|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
a próbował już ktoś tych tart?
a co do herbat Liptona to mogę polecić tą green tea mandarine&orange jest pycha tylko nie można za długo jej parzyć. No i opłaca się ten zestaw, gdybym potrzebowała herbaty pewnie skusiłabym się ale mam kupioną właśnie tą zieloną
|
|
|
|
#4202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w życiu lepszego nie miałam... poważnie!!! Kiedyś kupiłam go przez przypadek.. bo skończył się mój nivea.. na początku miałam wrażenie, że nie myje mi twarzy.. w ogóle się nie pieni i twarz po nim nie była ściągnięta.. ale.... z czasem baaaardzo się do niego przekonałam.. mogę nim myć całą twarz włącznie z oczami (absolutnie nie szczypie w oczy.. wiem bo czasem otwieram ).. dobrze usuwa cały makijaż.. skóra nie jest wysuszona..i co dla mnie najważniejsze cera baaardzo mi się poprawiła - miała skłonność do wyprysków.. po tym żelu widziała spora poprawę.. Jak dla mnie rewelacja.. szczególnie za tą cene dziś kupiłam 4 opakowania - na zapas
Edytowane przez siasiolka Czas edycji: 2011-02-23 o 14:40 |
|
|
|
|
#4203 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Hmm Humavit ma podaną dawkę na 4 tabletki: Drożdże piwne 1,1 g Skrzyp polny (ekstrakt) 50 mg Pokrzywa (ekstrakt) 30 mg Więc wychodzi na to, że optima mocniejszy. Kapsułek w opakowaniu jest 80? Dobrze pamiętam? Edytowane przez mroowa_ Czas edycji: 2011-02-23 o 14:41 |
||
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przychodzą goście to wybierają, która by chcieli wypić no i właśnie apropos tego, że mąż pojedzie dopiero po pracy - ciekawe czy dostanie jeszcze peelingi prosiłam, żeby wybrał dwa najładniejsze zapachy ..... taaaaaaaaa już to widzę, jak stoi w sklepie i wącha albo weźmie pierwsze lepsze, albo naściemnia, że nie było tylko pewnie kupię mase innych rzeczy - dletego czasami lepiej, jak facet pójdzie po zakupy ![]() a te farby do włosów - jakie są kolorki? widział ktoś naturalny blond??
|
|
#4205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc skrzyp i pokrzywa w takiej samej dawce, jak biedronkowa optima Edytowane przez mroowa_ Czas edycji: 2011-02-23 o 14:47 |
|
|
|
|
#4206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4207 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też mi poprawił sytuację na buźce wywaliłam już tyle kasy na różne specyfiki mające rzekomo poprawiać wygląd cery cudo oby go nigdy nie wycofali ![]() Cytat:
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mam jescze pytanie czy te kremy do stóp i rąk i maseczki zawsze są w takiej cenie czy teraz mają promocyjną??
|
|
|
#4209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4210 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tarty są 2 rodzaje : jabłko, morela i brzoskwinia oraz jabłko, malina i jagody. Cytat:
Cytat:
Też wzięłam o zapachu mango. Niestety zapach mocno mnie rozczarował, używałam żelu pod prysznic mango i zapach miał tak apetyczny, że chciało się go zjeść, no a to masło jakieś dziwne, na skórze w sumie prawie go nie czuć, a ze wzgl. na te drobinki zostawię sobie na lato. No zapasów mangowych na pewno nie będę robiła. Ciekawi mnie teraz ten drugi zapach - limonka, na ale jak ma pachnieć jak kostka do wc, to może nie ryzykować. A może któraś kupiła to masło lemon i mogłaby podzielić się opinią i czy też są w nim drobinki. |
|||
|
|
|
#4211 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...sama nigdy bym go nie kupiła ze względu na PASKUDNE opakowanie. Kicz i tandeta, design jak w podróbkach Chanel i Dior Autentycznie wstydzę się go wyjmować z torebki!..." - to jest błyszczyk a nie torebka czy biżuteria ![]() 2 opinia natomiast jest taka: "..błyszczyk ładnie rozświetla i dobrze nawilża usta. Jest trwały jak na produkt z tego przedziału cenowego... " a wadą dla tej Pani jest: "kolor jest bardzo delikatny, a ja lubię błyszczyki które dają nasycone barwy." - to tez nie jest negatywna opinia, ja np. lubię delikatne kolory. Pozdro |
|
|
|
|
#4212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wybieram się dopiero jutro do B. i mam nadzieję, że wszystko na mnie poczeka. Wczoraj jeszcze niczego nie było więc jest nadzieja. Masło do ciała mango bardzo mi odpowiada i zapach i te drobinki, które są bardzo delikatne. Ja tam je lubię
|
||
|
|
|
#4213 |
|
Rozeznanie
|
W biedronce, w której dziś robiłam zakupy największym HITEM DNIA był schab bez kości z Sokołowa paczkowany w kawałku za 9,99 zł/kg. Jedna z klientek kupiła chyba z 10 op.
A skoro mowa o preparatach ze skrzypem, to największą ilość, bo 220 mg zawiera Belissa. |
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam dziś zestaw Eveline i podkłady Soraya.
Z Eveline były tylko dwie wersje kolorystyczne błyszczyków: bezbarwny i beżowy. Wzięłam beż, bo takiego odcienia jeszcze nie mam. Jest delikatny ale ma moim zdaniem trochę za dużo srebrnych drobinek. A tusz jest do kitu - tylko lekko przyczernia rzęsy ![]() A jesli chodzi o podkłady to były u mnie do wybory tylko dwa odcienie: naturalny i ciepły beż U Was też? Cytat:
|
|
#4215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to muszę to wypróbować. Dziewczyny a jeżeli chodzi o kremy do rąk to polecacie je czy raczej nie za bardzo??? Miałam wziąć dzisija ale zostały tylko odżywcze a ja chciałąm ochronny |
|
|
|
|
#4216 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A podkład też tylko w 2 odcieniach, takich jak podałaś. Cytat:
Kremy do rąk są ok. Ja używałam tego do rąk i paznokci. |
||
|
|
|
#4217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4219 |
|
Zadomowienie
|
A ja bylam i w jednej i w drugiej biedronce i nie mają tych skakanek a potrzebuje
.Jak ma ktoras ta skakanke i jej sie troszke nudzi to niech zrobi zdjecie ![]() Jestem ciekawa jak to wyglada .
|
|
|
|
#4220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba mamy inny gust smakowy bo mi znowu zielona nie smakuje więc nie wiem czy biała będzie tobie smakowała ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- wczoraj dziewczyny opisywały doznania smakowe
|
|||
|
|
|
#4221 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc czas na zmianę powinien niedługo nadejść ![]() Chociaż po Twoim tekście: "pachnie owocowymi żelkami" - chyba nie mam wyboru, mniam, mniam Właśnie kończę pomadkę o smaku i zapachu gumy DONALD
Edytowane przez mgielkaCORP Czas edycji: 2011-02-23 o 15:55 |
|
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie były aż 3 kartony tych czekolad.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co to za pomadka?? Kupiłam dzisiaj dwa żele micelarne ( różowy i niebieski z drobinkami), sól do kąpieli pomarańczowa z myjka i płyn do płukania jamy ustnej, którego część rozlała mi się w torebce. |
|
|
|
|
#4224 |
|
Marudziara
|
Ja dziś obkupiłam się w biedronce kupiłam zestaw Eveline dla mamy na prezent imieninowy, kupiłam zestaw rexony (dla siebie) dwa żele jeden z "nowej" oferty nawilżający i drugi micelarny chociaż chyba różnią się tylko opakowaniem jeśli się nie mylę.Kupiłam też dzisiaj nową herbatkę Savanah pu erh z cytryną i limonką -poleca baaaaaardzo dobra, aha no i chińszczyznę
|
#4225 |
|
Raczkowanie
|
moje dzisiejsze nabytki:
zel pod prysznic johnson'a zielony, szczoteczki do zebow, peeling czarna porzeczka, woda Esprit i dyfuzer zapachowy.
|
#4226 |
|
Zadomowienie
|
OO właśnie mama przyszła i powiedziała że są już skakanki , więc poszła mi kupic
.UUu długa jest ![]() Mam ją już , jest regulowana dlugosc ale u mnie cos licznik szwankuje ;|
Edytowane przez domisia1944 Czas edycji: 2011-02-23 o 16:32 |
|
|
|
#4227 |
|
Rozeznanie
|
Nic takiego nadzwyczajnego
Tania jak barszcz WIBO - Pomadka Extra Shine. Niestety od roku próbuję je dostać ale już nie ma Kupiłam ją chyba w Kauflandzie lub w Rossmanie? Skleroza nie boli Jak bym spotkała gdzieś jeszcze to bym ze 3 odrazu kupiła Oprócz zapachu i smaku idealnie kryła.
|
|
|
|
#4228 |
|
Raczkowanie
|
Taaaaaaaaaa, u mnie tez tak jest, ale jak ide sama to kupuje tylko rzeczy z listy tak wiec to moj TŻ szaleje
Ja mam to samo- jak kupuje sama to 20-30 zł a jak z TŻ to około 100zł bo mu zawsze coś potrzebne albo jeszcze czegoś nie jadł
|
|
|
|
#4229 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie herbat, czy ktoras kupila ten zestaw z gazetki za 5,99? tam jest zielona, zielona z jasminem i jeszcze jakies. Proszę o opinie. I mam jeszcze pytanie odnośnie tych tart owocowych, czy smakuja tak jak jakies kruche ciasteczka z dzemem czy konfiturą owocową?? czy to jakis calkiem inny ciekawy smak???
i czy czuc te owoce w nadzieniu??
|
|
|
|
#4230 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

).. dobrze usuwa cały makijaż.. skóra nie jest wysuszona..
daaaawno temu to łykałam i bardzo mi pomogło więc chyba wróce do tego

ja przychodzą goście to wybierają, która by chcieli wypić
prosiłam, żeby wybrał dwa najładniejsze zapachy ..... taaaaaaaaa już to widzę, jak stoi w sklepie i wącha 
wywaliłam już tyle kasy na różne specyfiki mające rzekomo poprawiać wygląd cery
oby go nigdy nie wycofali 

Kojarzy mi się z zapachem kiepskiej kostki toaletowej 

to muszę to wypróbować.