Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-31, 09:19   #391
nurek119
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Ja pewnie będę w pracy, ale kupiłam mojemu TŻ, a właściwie to nam obojgu, grę dla par "kochankowie". http://www.dladwojga.pl/kochankowie-...lych-p-44.html
Myślę, że po tylu latach to fajny pomysł na umocnienie więzi i sprawienie sobie przyjemności. Co Wy o tym sądzicie?
fajna sprawa nie widziałam nigdy
ale na tych kartach co np jest napisane?
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:26   #392
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
wiecie, że niedługo walentynki? jakie macie plany na ten dzień? bo ja kompletnie nie mam pomysłu
My nie obchodzimy walentynek. Raczej nie jesteśmy umysłowo chorzy

Miałam dosyć intensywny łikend. Urodziny chrześnicy. Już 4. Niesamowita jest ta mała. A mój ojciec twierdzi, że zachowuje się jak moja siostra w tym wieku... te same gesty, miny, zaciachy

Przyszło pismo z kadr...mam 14 dni zaległego urlopu

A poza tym niedługo idę do fryzjera Będę odmieniona o 3000% Nie mogę się doczekać

Wszystkiego dobrego dla JULKI

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:28   #393
aaby
Zakorzenienie

Joł Bobry!
Witam w pierwszy dzień tego jakże beznadziejnego tygodnia! W weekend milczałam, gdyż starałam się odpocząć od kompa. I całkiem mi to wyszło. Przeczytałam kilka artykułów w jednym z zaległych TS, obejrzeliśmy z TŻem odmóżdżającą komedię, wczoraj nawet miałam podejście do drugiej, ale zasnęłam w połowie Zrobiłam też dwa prania (zrobiłabym więcej, ale nie pozwoliła mi na to mikro suszarka oraz nerw na pralkę - ale o tym zaraz), ogarnęłam pokój...
W sobotę był ten nieszczęsny egzamin z makro... Słowem "A tam!". Gość dał oczywiście gorsze pytania niż na zerówce (a podobno na poprawce będą jeszcze gorsze :/) no i nie wiem, jak te moje wypociny oceni... Chyba 60% nie ma. Zobaczymy, dziś lub jutro wyniki - dam znać
Także wszystkim dziękuję za kciuki, Tobie aluś za pamięć

Kash - łazienka śliczna!! Jakże zazdroszczę taaak dużej kabiny! My wcisnęliśmy tylko 80cm i to ćwiartkę koła, także jest malutka. Ja się mieszczę, TŻ też, ale o wspólnej kąpieli nie ma mowy. No ale najważniejsze, że mamy gdzie się wykąpać
Ja na pewno nie zdecydowałabym się na łazienkę w bieli choćby ze względu na koty czy też na moje ciemne kłaki, które wypadają garściami i cała podłoga byłaby pewnie nimi usłana. Ale wygląda pięknie, czysto i jest powiększa optycznie!
I bateria pod prysznicem!! Możesz zdradzić na PW jakieś szczegóły?

W temacie znajomych i przyjaciół. Muszę Wam się przyznać, że ja też nie mam tak naprawdę żadnej prawdziwej przejaciółki. TŻ jest moim przyjacielem, ale wiadomo - nie o wszystkim powinnam mu mówić (tzn. niektóre tematy raczej kompletnie go nie interesują ) i też nie o wszystkim chcę mu mówić (np. nie powiem mu, jak mi jest z nim źle albo jak mnie wkurza ). Z siostrą i z mamą mam bardzo dobre relacje, jednak też nie o wszystkim jestem im w stanie powiedzieć. A takiej przyjaciółki z prawdziwego zdarzenia nie mam - i często mi takiej brakuje, choćby na wieczorne ploty przy winie
Natomiast jeśli chodzi o znajomych, to długi czas trzymaliśmy się kilkuparową paczką. Jednak od długiego już czasu paczka się rozpadła, niektórzy odeszli z niej sami (np. my), choć było to trochę spowodowane relacjami między innymi i ich nastawieniem do nas. Ale to temat na epopeję. W każdym razie czasem (baaardzo rzadko) spotykamy się z jedną lub dwiema parami spośród nich. Z resztą nie za bardzo mamy chęć się widywać...
Mamy też jednych bardzo fajnych znajomych, niestety mieszkają 120km stąd, więc chcąc nie chcąc - widujemy się raz na ruski rok. I tak naprawdę czasem spotkamy się z moją siostrą i szwagrem, a tak siedzimy sami w domu. Fakt - nasze życie towarzyskie jest baaardzo ubogie i powiem Wam, że choć jestem domatorką i dobrze mi samej w domu, to czasem brakuje mi jakiejś odmiany i jestem pewna, że gdyby nasze życie pod tym względem wyglądało inaczej, to i między nami byłoby inaczej. A tak po prawie sześciu latach wdziera się nuda i stagnacja...

Na stronie naszego wydziału pojawiło się info o zapisach na seminaria i "dostępnych" promotorach... i jestem zła jak osa! Babki, którą baaardzo chciałam, w ogóle nie ma na liście, natomiast druga babka, którą brałam pod uwagę zaraz po tej pierwszej (i tak naprawdę tylko te dwie mnie interesowały) została przypisana jako promotor do innego kierunku. Ciekawe, bo ona jest od nieruchomości, a jest promotorem na finansach i rachunkowości I naprawdę nie wiem, co zrobić i kogo wybrać. Tym bardziej - z czego pisać No nic, zdajmy najpierw sesję

Miałam coś jeszcze pisać, ale oczywiście forgot...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:28   #394
NibyNic
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pewnie będę w pracy, ale kupiłam mojemu TŻ, a właściwie to nam obojgu, grę dla par "kochankowie". http://www.dladwojga.pl/kochankowie-...lych-p-44.html
Myślę, że po tylu latach to fajny pomysł na umocnienie więzi i sprawienie sobie przyjemności. Co Wy o tym sądzicie?
Bardzo ciekawa ta gra
My niestety walentynek razem nie spędzimy bo TŻ będzie w delegacji, ale pewnie dzień wcześniej przygotuję jakąś specjalną kolację

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:28   #395
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Gra jest na cały rok i polega na tym, że na zmianę, raz Ona a raz On losujecie kartę i macie tydzień na wykonanie "zadania", każdy więc tydzień w roku będzie niósł ze sobą jakis miły dzień, co w nim Cię czeka i w który dzień w tygodniu się wydarzy najlepiej zostawić tajemnicą...
Przepiszę przykładowe karty:
DLA NIEJ:
1.Przygotuj i podaj w skąpym, seksownym stroju coś na kolację we dwoje; 2.Połóż się nago w wygodnym , ciepłym miejscu. Pozwól partnerowi zbadać ustami każdy fragment Twojego ciała..
DLA NIEGO:
1.Zorganizuj partnerce wieczór "Jej" pieszczot. Pieść ją tak, jak Cię poprosi. Spełniaj wszystkie zachcianki.
2.Zrób kąpiel dla stóp partnerki, a następnie masaż.
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:28   #396
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Witam. Widzę, że walentynkowo się zrobiło
Ostatnio mowię do męża, że ciekawe co mi kupi na walentynki, albo jak je zaaranżuje itd. i że pewnie nijak Ale to tak wszystko z zartem
Jakis zalegly urlop wziął na 14 lutego i ja mówię-o to w walentynki!A on mówi- O NIE, to chyba sobie przełożę To u nas normalka, takie przekomarzanie się, chociaż, jak się nie trafi w humorek drugiej osoby, to różnie może być.
Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę( oby po kablach nie przeszło) a pracusiom i pozostałym miłego dnia.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:34   #397
201608051010
Konto usunięte

Witam po pracowitym weekendzie w ten piękny, słoneczny poniedziałkowy poranek
niestety wizję ciekawe tygodnia psuje mi weekend, bo czekają nas sobotnio-niedzielne całodniowe nauki przedmałżeńskie
i znowu nie odpocznę i znowu się nie wyśpię

nie wiem po co przyszłam dziś tak wcześnie do pracy bo nikogo nie ma i nie mam pewności czy ktokolwiek dziś będzie, a ja wstałam z samego rana ehh

wczoraj z racji tego,że mieliśmy akcje w centrum handlowym w ramach relaksu przeszłam się po sklepach, no i wystarczyło mi 20 minut, żeby kupić torebkę, portfel i spódnice,
Tżtowi ręce opadły jak wróciłam do domu bo w czwartek weszłam do sklepu tylko po legginsy (dzień wcześniej wyrzuciłam strare bo się porwały i musiałam pilnie kupić nowe ), a wyszłam dodatkowo z bluzka
dlatego od dziś dostałam zakaz wchodzenia do jakichkolwiek sklepów (nie licząc spożywczych): pala: i mam w planach się tego trzymać

edit Wszystkiego najlepszego dla Julci

Edytowane przez 201608051010
Czas edycji: 2011-01-31 o 09:36
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:35   #398
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam na komputerze ciekawą grę. O ile się nie mylę można ją ściągnąć, uruchamia się bez instalacji. Sensea.

Dzień dobry
Intensywny weekend za nami. Baaardzo mi odpowiada takie spędzanie czasu.
I mam nadzieję że teraz już będzie coraz lepiej. Towarzysko i aktywnie. Bo ostatnio niebezpiecznie wiało nudą.

Dziś mam w planach pouczyć się trochę. Tż popracuje na komputerze. Później jeszcze czeka na mnie rowerek

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:37   #399
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Gra jest na cały rok i polega na tym, że na zmianę, raz Ona a raz On losujecie kartę i macie tydzień na wykonanie "zadania", każdy więc tydzień w roku będzie niósł ze sobą jakis miły dzień, co w nim Cię czeka i w który dzień w tygodniu się wydarzy najlepiej zostawić tajemnicą...
DLA NIEJ:
1.Przygotuj i podaj w skąpym, seksownym stroju coś na kolację we dwoje; 2.Połóż się nago w wygodnym , ciepłym miejscu. Pozwól partnerowi zbadać ustami każdy fragment Twojego ciała..
DLA NIEGO:
1.Zorganizuj partnerce wieczór "Jej" pieszczot. Pieść ją tak, jak Cię poprosi. Spełniaj wszystkie zachcianki.
super strasznie mi się podoba a nie byłabyś zła jak i ja bym taką kupiła?
Stary 2011-01-31, 09:40   #400
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Przyszło pismo z kadr...mam 14 dni zaległego urlopu
Zazdroszczę.

Szefa utłukę. Prawie 11 a jego nie ma.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:40   #401
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
super strasznie mi się podoba a nie byłabyś zła jak i ja bym taką kupiła?
Pewnie, kupuj, będę miała z kim pomysłami na swoje zadania się dzielić
Stary 2011-01-31, 09:42   #402
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
Napisane przez niniona Pokaż wiadomość
Witam po pracowitym weekendzie w ten piękny, słoneczny poniedziałkowy poranek
niestety wizję ciekawe tygodnia psuje mi weekend, bo czekają nas sobotnio-niedzielne całodniowe nauki przedmałżeńskie
i znowu nie odpocznę i znowu się nie wyśpię

nie wiem po co przyszłam dziś tak wcześnie do pracy bo nikogo nie ma i nie mam pewności czy ktokolwiek dziś będzie, a ja wstałam z samego rana ehh

wczoraj z racji tego,że mieliśmy akcje w centrum handlowym w ramach relaksu przeszłam się po sklepach, no i wystarczyło mi 20 minut, żeby kupić torebkę, portfel i spódnice,
Tżtowi ręce opadły jak wróciłam do domu bo w czwartek weszłam do sklepu tylko po legginsy (dzień wcześniej wyrzuciłam strare bo się porwały i musiałam pilnie kupić nowe ), a wyszłam dodatkowo z bluzka
dlatego od dziś dostałam zakaz wchodzenia do jakichkolwiek sklepów (nie licząc spożywczych): pala: i mam w planach się tego trzymać

edit Wszystkiego najlepszego dla Julci
Niniona nie przejmuj się, ja w sobotę pojechałam w domu do rossmanna i wydałam 230 zł ale mam teraz taki zapas, że hoho brałam wszystko z promocji latcacyd, żele fa, zapachy do łazienek, domestosa, 2 pasty blenda med bo były po 7,99 antyperspirant dla tż bo był w promocji dla mnie już nie był w promocji ale jak mus to mus paczkę tamponów bo w promocji aż się sama śmiałam z siebie, że taka promocyjna jestem bo z poza promocji to kupiłam tylko persil, folię aluminiową, patyczki do uszu, płatki kosmetyczne i mydło
Nawet jedzenie dla jeży (dla kota) było w promocji

A jak weszłam do Lidla to ludzie się na mnie patrzyli jak ładowałam 8 słoików ogórków konserwowych bo u nas to idzie szybciej niż woda

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-01-31 o 09:43
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:44   #403
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Kashmirka wysłałam Ci zaproszenie, żeby obejrzeć Twoją łazienkę, jeśli można

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:47   #404
oliwka__
Zakorzenienie

A jak się zawiodłam bo kupiłam jeszcze płyn do mycia naczyń w promocji w rossmanie za 3.99 a później pojechałam do Lidla a tam w promocji też płyn plus 100ml gratis za 3,33 no więc nie mogłam odpuścić i też kupiłam więc płynu do naczyń mam zapas mówię o płynie pur
Stary 2011-01-31, 09:47   #405
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
DLA NIEJ:
DLA NIEGO:
Faaaaaaaajne! Chyba też się skuszę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 09:48   #406
aaby
Zakorzenienie

Aaa, już wiem! Pralka!
Otóż od prawie dwóch lat pralka staje sobie kiedy chce. Do tej pory wystarczyło ją raz "popchnąć" dalej i było ok. Niestety od kilku prań wygląda to tak, że nastawiam pralkę, zaczyna prać, i dobrze nie zdążę dojść do pokoju (a naprawdę nie mam daleko ), a ona już stoi. Efekt jest taki, że chodzę do niej co 5 minut, nastawiam od nowa i tak sobie pierze 100 5-cio minutowych cykli. O ile to pranie nazwać można. Jedynie, co przechodzi płynnie, to wirowanie. Ale to nic. Od jakiegoś czasu wyjmuję pranie... ciepłe! Tak, jakby podgrzewała sobie wodę do płukania Kto wie, czy nie pierze w zimnej, a płucze w ciepłej. A licznik bije
Ciuchy niby są doprane, ale przecież nic w tym czasie zrobić nie można, bo trzeba przy niej siedzieć. I też ostatnio mamy bardzo duże rachunki za prąd
Także chyba nas czeka zakup pralki
W tej padł programator, a wymiana kosztuje 700zł. To raczej trzeba byłoby być idiotą, żeby się na to zdecydować...
Jako, że nie mamy gotówki, to chyba będą raty. Chciałabym tylko jak najmniej, np. 10 (o ile jest też taka ilość nieoprocentowanych, bo zawsze jest 30x0%, a na tyle na pewno się nie zgodzę ).
Super, czeka nas naprawa samochodu (liczymy do 2 tys.) i ta pralka
Myślimy o tej - ma któraś?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-01-31, 09:49   #407
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, kupuj, będę miała z kim pomysłami na swoje zadania się dzielić
zamówione ciekawe kiedy przyjdzie?
Stary 2011-01-31, 09:50   #408
201608051010
Konto usunięte

Cytat:
DLA NIEJ:
DLA NIEGO:
fajnie zapowiada się ta gra, tylko, że.... Tż pewnie trzymałby się zasad i chciałbym abym ja również, ale znając mnie a to będe zmęczona a to będę miała zły humor, a to będę się wstydzić i więcej nerwów by ona przyniosła niż pożytku
Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Niniona nie przejmuj się, ja w sobotę pojechałam w domu do rossmanna i wydałam 230 zł ale mam teraz taki zapas, że hoho brałam wszystko z promocji latcacyd, żele fa, zapachy do łazienek, domestosa, 2 pasty blenda med bo były po 7,99 antyperspirant dla tż bo był w promocji dla mnie już nie był w promocji ale jak mus to mus paczkę tamponów bo w promocji aż się sama śmiałam z siebie, że taka promocyjna jestem bo z poza promocji to kupiłam tylko persil, folię aluminiową, patyczki do uszu, płatki kosmetyczne i mydło
Nawet jedzenie dla jeży (dla kota) było w promocji

A jak weszłam do Lidla to ludzie się na mnie patrzyli jak ładowałam 8 słoików ogórków konserwowych bo u nas to idzie szybciej niż woda
no to Ty masz chociaż zapas ( ja też jestem promocyjna , Tż się ze mnie zawsze śmieje, że co bym nie kupiła to zawsze mam jedną wymówkę- wzięłam bo było w promocji), a ja..., no ale wszystko to kupiłam za pieniądze z urodzin, coś mi się w końcu od życia należy
201608051010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:51   #409
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Aaa, już wiem! Pralka!
Otóż od prawie dwóch lat pralka staje sobie kiedy chce. Do tej pory wystarczyło ją raz "popchnąć" dalej i było ok. Niestety od kilku prań wygląda to tak, że nastawiam pralkę, zaczyna prać, i dobrze nie zdążę dojść do pokoju (a naprawdę nie mam daleko ), a ona już stoi. Efekt jest taki, że chodzę do niej co 5 minut, nastawiam od nowa i tak sobie pierze 100 5-cio minutowych cykli. O ile to pranie nazwać można. Jedynie, co przechodzi płynnie, to wirowanie. Ale to nic. Od jakiegoś czasu wyjmuję pranie... ciepłe! Tak, jakby podgrzewała sobie wodę do płukania Kto wie, czy nie pierze w zimnej, a płucze w ciepłej. A licznik bije
Ciuchy niby są doprane, ale przecież nic w tym czasie zrobić nie można, bo trzeba przy niej siedzieć. I też ostatnio mamy bardzo duże rachunki za prąd
Także chyba nas czeka zakup pralki
W tej padł programator, a wymiana kosztuje 700zł. To raczej trzeba byłoby być idiotą, żeby się na to zdecydować...
Jako, że nie mamy gotówki, to chyba będą raty. Chciałabym tylko jak najmniej, np. 10 (o ile jest też taka ilość nieoprocentowanych, bo zawsze jest 30x0%, a na tyle na pewno się nie zgodzę ).
Super, czeka nas naprawa samochodu (liczymy do 2 tys.) i ta pralka
Myślimy o tej - ma któraś?
Ja bym poleciła tą http://www.euro.com.pl/pralki/polar-ptl-819.bhtml koleżanka ma i jest bardzo zadowolona i już parę latek przy małych dzieciach użytkuje a i cena fajna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 09:53   #410
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Faaaaaaaajne! Chyba też się skuszę.
Cieszę się że pomysł się spodobał, kupujcie będziemy relacjonować na forum

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
zamówione ciekawe kiedy przyjdzie?
Ja zamówiłam i zrobiłam przelew w jeden dzień, a na następny już miałam paczkę. Paczka przychodzi z dopiskiem "do rąk własnych" także nikt ni eodbierze jej za Ciebie Ogólnie firma szybciutko zadziałała.
Stary 2011-01-31, 09:53   #411
effie22
Wtajemniczenie

Ja zaraz spadam do biedro. Muszę sie pilnować.

My wczoraj zaszalelismy w tym inter, juz więcej Tżta nie biore do sklepu bo jakiś drogich soków nakupował z hortexu + perfum, a ja stałam przy jedwabiu do włosów za 8 zł i w końcu nie kupiłam, a Tz do mnie czemu nie kupiłam??
Ehhh juz tak mam, że nawet 8 zł mi żal, kiedys bym się nie zastanawiała, ale wróce po niego

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:54   #412
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
W EuroRTVAgd są 10x0%, 20x0% i 30x0%

Ja kupuję tylko to co jest potrzebne. Chyba, że jest duża obniżka.

Stary 2011-01-31, 09:55   #413
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Ja bym poleciła tą http://www.euro.com.pl/pralki/polar-ptl-819.bhtml koleżanka ma i jest bardzo zadowolona i już parę latek przy małych dzieciach użytkuje a i cena fajna
Też na nią patrzyłam (choćby ze względu na cenę), ale ma tylko max 800 obrotów. Owszem, ostatnio wiruję 600 lub 800, ale np. pościel wiruję na 1000. I akurat więcej obrotów nam jest potrzebne z uwagi na mało miejsca na suszenie i brak suszarni. Suszarka stoi w sypialni i jak długo stoi, to straszna wilgoć jest w powietrzu.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 10:00   #414
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się że pomysł się spodobał, kupujcie będziemy relacjonować na forum

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Ja zamówiłam i zrobiłam przelew w jeden dzień, a na następny już miałam paczkę. Paczka przychodzi z dopiskiem "do rąk własnych" także nikt ni eodbierze jej za Ciebie Ogólnie firma szybciutko zadziałała.
ja zamowiłam tak, że zapłace przy odbiorze więc już napewno nikt za mnie nie będzie chciał tego zrobić i tez jestem za tym, że w kupie raźniej
Stary 2011-01-31, 10:02   #415
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
ja zamowiłam tak, że zapłace przy odbiorze więc już napewno nikt za mnie nie będzie chciał tego zrobić i tez jestem za tym, że w kupie raźniej
No to niedługo dostaniesz przesyłeczkę, ja miałam na drugi dzień..
Stary 2011-01-31, 10:03   #416
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kupuję tylko to co jest potrzebne. Chyba, że jest duża obniżka.
Oooo nie wiedziałam.
TŻowi na razie nie powiem, bo zaraz będzie chciał coś kupować.

Stary 2011-01-31, 10:04   #417
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kupowałam apara w EuroRTVAgd i miałam raty 10x0%, ale do tego jeszcze coś tam zawsze doliczają mimo nazwy. Ja dodatkowo wykupiłam jeszcze ubezpieczenie 5 - letnie.
Stary 2011-01-31, 10:12   #418
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Ja kupowałam apara w EuroRTVAgd i miałam raty 10x0%, ale do tego jeszcze coś tam zawsze doliczają mimo nazwy. Ja dodatkowo wykupiłam jeszcze ubezpieczenie 5 - letnie.
Zawsze coś doliczają Choćby jakąś opłatę manipulacyjną czy coś co się inaczej nazywa.

Stary 2011-01-31, 10:12   #419
oliwka__
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja mam takie dziwne PYTANIE
Bo kupiłam też żel persil zamiast proszku białego i powiedzcie mi gdzie go wlać w reklamie kojarzy mi się że było nakrętka do środka pralki na ubrania ale to jakoś dziwnie?? Czy po prostu do komory zamiast proszku??
Stary 2011-01-31, 10:13   #420
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Oooo nie wiedziałam.
TŻowi na razie nie powiem, bo zaraz będzie chciał coś kupować.
Chciałam obiektyw wziąć do lusterka i się dowiadywałam koło tygodnia temu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości