| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-02-24, 16:22 | #4411 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat: 
  ślicznie Ci w tym kolorku. a co do przebrania- genialny jest kolega hehe no te spodnie... Bomba- i odważny, ze tak przyszedł hehe   
				__________________ zapuszczam włosy   | |
|     | 
|  2011-02-24, 16:29 | #4412 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: czasoprzestrzeń 
				 | 

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat: 
 Cytat: 
  No on był dobry  hehe mowil ze to nie jego klimaty bo woli rockowe koncerty, ale że balet mu sie podobal  Śmiesznie się z nim wygłupiało na parkiecie   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-02-24, 16:34 | #4413 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: ... 
				 | 

Dla kogo salatka z Tunczyka ?

__________________ Dbam o włosy: nawilżam wzmacniam regeneruję zapuszczam | 
|     | 
|  2011-02-24, 16:35 | #4414 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Zrobiłam spore zamówienie na BU z nadzieją, że odpowiednia pielęgnacja powinna przywrócić ją do życia po zabiegach dermatologicznych. Przede mną jutrzejsze zakupy w Body Shopie i dość wydawania pieniędzy na kosmetyki przynajmniej przez 2 najbliższe miesiące~ | |
|     | 
|  2011-02-24, 16:37 | #4415 | |
				 | 

Dla mnie!  Cytat: 
  Może nie mam wielkiego trądziku, ale na brodzie mam ciagle jakieś gule, które się goić nie chcą, zostawiają ślady  A skóra błyszczy mi się nie powiem jak co... a jest przesuszona, wręcz odwodniona  Jeśli ta pielęgnacja Ci pomoże to pochwal się tym potem   
				__________________ Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2011-02-24 o 16:38 | |
|     | 
|  2011-02-24, 16:46 | #4416 | |
				 | 

Cytat: 
 Teraz jestem po drugiej, zakończonej 14.01. Antybiotyk był słabszy dlatego też efekty nie są tak spektakularne jak za pierwszym razem. Niestety zanim wzięłam się za poważne leczenie w przychodni, prowadziła mnie prywatnie(!) pani dermatolog, która kompletnie nie zdziałała nic, przez co mam obecnie dużo przebarwień (na szczęście nie blizn), które usiłuję zakryć czym się da.. U mnie na przesuszenie wpływ ma na pewno woda oraz mycie twarzy jedynie mydłem(tak zalecił dermatolog, by wysuszać twarz) Na całe szczęście odkryłam wizaż i krok po kroku eliminuje błędy jakie popełniam. Oczywiście dam znać jak przejdą testy na mnie ;D Mam nadzieję, że dobrze dobrałam produkty i spełnią swoje zadanie   | |
|     | 
|  2011-02-24, 16:52 | #4417 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: far away land 
				 | 

Cytat: 
 Wszystkie podklady mi sie na twarzy zwaza i splywaja. I wszystko mnie zapycha. Nigdy nie mialam wielkiego tradziku, ale za to mam go cale zycie  30 lat i bez przerwy mi cos wyskakuje  . Chyba nigdy normanej twarzy nie bede miala   
				__________________  Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów.  61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80  - 82  15.04.2013 | |
|     | 
|  2011-02-24, 16:53 | #4418 | |
				 | 

Cytat: 
  A tak to poluje na nawilżające kremy. Teraz stosuję Ziaję, wykańczam u będę szukać chyba jakiegoś kremu do cery... naczynkowej  A i co drugi dzień kapsułki Dermogal od Noemi  No i peelingi... dzięki nim pozbywam się skórek, kremy lepiej się wchłaniają. Pod Elemonga daję zawsze Humektan....  Staram się dogodzić tej moje cerze   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-02-24, 16:58 | #4419 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Cytat: 
    Cytat: 
  wiadomo, że czasem człowiek się wnerwi, no ale takie życie  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  ja mam w jednym oku -1, w drugim -0,75 i nie widzę wielu napisów z nawet bliskiej odległości... dla mnieeee hm tak sobie myślę.... chyba postaram się używać kosmetyków do włosów bez silikonów... tylko muszę zrobić listę i zobaczyć czy coś z tego co mam się nadaje   | ||||||
|     | 
|  2011-02-24, 17:06 | #4420 | |
				 | 

Cytat: 
  Mam zapas ręczniczków jednorazowych  Co do peelingów będę musiała wybrać się na serię u kosmetyczki, ale najpierw dłuuuga lektura wizażu na ten temat  I humektan też kładę pod makijaż. Niestety nie zmniejsza świecenia. Ale z racji tego, że się kończy, kupię i spróbuję użyć pod makijaż tej emulsji http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=24633&next=1 a do nawilżania http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=35060&next=1 | |
|     | 
|  2011-02-24, 17:06 | #4421 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Smerfetko, ładnie wyglądałaś na imprezce  a masz jakieś zdjęcia w spietych włosach   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-02-24, 17:06 | #4422 | |
				 | 

Cytat: 
  A jak Twoja skóra po kwasach? 
				__________________ | |
|     | 
|  2011-02-24, 17:12 | #4423 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
  Malowałam się o 6.30 a nadal mam go na twarzy, przypudrowałabym i spokojnie mogłabym wyjść do ludzi  Tego Paese kiedyś kupię  Kocham to moje stoisko z kosmetykami  Nawet Revlona mają i to tanio bo coś ponad 40 zł   | |
|     | 
|  2011-02-24, 17:13 | #4424 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja moze dzieci nie chce, ale jesli juz by mi sie zdarzyly to wydaje mi sie ze bylabym lepsza matka nie zwiele matek ktore znam. A to dlatego ze dal mnie dziecko to olbrzymia odpowiedzialnosc, a nie zrobic a potem jakos sie odchowa. Jak mnie takie mamusie wku***. Karmi byle g*** bo niby nie ma pieniedzy, ale na ciuchy dla siebie ma. Zamiast sie dzieckiem zajac, czegos uczyc to w ogole ignoruje dziecko istnienie. Na zbyt wiele nienormalnych rodzicow sie napatrzylam. Szkoda mi tych wszystkich dzieci. Chetnie bym je pozabierala rodzicom i pokazala jak to sie robi   
				__________________  Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów.  61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80  - 82  15.04.2013 | |
|     | 
|  2011-02-24, 17:14 | #4425 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

czesc  Wiecie co chyba rzepka wysuszyla mi skalp   Bylam dzis z kolezanka na miescie i tyle teraz slicznych ciuszkow  koniecznie musze pojechac w niedziele na rynek (Miki widzialam te bluzki co kupilas ost  ) a w pon skocze do galerii. Haha zaszlam moze do 3 sklepow i w kazdym z pare bluzek mi sie podobalo   | 
|     | 
|  2011-02-24, 17:15 | #4426 | 
				 | 

Nadal smaruje. Troche starych niedoskonalosci zniknelo, ale nowe caly czas wyskakuja. Zobaczymy co bedzie jak skoncze i skora sie zregeneruje. Bo na razie to oblaze ze skory. 
				__________________  Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów.  61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80  - 82  15.04.2013 | 
|     | 
|  2011-02-24, 17:21 | #4427 | 
				 | 

A może przyczyna twojego trądziku "leży" wewnątrz? Skoro powraca, a zabiegi na niego nie działają?

| 
|     | 
|  2011-02-24, 17:21 | #4428 | |||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Z tego co piszesz czasem to można odnieśc wrażneinie, że naprawdę byłabyś dobrą matką  Cytat: 
  ojoj... a olejujesz? Może to jakoś pomoże Ja jutro zamierzam sie wybrac do chińskiego centrum, bo ostatnio widziałam fajną czarną bluzkę z niby koronki  i może bym ją jednak przymierzyła...  Cytat: 
 Ja jednak go nie kupiłam bo bałam sie zapchania, a skład jednak mi się nie spodobał. nie zaryzykowałam   
				__________________ | |||||
|     | 
|  2011-02-24, 17:26 | #4429 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-02-24, 17:26 | #4430 | 
				 | 

Emulsję w aptece, chociaż zwykle jak o nią pytałam w kilku aptekach to panie robiły wielkie oczy i powiedziały, że może być sprowadzona na zamówienie Krem, tu masz listę miejsc w zależności od miejsca zamieszkania http://www.fitomed.pl/gdzie-kupic/cms_s/?ids=14 Własnie, Smerfetko, nie mogę obejrzeć Twoich zdjęć. Są dostępne tylko dla wybrańców?   Edytowane przez Himee Czas edycji: 2011-02-24 o 17:27 | 
|     | 
|  2011-02-24, 17:30 | #4431 | |
				 | 

Cytat: 
  moze i dobrze, ze pies ja wylal  Olejuje  dzis mam zamiar polozyc na skalp aloes to mi zawsze pomaga  ja dzisiaj widzialam takie sliczne dziewczece koszule, podobne jak na japan style sprzedaja  koniecznie musze sobie na wiosne chociaz jedna kupic  aaa i spodnie na rynku, znalazlam taka kobiete, ktora sprzedaje za 40 zl a wgl nie widac, ze rynkowe. Spojrzy raz na figure i dobiera idealne  musze przynajmniej z 3 pary kupic   A chinskie centrum to jest po prostu rynek?   | |
|     | 
|  2011-02-24, 17:32 | #4432 | |
				 | 

Oj no bo tak jest  Nie uważam się za brzydką ale sa takie rzeczy które bym w sobie zmieniła  heh, nie tylko o wygląd chodzi  Nie jest źle   Cytat: 
  Ten album dostępny jest dla osób z moich kontaktów  Kurcze na dozie też nie widzę   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-02-24, 17:33 | #4433 | 
				 | 

chyba wystawie na allegro pare spodni fimry goodies, zamowilam przez neta 3 pary. 1 na mnie pasuje a te dwie pozostale pary zle na mnie leza, wygladam jakbym nie miala w nich ksztaltow zadnych   | 
|     | 
|  2011-02-24, 17:37 | #4434 | ||
				 | 

Cytat: 
   U mnie jest sklep z chińskimi rzeczami  Tzn nie tylko chińskie tam są, ale jest to sklep należący do Chińczyków, ale Polacy też tam pracują. O ja też muszę kupić jakieś spodnie bo ostatnio cały czas katuje jedne, a jak tak dalje bedzie to wyblakną od prania  A ja je uwielbiam  Marzą mi się marmurkowe jeszcze. A i żakiet jakiś. Miałam się przejść do ciucholandu ale jest takie zimno...  Jutro się wybiorę.. zrobię sobie zakupy. Kokosa kupię, rycynowego, pokrzywę... Właśnie, mam zamiar znowu pić pokrzywe i mam dylemat  czy samą pokrzywę czy ze skrzypem  ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat: 
  Ja moje ulubione mam własnie z Goodies, ładnie w nich pupa wygląda   
				__________________ | ||
|     | 
|  2011-02-24, 17:37 | #4435 | 
				 | 

smerfetko jak zawsze z opoznieniem  jaka masz sliczna figure  i mow co chcesz ale caly czas widze w tobie tamta kolezanke   A ten chlopak  wyglada jakbys go tam wkleila, on nawet fryzure i urode ma z tamtych lat   | 
|     | 
|  2011-02-24, 17:37 | #4436 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Ś.Ś. 
				 | 

Cytat: 
  Próbowałaś osobno każdym okiem czytać z daleka? Cytat: 
  polecam bardzo   | ||
|     | 
|  2011-02-24, 17:40 | #4437 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
 ech, to co ja mam powiedzieć jak mam -4,5  polecam, polecam  ja jak sprawdziłam wszystko, to okazało się, ze tylko jedną odżywkę miałam bez nich  wszystko musiałam kupić   
				__________________ zapuszczam włosy   | |
|     | 
|  2011-02-24, 17:41 | #4438 | |
				 | 

Cytat: 
  A ta Twoja koleżanka to bardzo ładna, no i sama nie wiem czy ładniej jej w ciemnych czy w jasnych... i tak, i tak ładnie wyglada  No on niezły, heh, ale normalnie taki osmos jak na tym balecie to większosć ludzi się poprzebierało i oni za darmo wchodzili. Ale wypas   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-02-24, 17:42 | #4439 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Ś.Ś. 
				 | 

Cytat: 
  rysy twarzy już inne, ale ten kształt oka...  rzadko się taki zdarza   | |
|     | 
|  2011-02-24, 17:42 | #4440 | 
				 | 

Ten Seboderm znalazłam na Dozie. Kosztuje 26.30zł  Szkoda że tamtego z Fitomedu nie ma   
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

ty jak cos wymyslisz, jesteś ładna, zgrabna, i w ogóle
 ty jak cos wymyslisz, jesteś ładna, zgrabna, i w ogóle