Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 17:53   #4381
Tinka*
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Dzięki dziewczyny powinnam go mieć już w srodę, a jak nie przyjdzie to dopiero za 2 tygodnie. Ale już chociaż wiem, że go mam

Mirell... a jednak zgadłaś

Dopiero doczytałam posta Spazy... jednak czujne jesteście i czytacie wszystkie wypociny na tym forum

Jeszcze szału nie ma na te rzeczy ale zobaczycie jak w 2020 ( ) wyprzedadzą się u nas wszystkie "retired" to dopiero bedziemy szukać i panikować jak ja

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-02-20 o 17:55
Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 17:53   #4382
ktsw
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Sorina dziekuje za kokosową fatyge dzis jest taki dzien, ze na kokosa moge spokojnie poczekac jak ja sie o niego pytalam w moim aparcie to babka tez nie kumala w ogole o czym do niej mowie. Co oni za ludzi tam zatrudniają?
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 17:55   #4383
veryluckystar
Wtajemniczenie

To trzeba czekać aż będzie jasno. Do niedzieli. Włożę wszystkie na skórkę i na srebrną. No i może już będzie 6 dodatkowych korali

Tinka, gratuluję Nic nie cieszy jak długo wyczekiwany koral

Edytowane przez veryluckystar
Czas edycji: 2011-02-20 o 17:58
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 18:11   #4384
sorina
Zakorzenienie

izeczkaaa piękną masz pandorę To fioletowe murano fajnie przyciemniło ją Bardzo mi się podoba

snow ta panda tak na mnie patrzy żeby ją przygarnąć A miś jest cudowny i uwielbiam go - kup

To ja tu tyle piszę a wy co?? zamiast mi powiedzieć żebym już nie chodziła na stoisko bo wszystko chce mieć od nich to wy nic I gdzie zachwyty nad moimi koralikami ???
Zawiodłam się na Was

W kruku to oni szukali tego koralika w katalogu przez pół godziny. Powiedziałam im że 135 zł kosztował jak się na euro przeliczyło a oni dopiero później go znaleźli i powiedzieli że u nich wychodzi 240. Niech spadają zamówię sobie za granicą Z nutką też był problem tzn oni mieli bo coś marudzili że tylko w dwóch salonach w PL a ja tak spokojnie "a co nie możecie sprowadzić od nich?" Podzwonili i zamówili z łaską wielką i jeszcze do mnie ale to będzie gdzieś za tydzień Ja na to " ok , mi się nie śpieszy" Nie lubię u nich nic kupować. Jakieś głupki totalne i jeszcze te ich ksero zdjęć w koszulkach jako katalogporażka

A żeby nie było że ja tylko kupuję trolle to kupiłam dziś sweterek i bluzkę no i 3 farby do włosów
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 18:13   #4385
veryluckystar
Wtajemniczenie

Mi się ten zielony absolutnie nie podoba, natomiast różowy zadziwił mnie na plus, bardzo ładny
Stary 2011-02-20, 18:23   #4386
sorina
Zakorzenienie

VLS miały być tylko pochwały
Mi ten zielony podoba się najbardziej i ten kolor cudeńko taki mój No ale co kto lubi. Różowy z kropeczkami na żywo ślicznie wygląda jakoś to światło się tak ładnie rozchodzi

Mirell patrzyłam na bursztyny i porażka to są najmniejsze koraliki one może mają 1,1 kolory też brzydkie, jednolite. Ta kropla miodu to myślałam że będzie jakaś taka jak prawdziwy miód który się już krystalizuje a tu nic w środku. Ten syrop klonowy też nie ładny- ciemny brąz Zrezygnowałam z nich no chyba że kiedyś znajdę ładne duże takie jak na zdjęciach w katalogu
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 18:33   #4387
veryluckystar
Wtajemniczenie

No dla mnie ten zielony jest mega paskudny co ja za to mogę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-20, 18:49   #4388
BlueSummer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izeczkaaa Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!
Można się przyłączyć?
Podczytuje wątek już od jakiegoś czasu. Sama zbieram Pandore od października, ze względów finansowych dokupuje mniej więcej 1 koralik w miesiącu,dlatego w porównaniu z waszymi zbierami jest ona narazie dość skromna.
Witamy piękna Pandorka. wcale bym nie powiedziała, że skromna. bardziej rzuca się w oko, że ślicznie skomponowana
pisze ta, co absolutnie komponować nie umie, ale tym bardziej docenia u innych

Cytat:
Napisane przez Lily E Pokaż wiadomość
Proszę, moje charmsy
A Pandore już kocham, ale na razie jest trochę za droga, żebym ją kupiła Więc teraz charmsy, a Pandora (i nie wykluczam Trolli ) w przyszłości
Witamy i ostrzegamy: czy na pewno wiesz, co czynisz? tu się wpada w nałóg!

Snow, AniaWK - cuda pokazujecie!

Tinka - gratuluję wygranej! chińczyk świetny.
BlueSummer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 18:49   #4389
Tinka*
Wtajemniczenie

Ale tutaj cisza....
Ide w takim razie zrobić sobie małe SPA maseczke na włosy, buźkę. Henne itp.. wysmaruje się takim błotem i zafoliuję się Ide porobić coś przy sobie bo przez Was siedze całą niedziele przy kompie. Wstyd normalnie

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 18:53   #4390
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Ale tutaj cisza....
Ide w takim razie zrobić sobie małe SPA maseczke na włosy, buźkę. Henne itp.. wysmaruje się takim błotem i zafoliuję się Ide porobić coś przy sobie bo przez Was siedze całą niedziele przy kompie. Wstyd normalnie
to tak jak ja usprawiedliwiam się tym, że jestem chora i i tak nie jestem w stanie robić nic konstruktywnego
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:09   #4391
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Mirell patrzyłam na bursztyny i porażka to są najmniejsze koraliki one może mają 1,1 kolory też brzydkie, jednolite. Ta kropla miodu to myślałam że będzie jakaś taka jak prawdziwy miód który się już krystalizuje a tu nic w środku. Ten syrop klonowy też nie ładny- ciemny brąz Zrezygnowałam z nich no chyba że kiedyś znajdę ładne duże takie jak na zdjęciach w katalogu
No właśnie z tymi bursztynami jest problem, bo jakieś koślawe zawsze, a ja muszę mieć wszystkie koraliki podobnej wielkości, zarówno murano jak i minerały, bursztyn, wszystko
Na wagę nie patrz, bo bursztyn jest wiele lżejszy od szkła Ale jak nie za duże to są za małe, porażka

Cytat:
Ide porobić coś przy sobie bo przez Was siedze całą niedziele przy kompie. Wstyd normalnie
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
to tak jak ja usprawiedliwiam się tym, że jestem chora i i tak nie jestem w stanie robić nic konstruktywnego

A ja się cieszę że siedzę przy kompie, tzn że daję radę usiedzieć... ale ból już schodzi, nawet wzięłam prysznic (i coś mi zagruchotało w plecach ), więc jest postęp
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:10   #4392
magi76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
izeczkaaa - bardzo fajna

Ja mam weekandowy odwyk - byłam w 1 pandorze i 3 Yes'ach - i nigdzie nie było dla mnie drugiego stopera do kompetu. A ponieważ założyłam sobie, że nie będę dalej kupować bez tego stopera więc cierpię - tylko mój mąż się ze mnie nabija.
Tak myślę, że raz na miesiąc nowy koralik to zdrowe podejście. Ja natomiast jak mam napad to kupuję "hurtem", a potem jestem zła bo i tak nie mam gdzie tego nosić. W pracy nie mogę mieć żadnej biżuterii, a pracuję o 8.00 do 20.00. Leży sobie więc samotna Pandorka w pudełku koło łóżka i tylko śnią mi się koraliki
od 8 do 20 ???? ooo mamo ... ale chyba nie codziennie...

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Chwalę się moją chińską Pandę przywiezioną z Hong Kongu. Dostałam ją w prezencie kilka dni temu i od razu słodziak mnie zauroczył
Postanowiłam pandę nosić na nowej oksydowanej bransoletce

Mam jeszcze turkusowe murano, które podoba mi się bardzo, ale jakoś tu mi nie pasuje... i chyba pojadę je wymienić na inne. Albo na inny koralik który by pasował do pandy Drugą bransoletkę miałabym w motyw trójkąty, na początek szaro-niebieskie i szaro-czarne i może różowo-fioletowe hmmm już sama nie wiem...

PS. Chodzi za mną przesłodki miś
panda słodka !! zakochać się można!

Cytat:
Napisane przez AniaWK Pokaż wiadomość

Wklejam nowe fotki - aktualne zestawy i obiecane razem srebrna i podwójna skórkowa pandora
ta szara skórka.. ech, że jej nie wzięłam jak się informatyk w Yes omsknął...

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Dopiero wróciłam i od razu Wam piszę co i jak
TROLLBEADS
Na stoisku oglądałam zapięcia wielobarwny kwiat i nie było już tych niebieskich bez żółtego. Pokazała mi ten co sprowadzili niby zielony z fioletem a tak naprawdę to z jednej strony był jasny niebieski taki jak zachmurzone niebo a z drugiej pomarańczowo - różowy i ten kolor mnie zachwycił Powiedziałam żeby mi go odłożyły Ktoś chce kupić nerkę? Koraliki przebrane bardzo. Z nowych też mało. Niebieskich i białych płatków nie było , kwiatu północy też. Ulubieniec babci jeden ale jakiś taki dziwny. Także Peri dobrze że MJ Ci kupiła wszystkie 5 u siebie bo z tych co chciałaś to nie było by z czego wybrać Sama strasznie długo nad tymi dla siebie się zastanawiałam. Nowe są 2 razy większe od tych innych Kupiłam w końcu ten wielki jasnozielony kwiat i letnie kropki które mnie urzekły
Przymierzałam wróżkę Jaka ona jest duża A i przymierzyłam pierścionek kwiat głogu z perłą i chcę go bo jest cudny

A teraz zdjęcia
Peri dla Ciebie torebka, etui, katalog, bransoletka i zapięcie koraliki moje i nie oddam
Śliczne Sorina śliczne kropeczki może nie w moim stylu ale pewnie zaraz sklecisz ładną bransoletkę i wyjdzie super...

Cytat:
Heheh no dobra!! Powiem nie chce abyście mi tutaj umarły

Licytowałam chiński znaczek, znaczenie "Eternity". Jest to koralik z serii "wymarłej" i rzadko można go już spokać. A jak się spotka to jest w cenie np. 200-300zł (tyle kosztował na aukcjach w Holandii).
Ja go wygrałam za 25F+2F przesyłka czyli 124zł

Ciekawe czy to oryginał, skoro ja sama licytowałam go
http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-PANDOR...to*******=true
Stary 2011-02-20, 19:13   #4393
patgozolek
Zadomowienie

Witam Was wieczorem
Nadrobiłam wszystko Macie piękne te bransoletki.. Tinka oraz Nowe w wątku, nic tylko się zakochać Niestety Pani z Yes nadal w sprawie wymiany koralika ze złą metką się nie odzywała, czekam do wtorku i wtedy dzwonię bo to już mija dzisiaj tydzień..

Potrzebuje pomocy Tak wiele z Was tworzy super zestawy charmsów, to może ktoś wie gdzie oprócz Apartu dostanę koniczynkę zieloną emaliowaną? Potrzebuje na prezent dla Babci, się wkręciła od Gwiazdki, a nie koniecznie chcę byśmy miały takie same

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:15   #4394
magi76
Raczkowanie

Dziewczyny nie pamiętam ktoś chciał Freję więc wstawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0426.jpg (46,3 KB, 64 załadowań)
Stary 2011-02-20, 19:16   #4395
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość

Potrzebuje pomocy Tak wiele z Was tworzy super zestawy charmsów, to może ktoś wie gdzie oprócz Apartu dostanę koniczynkę zieloną emaliowaną? Potrzebuje na prezent dla Babci, się wkręciła od Gwiazdki, a nie koniecznie chcę byśmy miały takie same
Yes, 89zł, ciemnozielona, bardzo ładna (moja teściowa się nawet skusiła)
Stary 2011-02-20, 19:18   #4396
Lily E
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlueSummer Pokaż wiadomość
Witamy i ostrzegamy: czy na pewno wiesz, co czynisz? tu się wpada w nałóg!
Nie wiem chyba właśnie Ale trudno, taki nałóg to ja mogę mieć
Cytat:
Ale tutaj cisza....
O, przypomniałaś mi, że miałam sobie zrobić maseczkę Ale przez wizaż oczywiście zapomniałam
Stary 2011-02-20, 19:22   #4397
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tutaj cisza....
a ja właśnie wróciłam z sesji pielęgnacyjnej (we własnej łazience, żeby nie było ) trzeba troszkę o siebie zadbać żeby koraliki miały ładną oprawę

Mirell cieszę się, że już Ci przechodzi powoli ten ból

Sorina ja też nie lubię swojego Kruka... już widzę z jaką chęcią będą mi ściągać koralika jeśli się to w ogóle opłaci...
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:23   #4398
Tygrys Tati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Witam Was wieczorem
Nadrobiłam wszystko Macie piękne te bransoletki.. Tinka oraz Nowe w wątku, nic tylko się zakochać Niestety Pani z Yes nadal w sprawie wymiany koralika ze złą metką się nie odzywała, czekam do wtorku i wtedy dzwonię bo to już mija dzisiaj tydzień..

Znalazłam kilka koniczynek Dla Ciebie, bardzo tanich:
http://www.sreberko.sklepna5.pl/poka...idkat=3&str=13
Stary 2011-02-20, 19:25   #4399
martinia
Zakorzenienie

co do koniczynki, która na żywo ładniejsza i większa:
z apartu za 69zł czy yesa za 89zł?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg apart 69img_prod1702_0_m.jpg (8,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yes-charms-koniczynka-89 zł ab-s-000-zie-avhu128.jpg (10,6 KB, 3 załadowań)
Stary 2011-02-20, 19:27   #4400
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
co do koniczynki, która na żywo ładniejsza i większa:
z apartu za 69zł czy yesa za 89zł?
One na żywo są identyczne
Stary 2011-02-20, 19:29   #4401
martinia
Zakorzenienie

oo to dobrze wiedzieć, bo na zdjęciu wyglądają inaczej
Stary 2011-02-20, 19:32   #4402
mexx100
Raczkowanie

Dziewczyny ale pędzicie.Zbiory wasze przepiękne wszystkie aż zazdroszczę Ja już naprwdę nie mam kasy na nic w tym mc a wy tak kusicie.
Snow oxi piękna Sama mam taką
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:35   #4403
veryluckystar
Wtajemniczenie

Trzeba przyznać, że Kruk ma strasznie kiepska politykę pro-klientowską, nazwałabym ją raczej anty-

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-20, 19:50   #4404
kluczymordka
Rozeznanie

Wszystkie Pandorki śliczne
Snow
pieknie się komponuje ta oksydowana bransoletka z Pandą
Jak dla mnie oksydowana bransoletka jest super - aż szkoda ją całą zapełniac , bo nie będzie widać , że jest oksydowana .

Sorina
koraliki piekne , zwłaszcza ten różowy - taki wiosenny
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:53   #4405
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kluczymordka Pokaż wiadomość
Jak dla mnie oksydowana bransoletka jest super - aż szkoda ją całą zapełniac , bo nie będzie widać , że jest oksydowana .
Ja w sumie tylko dlatego ją kupiłam Póki co pełna nie jest ale ogromnie mi szkoda że się wytrze. Tak jak pisałam już znalazłam jubilera który mi ją pooksyduje z powrotem

Edytowane przez mexx100
Czas edycji: 2011-02-20 o 19:57
Stary 2011-02-20, 19:53   #4406
aliena7
Zadomowienie

Witam nowe wariatki,tfu ...maniaczki miałam napisać Bardzo mi przykro że trafiłyście na ten pomylony wątek To jakies szaleństwo jest!Wpadła koleżanka na kawę a tutaj 4 strony już nawalone!!

uuu...jesli maska tak fajna to JA MUSZĘ ją mieć

Cytat:
Napisane przez AniaWK Pokaż wiadomość
Witam nowe maniaczki
- piękne bransoletki
trochę tu posiedzicie, to zaczniecie wszystko przeliczać na korale/charmsy

Wklejam nowe fotki - aktualne zestawy i obiecane razem srebrna i podwójna skórkowa pandora
wiecie co?powiem Wam szczerze ,że mi się bardziej podobają 2-3 bransoletki z kilkoma koralikami ,niż jedna zawalona od deski d deski Tak jak na w/z zdjęciach.No super wygląda kilka bransoletek po prostu
sorina nie zwracaj uwagi na VLS zielony jest piękny

Cytat:
Napisane przez magi76 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie pamiętam ktoś chciał Freję więc wstawiam
Freja jest cudna..to chyba będzie moje kolejne zapięcie

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-02-20, 20:03   #4407
martinia
Zakorzenienie

bardzo fajnie wygląda kilka bransoletek razem a ja mam takie pytanie, obawę może raczej, mianowicie jak tak będę (w przyszłości) nosić dwie bransoletki z koralikami to one nie poobijają się o siebie i nie uszkodzą za mocno? jestem przewrażliwiona na punkcie wszelkich otarć, zarysowań itp. więc wolę spytać
Stary 2011-02-20, 20:11   #4408
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
bardzo fajnie wygląda kilka bransoletek razem a ja mam takie pytanie, obawę może raczej, mianowicie jak tak będę (w przyszłości) nosić dwie bransoletki z koralikami to one nie poobijają się o siebie i nie uszkodzą za mocno? jestem przewrażliwiona na punkcie wszelkich otarć, zarysowań itp. więc wolę spytać
Myślę że napewno lekkie zarysowania z czasem mogą powstać gdy jedna o drugą będzie uderzała.To tak jak koralik o koralik,lub obrączka z pierścionkiem na jednym palcu.
Tinka a twój łańcuszek zabezpieczający to gdzie kupiłaś?

Edytowane przez mexx100
Czas edycji: 2011-02-20 o 20:12
Stary 2011-02-20, 20:16   #4409
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Ale tutaj cisza....
Tinka, jakby była możliwość to zamówiłabym u Ciebie pszczółkę z Pandory z tego Twojego kwietniowego wyjazdu
Tylko wcześniej napisz ile kasy mam szykować, oczywiście o ile to nie będzie dla Ciebie problem...

A tak poza tym mogłabym dostać zaproszenie do tego klubu Pandory?
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:47   #4410
nina90
Zadomowienie

Cześć łobuziary!
Niedawno wróciłam od mojego TŻta i już 6-7 stron do nadrobienia

Cytat:
(...)
Na koniec, fotka mojej bransoletki na dzien dzisiejszy
Łaał fajnie poprzekładałaś koraliki Za dużo nie pamiętam co się zmieniło ale ślicznie jest
Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
nie ,nie...ja mówię że już dawno wrzucałam i dorzucam na bieżąco co tam wpadnie nowego ale ok...zaraz zrobię foty i wrzucę jeszcze raz
No wiesz, ja blondynka to mogłam źle zrozumieć
Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
a więc oto wszystkie moje cudeńka miejsce na skradziony rower ciągle pozostaje celowo niezapełnione i zestaw na ten tydzień "kobieta w wielkim mieście" brakuje mi tylko laptopa do tego zestawu
Tinka świetny avatar
Nieee :mdleje" doznałam szoku na miejscu
Ja chcę tego prosiaczka!! boski jest o i kawę na wynos też, i japonka, i wannę, i myszkę
Cytat:
Napisane przez izeczkaaa Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!
Można się przyłączyć?
Podczytuje wątek już od jakiegoś czasu. Sama zbieram Pandore od października, ze względów finansowych dokupuje mniej więcej 1 koralik w miesiącu,dlatego w porównaniu z waszymi zbierami jest ona narazie dość skromna.
Witamy Śliczna bransoletka
Cytat:
Napisane przez Lily E Pokaż wiadomość
A ja mogę się przyłączyć?
Czytam już długo ten wątek, ale jakoś nie pisałam
Na razie mam tylko charmsy Bransoletka + 3 zawieszki, no i jeszcze 3 z avonu
Ale wkręciłam się (przez Was ) w Pandorę i na pewno kiedyś będę miała
a tak wgl: Tinka, Spaza, Martinia i Mirell - w waszych Pandorkach jestem zakochana , oczywiście reszta też śliczna (nie widziałam jeszcze brzydkiej pandory )
Witam i Ciebie

Kurcze dziewczyny ale wpadłyście...

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości