Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który weekend wakacyjny najbardziej Ci pasuje?
23-24.07 5 29,41%
30-31.07 4 23,53%
6-7.08 3 17,65%
13-14.08 1 5,88%
20-21.08 3 17,65%
27-28.08 1 5,88%
Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-01, 11:04   #2521
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

hd jajka tez mam od sasiadki
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:09   #2522
olakola
Zadomowienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
PS. A jakie masz o mnie wyobrażenie?
grzeczna dziewczynka, która siedzi w domku i sie uczy/pracuje, dba o rodzine (ale tak pozytynie !!!)
bo te sandałki jak dla mnie to takie tylko na dyskoteke i to taką wiejską

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaa zakochałam się : love: kupię sobie, tylko nie wiem czy z palcami czy bez, bo są też bez palców; booooooskie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
U nas nocnikowa porażka.
chyba wszystkie nocniki takie same; posadź go od razu jak się obudzi, zanieś na nocniku do łazienki, puśc wodę i mów psi psi psi; siku w minutę gwarantowane, no chyba że zrobił chwilkę wcześniej do pampka i jest jeszcze ciepły

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co sądzicie o takich butach? Nie są "wieśniackie"?
http://moda.allegro.pl/czolenka-rylk...424936849.html
nie są wieśniackie, takie proste, eleganckie, napewno wygodne i przetrwają lata, bo to ryłko; ale na wesele to fajnie by było coś bardziej ...

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
u nas noc do bani mlody co godzine sie budzil
no u nas tak samo - ząbki i bąki, w sumie nie wiem od czego bardziej płakał, virbulcol nie pomógł

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2011-02-01 o 11:10
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:20   #2523
hd2005
Zakorzenienie

olakola- dzięki, spróbuję Właśnie śpi

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 11:20   #2524
itakasia
Zakorzenienie

nie wszystkie nocniki sa takiej samej wielkosci
ja kupilam malutki, choc nie zamierzam go jeszcze uzywac. ale wpadl mi w rece taki maly wiec skorzystalam, bo w normalnym bedzie jej pupka wpadala jeszcze dlugo
Stary 2011-02-01, 11:43   #2525
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

No właśnie takie smutne są te buty :/
Tylko mi nie chodziło o czarne, ale szukam jakichś srebrno-szarych. Ciężko z tym...
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 12:00   #2526
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
grzeczna dziewczynka, która siedzi w domku i sie uczy/pracuje, dba o rodzine (ale tak pozytynie !!!)
bo te sandałki jak dla mnie to takie tylko na dyskoteke i to taką wiejską
No żartujesz sobie chyba . Ja te butki kupiłam na ślub mojego kuzyna .
Uczę się, bo muszę. Ode tego uzależniona jest połowa środków, z których żyjemy. Inna sprawa, że kiedyś bardzo to lubiłam. Teraz jestem raczej fuksiarą, choć bez żadnego przygotowania na uczelnię nie idę.
Grzeczna? Hm... Czy grzeczna dziewczynka podpuszcza ochroniarzy w wieku 15 lat, żeby poszaleć na nocnej dyskotece (co tydzień, czasem 2 razy w tygodniu?) .
A dba o rodzinę? Chyba to akurat mi nie wychodzi. Dziecko często gęsto wyprowadza mnie z równowagi, wymaga dużo uwagi, przez co nie gotuję za często, a w domu bałagan i wszystkiego się odechciewa . Masz zupełnie mylnie wrażenie.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 13:13   #2527
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

hd jakie ceny w tych sklepach eko Dobrze, że ja mam wszystko eko ;
Stary 2011-02-01, 13:14   #2528
itakasia
Zakorzenienie

jade zabijac nude u mamy beda pączki
Stary 2011-02-01, 13:26   #2529
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:

[/COLOR]aneciaslonko - gratuluję rocznicy Świetnie, że wieczór sie udał. Gdzie w Białym jest minigolf?[COLOR="Silver"]
Minigolf jest na ul.Handlowej 1 Obok Fikolandu
Może synek nie jest jeszcze gotowy na nocnik.Nie ma co zmuszać,bo się zrazi całkowicie..Ja na szczęście warzywa typu:ziemniak,marchewka,p ietruszka,seler,buraki-mam świeże jeszcze od rodziców z wioski, a dynię (świeżą od rodziców pomroziłam,tak samo maliny,wiśnie,porzeczki,t ruskawki)ze świeżych owoców zostały mi jabłka i gruszki.Resztę kupuję też ekologiczne.Dobrze,że jajka,mięsko mam od rodziców zdrowe bo inaczej bym zbankrutowała..

entertete ja sinlac robię "na oko",bo z opakowania też mi za rzadki wychodził..Kalafiora jeszcze nie dawałam,ale zamierzam w nast tyg spróbować..
agravka gratulacje dla Ady
papeteria dziękuję

U mnie dziś wyjątkowo luz w pracy więc się nie przemęczyłam..Mała też wyjątkowo znośna więc może odpocznę troszkę
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 13:26   #2530
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FraniaPirania Pokaż wiadomość
wlasnie dziewczyny, pisalyscie o rocznicy slubu, przedemna moja pierwsza i mam pytanie: organizowalyscie cos? czekalyscie az maz cos skombinuje? (moj to raczej nic nie wymysmi) chcialabym jakis prezent mu dac, ale pojecia nie mam co
nasza rocznica 13 marca ... chyba nie mamy co świętować, więc problem z głowy, chyba, że jakąś stypę urządzę.
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ja po porazce z brokulami nie dawalalm juz zadnych takich "nie sezonowych" warzyw to sama chemia jest wiec nie ryzykuje
zainwestuj w mrożonki babo

Cytat:
Grzeczna? Hm... Czy grzeczna dziewczynka podpuszcza ochroniarzy w wieku 15 lat, żeby poszaleć na nocnej dyskotece (co tydzień, czasem 2 razy w tygodniu?) .
A dba o rodzinę? Chyba to akurat mi nie wychodzi. Dziecko często gęsto wyprowadza mnie z równowagi, wymaga dużo uwagi, przez co nie gotuję za często, a w domu bałagan i wszystkiego się odechciewa . Masz zupełnie mylnie wrażenie.
... czy to Ty, czy to ja... ?

Kurka, kurka, kilometr sznurka.. Sebek ostatnio gardzi kaszką na noc, przez co budzi się już o 6 rano bo wypija 100ml śpi a wczas rańcem już drze się z głodu! Jak pojadł swoją porcję to spał do 8. I teraz kminię o co mu chodzi.. i wykminiłam tyle, że kaszkę ma za słodką... byłam dziś na zakupach i obczajałam węglowodany w tym cukier na każdym smaku kaszki.. nasza ma 30g cukru na 100g! Więc wybrałam mu takie z najniższą zawartością (ok 21, 24g) i zobaczymy.. jak dalej kaszka będzie bleee to walnę mu kleik do mleka a ten jest niemal bez cukru bo ma tylko 0,01g. Tylko zać czy zeżre takie bezsmakowe cuś jak przyzwyczajony do kaszek smakowych :/

Ah, każde warzywo i owoc mamy już stestowane, mięsiwo również (na nic Sebek nie miał uczulenia i po niczym nie miał brzuszkowych niespodzianek) od dziś wprowadzam gluten pełną parą Czyli jedna miarka kaszy manny do wieczornej kaszki.
Bo do tej pory to sporadycznie dostał jednego biszkopta. Od dziś regularnie będzie.

Seba niebardzo lubi słoiczki z kawałkami pokarmu - w sensie jak nie jest gładka pulpa tylko są jakieś firy warzywne czy ryżowe to tak niebardzo wie co z tym robić, na początku chciał zwymiotować ale jakoś mu podpasowało i z trudem zjadał. Dziś kolejne podejście do "nie papki"

Aaaah i bardzo polecam słoiczki z Rossmanna - babydream! Nie są mdłe w smaku, smakują jak normalna ludzka zupa Noo może nie tak do końca ale są bardziej smakowe i aromatyczne a skład równie naturalny jak innych słoiczków. Nawet mnie one smakują A niektóre inne to fuj fuj, aż się dziwiłam, że Sebek to coś je

AGAMARCIO - z serii babydream jest jakaś dynia z czymś, jeśli dobrze pamiętam to z ziemniakiem. Samej dyni nie ma.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 15:30   #2531
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Ja z babydream miałam tylko gruszkę i jest ok poza tym, że dodają mąki ryżowej Ale to nie szkodzi, no i ta cena

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 17:22   #2532
anoxa
Zakorzenienie

siala ale jakos nie mam zaufania tez do mrozonek bo nie wiem czy nie sa pryskane niczym
Stary 2011-02-01, 18:02   #2533
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Hej mamuśki
Na szybko pisze puki Lili się nie denerwuje a zaraz ją kąpie bo nie śpi dziś od 5.30 tzn miała drzemki w dzień ale oczywiścioe krótkie.
Pierwszy dzień w pracy minął nawet spokojnie ale wiadomo, ze to dopiero początek więc się napewno rozkręci, przeżylam bez Niuni chociaż było ciężko a tz rano musiał mnie wyganiać siłą co by się nie spoźniła Pracuję od 6.30 do 13.30 ale Likę odbieram po 15 po najpierw muszę w domu napalić i zanim się nagrzeje w domu to minie, a piec nie trzyma długo ciepła więc nie ma sensu palić rano jak bedzie już ciepło to bede ją odbierała zaraz po pracy. Lilka niestety dalej nie śpi w nocy budzi się co godzinę, stęka, jęczy trzeba ją dostawić do cycusia i idzie znowu spać na godzinę i po godzinie znowu to samo, Dzisiaj nawet nie jestem zmęczona mimo, ze w nocy spałąm 2,5 godz. bo najpierw spać nie mogłam do 2 a od drugiej do 4.30 z przewrwami na cyca było, ale to dopiero pierwszy dzień zobaczymy dalej, lecz mimo to dalej mam nadzieję, ze Niunia zacznie przesypiać nocki - opis wrzuciłam też w klubie

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:03   #2534
martysek
Zadomowienie

To was pokusiłam tymi butkami Sama bym je kupiła, gdyby były chociaż trochę niższe.
Jeśli któraś kupi, jest zobowiązana wrzucić fotkę "na żywo".

Ja na codzień do spodni nosiłam takie tylko brązowe i są mega, ale to mega wygodne
http://moda.allegro.pl/rylko-nowy-dr...2.html#gallery
Teraz na koniec miesiąca jak zostanie mi trochę pieniędzy, chcę właśnie te czarne.

Takie (niebieskie) kupiłam przed ciążą, ubrałam 2 razy i teraz mi są za małe
http://moda.allegro.pl/rylko-linia-r...440843040.html

Edytowane przez martysek
Czas edycji: 2011-02-01 o 19:06
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 19:19   #2535
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

Jaki rozmiar?
Stary 2011-02-01, 20:00   #2536
jaszczka
Zadomowienie

hej hej!!

jestem już w miarę na bieżąco, nareszcie!! a wszystko przez Was! bo mnie zaraziłyście tymi minerałami i musiałam przebrnąć przez kilka mineralnych wątków zajęło mi to kilka dni, ale poczytałam, poradziłam się (Dzidzia, Papi - dzięki ), zakupy zrobione, teraz tylko czekam na paczuszki

po kilku dniach poprawy od wczoraj znowu męczymy się z zębolem... znowu gorączka, bolące dziąsełka, nieprzespane noce i wieczne marudzenie... ale już dziąsełko jest białawe - czyli ząbek tuż tuż, mam nadzieję, że jutro albo pojutrze już wyjdzie

widziałam, że walczycie już z nocnikami fajnie Was mieć bo by mi do głowy nie przyszło już teraz próbować! a tak to jutro pędzę do miasta po nocniczek i będziemy próbować

ja się tylko pochwalę jaki mój dzieć chce być "dorosły" otóż karmienie łyżeczką już jest be nie wiedziałam o co mu chodzi że mi tak rękę ciągle odpychał jak go karmiłam (myślałam, że go ząbkowanie boli i nie chce jeść), a on sobie obmyślił, że sam chce i teraz muszę nabierać jedzonko na łyżeczkę, dawać mu do łapki, a on sam sobie pakuje do buziaka tylko muszę przytrzymywać koniec łyżeczki, bo czasem za głęboko sobie wepchnie i "zupa cofka" gotowa długo to wszystko trwa, ale zabawa jest przednia, jedzenie jest dosłownie wszędzie, a najwięcej chyba w nosie (bo czasem nie trafi do dziobka) no ale od 3 dni cała porcyjka obiadowa znika w oczach, a tak to było marudzenie

pozdrawiam i całuję
Stary 2011-02-01, 20:10   #2537
anoxa
Zakorzenienie

jaszczka mam nadzieje ze zabek sie szybciochem przebije a co do jedzenia to maly cwaniak mojemu wystarcza ze daje mu w raczke drugalyzeczke i sobie nia mierda w buzce
Stary 2011-02-01, 20:19   #2538
jaszczka
Zadomowienie

Anoxa - a jak u Was z ząbkami? przebiły się już te górne jedynki? bo też się nieźle męczyliście....
my ciągle z tą drugą dolną jedynką walczymy

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

idę poćwiczyć
Stary 2011-02-01, 20:38   #2539
Xawmeli
Rozeznanie

hejjj mamusie
nie wiem, czy mnie jeszcze pamietacie ja Was tak!!wybudzona w nocy potrafie wyrecytowac ktorej dziecko jak ma na imie u nas....
dwa zeby sa na dole od 2 tyg koniec spania w swoim lozeczku , spanie tylko przy cycku mamusi w lozku jej--dobrze,ze mam 200x220 cm bo inaczej bym sie strasznie umeczyla....
okresu u mnie brak wciaz....
tez mamy krzeselko z ikei i pasi mi strasznie
nadiśka uwielbia jesc wszystko co jej daje i rece wkladac pchac dotykac mietolic i sama oczywiscie z lyzeczki jesc tez chce
ja 18 do pracy z mala bedzie moja mama do wakacji potem zobaczymy...
ale ten czas leci masakra
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-01, 20:42   #2540
martysek
Zadomowienie

Anuszka, chyba 38. Sprawdze jutro, bo mam schowane w łóżku (szufladzie, do któej mam dojście tylko jak podniosę materac.) i nie chcę walić, żeby Bubki nie obudzić.
Stary 2011-02-01, 21:05   #2541
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
nie wszystkie nocniki sa takiej samej wielkosci .... w normalnym bedzie jej pupka wpadala jeszcze dlugo
to mój Kubusiek ma dooope jak szafa, bo może normalnie siedziec

Cytat:
Masz zupełnie mylnie wrażenie.
ej, no, tylko się nie obrażaj, tak to jest, że każdy ma jakieś tam wyobrażeni o innym, a jak przez interne tylko, to jest jeszcze bardziej wypaczone (nie mylic z wypatrzone)
to może powinien byc nick dzidziadziara

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Seba niebardzo lubi słoiczki z kawałkami pokarmu - w sensie jak nie jest gładka pulpa tylko są jakieś firy warzywne czy ryżowe to tak niebardzo wie co z tym robić, na początku chciał zwymiotować ale jakoś mu podpasowało i z trudem zjadał.
to u nas zupełnie na odwórt, jak ma co mielic w pyszczku to jest zadowolony, a papki wypluwa

martysek te ryłki z drewnianym obcasem - według mnie niezbyt, natomias te niebieskie na koturnie - extra

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
okresu u mnie brak wciaz....
jak to rozumiec ???

jaszczka - super z tym jedzniem łyżeczką, jak na to wpadłaś ???
ja mojemy przytrzymuję łapki bo łyżeczkę chce wyrwac, albo miseczkę, nie wpadłam na to, że może już SAM
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:14   #2542
martysek
Zadomowienie

Olakola, "dzidziadziara" - dobre Idąc tym tropem Dzidziadzida też by mogło być.
Te z drewnianym obcasem ładnie na nodze i fajnie do spodni wyglądają, bo do spódniczki jak bambrówa z Grochowa.

Edytowane przez martysek
Czas edycji: 2011-02-01 o 21:15
Stary 2011-02-01, 21:33   #2543
anoxa
Zakorzenienie

jaszczka niestety nie tydzien byl spokoju i maruda powrocila mam nadzieje ze na dniach sie przebija
Stary 2011-02-01, 21:34   #2544
Xawmeli
Rozeznanie

olakola ... nie nie nie nic z tych no tam teges ....nie mam okresu od momentu zajscia w ciaze
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 21:40   #2545
anoxa
Zakorzenienie

Xaw jasne ze Was pamietamy
Stary 2011-02-01, 21:55   #2546
jaszczka
Zadomowienie

Anoxa - to trzymam kciuki żeby się szybko przebiły

Xaw - babo jedna ty miałaś się do mnie odezwać i wpaść na kawę a przepadłaś jak śliwka w kompocie
Stary 2011-02-01, 22:11   #2547
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
hd jakie ceny w tych sklepach eko Dobrze, że ja mam wszystko eko ;
niestety ceny wysokie ale mam pewność, że nie jem pestycydów i innej chemii. Marchewke mogę chrupać na surowo i jest soczysta i smaczna. Takiej sklepowej po prostu się nie da ...

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

jaszczka -super z tą łyżeczką. Rosną nam maluchy

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 22:42   #2548
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie się zastanawiam czy sa jakieś rozmiary tych nocników? Może nasz jest za duży?
nocnik moze nie za duzy, ale pupa za mala

Cytat:
Dziewczyny, a co sądzicie o takich butach? Nie są "wieśniackie"? Ja niestety nie umiem chodzić na wysokich... Szukam czegoś na ślub koleżanki.

http://moda.allegro.pl/czolenka-rylk...424936849.html
nie moj typ, takie troche toporne i ten szew na srodku
Ja bym Cie widziala w klasyku, takie sa bezpieczne i na kazda okazje tu masz model jaki ja lubie, moze niekoniecznie z tego materialu(mi sie podoba ) ale w ten deseń http://allegro.pl/v-v-new-zniewalaja...423178476.html

Cytat:
To was pokusiłam tymi butkami Sama bym je kupiła, gdyby były chociaż trochę niższe.
Jeśli któraś kupi, jest zobowiązana wrzucić fotkę "na żywo".

Ja na codzień do spodni nosiłam takie tylko brązowe i są mega, ale to mega wygodne
http://moda.allegro.pl/rylko-nowy-dr...2.html#gallery
Teraz na koniec miesiąca jak zostanie mi trochę pieniędzy, chcę właśnie te czarne.

oj te pierwsze nie w moim stylu, ale drugie nawet nawet
Cytat:
Te z drewnianym obcasem ładnie na nodze i fajnie do spodni wyglądają, bo do spódniczki jak bambrówa z Grochowa.
wlasnie sobie wyobrazilam

Jaszczka
, ale super z tym karmieniem! Sam sobie tez nabiera?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-01, 23:39   #2549
jaszczka
Zadomowienie

Niezawsze - jeszcze nie nabiera, muszę mu za każdym razem wydrzeć łyżeczkę z łapki, nabrać jedzonka i dać do łapki, a on sobie pakuje do dziobka dlatego teraz karmienie tyyyyleeeee trwa...
może mi się uda nakręcić filmik to wrzuce na fb

kurcze takie fajne te szpile powklejałyście kiedyś tylko na obcasach i koturnach zasuwałam, ale teraz to chyba kręgosłup bym musiała sobie nowy najpierw przeszczepić, bo inaczej to za długo bym nie pohasała
Stary 2011-02-02, 05:53   #2550
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
chyba wszystkie nocniki takie same; posadź go od razu jak się obudzi, zanieś na nocniku do łazienki, puśc wodę i mów psi psi psi; siku w minutę gwarantowane, no chyba że zrobił chwilkę wcześniej do pampka i jest jeszcze ciepły
kilka dni temu w trakcie przebierania poszlam z Adaskiem (bez pieluszki niosac go na biodrze ) do umywalki umyc mu rece ledwo odkrecilam wode i mialam wielka plame na bluzce
siala wlasnie mialam pytac czy ktoras miala te sloiczki babydream bo cena i pojemnosc przyzwoite
chomiczek super dzidzia i fryzurka odważna ale pasuje
misiulka łacze sie z Tobą w bólu
jaszczka u nas od kilku dni karmienie tak samo wyglada bo wyrywa mi lyżeczkę za kazdym razem ale polowa jest na okolo zamiast w buzi TZ sie wkurza ze mu na to pozwalam bo on karmi tak ładnie i szybko ze A. nawet sliniaka nie potrzebuje
dzidzia jaka lacha !
hd fajnie wyglada to karmienie i Szymek rosnie w oczach
frania ale E. urósł super
sylviasol wspołczuje
olakola K. ładnie juz stoi

Mamuski zainspirowana wami tzn sadzaniem na nocnik a zaczela chyba olakola i ja w koncu spróbowałam(nocnik lezal od dawna w szafie Adas dostal daaawno temu a gdyby nie wy pewnie dlugo bym go jeszcze nie wyciagla z tej szafy ) i od razu jak wczoraj rano posadzilam poszla kupka ,po poludniu tez cos postekiwal zawsze marudny w tym czasie no to myk na nocnik i wieczorem tez i za kazdym razem byla kupka no i dziecko od razu bardziej radosne .TZ mial ubaw bo A. dokladnie wiedzial po co siedzi na tym nocniku super sprawa
Dzis rano poszlo siku i troszke poprykał ale nie trzymam dlugo co by sobie odcisków nie narobił

uffffffffffff poki co jestem na biezaco

acha i nie mam pojecia co to sweetdeal, fastdeal, groupon wyjasni mi ktos po krotce o co kaman ???

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2011-02-02 o 06:50
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości