Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe 23 35,94%
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... 4 6,25%
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... 0 0%
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki 2 3,13%
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie 24 37,50%
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną 11 17,19%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-02, 10:33   #2641
eweska
Moderatoreska

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry ciężaróweczki!

Wiecie co zauważyłam... zaczynają mnie boleć kolana... w sumie to muszą taki ciężar dźwigać i chyba nie wyrabiają

Ale mi się nie chce z kanapy zwlec a muszę dziś coś na mieście załatwić i do Dino chciałam podjechać, no zobaczymy jak mi to wyjdzie

No to oficjalnie gratuluję A co z imieniem dla małej, jakaś decyzja zapadła?

Agnieszka – test z kosza wyciągałaś

vanes – ja bym mu odpisała „puknij się w głowę”

anula – jak mała puka to jest dobrze, ja w sobotę od rana naliczyłam 3 ruchy a mimo to wszystko było dobrze

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Eweska - zaczynamy 28!
Kochana masz na myśli ten sklep ???http://dino.sklep.pl/nowy/jane-twin-...ix-p-2902.html

Mamy co dziś oblewać

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
eweska jeszcze 10 tyg i wielkie buuuuuuuuuuuuuuum Już sobie Ciebie wyobrażam przytulającą dwóch kawalerów po jednym przy każdym cycolu

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 --------
Hahaha ja sobie tego nie wyobrażam Dwójka takich maleństw na ręce Takie kruszynki dwie małe niedługo będą leżeć w łóżeczku
Nie mogę sobie tego wyobrazić na razie do mnie nie dociera że za niedługo będą maleństwa w domku
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 10:35   #2642
amarcia
Wtajemniczenie

Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Co do skarpetek z Lidla, to polecam wizytę w mothercare
Te z Lidla jakoś mało mi się spodobały, takie... No nie wiem, nie przypadły mi do gustu i wychodzi za parę 2,33zł, a w mothercare jest duży wybór na promocji i wychodzi 1,80zł za parę
Informacja bardzo cenna (przesyła ukłony w podziękowaniu)
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 10:36   #2643
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

kurczę a w częstochowie nie ma mothercare

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 10:36   #2644
sandrunia1511
Raczkowanie

a ja dzisiaj też byłam u lekarza i do szpitala idę, bo za często chodzę do wc :P
a tak poważnie to dlatego, że boli mnie brzuch z prawej strony i co 5 minut siku chodzę i pani gin pow, że to może być infekcja dróg moczowych, a ja mam tylko nadzieję, że to dlatego, że dzidziuś tak się ułożył i po prostu tak mi uciska na pęcherz, ale ważne że z dzidzisiem wszystko wporządku

mam nadzieję, że to nie jest nic groźnego
ehhh
Stary 2011-02-02, 10:37   #2645
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Dzień dobry

Do mnie też przyszedł smutny mail z Mama Rozmawia
Może zorganizują coś marzec/kwiecień? Bo potem już będzie ciężko...

A mail dotyczył tego, że z powodów finansowych muszą odwołać spotkania, bo im się sponsor na ostatnią chwilę wyłamał
Ojej szkoda
Ja jeszcze takiego maila nie dostałam, a niby spotkanie ma być 15 lutego, mam nadzieję, że Katowic nie odwołają oby tak było, szkoda bo pewnie kolejnego spotkania już nie doczekam
Stary 2011-02-02, 10:40   #2646
amarcia
Wtajemniczenie

eweska planujesz dwa łóżeczka czy na początek jedno?

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

sandrunia pewnie, ze dzidziuś najważniejszy nawet jeśli to infekcja moment postawią cię na nogi nic się nie martw
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 10:42   #2647
sandrunia1511
Raczkowanie

aaa ..
i dodam jeszcze, że szłam do lekarza z myślą, że przy ważeniu powiedzą mi, że znowu 2 kg więcej, a tu szok ..

4,8kg więcej ..
masakraaaa .
Stary 2011-02-02, 10:42   #2648
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Informacja bardzo cenna (przesyła ukłony w podziękowaniu)
Proszę
A w mothercare są i tańsze, czyli za 9zł za 5 szt (wcześniej wklejałam zdjęcia tych, co kupiłam) i droższe za chyba 12zł i 19zł za 5 szt

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Ojej szkoda
Ja jeszcze takiego maila nie dostałam, a niby spotkanie ma być 15 lutego, mam nadzieję, że Katowic nie odwołają oby tak było, szkoda bo pewnie kolejnego spotkania już nie doczekam
No właśnie, bo u nas na wątku w maju to już się nie uda
A podejrzewam, że w kwietniu też sporo z nas już może mieć swoje maleństwa na rączkach

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 10:42   #2649
eweska
Moderatoreska

Cytat:
eweska planujesz dwa łóżeczka czy na początek jedno?

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

sandrunia pewnie, ze dzidziuś najważniejszy nawet jeśli to infekcja moment postawią cię na nogi nic się nie martw
Planujemy jak na razie jedno większe o takie http://www.wyprawki.pl/Bartek-II-z-s...Klup-p379.html jest wieksze niz standardowe łóżeczka, więc jak na razie dla dwójki może być
Stary 2011-02-02, 10:47   #2650
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Wyspana niesamowicie, bo spałam ponad 10 godzin! Co mi się już dawno nie zdarzyło
Od dziś biorę się za urabianie taty, żeby skończył mi szafki robić, bo muszę mieć miejsce na rzeczy dla Edzika. Na razie leżą w torbie, bo z szafy mi już wypada :/
Więc wyciągam tatę i tż do Liroy kupić materiały I może po 5 latach doczekam się szafy we wnęce

vanes I tego Ci życzymy Żeby dziś było lepsze niż wczoraj

Do mnie też przyszedł smutny mail z Mama Rozmawia
Może zorganizują coś marzec/kwiecień? Bo potem już będzie ciężko...

A mail dotyczył tego, że z powodów finansowych muszą odwołać spotkania, bo im się sponsor na ostatnią chwilę wyłamał

Co do skarpetek z Lidla, to polecam wizytę w mothercare
Te z Lidla jakoś mało mi się spodobały, takie... No nie wiem, nie przypadły mi do gustu i wychodzi za parę 2,33zł, a w mothercare jest duży wybór na promocji i wychodzi 1,80zł za parę
u mnie nie ma mothercare

aaaaaaaaaaa
zamowilismy wózek!!!!!!!!
myslalam, ze jedziemy do miasta za tapetami, tz kazal sie ubrac pojechalismy
a od wjezdza na parking od wozkow
i powiedzial, ze zabral mnie, zanim sie rozmysle
: jupi:
w piatek albo w poniedzialek bedzie
a do poniedzialku remont mamy zamiar skonczyc
ale super
lozko bedzie 15
i powoli mozna zamawiac lozeczko i caly osprzet
Stary 2011-02-02, 10:48   #2651
bzyczka1
Zakorzenienie

Amarciu nie wiem dlaczego ale odniosłam wrażenie że jakoś nie po nosie jest Ci to, że wkleiłam tutaj ten list, chociaż nie wiem dlaczego. Wkleiłam go również w klubie jednak za radą Moniki zdecydowałam wkleić go i tu, ponieważ nie wszystkie mają dostęp do klubu. Jeżeli masz takie przypadki w rodzinie to wklej list, jeżeli ktoś będzie chciał wpłacić ten 1% to będzie mógł wybrać komu. Ja nikogo nie zmuszam tylko proszę. Jeżeli jednak nie masz nic przeciwko temu że ten list się tutaj znalazł to uznaj że tego posta nie ma.

Da zainteresowanych wklejam jeszcze stronę fundacji, której podopiecznym jest Szymonek. Od razu kieruję na stronę Szymonka.
http://www.dzieciom.pl/9664

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 10:48   #2652
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

sandrunia a w jakim czasie tyle przybrałaś?? bo jak ja przybrałam 3 kg w ciagu 2 tygodni to mi diete dali ze za szybko
a szpitalem się nie przejmuj szybko ci pomogą a dzidziuś najważniejszy

btw napisałam mężowi że potrzebuje spokoju a on na to po 3 godzinach no to bądź spokojna przecież ja ci się nie karzę denerwować wrrrr

Stary 2011-02-02, 10:51   #2653
gusiagatko
Zakorzenienie

Dzień doberek

Ja już po wizycie. Dziudziuś zdrowo rośnie i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu Niestety łobuz mały miał cały czas skrzyżowane nóżki a między nimi pępowinę, więc jak miesiąc temu wyglądał na chłopczyka, tak dzisiaj gin powiedziała, że równie dobrze może być i dziewczyneczka. Mnie jest obojętne co będzie, byle zdrowiutkie było. Chociaż cały czas czuję, że jednak chłopczyk.
Mieliśmy zaplanowane zakupy ciuszkowe, ale skoro płeć się nie potwierdziła, to zaczekamy jeszcze miesiąc. Może następnym razem pokaże nam coś więcej.

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Kochana napisz proszę jakie masz ubespieczenie w Niemczech..Cholerka ja jeszcze nie mam załatwionego
Ja jestem ubezpieczona w AOK Niedersachsen. Jak pracowałam byłam ubezpieczona tam na siebie. Teraz (po tym jak nie przedłużyli mi umowy w pracy) jestem ubezpieczona na męża. Mamy Familienversicherung w AOK Niedersachsen.

Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Witam Was przyszłe mamusie i brzusie

Fajnie,że twój Tż idzie z Tobą razem pooglądacie sobie dzidziolka

Wspaniale, że był ze mną A jaki był przejęty, jaki wpatrzony. Aż mu się oczy świeciły.

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 10:53   #2654
sandrunia1511
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
sandrunia a w jakim czasie tyle przybrałaś?? bo jak ja przybrałam 3 kg w ciagu 2 tygodni to mi diete dali ze za szybko
a szpitalem się nie przejmuj szybko ci pomogą a dzidziuś najważniejszy

btw napisałam mężowi że potrzebuje spokoju a on na to po 3 godzinach no to bądź spokojna przecież ja ci się nie karzę denerwować wrrrr
na początku ważyłam 47 kg, potem co 3 tyg co 2 kg więcej..
teraz też myślałam, że powiedzą mi, że 2, a tutaj 4.8 kg ..
a teraz ogólnie ważę 58,8 kg, czyli +11 już ..

ale najlepsze jest to, że wgl po mnie tego nie wiadać, brzuszek mały, piersi tylko tyci, tyci i nic ..
a gdzie te 11 kg jest to ja nie mam zielonego pojęcia ..

a do szpitala idę zaraz po obiedzie, będę bardziej spokojniejsza jak bd wiedziała, że wszystko jest wporządku niż się martwić i wgl

Edytowane przez sandrunia1511
Czas edycji: 2011-02-02 o 10:56
sandrunia1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 10:55   #2655
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Ja już po wizycie. Dziudziuś zdrowo rośnie i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu Niestety łobuz mały miał cały czas skrzyżowane nóżki a między nimi pępowinę, więc jak miesiąc temu wyglądał na chłopczyka, tak dzisiaj gin powiedziała, że równie dobrze może być i dziewczyneczka. Mnie jest obojętne co będzie, byle zdrowiutkie było. Chociaż cały czas czuję, że jednak chłopczyk.
Mieliśmy zaplanowane zakupy ciuszkowe, ale skoro płeć się nie potwierdziła, to zaczekamy jeszcze miesiąc. Może następnym razem pokaże nam coś więcej.

Ja jestem ubezpieczona w AOK Niedersachsen. Jak pracowałam byłam ubezpieczona tam na siebie. Teraz (po tym jak nie przedłużyli mi umowy w pracy) jestem ubezpieczona na męża. Mamy Familienversicherung w AOK Niedersachsen.

Wspaniale, że był ze mną A jaki był przejęty, jaki wpatrzony. Aż mu się oczy świeciły.

cieszę się że wszystko w porządku z dzidzią

sandrunia +11 ale i tak chudzinka z ciebie

Stary 2011-02-02, 10:55   #2656
moniqac
Zadomowienie

daisy - nie w Capie chciałam tam kiedyś pracowac, ale moja korp jest tak samo "sprana" jak Cap - my jesteśmy produkująca korp - jakbym Ci powiedziała co od razu byś wiedziała, ale to nie tu

eve - Ty wredniacho jedna , skończ z tą wiosną bo Ci tak pozazdrościmy że śnieg Ci tam spadnie

principessina uwielbiam lasagne!!!!! o matko - dopiero 11.00 a ja myślę już o obiedzie

the Xanthippe
- gratuluję córeńki i piękne imię wybraliście

spice - jeśli ktoś na ten link się łapie to ....

zabuus gratuluje

spice - mnie nie bolą nadgarstki, ale czytałam, że to ten zespół cieśni czy jakoś tam - i ze to się jednak często przytrafia ja mam za to nerwobóle nóg wieczorem jak się kładę do łóżka - najgorsze jak próbuję zasnąć - ych.

daisy - ależ żądasz komplementów na swój temat - nie przesadzaj z włosami i buźką bo Cie

po tym wszystkim co przeczytałam o Waszych tżtach powteirdzam się w przekonaniu i zgadzam się w 100% z tym co mamaoptymistka napisała - lepiej czasami po prostu sama być z dzieckiem - tylko ja odejsc wiem, że jest trudno, ale dziewczyny - zastanówcie się czy chcecie aby Wasze dziecko dorastałao i widziało jak bardzo tat krzywdzi mamę, jak mama przez niego płacze - taki ma mieć wzór rodziny?
nie no masakra!

dzien dobry amarciu co tak na różowo? . oooooooooo .... dziewczynka doszłam do tej strony .

kasiu - piękny nowy avatarek

anula_81
- doskonale CIę rozumiem z tymi ruchami - ja jak przez ostatnie kilka dni panikowałam, tak od wtorku jestem ciut spokojniejsza, bo jedna małego czuję częściej, ale pamiętajmy - że nie zawsze musi się ruszać - na razie trzymam się wersji że do 28tc nie powinnyśmy wcale liczyć, a po 28tc - chyba 10 dziennie powinno być, ale 10 w jednej serii (dla mnie wtedy gorzej bo nie widzę takich ruchów w jednej serii) ale ide w piątek to może już mi coś powie o liczeniu ruchów.
ja też siedze w pracy - chociaż dzisiaj zrobiłam więcej niż wczoraj - wczoraj siedziałam z Wami .

dorkabl - brakło dla Ciebie miejsca? Czy o jaką wiadomość chodzi? ja się zapisałam do Katowic i wczoraj jeszcze nic na skrzynce nie miałam!

vanes - ja (oczywiście za TZta który jest chrzestnym ) kupiłam obrazek aniołka malowany na płótnie z tyłu z sentencją żebya anioł stróż zawsze nad chrzesnicą czuwał - ja bym chciała właśnie coś takiego, albo buciki srebrne z datą urodzenia i wagą i cm, albo smoczek taki - cos takiego na pamiątkę. ale to ja bym chciała - synuś mój pewnie teo nie doceni potem co innego córa - dziewczyny są chyba bardziej sentymentalne.

Agnieszka>m
- ja mam hemoglobine 11,5 więc jeśli nasz lekarz Tobie da - to i mnie też - tylko że na moich wynikach pisze norma od 12. a hct mam 33

eweska
- no to przekichane - synal oszaleje z radości - gratuluje III trymestru

została mi jedna strona do nadrobienia ale lecę na lunch .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 10:59   #2657
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

moniqac właśnie dziewczyny są bardziej sentymentalne od chłopców dlatego się obawiam że później Kacper w ogóle tego nie doceni

Stary 2011-02-02, 11:01   #2658
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

Ja teraz tylko na chwilę, bo zaraz lecę do kolejki do gina.
Wczoraj skończyło mi się L4, więc muszę dzisiaj załatwić.
Proszę profilaktycznie o

Cytat:
ma około 300 zł już teraz przeznaczone ale powiedziała że jak coś to może jeszcze dozbierać jednak ja nie widzę potrzeby
może macie rację że ten łańcuszek to dopiero na komunie
Ja dałam mojej chrześnicy gotówkę 400 zł do koperty, a wiem, że jej rodzice przeznaczyli tą kwotę na szczepienie przeciwko pneumokokom i czymś tam jeszcze. Myślę więc, że w sumie dobrze wyszło
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 11:02   #2659
Aliczka88
Zadomowienie

Heloł dziewczęta
Mam dwie sprawy

1.Czy któraś z Was miała coś wspólnego z tzw KREDYTEM "Rodzina Na Swoim" albo czy któraś z Was pracuje w banku albo brała ostatnio kredyt i może mi polecić dobry bank??

2. TRZYMAJCIE KCIUKI ZA WIZYTE O 17.30!!!!!!!

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 11:05   #2660
sandrunia1511
Raczkowanie

Cytat:
cieszę się że wszystko w porządku z dzidzią

sandrunia +11 ale i tak chudzinka z ciebie

tak, tak ..
to ja się zbieram do tego szpitala ..
ehhh : /
Stary 2011-02-02, 11:05   #2661
Kiara76
Raczkowanie

Chciałabym do Was dołączyć, ambitnie przeczytałam wczoraj 30 stron z tego wątku, ale nie nadążam, a boję się, że nie zdążę zanim go zamkniecie.

Mam termin porodu na 21 maja, wiem już że będzie córeczka, imię wybrane - Lena. Mam już córę 9 - letnią, męża i psa, a te maleństwo jest bardzo oczekiwane i już bardzo kochane.

Pozdrawiam wszystkie Majówki i Czerwcówki i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona.
Kiara76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 11:06   #2662
eweska
Moderatoreska

Ale dzisiaj dużo wizyt
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty

Ja dziś robię placki ziemniaczane na obiad

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiara76 Pokaż wiadomość
Chciałabym do Was dołączyć, ambitnie przeczytałam wczoraj 30 stron z tego wątku, ale nie nadążam, a boję się, że nie zdążę zanim go zamkniecie.

Mam termin porodu na 21 maja, wiem już że będzie córeczka, imię wybrane - Lena. Mam już córę 9 - letnią, męża i psa, a te maleństwo jest bardzo oczekiwane i już bardzo kochane.

Pozdrawiam wszystkie Majówki i Czerwcówki i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona.
Witam i gratuluję córci
Stary 2011-02-02, 11:08   #2663
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja dziś znów robiłam rekonesans po wózkach, aż mi w głowie wiruje no i utwierdzam się w przekonaniu, że jednak ten X-lander najodpowiedniejszy dla mnie

Jutro jeszcze wszystkie inne dostępne w Dino obejrzę więc może coś się zmieni.

Acha oglądałam w Dino ten fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix w kolorze Bubble i jest super śliczny, naprawdę
Oj kochana jak się cieszę, że ten Bubble jest śliczny , ja niestety nie miałam okazji go zobaczyc na żywo i nie wiem kiedy będę miała, a tak to mogę zamawiac I też wczoraj myślałam o tej rączce z XA - taki fajny wózek, a takiej podstawowej funkcji nie ma

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość

Aaaaa, mam pytanie do przyszlych mam dziewczynek

czy u Was na usg od razu bylo wiadomo, ze to bedzie dziewczynka? A moze ktorejs z dziewczynki zrobil sie chlopiec? Na ile w Waszym przypadku pierwsza "diagnoza" byla trafiona ?
Pytam, bo juz sie doczekac tego usg nie moge, a tak bym chciala wiedziec czy tam rzeczywiscie bronchilda mala dokazuje, czy moze raczej bronchild

Dobranoc
W 17 tyg. lekarz widział, ale nie chciał powiedziec
W 20 tyg. powiedział, że dziewczynka - mamy zdjęcia (ja i tak na tym zdjęciu nic nie widzę)
W 22 tyg. potwierdził dziewczynkę (znowu zdjęcie)
W 24 tyg. inny lekarz potwierdził ze 100% pewnością dziewczynkę (też jest zdjęcie)
W 25 tyg. w szpitalu lekarz też powiedzial, że córcia
W 26 tyg. kolejny raz nasz lekarz powiedział, że 100% dziewczynka.
Tak więc 3 lekarzy - no chyba innej opcji nie ma

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
to widze, ze wszystkie mamy dzieciaczkowe strachy zwiazane ze slabszymi ruchami.
Ja mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie juz lepiej
mam duzo pracy wiec odezwe sie wieczorkiem
trzymajcie kciuki, zeby mala mnie skopala
Kochana trzymam , żeby Zosia Cię skopała

Cytat:
Czy super to się okaże! buchną mi tusz do rzęs
Amarcia gratuluję drugiej córci

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Rety, muszę się ruszyć z wyra, bo na 11.30 wizyta
Wizyta w trakcie albo już po, trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez sandrunia1511 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj też byłam u lekarza i do szpitala idę, bo za często chodzę do wc :P
a tak poważnie to dlatego, że boli mnie brzuch z prawej strony i co 5 minut siku chodzę i pani gin pow, że to może być infekcja dróg moczowych, a ja mam tylko nadzieję, że to dlatego, że dzidziuś tak się ułożył i po prostu tak mi uciska na pęcherz, ale ważne że z dzidzisiem wszystko wporządku

mam nadzieję, że to nie jest nic groźnego
ehhh
U mnie lekarz jak powiedziałam o bolącej prawej pachwinie i dołu brzucha też myślał, że to może infekcja dróg moczowych - ale wyniki moczu idealne, więc to nie to. A ty miałaś badanie moczu robione, że tak od razu do szpitala kierują? Może dzidzia naciska Ci na moczowód i pecherz

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Gratulacje zdrowej dzidzi , a pokaże się pewnie za miesiąc
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 11:09   #2664
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

o eweska dzięki za pomysł właśnie moja mama przyszła z zapytaniem co robimy na obiad a więc u mnie też będą placki ziemniaczane po węgiersku może hmmm zobaczymy co mam w lodówce

za wszystkie wizyty również trzymam

Stary 2011-02-02, 11:19   #2665
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

Agnieszka>m
- ja mam hemoglobine 11,5 więc jeśli nasz lekarz Tobie da - to i mnie też - tylko że na moich wynikach pisze norma od 12. a hct mam 33

eweska
- no to przekichane - synal oszaleje z radości - gratuluje III trymestru

została mi jedna strona do nadrobienia ale lecę na lunch .
No to ciekawe, czy nasz lekarz nas nafaszeruje żelazem. Moja mama w każdej ciąży musiała brać. Właśnie rozmawiałam z siostrą i ona już dostała żelazo, ale ona miała jeszcze gorsze wyniki od moich.
Ja nadrabiam od 80 strony, ale co chwile do mnie piszą maile z pracy i wydzwaniają, także ciężko mi idzie. A tak długo miałam spokój . Dobrze, że mąż jest w pracy, bo już by ich opieprzył, że mi zakłócają wypoczynek

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 11:20   #2666
matallewar
Zakorzenienie

Aliczka

Kiara76 Witamy serdecznie

A ja dziś na obiad robię ziemniaczki, wczoraj załapaliśmy się u mojej mamy na żurek, to już nie gotowałam
A w sobotę sama zrobię żurek - po raz pierwszy

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-02, 11:20   #2667
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj

Za resztę wizyt

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-02, 11:21   #2668
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

matallewar a co do ziemniaczków??

Stary 2011-02-02, 11:22   #2669
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

witaj

chcialam sie zapisac na piatek do gina
i co ???????
urlop ma
wcisnela mnie edwo co na poniedzialek, bo ma pelny juz
super extra
Stary 2011-02-02, 11:23   #2670
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Heloł dziewczęta
Mam dwie sprawy

1.Czy któraś z Was miała coś wspólnego z tzw KREDYTEM "Rodzina Na Swoim" albo czy któraś z Was pracuje w banku albo brała ostatnio kredyt i może mi polecić dobry bank??

2. TRZYMAJCIE KCIUKI ZA WIZYTE O 17.30!!!!!!!
za wizytę
a jeśli chodzi o kredyt to my mamy w programie rodzina na swoim w banku pko bp. właściwie to nie będę Ci polecac, bo jeśli chodzi o wysokośc raty, mogliśmy miec np. niższą w innym banku (millennium), ale z kolei tam nie mieliśmy zdolności kredytowej. no ale rata i tak nie jest wysoka. poza tym zależało nam na tym, żeby było jak najmniej kosztów przy samym udzielaniu kredytu (opłat jest i po kilka tysięcy) a w pko bp mój wujek siedzi i powiedział, że są targi budowlane na które mamy jechac, wpisac się na listę w stoisku pko bp i później nie będziemy płacic prowizji od udzielania kredytu. chyba zaoszczędzilśmy wtedy ok 2, czy 4tys złotych. nie pamiętam dokładnie. ale musisz rozeznac się w różnych bankach. zróbcie symulację rat i sprawdźcie waszą zdolnosc kredytową. no i te koszty udzielania kredytu na początek też chyba są ważne.

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości