|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
#4052 |
Zakorzenienie
|
O Jezuniu, pojęcia nie macie, jak mi się marzy taki Maniek w reprze
![]() ![]()
#4053 |
Zadomowienie
|
#4054 |
Zakorzenienie
|
ZALICZYŁAAAAAMMMMM
NA 4.0 !!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Gratulacje Karóla ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
No to moje zdrowie!!!!
![]() Cóż za skromnośc ![]() I za Skrę!!! ![]() Czy ja dobrze wyłapałam, że Mariusz grał na przyjęciu?? ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Muszę się z Iplą przeprosić i znaleźć w poniedziałek mecz to sobie obejrzę ![]() Joaa ![]() Dziękuję za relację ![]() Idę Was nadrobić. Chociaż nie chce mi się i pewnie też nie było nic ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joaa Joaa żarty się Ciebie trzymają nawet wieczorem ![]() Karola Karola widzisz styknie sie ino przefarbować ![]() ![]() Gratsy ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2011-02-19 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
W ogole zaczęłam oglądać HIMYM i koleś grający Teda daje radę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Lol, Arki podsumowała ![]() ![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie... zapomniałam tu nakablować
![]() ![]() To może zaprośmy któregoś z Resoviaków do repry? Nie, czekaj, to nie są Polacy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam tego samego zdania co Ty przed MŚ. Ale po tym, co on pokazał, jak możesz twierdzić, ze ten skarpetkowiec może zrobic dla repry cokolwiek pozytecznego? Pogło? No co ty, Ted jest cholernie słodki ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |
Zakorzenienie
|
jakie duuuuuże!
![]() ![]() gratki. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4062 | |||
Zakorzenienie
|
A ja odczuwam dumę, że jestem godna taki opis ustawić
![]() Nie lubię Warszawy! Nienawidze Warszawy! Nie znoszę Warszawy! Gardzę nią ![]() ![]() Ej! Kurna! Weź jak będziesz następnym razem się wybierała do Wawy to daj znać coooo. Może się zgadamy jakoś ![]() A co! Niech wię, że cudzych Menrzów się nawet we śnie nie tyka ![]() Nastrajały romantycznie ![]() Cytat:
![]() Jeżeli w takim sensie o którym ja od razu pomyślałam... TO MAM PRZEOGROMNĄ NADZIEJĘ, ŻE NIE ![]() Cytat:
![]() Ej kurde! Wiedziałam, że coś takiego wyłapałam w przelocie z SMSów od Joaa które czytałam w czasie poprawki ![]() Ja chcę zobaczyc ten meeecz ![]() Takie roszady! JezusMaryja! A ja nie oglądałam! ![]() Ależ jestem ciekawaaaaaa Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Siur bark... To ja pomasuję ![]() Np. ja! ![]() ![]() To Marta niepocieszona ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Joaa ale do czego pijesz przepraszam tymi Resoviakami? Czy ja się czepłam Skry? O co Ci chodzi? Uśmiałam się z tego co napisałaś. Chyba mi wolno?
Nie wiem ile razy można dawać waszymz daniem szansę drugiej osobie. Bez końca? I to dawac ją komuś kto tego nawet nie chce? Kto ma to totalnie gdzieś. Ja tak nie potrafię. A Skrze to on może sobie nawet po każdym ataku latać z jednej strony siatki na drugą. Whatever. ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę oblać sesyję ![]() Nie wiem kiedy wrócę... Czy w ogóle wrócę ![]() Miło było Was poznać ![]() Bądźcie zdrowe!!! ![]() Ja tam Mariusza tyż bronić będę! Chociażby ze względu na złote lata kiedy nieraz dupę biało- czerwonym ratował. Wiem, że nie ma co żyć wspomnieniami tylko patrzeć na przyszłe sukcesy ale ten człowiek ma u mnie za to co kiedyś wyprawiał maxymalny kredyt zaufania. Nawet jak nie wróci do takiej formy jaką prezentował kiedyś to wierzę że w Reprze da radę i w ważnych spotkaniach będzie można na niego liczyć. A druga sprawa to taka że go uwielbiam samego w sobie więc tez pewnie inaczej patrzę na cała sprawę ![]() Lecę ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- daUn ze mnie! Dzięki za gratulacje ![]() I za trzymanie kciuków ![]() Kocham Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4066 |
Zadomowienie
|
Karola
![]() ![]() Twoje zdrowie ![]() ![]() obejrzałam już dwa X-meny teraz idę Nostalgię anioła oglądnąć ![]()
“ Prawdopodobieństwo każdego zdarzenia jest odwrotnie proporcjonalne do stopnia, w jakim jest ono pożądane. ” Edytowane przez kaska31_ Czas edycji: 2011-02-19 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | |
Zakorzenienie
|
Dobra. Mogę się z Tobą przespać ale tylko raz. Bo ponad jeden raz to juz miłość
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To i Wasze zdrowie ![]() Kocham X- menów!!!!! ![]() Dobra idę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
a ja oglądam Cage'a na 1.
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Karola weeeźźźźź ![]()
#4069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto jest w tej chwili gotów na bycie pierwszym atakującym repry? Może zróbmy szybki przegląd ligi: 1) Olsztyn - Gromadowski i Winnik. Choć przykro mi to mówić, Marcel w tym sezonie stoi w miejscu. Nie podnosi zespołu do walki, nie jest liderem. Wojtek? Tak naprawdę rzadko wchodzi i jeszcze rzadziej w ogóle o Nim słyszę. Ale gdyby był w formie, przecież nie stałby w kwadracie, nie w Olku. 2) Jastrzębie - Gasparini, Yudin. Obcokrajowcy, tematu nie ma. 3) Wieluń - Rybak, Sarnecki. Stary Rybak czy młody Sarnecki? Choć też nieczęsto oglądam mecze Wielunia, zdaje się, że w szóstce wychodził raczej Radek. 4) Kielce - Jungiewicz, Król, Zarankiewicz, Castard (kurde, aż 4 mają ![]() Młody, młody, młody, Francuz. Kto gra? Francuz. 5) Czewa - Janeczek, Hebda. Bartek, który od kilku sezonów jest podstawowym graczem - choć wciąż bardzo młody - mógłby zostać powołany do kadry A. Przynajmniej po to, żeby ogrywać się już z tymi chłopakami. Miłosz też jeszcze za młody i ledwo boisko ma w ogóle okazję powąchać. 6) Zaksa - Jarosz, Witczak. Dominik nie jest wystarczająco dobry. W tym sezonie gra z Gumą, ale mimo iż spędza stosunkowo sporo (jak na "nieszóstkowego") czasu na boisku, coś tu nie gra. Kuba w tym sezonie też średnio gra. Na plus, jak u Janeczka, duży czas gry. 7) Resovia - Grozer, Józefacki. Obcokrajowiec i facet, który rzadko gości na boisku. Wiek - 31 lat. 8) Delecta - Szymański, Konarski. Grzesiek też już niemłody, choć sezon ma niezły. Konarski w tej chwili kontuzjowany, ale w przyszłości też chciałabym Go widzieć w kadrze A. Nie dość, że leworęczny, to jeszcze patrzy na to, co się dzieje przy Jego ataku. 9) Skra - Wlazły, Novotny, Bociek. Kuba, wiadomo, Grzesiek to jeszcze nieopierzony młodziak ![]() 10) Politechnika - Prygiel, Statsenko. Robert w tym roku kończy 35 lat. Sezon niezły, ale mamy przecież "odmładzać kadrę". Piotrek Gruszka? Mam nadzieję, że szybko doleczy kontuzję i rozpocznie treningi. Mikołajczak? Na przyszłość. Teraz i tak nie mam jak Go obserwować w 1. lidze. Cytat:
![]() ![]() No, nie ma co ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4070 |
Zadomowienie
|
kur.wa nie mogę ten oglądać, już wiem że zamordował ją pedofil- sąsiad i jest taki nastrój że siedzę i paznokcie bym obgryzała
![]() ![]()
#4071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za to po książce z dobry tydzień miałam schizy ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | |
Zadomowienie
|
ale dlaczego "
![]() ![]() ja też, chyba ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
melduję się
![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
Czekerap
![]() http://www.plusliga.pl/news/id/3762/...y_do_typowania Zwłaszcza na obstawianie Miśka ![]() Zdzir za to wszystkich zwycięzców dobrze wytypował ![]()
#4075 | ||
Zakorzenienie
|
taaaaaaaaaaaaak !
![]() ale jak zremisowali na 1-1 to tylko widok Igora mnie uspokajał ... ![]() braaaaawo ![]() nie ma sprawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
||
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś zagadałam do mamy, że w marcu wybieram się na mecz i raczej nie miała nic przeciwko więc niedługo powinnyśmy się zobaczyc ![]() A tak w ogóle znowu mi się dziś śniłaś ![]() ![]()
.... Edytowane przez natalyy7 Czas edycji: 2011-02-19 o 21:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Zakorzenienie
|
w ogóle siedzimy i
ja: tato, patrz na tego z piątką ![]() ![]() tato: nooo, ładnie gra ![]() ja: noooo ![]() ![]() ![]() tato: nooo, ale to Polak ? ![]() ja: nie .... Australijczyk ... a co ? tato: aaa, nic. ja: aha ... ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() to jest moje miasto ! ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 | |||||
Konto usunięte
|
to dobrze
![]() Cytat:
![]() ja nie oglądałam a jak najbardziej chcę i nadrobię na ipli ![]() ![]() ![]() za Reso nie piję Cytat:
![]() ![]() graty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2)Yudin ostatnio coś wspominał o polskim obywatelstwie, ale chyba miał przemyśleć czy coś 3) Wychodził Rybak, Sarnecki go zmieniał, ale na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia nie zrobił ![]() 4)Król jak zacznie sobie lepiej wybierać kluby to może być kiedyś dobry, chyba, że mu wcześniej nogi przyrosną do kwadratu 5)AZSiaki, będą bronić, nie jestem obiektywna, ale Bartkowi się należy, gra dobrze, chociaż zdarzają mu się dość nierówne mecze, w każdym razie oceniam go wyżej od Marcela w tym momencie, poza tym jak mu wejdzie zagrywka to ![]() ![]() 6) Kuba powołanie i tak dostanie ![]() 8) Konarski na tak, na początku sezonu wychodził w szóstce i pokazywał się z naprawdę dobrej strony więc wydaje mi się, że teraz brakuje mu może trochę ogrania, ale kiedyś może być pierwszym ![]() Mikołajczak zniknął, chociaż musiałabym przejrzeć jego statystyki chociaż ![]() Cytat:
![]() Kubiak ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie tak ![]() kurde, tak patrzę staty Mariusza z dzisiaj: atak-67%, przyjęcie poz.-58%, przyjęcie bdb-58% ... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |||
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko pokazać, jak się przedstawiają nasze perspektywy jeśli chodzi o atakujących
![]() Chciałabym, żeby to wyglądało inaczej, żebyśmy mieli kogoś, kto gra teraz za granicą, ale nie mamy, nie na tej pozycji. Wszyscy pościągali do Polski, na "wygnaniu" jest tylko Kadzik, Żygi i Seba Pęcherz (uzupełnić mnie, jeśli ktoś kojarzy/pamięta innych ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja sobie łyknę... za Jaszczomby ![]() ![]() 2) ale musiałby się któregoś obecnego pozbyć. Nie wiem, jak bardzo czuje się Rosjaninem, ale z kadry Aussie raczej na pewno nie zrezygnuje ![]() ![]() 4) Ładnie powiedziane ![]() ![]() ![]() Takie pytanie mnie naszło... 1. Liga ma swoją stronę? Taką jak +L? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.