|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
he he
marna pociecha Veronko , ale dzięki te 5 kg to pewnie z jedna trzecia mojej wagi końcowej ale cóż , po porodzie odstawię się od koryta na amen będę jeść tylko gotowanego kurczaka i warzywa mikro ilości
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tylko nadzieje, ze moj organizm sie nie zmienil i jak bede karmic, to sama waga mi spadnie jak z B |
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee dziewczyny, przecież przy karmieniu zaraz Wam waga w dół poleci
![]() Co do czekolady, to właśnie wciągam Mleczną Goplanę Taka niby zwykła czekolada, a smak ma niepowtarzalny. Dzieciństwo mi się z miejsca przypomina ![]() Wczoraj sobie posprzątałam, nawet okno u młodej machnęłam bo wieszałam świeżą firankę. Dziś pełen luzik ![]() Gossard mi przyszedł - boski ale za ciasny w obwodzie jednak. No i przyszedł listem zwykłym choć zapłacony polecony Aniu, jak tam sprawa kocyka?
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, ale ladna ta freya! Kurcze fajne kolory ma.
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
oooo, Cestusia - mleczna goplanka to mój faworyt
taka zwykła ale jaka pyszna ![]() a jaki brałaś rozmiar tego cycnika? też myślałam żeby brać w ciemno czyli z neta, ale jak widać też mogę nie trafić... |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
mi waga nie leci w dół podczas karmienia
Cestusia , nadal cisza, napiszę do sprzedawcy w przyszłym tygodniu bo mija wtedy te 14 dni od dnia kiedy złożył tę reklamację, no i te pisma reklamacyjne dotrą tam na jego pocztę masz dwa wyjścia, albo możesz to zwrócić ale na swój koszt, nie wiem w sumie jak sie umawiałaś, albo możesz napisać kiedy otrzymasz przesyłkę ale to niby jak sprzedasz później ten biustonosz , będzie dziwnie wyglądało na allegro chyba że kupiłaś gdzie indziej, lub któraś z nas go sprzeda ![]() Veronko , bardzo ładnie sie prezentuje ten biustonosz taki sam ale w rozmiarze większym sprzedałam własnie za te bajońskie 90 zł ale mojej mamy był w stanie idealnym, jeszcze nalepkę odklejałam w praniu a ten moj jakby z miesiąc noszony ![]() lubię Freyki własnie za te kolory, lub same siatki ale własnie mi to odpowiada
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-09 o 10:55 |
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz Maluśna, to jak kiedyś będziesz na południu - zapraszam na kawusię i Goplankę
A biustonosz wzięłam 65, ale cholera w ogóle nie rozciągliwa i d. zbita Dopinam się ale to nie mój rozmiar Aniu, luz bo TŻ kupił ze swojego konta Jeszcze się zastanawiam co zrobić
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
to miał być stanik na teraz
więc obecnie mam na stanie tylko jednego Effuniaka lekko gąbkowego,który robi mi boską dolinkę że aż tż mlaska i pyta sie czemu chodzę w bluzkach bez wielgachnego dekoltu no i czekam na ten mniejszy Pour moi, żeby mieć coś wygodnego w końcu mam nadzieję , że biust przystopuje, bo już przeszłam rozmiarówkę z 32 DD, E, F, FF, G no nie nastarczam z wymianą , kupowaniem, sprzedawaniem w takim tempie Cestusia to spoko, zrobisz jak podpowiadam ![]() trzeba niestety podczytać co i ile sie rozciąga, a i tak to pojecie względne, bo czasem biustonosz daje odczucie mega ścisku nawet jeśli sie dał rozciągnąć do pożądanych przez nas wielkości, przerabiałam ostatnio własnie takie wpadki z obwodem jest coś takiego jak przedłużka obwodu, taki kawałeczek z zapięciami, ale mi to nie odpowiada, bo mi ramiączka spadają, bo przez przedłużkę wędrują na zewnątrz
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-09 o 11:08 |
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co. do 12 mam przynies P.promotor cala prace mgr. a do 21 oddac do dziekanatu. no i luz, tylko jestem przerazona, bo pozniej w przeciagu tygodnia moge miec obrone Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-09 o 11:18 |
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję Veronka
ja przynajmniej jak miałam obronę, to tylko w worku siedziałam, żadnego przychówka jeszcze nie miałam rozpraszającego i zwiększonej ilości obowiązków trzymam kciukasy za pomyślność tej misji tak nie znudza mi sie biustonosze, bo co mi listonosz przyniesie list, to pędzę na pocztę nadać przesyłkę ![]() szukam okazji cenowych, czy to nowych, czy jakaś używka, zamiana też chętnie , żeby jakos taniej przetrwać ten czas rozrostu no ale żeby coś w końcu było WYGODNE do licha , takie co można cały dzień bez dyskomfortu nosić |
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
ale masakryczna roznica!
i tak pewnie wyglada wiekszosc z nas. http://maheda.eu/index.php?option=co...mid=85&lang=pl Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-09 o 11:40 |
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym sobie jeszcze chętnie przerobiła drugi, z tym że w drugą stronę bo obwód 75 i nie jest tak ścisły jak być powinien. No ale umiejętności krawieckich brak niestety
|
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aniu - mam pytanie: czy możesz polecić jakieś polskie firmy bieliźniarskie, które mają dobre staniki i przede wszystkim właściwą rozmiarówkę? |
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka daj linka jeszcze raz
Cestusia, robisz tak ciachasz te zapięcia a potem przyszywasz znowu, tylko to znowu nie tak, bo ramiączka wychodzą Ci prawie na kręgosłupie, więc najlepiej jakby robić jakieś przeróbki na obwodzie, to gdzieś w okolicach pod pachami , tylko jak to nie wiem ewentualnie można tak przeszyć obwód nitką, żeby się nie rozciągał,lub przyszyć mało rozciagliwą tasiemkę do obwodu, żeby też sie nie rozciagał http://balkonetka.pl/forum/glebsze-i...bwod-stanika/1 Maluśna, na polskich się nie znam , trudniej nawet je zbyć jakby coś nie pasiło obiły mi sie o oczy takie nazwy ALIA, CORIN, DAMA KIER,AVOCADO,KINGA,COMEXI Mnie wiem jak się zachowują, może też zależy od modelu ale jakby coś może w stacjonarnym byś sobie pomierzyła, ale to raczej też nie są tanie koło 100 zł np Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-09 o 11:40 |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
a tu miseczka a
http://maheda.eu/index.php?option=co...mid=85&lang=pl |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
a polskie firmy mają biustonosz takie półusztywniane, też są ok, bo wypiętrzają biust górę, a ilość gąbki połowiczna
http://www.dalia.pl/index.php/oferta/1/bazowa# tak miseczka aaaaa ![]() ![]() mam własnie takie effuniaka na sobie jak ten 75dd tyle że rozmiar 80e no ale one z mega ciasnych ![]() taki miałam kiedyś http://dynamiczna.pl/index.php?actio...odukt_id=10598 i też raczej ścisły był, na moje 77 pod miałam 70
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-09 o 11:47 |
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
łooo matko, Veronka
nie pokazujcie mi tu takich przed i po, bo aż wierzyć się nie chce ![]() ja na bank mam za luźne w obwodzie cycniki, bo co chwila muszę poprawiać a jak podniosę ręce do góry to dołem wyłażą w miseczkach też mam luz, znaczy nie są puste tylko nie do końca i nie w każdym miejscu cyc wypełnia miskę
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna wejdzie i glebnie jak znowu przeczyta o stanikach
![]() Pewnie coś popróbuję z tym skracaniem obwodu, najpierw tak mało inwazyjnie. Tylko muszę sobie kupić w końcu coś super dopasowanego, bo ten przeznaczony do przeróbek to jak dotąd mój najlepszy |
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- a tu widac jak niesamowicie biust zmienia sie po noszeniu dobrego stanika http://maheda.eu/index.php?option=co...mid=86&lang=pl |
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Mała juz widzę, że coraz bardziej się odnajdujesz ku innym miseczkom
nie tak sceptycznie jak jakiś czas temu jeszcze Anisia i Takuśna do swoich mocno przywiązane |
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
dla nich wlasnie ten link z miseczka a, one dwie twierdzily, ze nic im nie pomoze i tak maja male piersi hehe
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
E nie
Jak by nie było, u szczupłych ciężej wyciągnąć "coś" spod pach albo pleców. Sama za wiele tam nie mam, ale spróbować muszę |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
A śpicie w biustonoszach tak jak tam piszą?
![]() Nie wyobrażam sobie za bardzo, chyba musiałby być obłędnie wygodny
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jednak śmiem twierdzić, że ich bistonosze to takie przykrywki biustu
skoro noszą jakieś tam 75, gdzie dla mnie samej to zbyt luźne są chociażby po tym czas zmienić biustonosz ps. czy zapinają na najbardziej luźne haftki, czy tak jak kiedyś, na ścisłe żeby jako tako się trzymało a podstawa jest taka że biustonosz najpierw zapinamy na te skrajne/luźne haftki, w miarę rozciągania się obwodu przepinamy na ciaśniejsze nie kupuję biustonosz które od razu zapinałabym na najciaśniejszą i byłyby jeszcze luzy taką mam schizę od kilku lat A Takuśna to twierdzi że jej własny biust jej wystarcza i większego nie chce o biustonoszach chyba nic za bardzo nie dumała ![]() ps. nie śpię w biustonoszu, śpię na boku, na wznak nigdy czasem na brzuchu więc pewnie mi się jajecznica z nich może robi
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-09 o 12:17 |
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Pisała, że kupuje drogie biustonosze za ponad 100 i są ok
![]() Wiesz Aniu, jak ktoś nie chce to nawet pokazując foty, artukuły itp. - nie przekonasz Ja też się powinnam zrazić po pierwszym za ciasnym obwodzie, ale nie ma tak łatwo Zresztą trzeba działać póki cyc nie wygląda tragicznie, będzie łatwiej doprowadzić do perfekcji
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Anka - ja mimo, że widzę te efekty cudowne na zdjęciach to nadal mało co wierzę
ale tylko w to, że u mnie coś da się zrobić...jak Cestusia pisze, u szczupłych ciężko coś wyciągnąć spod pach ja mam wszędzie wystające kości, żebra, mostek i gdzieś tam te 2 wypierdki sterczą |
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia specjalnie dla Ciebie
padam no, no , nie wiedziałam ze mój biust taki interesujący mój biust jest cudny i nawet jakbym łaziła w worku na kartofle to i tak wygląda bosko a kupowac w ciemno juz nie chce bo sie kiedys przejechałam baby co Wy z tą wagą w ciąży takie przerazone? ja 10 kg to w pierwszym trymetrze przytyłam a potem drugie tyle a teraz jestem szkapinka ja tam chętnie przyjme pare Waszych kg---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- nie pisałam Wam ze odebrałam nokie z serwisu i w sumie zadnych zmian siwieje juz powoli. Wlazłam na forum o takie http://nokia-c3.telefora.pl/lacznosc...c2d74595a55c08 i okazuje sie ze trzeba cos skonfigurowac szkoda ze na serwisie mają to w zadzie a w salonach o tym zielonego pojęcia, to samo w biurze obsługi chyba jak sama sobie nie zrobie to era mi nie pomoze, ręce opadają. Duzo tego na necie, na tym forum akurat tak krok po kroku , ale i tak napisałam posta i mam nadzieje ze mi pomogą bo jednak u mnie cos tam sie nie da zmienic w telefonie napisałam, czekam, mam nadzieje ze jeszcze ktos wchodzi na to forum
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

na amen

Taka niby zwykła czekolada, a smak ma niepowtarzalny. Dzieciństwo mi się z miejsca przypomina 
Aniu, jak tam sprawa kocyka?

w miseczkach też mam luz, znaczy nie są puste tylko nie do końca i nie w każdym miejscu cyc wypełnia miskę 
padam