|
|
#3571 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
nam w czerwcu mine 4 lata razem
a w marcu 3 lata po slubie cywilnym no i tez jestem mamą mam 3 letnia córeczke a mam lat 22 w tym roku 23 no tez jeszcze duzo rzeczy nie mam:/no ale juz w czwartek bede w Pl wiec mam nadzieje ze uda mi sie chociaz czesc zalatwic
|
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
a i mamy obrączki
D! niepowtarzalne zakupione w Iraku![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- kaassia88 ja mam 2letniego synka ciekawe jak on przezyje slub rodzicow ejstem ciekawa jego reacji no zobaczymy.. ojej to tez musisz sie sprezyc jak zjedziesz do pl ja sie dowiedzialam ze nawte frzyjera trzeba 3mies przed ..a z ubiorem jest najgorzej
|
|
|
|
#3573 |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;25130752]A czemu tak późno? Mój kupił garnitur pół roku przed ślubem, akurat miał trochę pieniędzy, więc skorzystał
[/QUOTE]Twierdzi, że może jeszcze przytyje albo pójdzie na siłownię i trochę schudnie Powiedział, że co to za problem kupić garnitur, pójdzie do sklepu, coś wybierze i już zazdroszczę mu tego spokoju ja tu wariuje, że z niczym nie zdążymy a on zawsze mnie uspokaja, że jest jeszcze tyle czasu... każe pisać pracę a o reszcie mamy później myśleć ![]() chyba nie jest do końca świadomy ile jeszcze zostało do załatwienia ![]() Jesteśmy razem 4 lata a co do wieku to mam 23
|
#3574 |
|
Raczkowanie
|
no włąsnie znam ten tekst z kaś;D jaki to problem pojs ci kupic garnitur 1dzien roboty;D on zawsze ma czas na wszystko a ja takze sie stresuje i musze meic wszystko wzesniej pozniej bede miala inne zmartwienia;D
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tak samo, ja się boję że nie zdążymy, że potem będzie bieganina na ostatnią chwilę, a mój Ł. jakoś tak póki co na luzie do tego podchodzi z jednej strony dobrze, bo mnie uspokaja a jestem straszną nerwuską
|
|
#3576 |
|
Przyczajenie
|
no moja mala juz sie cieszy na imprezke
musze jej kupic rowniez jakas balowa sukienke bo mi zyc nie daje no i chce ja tez jakos wlaczyc w ta uroczystosc a mianowicie zeby niosla razem ze swoim kuzynem i kuzynka obraczki no czasu nie bede miala niestety za duzo bo bede wPolsce tylko 9 dni wiec bede musiala wszystko w miare dobrze ogarnac. a pozniej to dopiero bede 2 tyg przed ślubem;/w razie co siostra mi bedzie musiala pomoc sie poumawiac i inne sprawy pozalatwiac wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze
|
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
a no właśnie ja juz sie nie moge doczekac az mojego malego wariata zobacze w garniaku
on jecsze za maly i nic nie wie ze rodzice biora slub i co to ejst hehe ale przezycie dla niego rownie dobrze napewno bd duże aha no to jak masz siostre to nie ma problemu hehe a jesli moge spytac z granica jestescie ze wzgledu na prace pewno ?
|
|
|
|
#3578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;25106266]Ja tam nie będę narzucać świadkowej, w co ma się ubrać. Wierzę w jej dobry gust [/QUOTE]Hej nata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3579 | |
|
Raczkowanie
|
My razem jesteśmy 1,5 roku.
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() A dopiero w kwietniu lecimy na 2,5 tygodnia. A potem też dopiero 2 tyg przed naszym ślubem. Mam nadzieję, że to w zupełności wystarczy
|
|
#3580 |
|
Raczkowanie
|
ja zmaiast ryżu myslalam o małych świecacych serduszkach czerownych żeby sypneli jak bedziemy z kosicola wychodzic mysle ze ladnie bedzie wygladac to na zdjeciach a przyczailam takei na alegro mysle tez o bankach mydlanych choc w rodzinie juz byly albo powrocimy do starych tradycji ktore nam sie podobaja puszczanie 2bialych golębi
|
|
|
|
#3581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawdę !
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, to my jestesmy już ponad 7 lat razem...
mam 26 lat, TŻ jest rok młodszy zaręczyny były rok temu a sypać nam będą płatkami róż |
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mój TŻ jest rok starszy, a zaręczyliśmy się 1.5 roku temu
|
|
#3584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do baniek to różnie z tym bywa, czasami goście wychodzą na huraaaaaa i nie da rady tego przeprowadzić , po drugie fotograf ma trudniejszy dostęp do tych chwil które powinien uwiecznić. Gołębie czy kominiarz , albo jedno i drugie to doskonały pomysł - nie ma co za wiele kombinować. |
|
|
|
|
#3585 |
|
Raczkowanie
|
Mozliwe że tak ale u nas zarezerwowalibysmy 2braci cyz siostry cioteczne i puszczalyby jedno z jednej strony drugie z drugiej no ale jeszcze zobaczymy jak to bedzie
o platkach roz takze myslalam a gołębie bardzo dodają romantyzmu;D tak mi się wydaję
|
|
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
Płatki róż ładnie wyglądają na zdjęciach , można kupić żywe róże i obrać albo same płatki sztuczne na alledrogo . Tak czy siak , uprzedzić fotografa by miał to na uwadze.
|
|
|
|
#3587 |
|
Raczkowanie
|
ok dziękuję za uwagę grenob
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- A maice w wyobrazni już jakieś fryzury slubne bo ja kompletnie nie mam pojęcia..... |
|
|
|
#3588 |
|
Raczkowanie
|
asia_z no to ja blisko Ciebie bo jestem ze swoim 8 lat,
nata1596lia ja miałam 4 lata jak byłam na slubie swoich rodziców. Nic nie pamietam więc reakcja będzie krotkotrwała Dla mnie mamusia była księzniczką tyle wiem z opowiadan mamy ![]() A co do garniaka to rzeczywiscie z tym jest torszke mniej probemu ale namow swojego zeby juz zaczal cos kombinowac. My smoking kupowalismy miesiąc. Wybralismy jeden w kilka sekund ale to nogawki obcinali pod katem zeby sie ladnie układały, a to rekawy skracali o 1 cm zeby mankiet wychodziła, a na koniec 3 tygodniowe taliowanie koszuli, zeby była idealna. Nam sie nie udalo kupic idealnej koszuli i byl problem. Do tego mucha, spinki, buty. To akurat od kopa kupilismy wszystko ![]() Koszt smokingu z dodatkami bardzo duzy niestety ale jest jak chcialam ![]() Ja też chce platki róż W domu mam plastikowe ale chyba chce żywe ![]() zaproszenie ze zdjęciem: Nie pamietam , która dziewczyna wrzuciła to zaproszenie i miala obawy ,że moga wyśc brzydko no to- u mnie wyszly brzydko. Robię takie tylko tył będzie bodrowy z bordową kokardką a tekst na perłowym papierze. Edytowane przez Karo_lka Czas edycji: 2011-02-17 o 13:35 |
|
|
|
#3589 |
|
Raczkowanie
|
Pokazuję zaproszenia + kilka propozycji dekorowania stołu (bileciki) jakie mam na uwadze
![]() W restauracji mam czerwone krzesła i tym się sugeruję. Bukiet chciałam biały. Zaproszenia 2ga fotka
|
|
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Byłam dzisiaj oglądać suknie ślubne i ostatecznie już wybrałam. W czerwcu mam jechać ją odebrać Suknia nazywa się Eliza, chciałam ją znaleźć w internecie, ale bez rezultatów Wiem, że jest sprowadzana z Warszawy. Znalazłam jakąś stronę internetową http://www.suknieeliza.pl , ale tam pisze, że to z Wrocławia, a poza tym nie ma w galerii tej sukienki Może któraś z Was kojarzy? Jednoczęściowa, na górze ma srebrne zdobienia, a po lewej stronie dołu są falbanki... Jakby ktoś wiedział o jaką suknię chodzi, to byłabym wdzięczna, bo chciałabym znaleźć zdjęcie
|
|
|
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
a no pewnie i tak będzie z moim synkiem tym barzdiej że młodszy jest jak ty przezywalas taka chwile;D ale przynjamniej rodizce pamiętaja jak to było hehe tak jak i my pewnie nie zapomnimy tych chwil nigdy
a co do ubioru mego tż to może jednak nie bd kupować miesiąc przed może uda sie chociaż 3mies przed czy 2;D OJ faceci zawsze maja na wsytsko czas;D a co do płatków roż też chyba wolę żywe Białe lub czerwone a bukiet ślubny chce z kolorków jasny róż-ciemny róż-biały róże i storczyki
|
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
No to całkiem fajnie.
Ja też wole żywe ale mam w domu plastikowe więc je położymy chyba na stołach. Podejrzewam ,że syn tak jak ja wtedy nie będzie wogole wiedzial o co chodzi ale tak jak mowisz Wy będziecie mieli co wspominac ![]() A no i fajnie jest ogladac zdjęcia. Ja miałam piękną sukieneczkę jak na tamte czasu. Stare, malego formatu zdjęcia w sepi robią na mnie wrazenie
Edytowane przez Karo_lka Czas edycji: 2011-02-17 o 18:12 |
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi gołąbki się nie podobają ![]() Jeżeli chodzi o bańki to koleżanka na swoim weselu strasznie je omijała, bo podobno mogą zostawiać plamy na sukience.Osobiście nie sprawdzałam, więc nie wiem
|
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
proszę goosia207 http://allegro.pl/konfetti-strzelaja...457262849.html są także płatki róż ;D
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a ja się zastanawiałam jakie świecące z żarówkami
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
Ooo fajne.
To ja chce takie :d |
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam kolorowe płatki róż i ze 2-3 garście pieniązków.
Na szczęście, nikt nie wpadł na rzucanie ryżem - nie chciałam tego, bo moja przyjaciółka miała ślub 3 tygodnie przede mną i ludzie zaczęli rzucać ryżem w nią - ten ryż wyjmowała z włosów i spod sukienki przez całe wesele....a z włosów to nawet w drugi dzień. W lipcu jest czas na róże więc z płatkami nie ma problemu - za darmo można sobie pójść i zerwać na jakimś polu
|
#3599 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
jestem na tym forum świeżynką ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() Ja ślubuję 30 lipca więc proszę o dopisanie do listy Dwa dni temu zamówiłam sukienkę i im dłużej oglądam zdjęcie tym większe wątpliwości mnie dopadają więc proszę was o szczerą opinię, na zdjęciu w sukience to ja
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładnie na tobie leży LIPIEC
2.07 natalontko, potterka, edytkadan, asia_z, Karo_lka 08.07 kaassia88, ruda-wiedzma 9.07 elunka88, Aaamelkaa,Sweet Delights 16.07 mrowinka, oleandra86,aania88, scotasia, Mmedeah88, maaatrusia, nata1596lia 21.07 kajasia222 23.07 lusesita23, Alizzee,kwiatuszekkk21,Ka lpana,olla83, Kociak85, stokrotka1029,zophiee 30.07 goosia207, kakunia6, Marzenkaa2310, Barbii, buzka86, karolluki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

a w marcu 3 lata po slubie cywilnym
D! niepowtarzalne zakupione w Iraku
Powiedział, że co to za problem kupić garnitur, pójdzie do sklepu, coś wybierze i już 
wiec bede musiala wszystko w miare dobrze ogarnac. a pozniej to dopiero bede 2 tyg przed ślubem;/w razie co siostra mi bedzie musiala pomoc sie poumawiac i inne sprawy pozalatwiac

[/QUOTE]