieś była 15-tka, to też bym nie pogardziła Ma ktoś może jakąs sprawdzoną aukcję lub tani sklep perfumeryjny, gdzie mogę dostac to cudo?
Tu masz pomocne linki:
- wiarygodne perfumerie internetowe
- wiarygodni sprzedawcy z allegro

Przejrzyj ich oferte, moze cos wybierzesz.

Jak nie jestes pewna aukcji to wrzuc ja do tego watku
Stary 2011-01-28, 18:07   #364
marczittaK
Rozeznanie

dziękuję

WYMIENIĘ SZISZE ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=426044

kosmetyki:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24234049
marczittaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 23:16   #365
Pin up girl
Zakorzenienie

Poissonivy, dziękuję!
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 12:50   #366
halcia211
Zadomowienie

Witam wszystkich

nie wiem gdzie poprosić o pomoc, w którym wątku, jak źle wpisałąm to nie bijcie, ale może mi ktoś napisać co to znaczy, bo nie znam niemieckiego:

Eingeschränkter Käuferkreis

Fehler
Dieser Verkäufer hat für diesen Artikel Bedingungen festgelegt, die von Käufern zu erfüllen sind.

Sie können aus folgenden Gründen für diesen Artikel nicht bieten bzw. ihn nicht kaufen:

Dieser Verkäufer liefert nicht an den Ort, an dem sich Ihre bevorzugte Lieferadresse befindet.

Hinweis: Wenn Sie dennoch am Erwerb dieses Artikels interessiert sind, können Sie sich an den Verkäufer wenden und ihn bitten, Sie für den Erwerb diese Artikels zuzulassen.

Ihr Gebot ist bindend. Bestätigen Sie Ihr Gebot daher bitte nur, wenn Sie den Artikel auch wirklich kaufen möchten.

Wenn Sie auf „Gebot bestätigen“ klicken, und Höchstbietender sind, gehen Sie einen rechtsverbindlichen Vertrag mit dem Verkäufer ein. Bitte lesen Sie die Artikelbeschreibung vollständig, bevor Sie Ihr Gebot abgeben. Der Verkäufer ist verantwortlich für das Angebot, insbesondere Artikelbezeichnung und -beschreibung.
Um Eingabefelder zu korrigieren oder die Transaktion abzubrechen, betätigen Sie bitte die „Zurück“-Schaltfläche Ihres Browsers. Auf der Artikelseite können Sie entweder Ihre Eingaben korrigieren oder ganz löschen

plizzz pomóżcie

Edytowane przez halcia211
Czas edycji: 2011-01-29 o 16:29
halcia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 13:33   #367
Viganna
Raczkowanie

Dziewczynki Kochane,pomóżcie proszę w weryfikacji

Dior Midnight Poison Extrait 30ml,sprzedający:mcmat kosm
http://allegro.pl/dior-midnight-poison-extrait-30ml-tester-i1423963151.html

Latam koło tej aukcji jak kot z pęcherzem,stresuję się,że mi ktoś sprzątnie i jednocześnie mam wielkie wątpliwości.
Sprawdzłam na Truskawie;7,5ml extraktu 3o8złociszy,butla też inna,bardziej ozdobna.Tutaj to tester,więc może.......

Dior Poison czyste perfumy,sprzedający:evelle1
http://allegro.pl/dior-poison-czyste...431483317.html

Edytowane przez Viganna
Czas edycji: 2011-01-29 o 15:11
Viganna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 21:10   #368
fairlight
Rozeznanie

proszę o weryfikację

sprzedający: katowice303
http://allegro.pl/chloe-intense-edp-...436764662.html
Stary 2011-01-29, 21:32   #369
Vixy
Rozeznanie

Mam pytanko odnośnie daty produkcji wody toaletowej Calvin Klein in2U
nr. 9313023 - ktoś potrafi rozszyfrować?
Jeżeli napisałam w złym wątku, to proszę przekierujcie mnie
Vixy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 21:42   #370
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vixy Pokaż wiadomość
Mam pytanko odnośnie daty produkcji wody toaletowej Calvin Klein in2U
nr. 9313023 - ktoś potrafi rozszyfrować?
Jeżeli napisałam w złym wątku, to proszę przekierujcie mnie
tu jest odpowiedni watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post24515911

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez fairlight Pokaż wiadomość
zdjecie jakies dziwne, bo rurka sie odbija (jakby 2 byly ), ale wyglada dobrze, no i zbyt swieza jest (chyba!) na podrobke
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 21:48   #371
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fairlight Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
zdjecie jakies dziwne, bo rurka sie odbija (jakby 2 byly ), ale wyglada dobrze, no i zbyt swieza jest (chyba!) na podrobke
Są podróby Chloe Intense ale ta wygląda OK, pozostały asortyment też jest moim zdaniem OK .
Często na zdjęciach widać kilka rurek , sama kiedyś cyknęłam takie zdjęcie .

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Viganna Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kochane,pomóżcie proszę w weryfikacji

Dior Midnight Poison Extrait 30ml,sprzedający:mcmat kosm
http://allegro.pl/dior-midnight-poison-extrait-30ml-tester-i1423963151.html

Latam koło tej aukcji jak kot z pęcherzem,stresuję się,że mi ktoś sprzątnie i jednocześnie mam wielkie wątpliwości.
Sprawdzłam na Truskawie;7,5ml extraktu 3o8złociszy,butla też inna,bardziej ozdobna.Tutaj to tester,więc może.......

Dior Poison czyste perfumy,sprzedający:evelle1
http://allegro.pl/dior-poison-czyste...431483317.html
Nie widziałam nigdy extraktu ale to zdaje się sprzawdzony sprzedawca z tego co kojarzę... No i jeżeli perfumy Poison są w takiej samej but. to buteleka extraktu MP może tak samo wygląda .
Co do perfum Poison to śmiało możesz brać, sprzedawcą jest wizażanka .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-29, 21:49   #372
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Są podróby Chloe Intense ale ta wygląda OK, pozostały asortyment też jest moim zdaniem OK .
Często na zdjęciach widać kilka rurek , sama kiedyś cyknęłam takie zdjęcie .
serio juz sa? a zwyklego Chloe (2008)? bo kilka razy juz sie natknelam na aukce co do ktorej mialam watpliwosci, ale myslalam, ze przewrazliwiona jestem
Stary 2011-01-29, 21:56   #373
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
serio juz sa? a zwyklego Chloe (2008)? bo kilka razy juz sie natknelam na aukce co do ktorej mialam watpliwosci, ale myslalam, ze przewrazliwiona jestem
Widziałam aukcje kolesia, który wystawiał w licytacjach podróby Chloe Intense, zwykłe Chloe nie rzuciło mi się w oczy . Ostatnio chyba nawet któraś wizażanka pisała, że kupiła podróbę Chloe Intense .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 21:59   #374
annika77
Rozeznanie

GG do annika77

halciu!

Nie możesz kupić u tego sprzedającego, ponieważ nie wysyła do miejsca, do którego byś prawdopodobnie chciała by towar został wysłany (jak sądzę do POlski). Można spróbować napisać do sprzedającego prosząc o zdjęcie tego ograniczenia i wysyłkę do Twojego kraju

Cytat:
Napisane przez halcia211 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

nie wiem gdzie poprosić o pomoc, w którym wątku, jak źle wpisałąm to nie bijcie, ale może mi ktoś napisać co to znaczy, bo nie znam niemieckiego:

Eingeschränkter Käuferkreis

Fehler
Dieser Verkäufer hat für diesen Artikel Bedingungen festgelegt, die von Käufern zu erfüllen sind.

Sie können aus folgenden Gründen für diesen Artikel nicht bieten bzw. ihn nicht kaufen:

Dieser Verkäufer liefert nicht an den Ort, an dem sich Ihre bevorzugte Lieferadresse befindet.

Hinweis: Wenn Sie dennoch am Erwerb dieses Artikels interessiert sind, können Sie sich an den Verkäufer wenden und ihn bitten, Sie für den Erwerb diese Artikels zuzulassen.

Ihr Gebot ist bindend. Bestätigen Sie Ihr Gebot daher bitte nur, wenn Sie den Artikel auch wirklich kaufen möchten.

Wenn Sie auf „Gebot bestätigen“ klicken, und Höchstbietender sind, gehen Sie einen rechtsverbindlichen Vertrag mit dem Verkäufer ein. Bitte lesen Sie die Artikelbeschreibung vollständig, bevor Sie Ihr Gebot abgeben. Der Verkäufer ist verantwortlich für das Angebot, insbesondere Artikelbezeichnung und -beschreibung.
Um Eingabefelder zu korrigieren oder die Transaktion abzubrechen, betätigen Sie bitte die „Zurück“-Schaltfläche Ihres Browsers. Auf der Artikelseite können Sie entweder Ihre Eingaben korrigieren oder ganz löschen

plizzz pomóżcie
setki Jimmy Choo edp

annika77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-29, 22:00   #375
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Widziałam aukcje kolesia, który wystawiał w licytacjach podróby Chloe Intense, zwykłe Chloe nie rzuciło mi się w oczy . Ostatnio chyba nawet któraś wizażanka pisała, że kupiła podróbę Chloe Intense .
mi kody nie pasowaly w Chloe (wszystko inne bez zarzutu, poza zapachem, ktorego nie testowalam )...jakos te cyferki byly albo w innym miejscu, albo w innym ukladzie...
Stary 2011-01-29, 22:09   #376
Vixy
Rozeznanie

Dziewczyny, a jak perfumy (woda toaletowa) CK nie mają kodu na butelce, to oznacza że jest to podróbka?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Stary 2011-01-29, 22:24   #377
Viganna
Raczkowanie

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Nie widziałam nigdy extraktu ale to zdaje się sprzawdzony sprzedawca z tego co kojarzę... No i jeżeli perfumy Poison są w takiej samej but. to buteleka extraktu MP może tak samo wygląda .
Co do perfum Poison to śmiało możesz brać, sprzedawcą jest wizażanka .[/QUOTE]

Asiuuuuula,dzięki za odpowiedz
Nadal jednak trochę się boję, niestety,tego MP.
Może jeszcze ktoś ma jakiś pomysł?
Viganna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 02:45   #378
pingwin2
Zakorzenienie

http://allegro.pl/lalique-encre-noir...407425891.html
poproszę o weryfikację

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 06:37   #379
halcia211
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annika77 Pokaż wiadomość
halciu!

Nie możesz kupić u tego sprzedającego, ponieważ nie wysyła do miejsca, do którego byś prawdopodobnie chciała by towar został wysłany (jak sądzę do POlski). Można spróbować napisać do sprzedającego prosząc o zdjęcie tego ograniczenia i wysyłkę do Twojego kraju

Dzięki annika77 za pomoc, szkoda chorobcia, bo ja niemieckiego ni w ząb a jest do wylicytowania piękny zapach za niewielkie pieniądze, tylko czasu do końca aukcji pozostało już niewiele. Moze mógłby mi ktoś pomóc i napisać po niemiecku taką prośbę?

czy to jest ten tekst, że do Polski nie wysyłają?

Versand: Nicht verfügbar für Versand nach Poland. | Alle Details zum Versandanzeigen
Artikelstandort: Lüchow, Deutschland
Versand nach: Europa Sieheausgeschlossene Versandorte

Verpackung und Versand
Versand nach: Europa
Ausgeschlossen: Afrika, Asien, Mittelamerika und Karibik, Naher Osten, Nordamerika, Ozeanien, Südostasien, Südamerika, Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien und Herzegowina, Bulgarien, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Gibraltar, Griechenland, Großbritannien, Guernsey, Irland, Island, Italien, Jersey, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Mazedonien, Moldawien, Monaco, Montenegro, Niederlande, Norwegen, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweden, Schweiz, Serbien, Slowakei, Slowenien, Spanien, Svalbard and Jan Mayen, Tschechische Republik, Ukraine, Ungarn, Vatikanstadt (Heiliger Stuhl), Weißrussland, Zypern, Österreich Land ändern:

Dieser Verkäufer liefert nicht nach Poland.

Edytowane przez halcia211
Czas edycji: 2011-01-30 o 06:46

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 08:08   #380
annika77
Rozeznanie

GG do annika77

Cytat:
Napisane przez halcia211 Pokaż wiadomość
Dzięki annika77 za pomoc, szkoda chorobcia, bo ja niemieckiego ni w ząb a jest do wylicytowania piękny zapach za niewielkie pieniądze, tylko czasu do końca aukcji pozostało już niewiele. Moze mógłby mi ktoś pomóc i napisać po niemiecku taką prośbę?

czy to jest ten tekst, że do Polski nie wysyłają?

Versand: Nicht verfügbar für Versand nach Poland. | Alle Details zum Versandanzeigen
Versand nach: Europa Sieheausgeschlossene Versandorte

Verpackung und Versand
Versand nach: Europa
Ausgeschlossen: Afrika, Asien, Mittelamerika und Karibik, Naher Osten, Nordamerika, Ozeanien, Südostasien, Südamerika, Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien und Herzegowina, Bulgarien, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Gibraltar, Griechenland, Großbritannien, Guernsey, Irland, Island, Italien, Jersey, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Mazedonien, Moldawien, Monaco, Montenegro, Niederlande, Norwegen, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweden, Schweiz, Serbien, Slowakei, Slowenien, Spanien, Svalbard and Jan Mayen, Tschechische Republik, Ukraine, Ungarn, Vatikanstadt (Heiliger Stuhl), Weißrussland, Zypern, Österreich Land ändern:

Dieser Verkäufer liefert nicht nach Poland.
halciu droga, nie ma problemu Ja jestem germanistką, napiszę co trzeba... szczegóły ustalmy na PW

edit: wysłałam Ci tekst na PW, jak dostaniesz odpowiedz, pisz.
setki Jimmy Choo edp

Edytowane przez annika77
Czas edycji: 2011-01-30 o 08:23
annika77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 08:37   #381
halcia211
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annika77 Pokaż wiadomość
halciu droga, nie ma problemu Ja jestem germanistką, napiszę co trzeba... szczegóły ustalmy na PW

edit: wysłałam Ci tekst na PW, jak dostaniesz odpowiedz, pisz.

dzięki Ci annika77 za dobre serce, wysłałam tekst i czekam na odp.
, wysłałam Ci PW
Stary 2011-01-30, 08:55   #382
widzimis
Raczkowanie

czy te perfumy sa orginalne?

http://allegro.pl/gucci-flora-75ml-e...436474173.html
widzimis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 09:54   #383
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość

A tak na marginesie. Mam prosbe. Moglabys nastepnym razem zalaczac linki wg zasad z pierwszego postu?
Stary 2011-01-30, 11:03   #384
dottoressa
Zakorzenienie

czy tą niszę w ogóle podrabiają?
http://cgi.ebay.com/AMOUAGE-MEMOIR-W...item1e60c54647
Amouage Memoir Woman na Ebay'u od universal-perfume z Kuwejtu

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:58   #385
Vixy
Rozeznanie

Dziewczyny, a czy potraficie mi wyjaśnić fenomen tego wydarzenia? :
Dopiero dzisiaj zorientowałam się, że moja woda perfumowana Emporio Diamonds kupiona pół roku temu w Sephorze ma napis (na tym metalowym psikadełku z tyłu) Tester...
Trochę się zmieszałam... ;] niestety paragonu już nie mam :/
Stary 2011-01-30, 21:41   #386
Karolinak82
Zakorzenienie

Bardzo proszę o weryfikację dwóch aukcji Lolitki Lempickiej...flaszkę chciałabym rozebrać więc muszę mieć 100% pewności że oryginał

1. Lolita Lempicka sprzedający OUTLET-PERFUMY
http://allegro.pl/lolita-lempicka-ed...430082336.html
2. Lolita Lempicka, sprzedający TOM-EX-EUFORIA
http://allegro.pl/lolita-lempicka-10...429346257.html

Z góry pięknie dziękuję
Stary 2011-01-30, 21:47   #387
jessica855
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Bardzo proszę o weryfikację dwóch aukcji Lolitki Lempickiej...flaszkę chciałabym rozebrać więc muszę mieć 100% pewności że oryginał

1. Lolita Lempicka sprzedający OUTLET-PERFUMY
http://allegro.pl/lolita-lempicka-ed...430082336.html
2. Lolita Lempicka, sprzedający TOM-EX-EUFORIA
http://allegro.pl/lolita-lempicka-10...429346257.html

Z góry pięknie dziękuję
obydwie ok
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 07:16   #388
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jessica855 Pokaż wiadomość
obydwie ok
Bardzo dziękuję
Stary 2011-01-31, 10:01   #389
moniczkazg
Przyczajenie

Czy to był oryginał? Był, bo ktoś mi to kliknął jak obserwowałam...

Sprzedający pomadkapink, Chloe Love
http://allegro.pl/love-chloe-edp-50m...436323219.html

.
moniczkazg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 11:11   #390
kamisia_17
Rozeznanie

Sprzedający Bogus-64 Kenzo Jungle Le Tigre
http://allegro.pl/kenzo-jungle-le-ti...424769276.html

proszę o weryfikację.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości