|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
dobranoc
![]() miłego wieczoru ![]() a ja też lecę coś porobić ![]() BUŹKA PA! ![]() ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-02-09 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
No to miłego wieczorku laseczki
![]() A ja siedzę z waxem na głowie, zaraz zmywam i wspomagam falki ![]()
#63 |
Magda ;)
|
Jejku co tu tak pusto
![]() dziewczynki co dziś w Na Wspólnej było ? ![]() Ja pojechałam do galerii,bo upatrzyłam sobie bransoletke taka a'la z charmsami w Camaieu i pytam babki ile ona kosztuje,bo metki nie miała ani nic tylko alarm przypięty ![]() ![]() więc jutro znów musze leciec,ale od jutra w Naturze Palette są w promocji to akurat kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
I ja jestem
![]() Fajny ten nowy tytuł-zawsze jakaś odmiana i nie będzie mylne że my tylko rozjaśniamy ![]() snowhitee jakiego priva ![]() ![]() ![]() ![]() czekoladowo wyszło bardzo ładnie naprawde ![]() Princeska wyrównasz to, jakby Ci przyciemniło ale jak pokryjesz to inną farbą to będzie dobrze ![]() A baby w sklepach to czasem są dziwne, cen nie ma, metek nie ma, a one i tak nie pofatygują się i nie sprawdzą. blond bunny pisz bloga, Dziewczyny dały super pomysł ![]() Bedziesz tam dawać opisy, zdjęcia, bedzie super ![]() Dziewczyny co by się stało z moimi włosami jakbym nalozyla farbe Richesse Loreala z wodą 3% http://www.**********.pl/foto_towar/maxi/1635_4.jpg 9,01 albo 9,02 albo 9,13? Wiem że infatuated chciała nią robić, tylu zachwytów nad tą farba sie nasłuchałam ze moze zrobie ![]() O same gwiazdki? Trzeba wpisać w google Richesse kolory i otworzyć pierwszą stronę która się pokaże Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-09 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ja też myślę,że ten blog to fajny pomysł,a Bunny nie chce sie zgodzić ![]() a co do moich włosków to nałozylam tylko na odrost i tak dziwnie rudo wyszedl ![]() wogole chyba sciagne te moje przedluzane,bo one maja inny kolor i wkurza mnie to ![]() a z drugiej strony nie lubie siebie w krotkich i nie wiem co robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Princeska własnie nie widać, trzeba wpisać Richesse kolory i pierwszy link otworzyc.
A Twoje już Ci urosly? Jak nie to poczekaj ze zdjemowaniem tych włosów, szkoda chyba zdejmować. |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. wczoraj farbowalam włosy 12/9 z londy ale mam pytanie.. farby nie starczylo mi na cala glowe a kupialam tylko jedno pudelko niestety... i teraz kolor jest bardzo nierowny... Dokupilam sobie 2 pudeleczka i chcialam zafarbowac je jeszcze raz... tylko pytanie czy moge to zrobic np jutro, w weekend...czy odczekac chociaz tydzien/dwa???
#69 |
Zakorzenienie
|
Agatko już wysyłam PW
![]() ![]() ![]() A z tą farbą no to jak położysz z wodą 3% to na pewno Ci sporo przyciemni tak myślę ![]()
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Dzieki za zdjęcie, ja to jeste internetowa gapa
![]() Myslalam zeby zmieszac 9,02 i 9,13 albo solo coś nalozyc, to raczej taka farbka na błysk, szampon, chyba nie zniszczy? Cytat:
Cytat:
![]() Myslalam o mieszance a moze cos solo? Tyle dobrych opinii słyszalam o tej farbie Dzięki za PW ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() mi sie podoba ten kolor na samej górze ![]() wstawiam fotki... pierwsze jest jak rozjasnialam w wakacje chyba pod koniec sierpnia. A drugie jakoś z początku stycznia. Troche wloski mi w tym czasie chyba urosly,no i byly jeszcze podcinane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Moderator
|
Po waszych zachwytach nad Londä 12/9 farbnelam sie dzis i odrost wyszedl rudy a reszta troche szarawo,smiesznie to wygläda teraz
![]() Wiecie moze ile ma wody% farba natural easy 522 i loreal stockholm 10,21 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się takich chyba nie doczekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
stockholm ma 9% a N&e nie wiem ale chyba też 9% ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
tak w tubce
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro robię tym Garnierem włoski ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- a co do Blond Power to mnie opuściła nie mogłam nic znaleźć ładnego szukałam podobnego ale jeszcze w piątek poszukam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() szukałam dziś podobnych ale nie ma, jednak nie poddam się ![]() Princesska no jakoś tak rudawo miodowo wyszło dziwne myślałam że masz jaśniejsze teraz włoski a teraz wydają mi się jakieś ciemniejsze no nie wiem ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-10 o 08:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Zalacze zdj; 2 pierwsze sä jeszcze wilgotne po umyciu,3 calkowicie wyschniete. To mi nie wezmie jak maja po 9 % to tak jak Londa Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2016-12-22 o 11:12 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna ta zmiana tytułu wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Blond bunny
W pełni popieram pomysł bloga! I jak już ktoś wspomniał, to na pingerze jest naprawdę prosty w obsłudze. Onet jest jeszcze fajny,ale tam masa pierdół jest do ogarnięcia. Przydałoby się takie kompendium wiedzy ![]() Czekoladkowoo W końcu zrobiłaś tą kąpiel! Ej, fajnie jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Zuza gadała z tą nową prawniczką-sprawa pójdzie do sądu. Emilka wykłócała się ze swoją ciotką, bo chciała się spotkać z tymi rodzicami dla jej dziecka. ![]() Ciotka Emilki namawia swojego męża by zaopiekowali się jej dzieckiem i samą Emilką. Mieciu dał się namówić na zmianę swojej biografii na powieść, jest zakochany w Izie. a w następnym odcinku... MARTA W ROLI GŁÓWNEJ! ![]()
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z dugiej strony ta londa to jak gra w ruletke ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ehh nie rozjasniałam dzisiaj tych włosów juz bo pokłóciłam sie z mama
![]() Nie ucieknie ![]() A ja juz nawet siły dzisiaj nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
kaska
ja rudego nie widzę w ogole, ładnie Ci wyszło ![]() A N&E 522 ma wodę 9%. Ale masz piękne włosy ![]() Princeska to taka koloryzacja pielegnujaca. Ten na samej górze 9,01 wydaje się szary na próbniku, może wybiorę się do sklepu frryzjerskiego jutro i popatrzę na żywo jak te kolorki wyglądaja. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny poradzcie mi ... bo na weekend farbuje wloski i nie wiem jaka farbe dac na podkład??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rudości nie widzę, wg mnie jest fajnie.. A co do stockholma czy n&e zawsze możesz podmienić wode na 12% |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam zdjecie moich włosów po cieciu u fryzjerki. Matko jedyna jak to wygladalo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
jestem jestem i ja w kolejnym wątku
![]() ![]() ![]() Yattamanka- nie mam pojęcia niestety ilu % jest woda w n&e 532 ![]() ![]() snow-dziekuje ![]() ogólnie są jasniejsze niż na tej fotce co w klubie dałam ![]() ![]() czekoladowoo- po kąpieli już fajny ten kolorek ![]() ![]() Agatko- ja tez mysle nad richesse 9,13 ![]() to jest farba 'ton w ton' a raczej taki szampon koloryzujący pielęgnacyjny, wiec mysle, że by nam odświeżył kolorek i nadał wiecej połysku ![]() na pewno nie bedzie znacznej róznicy w kolorze, jedynie wizualnie będą lepiej wyglądac ;P aparat dziś nie chciał ze mną współpracować, wiec zrobiłam kamerką jakieś foto odrostu po 532 ![]() ![]() tu nie widać za bardzo, ale te refleksy po majirel 10 1/2 1 są bardzo chłodne, a po szamponie fioletowym to już w ogole... teraz postawie na richesse 9,13 lub 9,31 ![]() Agatko, daj znac jak wrażenia po obejrzeniu palety na żywo ![]() ja dopiero na początku przyszłego tyg będę odgipsowana, wiec chetnie się dowiem wczesniej ![]() ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-02-10 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
witajcie w nowej czesci!
![]() ![]() EDIT: dolączam fotki po farbowaniu, jak zwykle MATRIX 11A. Przepraszam za nielad na glowie ale spalam w mokrych wlosach(wiem ze zle ale to ze zmeczenia), no i za brak makijazu.. ale jeszcze jestem w pidzamie:P Jak oceniacie wlosy? prosze tylko nie patrzec ze konce takie potargane, to od tego ze byly mokre. a na dniach ide do fryzjera ja podciac bo nie bylam ok. pol roku:P Dodam, ze mam @ i balam sie co wyjdzie, ale wg mnie jest przyzwoicie ![]() fotki pierwsze 5 bez lampy, reszta z lampa
będę mamą... ![]() 08.11.2012 - czekamy na nasze maleństwo ![]() Edytowane przez kochaneczka Czas edycji: 2011-02-10 o 08:16 Powód: fotki :) |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh..ciężko widzę będzie.. Ale ładnie jest widać ładnie chwyciło i włoski lśnią, więc pewnie też zadowolone ![]() No to pokazuj, pokazuj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
dzień dooobry :P
ja teraz tylko na chwilę, bo dziś mam zaganiany dzień i wrócę pewnie dopiero wieczorem ![]() więc miłego dnia blondyny ![]() Kotka facet z allegro przysłał mi wiadomość, że wysyła towar, więc jutro powinna byś skrzyneczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.