Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 14:36   #4201
blackrose4u
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII

Cytat:
Napisane przez suve Pokaż wiadomość
u mnie w sklepie wybija po 3.99.
a próbował już ktoś tych tart?

a co do herbat Liptona to mogę polecić tą green tea mandarine&orange jest pycha tylko nie można za długo jej parzyć. No i opłaca się ten zestaw, gdybym potrzebowała herbaty pewnie skusiłabym się ale mam kupioną właśnie tą zieloną

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 14:38   #4202
siasiolka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
możecie napisać coś więcej o tych żelach micelarnych? U mnie chyba nie widziałam. Dobre są? Macie sprawdzone? W jakiej cenie?
jeśli chodzi o ten żel do mycia twarzy - niebieski to....
w życiu lepszego nie miałam... poważnie!!!

Kiedyś kupiłam go przez przypadek.. bo skończył się mój nivea..
na początku miałam wrażenie, że nie myje mi twarzy.. w ogóle się nie pieni i twarz po nim nie była ściągnięta.. ale....
z czasem baaaardzo się do niego przekonałam.. mogę nim myć całą twarz włącznie z oczami (absolutnie nie szczypie w oczy.. wiem bo czasem otwieram ).. dobrze usuwa cały makijaż.. skóra nie jest wysuszona..
i co dla mnie najważniejsze cera baaardzo mi się poprawiła - miała skłonność do wyprysków.. po tym żelu widziała spora poprawę..

Jak dla mnie rewelacja.. szczególnie za tą cene
dziś kupiłam 4 opakowania - na zapas

Edytowane przez siasiolka
Czas edycji: 2011-02-23 o 14:40
siasiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 14:38   #4203
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ignorantka007 Pokaż wiadomość
1 kapsułka zawiera:
25 mg ekstraktu ze skrzypu polnego
10 mg ekstraktu z ziela pokrzywy
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
1 kapsułka:
25 mg ekstraktu ze skrzypu polnego
10 mg z pokrzywy

właśnie przypomniałaś mi o humavicie daaaawno temu to łykałam i bardzo mi pomogło więc chyba wróce do tego
Dziękuję
Hmm Humavit ma podaną dawkę na 4 tabletki:
Drożdże piwne 1,1 g
Skrzyp polny (ekstrakt) 50 mg
Pokrzywa (ekstrakt) 30 mg

Więc wychodzi na to, że optima mocniejszy.
Kapsułek w opakowaniu jest 80? Dobrze pamiętam?

Edytowane przez mroowa_
Czas edycji: 2011-02-23 o 14:41
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 14:41   #4204
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
i czy może któras z was kupiła ten zestaw herbat Liptona? jak smakuje ta biała malinowa? da się wypić?

zastanawiam się nad tymi rzeczami i zależy mi na waszej opinii bo na zakupach będę dopiero w sobotę i mam nadzieję, że jeszcze dostanę te rzeczy
mój mąż po pracy ma dziś jechac do biedrony i właśnie m.in. kazałam mu kupić te herbatki; ja co prawda za herbtą nie przepadam, ale uwielbiam je kolekcjonować ja przychodzą goście to wybierają, która by chcieli wypić
no i właśnie apropos tego, że mąż pojedzie dopiero po pracy - ciekawe czy dostanie jeszcze peelingi prosiłam, żeby wybrał dwa najładniejsze zapachy ..... taaaaaaaaa już to widzę, jak stoi w sklepie i wącha albo weźmie pierwsze lepsze, albo naściemnia, że nie było ale jak powie to drugie, to on zajmie się dzieckiem, a ja sama polecę tylko pewnie kupię mase innych rzeczy - dletego czasami lepiej, jak facet pójdzie po zakupy

a te farby do włosów - jakie są kolorki? widział ktoś naturalny blond??

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 14:46   #4205
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
Dla porównania to 1 kapsułka Skrzypowity zawiera
50mg ekstraktu ze skrzypu polnego
20mg ekstraktu z ziela pokrzywy
Ja biorę skrzypowite 3 miesiące potem robię miesięczna lub 2 miesięczną przerwę i znowu i naprawdę pomaga, włosy szybko rosną, nie wypadają już tak bo kiedyś to miałam cala szczotkę
Z tego, co widzę, skrzypovita ma: (1 kapsułka): witamina C 30 mg, D-pantotenian wapnia 3 mg, witamina B6 1 mg, ryboflawina 0,8 mg, tiamina 0,7 mg, witamina A 400 µg, biotyna 75 µg, cynk 7,5 µg, ekstrakt ze skrzypu polnego 25 mg w kapsułce, ekstrakt z ziela pokrzywy 10 mg w kapsułce. (info ze strony aptek doz, nie wiem czemu, nie mogę wkleić linku).
Więc skrzyp i pokrzywa w takiej samej dawce, jak biedronkowa optima

Edytowane przez mroowa_
Czas edycji: 2011-02-23 o 14:47
Stary 2011-02-23, 14:52   #4206
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Z tego, co widzę, skrzypovita ma: (1 kapsułka): witamina C 30 mg, D-pantotenian wapnia 3 mg, witamina B6 1 mg, ryboflawina 0,8 mg, tiamina 0,7 mg, witamina A 400 µg, biotyna 75 µg, cynk 7,5 µg, ekstrakt ze skrzypu polnego 25 mg w kapsułce, ekstrakt z ziela pokrzywy 10 mg w kapsułce. (info ze strony aptek doz, nie wiem czemu, nie mogę wkleić linku).
Ja podałam dane z opakowania i teraz znowu zerknęłam czy aby się nie pomyliłam i dobrze napisałam 1 tabletka zawiera 50 mg i 20 mg a na stronie tak piszę bo to dotyczy skrzypowity w kapsułkach, która jest tańsza ja mam w tabletkach kosztuje ok 20 coś złoty
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 14:54   #4207
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość

a co do herbat Liptona to mogę polecić tą green tea mandarine&orange jest pycha tylko nie można za długo jej parzyć. No i opłaca się ten zestaw, gdybym potrzebowała herbaty pewnie skusiłabym się ale mam kupioną właśnie tą zieloną
właśnie wiem, że ta zielona jest pycha i zastanawiam się czy mi się to opłaca, bo zieloną wypiję a ta biała nie chcę, żeby stała

Cytat:
Napisane przez siasiolka Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o ten żel do mycia twarzy - niebieski to....
w życiu lepszego nie miałam... poważnie!!!

Kiedyś kupiłam go przez przypadek.. bo skończył się mój nivea..
na początku miałam wrażenie, że nie myje mi twarzy.. w ogóle się nie pieni i twarz po nim nie była ściągnięta.. ale....
z czasem baaaardzo się do niego przekonałam.. mogę nim myć całą twarz włącznie z oczami (absolutnie nie szczypie w oczy.. wiem bo czasem otwieram ).. dobrze usuwa cały makijaż.. skóra nie jest wysuszona..
i co dla mnie najważniejsze cera baaardzo mi się poprawiła - miała skłonność do wyprysków.. po tym żelu widziała spora poprawę..

Jak dla mnie rewelacja.. szczególnie za tą cene
dziś kupiłam 4 opakowania - na zapas
podpisuję się obiema rękami i nogami pod ta opinią niebieski żel to mój KWC na wieki wieków amen też mi poprawił sytuację na buźce w życiu nie byłam zadowolona z jakiegoś kosmetyku jak z tego. pozostałe żele czyli micele w nowych i "starych" tubkach też są ok, ale dla mnie chyba za delikatne, a ten nawilżający jest.. no po prostu fantastyczny wywaliłam już tyle kasy na różne specyfiki mające rzekomo poprawiać wygląd cery a dopiero ten żel mi zaczął pomagać cudo oby go nigdy nie wycofali

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mój mąż po pracy ma dziś jechac do biedrony i właśnie m.in. kazałam mu kupić te herbatki; ja co prawda za herbtą nie przepadam, ale uwielbiam je kolekcjonować ja przychodzą goście to wybierają, która by chcieli wypić
byłabym bardzo wdzięczna za opinie o tej białej

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 14:56   #4208
nillka88
Zakorzenienie

Cytat:
Kapsułek w opakowaniu jest 80? Dobrze pamiętam?

Cytat:
tylko teraz są chyba dwie wersje skrzypovity,i jest SkrzypoVita 1x dziennie i ona w jedenej kapsułce ma właśnie 50 mg skrzypu i 20 mg pokrzywy i w opakowaniu jest 40 kapsułek a koszt to około 20 zł więc w sumie OPTIMA wychodzi połowę taniej przy łykaniu tej dawki

a mam jescze pytanie czy te kremy do stóp i rąk i maseczki zawsze są w takiej cenie czy teraz mają promocyjną??
Stary 2011-02-23, 14:56   #4209
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Ja podałam dane z opakowania i teraz znowu zerknęłam czy aby się nie pomyliłam i dobrze napisałam 1 tabletka zawiera 50 mg i 20 mg a na stronie tak piszę bo to dotyczy skrzypowity w kapsułkach, która jest tańsza ja mam w tabletkach kosztuje ok 20 coś złoty
Już jasne, dzięki
Stary 2011-02-23, 14:58   #4210
Kinga 72
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
są już wystawione kosmetyki z gazetki czy nie? bo nie wiem czy warto iść
Kosmetyki są już
Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
jaki smak?
Tarty są 2 rodzaje : jabłko, morela i brzoskwinia oraz jabłko, malina i jagody.
Cytat:
Napisane przez mal Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.. mam pytanko. Czy w Biedrze w stalej ofercie jest czekolada do picia magnetic (czy jakos tak). Na rozgrzewajacym tygodniu byla kupilam i oczywiscie do gestej domowej czekolady jej daleko . Natomiast dobry posmak czekoladowy jest wiec lubie sobie ja wypic. Ostatnio mi sie skonczyla, latalam w poszukiwaniach po biedrze i niestety nigdzie nie znalazlam. ...
Nie ma żadnej czekolady do picia Dziś nawet poszłam zobaczyć czy są jeszcze te magnetic, ale nie ma znaku po nich.
Cytat:
Napisane przez kaszka88 Pokaż wiadomość
ja kupiłam dzisiaj 3 peelingi są świetne najlepszy jest porzeczkowy, dzisiaj skusiłam się jeszcze na pomarańczowy i truskawkowy
Też kupiłam porzeczkowy, co ciekawe z tego zapachu były tylko 2 szt., najwięcej było truskawki i kiwi.
Cytat:
...
Wzięłam masło mango, ale nie wiem, czy nie będę żałować. Otworzyłam w domu i ten zapach, fuj Kojarzy mi się z zapachem kiepskiej kostki toaletowej Mam nadzieję, że nie będzie czuć na skórze, albo że się przyzwyczaję.
Też wzięłam o zapachu mango. Niestety zapach mocno mnie rozczarował, używałam żelu pod prysznic mango i zapach miał tak apetyczny, że chciało się go zjeść, no a to masło jakieś dziwne, na skórze w sumie prawie go nie czuć, a ze wzgl. na te drobinki zostawię sobie na lato. No zapasów mangowych na pewno nie będę robiła. Ciekawi mnie teraz ten drugi zapach - limonka, na ale jak ma pachnieć jak kostka do wc, to może nie ryzykować. A może któraś kupiła to masło lemon i mogłaby podzielić się opinią i czy też są w nim drobinki.
Kinga 72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:19   #4211
mgielkaCORP
Rozeznanie

Cytat:
...
wklejałam wyżej link do tego błyszczyka w katalogu KWC - były tam dwie kolejne negatywne opinie
Oczywiście masz rację, są tam 2 opinie ale myślę iż nie można traktować poważnie kogoś kto na 1 miejscu o kosmetyku pisze, cytuję:
"...sama nigdy bym go nie kupiła ze względu na PASKUDNE opakowanie. Kicz i tandeta, design jak w podróbkach Chanel i Dior Autentycznie wstydzę się go wyjmować z torebki!..." - to jest błyszczyk a nie torebka czy biżuteria

2 opinia natomiast jest taka: "..błyszczyk ładnie rozświetla i dobrze nawilża usta. Jest trwały jak na produkt z tego przedziału cenowego... " a wadą dla tej Pani jest: "kolor jest bardzo delikatny, a ja lubię błyszczyki które dają nasycone barwy." - to tez nie jest negatywna opinia, ja np. lubię delikatne kolory.
Pozdro
mgielkaCORP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:26   #4212
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
podpisuję się obiema rękami i nogami pod ta opinią niebieski żel to mój KWC na wieki wieków amen też mi poprawił sytuację na buźce w życiu nie byłam zadowolona z jakiegoś kosmetyku jak z tego. pozostałe żele czyli micele w nowych i "starych" tubkach też są ok, ale dla mnie chyba za delikatne, a ten nawilżający jest.. no po prostu fantastyczny wywaliłam już tyle kasy na różne specyfiki mające rzekomo poprawiać wygląd cery a dopiero ten żel mi zaczął pomagać cudo oby go nigdy nie wycofali
Moje odczucia są podobne. Już rok używam tych żeli micelarnych i przy codziennym stosowaniu bardzo się sprawdzają zarówno do zmywania makijażu jak i odświeżania cery rano (mam cerę tłustą i doskonale z nią sobie radzi). Ale KWC to chyba jeszcze nie jest. Choć zawsze chcę mieć zapas tego micelka a że cena bardzo dobra to kupuję po 10 sztuk

Cytat:
Napisane przez nillka88 Pokaż wiadomość
a mam jescze pytanie czy te kremy do stóp i rąk i maseczki zawsze są w takiej cenie czy teraz mają promocyjną??
Maseczki są w takiej cenie przez cały czas ale kremy do rąk chyba były droższe. Pewna nie jestem ale kojarzę cenę powyżej 4 zł.

Wybieram się dopiero jutro do B. i mam nadzieję, że wszystko na mnie poczeka. Wczoraj jeszcze niczego nie było więc jest nadzieja.

Masło do ciała mango bardzo mi odpowiada i zapach i te drobinki, które są bardzo delikatne. Ja tam je lubię
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:28   #4213
Kinga 72
Rozeznanie

W biedronce, w której dziś robiłam zakupy największym HITEM DNIA był schab bez kości z Sokołowa paczkowany w kawałku za 9,99 zł/kg. Jedna z klientek kupiła chyba z 10 op. tego schabu, a każde ważyło w granicach 2 kg.

A skoro mowa o preparatach ze skrzypem, to największą ilość, bo 220 mg zawiera Belissa.
Stary 2011-02-23, 15:32   #4214
Mariah
Zakorzenienie

Ja kupiłam dziś zestaw Eveline i podkłady Soraya.
Z Eveline były tylko dwie wersje kolorystyczne błyszczyków: bezbarwny i beżowy. Wzięłam beż, bo takiego odcienia jeszcze nie mam. Jest delikatny ale ma moim zdaniem trochę za dużo srebrnych drobinek. A tusz jest do kitu - tylko lekko przyczernia rzęsy

A jesli chodzi o podkłady to były u mnie do wybory tylko dwa odcienie: naturalny i ciepły beż U Was też?

Cytat:
Napisane przez mgielkaCORP Pokaż wiadomość
Czy mogłabyś rozwinąć myśl na temat cieni, dlaczego cię nie zachwyciły? Nie podobały Ci się kolory, czy np. wykonanie ich itp.?
A zestaw Eveline, jak się prezentuje, najbardziej interesuje mnie jaki jest w smaku błyszczyk przeważnie te najtańsze smakują plastikiem
W smaku jest ok, a pachnie owocowymi żelkami
Stary 2011-02-23, 15:33   #4215
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kinga 72 Pokaż wiadomość

A skoro mowa o preparatach ze skrzypem, to największą ilość, bo 220 mg zawiera Belissa.
Aż tyle w jednej tabletce to muszę to wypróbować.
Dziewczyny a jeżeli chodzi o kremy do rąk to polecacie je czy raczej nie za bardzo??? Miałam wziąć dzisija ale zostały tylko odżywcze a ja chciałąm ochronny
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:40   #4216
Kinga 72
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Z Eveline były tylko dwie wersje kolorystyczne błyszczyków: bezbarwny i beżowy. Wzięłam beż, bo takiego odcienia jeszcze nie mam. Jest delikatny ale ma moim zdaniem trochę za dużo srebrnych drobinek. A tusz jest do kitu - tylko lekko przyczernia rzęsy

A jesli chodzi o podkłady to były u mnie do wybory tylko dwa odcienie: naturalny i ciepły beż U Was też?

A orientujesz się może czy tusz jest tylko czarny w tych zestawach czy też inny kolor, bo błyszczyki u mnie były chyba tylko przezroczyste.

A podkład też tylko w 2 odcieniach, takich jak podałaś.

Cytat:
Aż tyle w jednej tabletce to muszę to wypróbować.
Dziewczyny a jeżeli chodzi o kremy do rąk to polecacie je czy raczej nie za bardzo??? Miałam wziąć dzisija ale zostały tylko odżywcze a ja chciałąm ochronny
Tak, aż tyle plus oczywiście witaminy i l-cysteina.
Kremy do rąk są ok. Ja używałam tego do rąk i paznokci.
Stary 2011-02-23, 15:41   #4217
Tequilka_84
Rozeznanie

Cytat:
Teoretycznie w takim wypadku można domagać się kupna towaru po cenie, jaka jest na półce przy towarze. Ale nie wiem, jak to jest w praktyce

Musza sprzedac po cenie jaka jest na polce. I tak robia, bo sama mialam taki przypadek

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:41   #4218
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
właśnie wiem, że ta zielona jest pycha i zastanawiam się czy mi się to opłaca, bo zieloną wypiję a ta biała nie chcę, żeby stała

a ten "niebieski żel" to jak wygląda? bo chciałabym wiedzieć czego szukać .... albo konkretną nazwę poproszę, żeby zdjęcia poszukać

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:43   #4219
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

A ja bylam i w jednej i w drugiej biedronce i nie mają tych skakanek a potrzebuje .
Jak ma ktoras ta skakanke i jej sie troszke nudzi to niech zrobi zdjecie
Jestem ciekawa jak to wyglada .

domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:51   #4220
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

ja piłam tą białą z Liptona ale dawno temu i wtedy mi baaardzo smakowała
ale chyba mamy inny gust smakowy bo mi znowu zielona nie smakuje więc nie wiem czy biała będzie tobie smakowała

Cytat:

u mnie też

Cytat:
polecam bo fajnie nawilża ale jesli masz kłopot ze zbyt suchą skórą to wtedy sobie nie poradzi

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
wczoraj dziewczyny opisywały doznania smakowe
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:53   #4221
mgielkaCORP
Rozeznanie

Cytat:
Ja tez jestem zainteresowana beżem chyba że u mnie też będą tylko bezbarwne. Jak za bardzo będzie się świecił to raczej sobie podaruję zwłaszcza że tusz marny. Wolałabym coś raczej matowego, ostatnio ciągle miałam błyszczyki błyszczące więc czas na zmianę powinien niedługo nadejść
Chociaż po Twoim tekście: "pachnie owocowymi żelkami" - chyba nie mam wyboru, mniam, mniam Właśnie kończę pomadkę o smaku i zapachu gumy DONALD

Edytowane przez mgielkaCORP
Czas edycji: 2011-02-23 o 15:55
Stary 2011-02-23, 16:00   #4222
suve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
u mnie były aż 3 kartony tych czekolad.

Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
A ja bylam i w jednej i w drugiej biedronce i nie mają tych skakanek a potrzebuje .
Jak ma ktoras ta skakanke i jej sie troszke nudzi to niech zrobi zdjecie
Jestem ciekawa jak to wyglada .
ja ją kupiłam dziś i jest strasznie długa. trzeba skracać.
Stary 2011-02-23, 16:01   #4223
Aldona12034
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mgielkaCORP Pokaż wiadomość
Ja tez jestem zainteresowana beżem chyba że u mnie też będą tylko bezbarwne. Jak za bardzo będzie się świecił to raczej sobie podaruję zwłaszcza że tusz marny. Wolałabym coś raczej matowego, ostatnio ciągle miałam błyszczyki błyszczące więc czas na zmianę powinien niedługo nadejść
Chociaż po Twoim tekście: "pachnie owocowymi żelkami" - chyba nie mam wyboru, mniam, mniam Właśnie kończę pomadkę o smaku i zapachu gumy DONALD

Co to za pomadka??

Kupiłam dzisiaj dwa żele micelarne ( różowy i niebieski z drobinkami), sól do kąpieli pomarańczowa z myjka i płyn do płukania jamy ustnej, którego część rozlała mi się w torebce.

Aldona12034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:03   #4224
mandragona
Marudziara

Ja dziś obkupiłam się w biedronce kupiłam zestaw Eveline dla mamy na prezent imieninowy, kupiłam zestaw rexony (dla siebie) dwa żele jeden z "nowej" oferty nawilżający i drugi micelarny chociaż chyba różnią się tylko opakowaniem jeśli się nie mylę.Kupiłam też dzisiaj nową herbatkę Savanah pu erh z cytryną i limonką -poleca baaaaaardzo dobra, aha no i chińszczyznę

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:03   #4225
mow_mi_aj_em
Raczkowanie

moje dzisiejsze nabytki:
zel pod prysznic johnson'a zielony,
szczoteczki do zebow,
peeling czarna porzeczka,
woda Esprit
i dyfuzer zapachowy.

http://www.pustamiska.pl
mow_mi_aj_em jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:07   #4226
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

OO właśnie mama przyszła i powiedziała że są już skakanki , więc poszła mi kupic .

UUu długa jest

Mam ją już , jest regulowana dlugosc ale u mnie cos licznik szwankuje ;|

Edytowane przez domisia1944
Czas edycji: 2011-02-23 o 16:32
domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:11   #4227
mgielkaCORP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aldona12034 Pokaż wiadomość
Co to za pomadka??
...
Nic takiego nadzwyczajnego Tania jak barszcz WIBO - Pomadka Extra Shine. Niestety od roku próbuję je dostać ale już nie ma Kupiłam ją chyba w Kauflandzie lub w Rossmanie? Skleroza nie boli Jak bym spotkała gdzieś jeszcze to bym ze 3 odrazu kupiła Oprócz zapachu i smaku idealnie kryła.
Stary 2011-02-23, 16:32   #4228
gggg85
Raczkowanie

Taaaaaaaaaa, u mnie tez tak jest, ale jak ide sama to kupuje tylko rzeczy z listy tak wiec to moj TŻ szaleje [/QUOTE]

Ja mam to samo- jak kupuje sama to 20-30 zł a jak z TŻ to około 100zł bo mu zawsze coś potrzebne albo jeszcze czegoś nie jadł
gggg85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:33   #4229
aleksandra112233
Zadomowienie

dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie herbat, czy ktoras kupila ten zestaw z gazetki za 5,99? tam jest zielona, zielona z jasminem i jeszcze jakies. Proszę o opinie. I mam jeszcze pytanie odnośnie tych tart owocowych, czy smakuja tak jak jakies kruche ciasteczka z dzemem czy konfiturą owocową?? czy to jakis calkiem inny ciekawy smak??? i czy czuc te owoce w nadzieniu??
aleksandra112233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:49   #4230
gggg85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
po ile u was sa farby garnier? bo w gazetce jedna + pedzel = 14.99 a moja mama kupila dzisiaj 2 farby+ 2 pedzle tez za 14.99 hehe
A można wiedzieć gdzie Twoja mama kupiła taki super zestaw ????
gggg85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości