|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Agata ile razy w miesiącu Ty farbujesz włosy
![]() Bunny działa działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
dziękuje Agatko
![]() ![]() ciagle jakieś błędy mi wyrzucalo... ![]() potem mi posta zjadlo ![]() koszmar jakis.... szykuje nowa duza notkę ale to chyba dopiero na wieczor lub jutro, bo musze obiad upichcic....
#154 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Raz, a całość raz na kilka mcy. Teraz robilam calosc Richessem a tydzien temu odrosty
Cytat:
![]() Dziekuje ![]() ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-10 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
a no tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() - oxydanty a stopień rozjaśnienia - jakie odcienie farb gaszą, żółć, rudość itd. - info o numerach farb - jakie cyferki odpowiadają jakim kolorom i odcieniom Tyle na razie mi przychodzi do głowy ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
bunny działa blog
![]() ![]() Agatka ładny kolorek ![]() ![]() ja jestem już 2 tygodnie od ostatniego farbowania i mnie nosi ![]() Dżiiiiiiiiizas, niech ten kuferek w końcu dojdzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Marcelover ♥♥♥
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;24990803]Szkoda, że nie przetestowałaś. Ale teraz ten kolorek wyszedł Ci bardzo ładnie, w sam raz na wiosnę
![]() Działa, działa! Pierwsza notka bardzo fajna. To ja już mogę zaproponować parę tematów do kompendium ![]() - oxydanty a stopień rozjaśnienia - jakie odcienie farb gaszą, żółć, rudość itd. - info o numerach farb - jakie cyferki odpowiadają jakim kolorom i odcieniom Tyle na razie mi przychodzi do głowy ![]() bardzo trafne zagadnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem bardzo zadowolona
![]() Teraz chyba bede robiła odrosty Majirelem 9,13 i kładła jakieś refleksy bo taka baza jaką mam teraz mi pasuje. kitkulka tak przyciemnił się o ton, ale nie widać tego mocno. Refleksy zostały. Zreszta ja tak chciałam, celowo wzięłam poziom 9 ![]() blond bunny moze cos o farbach, zgasisz mit że Palette niszczy. Napiszesz coś o sklepowych farbach, moze o profesjonalnych, które sa dobre. Polecisz odżywki i maski te które nam polecasz, profesjonalne i sklepowe. Moze coś o pielegnacji loków i naturalnie prostych włosow? Super byłoby dawać zdjęcia jakichś aktorek i pisać przykadowo czym taki kolor można osiągnac na podstawie jakiejś tam palety ![]() Dużo mam tematów w zanadrzu ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-10 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę, naprawdę jak Was się tutaj czyta to chce się kombinować z tymi farbami i co chwilę farbować czym innym ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale kiedyś co farbowanie to na całość i woda 9% non stop. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Albo zdjęcia aktorek i opis - jaki poziom, jaki odcień, bo jak osiągnąć dany kolor, to na każdych włosach będzie inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Magda ;)
|
Dziewczynki wracam z fotkami ciuszków
![]() i pokazuje wam od razu moje ostatnie zakupki wyprzedażowe ![]() body sie nie chcialo sfotografować,dlatego takie dziwne fotki ![]() i nie patrzcie na to,że jestem grubasem ![]() Agatka ładny kolorek i Twoje wlosy tak super blyszcza ![]() Bunny super,ze zalozylas bloga ![]() na bank bedzie wiele czytelniczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ich nie miałam więc nie mogę się wypowiedzieć ![]() ale skoro miałaś clipy i są dobrej jakości to bierz ![]() 2 miesiące to na bank wytrzymają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
identyczna jak na zdjeciu, dobrze wykonana
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
hmmm... własnie mi przyszły wlosy od tej babki co princeska zamawiala i fajne są ale dala mi ciemniejszy blond bo nie ma 613... no one są podobne do tych moich z 4grait hair i prawdopodobnie zamówie te od 4grait hair
![]() |
#169 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Kolor taki jaki mam teraz mi odpowiada, ale pytanie teraz co wziąć za farbę by był identyczny odcień.. poszłabym do mojej fryzjerki, ale z nią jakoś ciężko mi się dogadać w tym temacie.. ehh.. No i dzis tak ładnie mi się ułożyły, że na razie chwilowo przeszło mi przedłużanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaka sukienusia fiu fiu - i z czego Ty chcesz chudnąć ![]() ![]() A body jak? Który rozmiar w końcu wzięłaś? Też odczuwasz, że takie koszmarnie długie jest? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Kotka ja na allegro nie ufam jeśli chodzi o włosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yatta już podeschły nie ma żółtka, białaczka cała ![]() ![]() ![]() niestety nie ma nigdzie wytłoczonego na buteleczce ani na pudełku ani w instrukcji wszystko oblukałam po parę razy ![]() ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-10 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Yatamanka
Ty masz chyba 8,5 poziom? Princeska chuda jesteś, nie marudz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() |
#174 | |
Magda ;)
|
Yata heh dzięki
![]() body wzielam rozm. M i nie jest wcale takie długie,zalezy jak je naciagniesz do góry i to mnie troche dziwi,bo Snow wyzsza ode mnie,to na mnie to juz wogole powinno być za dlugie ![]() ![]() a perelki i te wszystkie pirdółki po 5 zł/szt. to żal nie brać ![]() Kotka dzięki ![]() Sukienka to ta sama z allegro,którą Snow pokazywała niedawno, tylko ona miala jasna,a ja kupilam czarną ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
To też zależy od budowy ciała co jak na nas leży-więcej niż od wagi.
Proporcje, obwody-to jest wyznacznik jak ubrania układają się na ciele Szczupłe jesteście wszystkie to nie narzekajcie ![]() Princeska pisalas ze wazysz 50-kilka kg. Przecież to jest norma, wygladasz szczupło, nad czym tu się zastanawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ale ja jestem niska wiec wiesz czuje sie jak taki grubasek ![]() chcialam kupic sobie taki rowerek treningowy,ale mamy male mieszkanko i nie mam go gdzie postawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;24990803]Szkoda, że nie przetestowałaś. Ale teraz ten kolorek wyszedł Ci bardzo ładnie, w sam raz na wiosnę
![]() Działa, działa! Pierwsza notka bardzo fajna. To ja już mogę zaproponować parę tematów do kompendium ![]() - oxydanty a stopień rozjaśnienia - jakie odcienie farb gaszą, żółć, rudość itd. - info o numerach farb - jakie cyferki odpowiadają jakim kolorom i odcieniom Tyle na razie mi przychodzi do głowy ![]() dzięki za tematy- niebawem je opiszę ![]() Cytat:
![]() [1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;24991210]Tak tak! I jakiś podział masek na typowo regeneracyjne, odżywcze i takie zwykłe pielęgnujące ułatwiające rozczesywanie itd. I np. jeszcze na jakie składniki w takich maskach/odżywkach zwracać uwagę ![]() Albo zdjęcia aktorek i opis - jaki poziom, jaki odcień, bo jak osiągnąć dany kolor, to na każdych włosach będzie inaczej ![]() Okey... Cytat:
![]() Dobra jestem, nie ma co ![]() Dopiero schodze z bloga i biorę sie za obiad, a tż za 30 minut w domu ![]()
![]() |
#179 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
czyli tyle co ja
![]() ![]() dobra po obiedzie moge teraz posiedziec z wami ![]() bunny zaraz sie zabieram za czytanie bloga.....
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-02-10 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.