|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Silikonowy biustonosz
Cytat:
bylam na 18nastce kolegi w klubie...i byl poroblem
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
TO JEST JEDEN WIELKI BUBEL
A nawine dziewczyny spodziewając się bóg wie jakich efektów nakrecają bines SS-om z Allegro Sama kiedyś takie chciałam kupić, ale wczesniej popytalam kilka osób na Allegro, które go juz kupiły i one odradziły mi zakup |
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Tez kiedyś wywaliłam na to kasę w błoto
wcale w nim piersi ładnie nie wyglądały i się odklejał, zwłaszcz gdy się trochę spociłam. Nie polecam!!!!!!szkoda kasy!!
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: silikonowy biustonosz
hejka ja nei polecam takich biustonoszy sa fatalne kupialm sobie na allegro i sie zalamalam
trzymac sie trzyma nei powiem ale splaszcza i to bardzo a na dodatek pod obcislymi ciuszkami go widac bo sie odznacza poza tym piersi wygladaja jak sterczace piramidki NIE POLECAM jak dla mnie ma same wady....
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie staniki trego typu sa smieszne...Mam maly biust i jest ok, nie powiekszam go optycznie bo i po co...Wstyd mi bylo potem przy facecie...tak szczerze mowiac...jak np. dochodzi do intymniejszej sytuacji....chce dotknac piersi a tu jakas guma przyklejona klejem do skory, błe...Moj facet chybab y umarl ze smiechu to raz i powiedzial ze jestem szarpnieta. Naturalne jest fajniejsze dziewczyny
Popatrzcie chociaz na Keire Knihgtely
|
|
#96 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a) mowię zeby nie dotykal, albo sie odsuwam , ucuiekam, krzycze i obchodze sie ze smakiem b) odklejam przy nim gumowy stanik ![]() obydwie sytuacje bez sensu.... nie rozumiem was dziewczyny zupelnie....
|
|
|
#98 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To nie byloby na pewno sexy No i rozmiar biustu, który by się nagle zmniejszył np z C do A |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Kupiłam ten biustonosz na allegro, dziś odebrałam i wypróbowałam. Kupiłam go nie po to aby chodzić w nim na codzień, czy do bluzek bez pleców, bo od początku nie chciało mi sie wierzyc, ze to prawda, a raczej pic na wode. Kupiłam go na swój ślub pod gorset sukni, mam rozmiar 70-75 duże C, lub D. I powiem wam tyle, do rozmiaru piersi większych niż A, małe B NIE polecam, a wręcz ODRADZAM. Biust wyglada w nim jak u 60letniej kobiety, jest obwisły i ciężki( nie podnosi, nie podtrzymuje, wręcz obciąża), także NIE MA nawet mowy o zastosowaniu go do bluzki bez pleców, czy jakiejkolwiek cienkiej nie podtrzymujacej biustu bluzki czy sukienki. Mierząc go musiałam sie nieźle namocować, zeby obie miseczki przykleić równo i na takiej samej wysokości, klei sie bardzo dobrze, ale z pewnościa jak piszą dziewczyny, po nawet lekkim spoceniu sie w upalny dzień, zapewne sie odklei. Ja jak juz pisałam mierzyłam go do gorsetu, w którym jest mozliwość przyciągniecia i regulacji, także wygląda to jakoś znośnie, bo po mocnym zasznurowaniu biust razem z tym cięzkim biustonoszem nie ma możliwości opaść, liczę także na chłodną pogodę pod koniec roku, i to , ze sie nie odklei, a nawet gdyby to nie wypanie z gorsetu tak jak z bluzki bez pleców , ale wyobrażam sobie efekt tego biustonosza pod cienką bluzką, czy sukienką... okropność. Wam pozostawiam wybór i to jakiego macie chłopaka czy męża, ja mam takiego z którym rozumiem sie bez słów i już go widział, ale nie wyobrażam sobie kobiet które maja zamiar wyjśc w czyms takim np na dyskoteke czy na pierwsza randkę z nowo poznanym chłopakiem, porażka i kupa śmiechu, a dziewczyna chyba spali sie ze wstydu jak sie chłopak zapyta co to? .Ps. Ja wziełam rozmiar D a jest stanowczo za mały. Jeszcze raz nie polecam do duzych piersi, ale wybór nalezy do Was. |
|
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja też kupiłam to coś jakiś czas temu
mam średnie B więc wziełam rozmiar C i to był dobry pomysł bo stanik rozmiarowo jest idealny i ładnie wygląda w nim biust ale co z tego jak po 20 minutach odkleja się!! najpierw mysłałam że to z powodu upału i takie tam... więc dałam mu drugą szanse poszłam do pubu wieczorem w chłodny dzień zaznaczam że nie ruszałam się dużo i znów ta sama historia ...ten stanik chyba naprawde nadaje się jedynie do dopasowanych gorsetów z których nie wypadnie Cytat:
dekold rozmiarowo wygląda tak jak w zwykłym staniku chodzi jedynie o ekstremalne sytuacje gdzie masz bluzke np beż pleców itp. to stanik do zadań specjalnych i tyle... nic śmiesznego
Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-02-01 o 05:31 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyglada jak w staniku???? Jak wyglada tak samo to co za roznica czy masz stanik czy tę gume przyklejona do ciała? I tak mnie to smieszy Wybacz
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli nic się nie odznacza to chyba logiczne
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
A jakiej firmy miałyscie te staniki? Bo ja musze sobie jakis kupic i chyba sie zdecyduje na ten droższy za 19,99 takie co mają materiałowe obszycie. Jak któraś taki miala to proszę o szybką odpowiedz
![]() Dla mnie to też nic smiesznego, na sytuacje ekstremalną mysle ze jedyne wyjście Ide na wesele i bede mie sukienke z odkrytymi plecami, ramiączka wiazane na szyi też odpadają. A jakie inne wyjście proponują te co sie śmieją? Mam iśc bez stanika (o, na pewno nie |
|
|
|
|
#105 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sukienke na półkę odłożyc? chyba troche dramatyzujesz ... Jak juz sie nie da zalozyc stanika to lepiej iść bez niego niż z takim silikonowym push up -em który tylko ciągnie biust w dół - EFEKT TRAGICZNY ... a Wystarcza specjlane małe naklejki na sutki, tak aby nie pzreswitywały No i wybacz ... [B]ale droższy silikonowa stanik kosztuje twoim zdaniem 19zł?[/ |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciągnie biust w dół?? zalezy od rozmiaru......... co do ceny są drozsze tych samych firm z tą różnicą że sprzedają je w sklepach a nie na allegro haha
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez stanika nie pójde bo to brzydko wygląda i źle bym sie czuła. I nie chodzi bynajmniej o to żeby nie prześwitywało... Z tą ceną 19 zł chodziło mi o ceny Allegro bo tam widziałam, że są takie za 11,99 i za 13. Poza tym prosilam o poradę osoby, które potrafiłyby doradzić jaki wybrać a nie negujące wszystkie zdania zawierające wyrażenie "silikonowy stanik" -bo takie odniosłam wrażenie. Tym bardziej że naklejki na sutki ( ) są wg Ciebie ok a już stanik fuj (?).Także jeszcze raz proszę dziewuszki posiadające tamten stanik (to jest taki materiałowy - 6 kolorów i we wzorki) o odpowiedz |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Przyczajenie
|
Znacie silikonowe biustonosze?
Witam jestem nowa i szukam pomocy na tym forum
chciałam Was zapytac czu używałyscie silikonowych biustonoszy?Jeżeli tak to jakiej firmy sa sprawdzone bo potrzebuję biustonosz pod dosc wydekoldowaną sukienkę z odkrytymi plecami do polowy
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Znacie silikonowe biustonosze?
polecam wyszukiwarke, bylo troche takich tematow o silikonowych stanikach
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...osz+silikonowy
prosze moze tu cos znajdziesz
|
|
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam taki stanik silikonowy kupilam go na allegro za 13zł u założyłam go na studniówke i byłam z niego baaardzo zadowolona nie zsunoł sie przez całą noc i myśle ze śmiałogo mozesh użyć do wydekoltowanej sukienki
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Haj,dzięki dziewczyny! Już poczytałam na forum bo faktycznie pisało o tym...ale ja się mało znam bo poczatkuję i w ogóle jeszcze kiepsko się poruszam po tym terenie
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
silikonowe watki polaczone
|
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
a ja właśnie zastanawiałam się nad kupnem takiego biustonosza do bluzki bez pleców, ale teraz nie wiem czy warto?
no bo kurcze taki stanik tylko z silikonowymi ramiączkami i tyłem raczej wyglądała fajnie (przynajmniej mi się niebyt podoba
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również jestem posiadaczką silikonowego biustonosza
Mój jest firmy un bra. Kupiłam go za 39 zł u mnie w mieście w sklepie z bielizną. Hmm... U mnie żadnych poparzeń nie było. Miałam go jak na razie na sobie raz - na studniówce Miałam go na sobie od godziny 18 do 6 rano po zdjęciu nie było żadnych poparzeń, podrażnień itp. Bardzo wygodny. Jak najbardziej polecam !
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Mam problem.Kupiłam sukienkę.Jest kremowa i ma całe plecy odkryte.Pomyślałam,że będę nosić bez stanika,ale niesttey jest prześwitująca
Jak widze silikonowy stanik niezbyt polecany jest.Ci więc mam zrobić,żeby wyglądało dobrze?
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
silikonowy stanik?
Nosiłyście? Co o tym myślicie? Jak to w ogóle działa? itd dla przykladu link do akucji na allegro http://www.allegro.pl/item211513363_...st_rozm_b.html
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: silikonowy stanik?
bylo milion takich tematow, wpisz w wyszukiwarke
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: silikonowy stanik?
moim zdaniem jak da sie tam zaobserwowac to biust wcale sie nie unosi.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

bylam na 18nastce kolegi w klubie...i byl poroblem

wcale w nim piersi ładnie nie wyglądały i się odklejał, zwłaszcz gdy się trochę spociłam. Nie polecam!!!!!!szkoda kasy!!
trzymac sie trzyma nei powiem ale splaszcza i to bardzo a na dodatek pod obcislymi ciuszkami go widac bo sie odznacza poza tym piersi wygladaja jak sterczace piramidki NIE POLECAM jak dla mnie ma same wady....
Popatrzcie chociaz na Keire Knihgtely

) są wg Ciebie ok a już stanik fuj (?).
no bo kurcze taki stanik tylko z silikonowymi ramiączkami i tyłem raczej wyglądała fajnie (przynajmniej mi się niebyt podoba