Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 12:07   #3001
ultraradiola
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
normalnie sama nie wierzę ale właśnie przed chwilą posłałam do wywołania zdjęcia ze ślubu jestem z siebie dumna

ooooo brawo ja to tez muszę się za to zabrać ale jako czasu brak. Chociaż chęci mam a to juz na prawdę dużo

jak dobrze ze juz jutro piątek znowu będę mogla odespać cały tydzień uwielbiam spać

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 13:01   #3002
silvyetta
Raczkowanie

Hej Dziewczyny
Asiulek!!!super,ze wrocilas no i wielkie gratulacje!!!
U nas z nowosci: kupilismy bilety na Wielkanoc lecimy do Polskinie mozemy sie doczekac

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej
jak będziesz miła chwile to napiszesz nam jak było we Florencji?
we Florencji bylo super,piekne miasto,przepiekne zabytki,widzielismy "Narodziny Wenus" i "wiosne"Botticellego,nies amowitego "Davida"Michelangelo i wiele innych dziel sztuki,poza tym zjechalismy tez do Pisy zobaczyc "Krzywa Wieze"
wrzucam kilka foteczek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 179824_1799588559676_1538649185_1903784_4554620_n.jpg (109,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 182045_1801825895608_1538649185_1906988_746885_n.jpg (74,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 184238_1801826295618_1538649185_1906990_4921887_n.jpg (89,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01890.jpg (164,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01959.jpg (122,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02046.jpg (133,6 KB, 18 załadowań)
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 13:22   #3003
mariiasia
Zadomowienie

hej!
postanawiam się poprawić i na przyszłość więcej nie grzeszyć znaczy się i nie opuszczę was aż do...
silyetta piękne zdjęcia
a mnie dziś straszliwie głowa boli, w sumie to już od wczoraj, ehh
zarzućcie jakimś pomysłem na szybki obiad, bo nie mam weny

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 13:52   #3004
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
U nas z nowosci: kupilismy bilety na Wielkanoc lecimy do Polskinie mozemy sie doczekac

we Florencji bylo super,piekne miasto,przepiekne zabytki,widzielismy "Narodziny Wenus" i "wiosne"Botticellego,nies amowitego "Davida"Michelangelo i wiele innych dziel sztuki,poza tym zjechalismy tez do Pisy zobaczyc "Krzywa Wieze"
wrzucam kilka foteczek

śliczne zdjęcia a krzywa wieża w Pizie nie jest już krzywa kiedy ja byłam w Pizie jakieś 9-10 lat temu to wieża musiała być podtrzymywana, żeby się nie przewróciła, bo każdego roku o ileś tam stopni się przechyla, a u Was na zdjęciu wygląda na prostą

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 13:56   #3005
ultraradiola
Wtajemniczenie

szybki obiad hmmm może spaghetti o jak ja bym zjadła takie od mojego TZ robi pyszne

ja to zawsze jak nie mam weny na obiad albo chce coś szybko zrobić to zamawiam pizze do domu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-02-24, 14:10   #3006
certina4
Wtajemniczenie

mariassia no właśnie jakiś makaron możesz zrobić z sosem pomidorowym i suszonymi pomidorkami i posypać parmezanem, albo dodać mięsko mielone, na szybko zrobisz też kotleciki: mielone, schabowe lub z piersi kurczaka, zależy co masz w domu, ja mam w domu zawsze też gnochi z supermarketu i sos serowy, dodaję do tego cały kawałek gorgonzoli i jest pyszny obiadek

my dzisiaj mamy na obiad gołąbki, kochana babcia przywiozła, więc nie muszę się fatygować

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-02-24, 14:37   #3007
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

dziekuję ja też dzisiaj pospałam, odkąd już drugą noc z rzędu przesypiam to śpię 10 h chyba nawet za długo bo wstaję jakaś bezsilna, no ale to może też wina osłabienia...

Jak tam Twoja noga?

niestety jak sie jest chorym to zawsze sie jest słabym choćby sie spalo 24 na dobę ...a noga lepiej tzn. zmniejszona opuchlizna ale boli , do wesela sie zagoi ciekawe do ktorego , bo w sobote idziemy

silvyetta: bardzo ładne zdjecia

ja dzisiaj na obiad sobie ala hotdoga zrobilam a Tz zupe wczorajszą.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 14:41   #3008
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny

wrzucam kilka foteczek
Fajnie wygladacie!
No i oczywiscie te zabytki - az milo powspominac.
A w Pizie do niedawna byly jeszcze nieladne ogrodzenia wokol wiezy i takie bloki zeby sie nie przewrocila (Ona biedna tak sie stara a oni jej nie pozwalaja ) a ja nic na tym zdjeciu nie widze.
Tylko jaz widze pogoda niezbyt wam dopisala.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hej!
postanawiam się poprawić i na przyszłość więcej nie grzeszyć znaczy się i nie opuszczę was aż do...
silyetta piękne zdjęcia
Ta, juz to widze - obiecanki, cacanki.

Piersi z kurczaka na szybki obiad albo super szybki - pasta - czyli makaron z czymkolwiek.
Mozna zrobic sos wloski do makaronu prawie z niczego. Oliwa, czosnek, cebula (albo i nie) pare pomidorkow (najlepiej o tej porze roku z puszki) albo jak nie masz przecier lub koncentrat i np troszke jakiejs wedliny podsmazonej. I tyle. Ser nie jest konieczny ale zawsze dodaje smaku. Oliwki mozna dac.
Albo moj ulubiony. Troszke sosu pomidorowego i puszka tunczyka.
Sos ma oblepiac makaron a nie zeby kluchy w nim plywaly.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head

Edytowane przez sjoanna
Czas edycji: 2011-02-24 o 14:42 Powód: milo a nie molo ;)
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 14:59   #3009
magolina
Wtajemniczenie

Dzisiaj ja się naprodukowałam posta i przez przypadek zamknęłam przeglądarkę i teraz w skrócie

ultra i jak gardło??

certi cieszę się że lepiej się czujesz i oby tak dalej

acelinko
cieszę się że jesteś zadowolona z rozmowy no i gratki za wysłanie zdjęć do wywołania. Ja od grudnia się za to zabieram i jakoś się zebrać nie mogę

silvyetta zdjęcia cud malina ładna z Was parka fajnie że na święta przylatujecie

mariiasia nie podpowiem Ci bo ja nie gotuję - mam w domku mamę

dziewczyneczka też bym poszła na weselicho pobawić się i pojeść jakiś pyszności

sjoanna tuńczyk+pomidorki+parmeza n

A ja właśnie objadłam się mamusinym bigosem i żem najedzona. Muszę dziś umyć głowę
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:07   #3010
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
agawoo a Ty jak się czujesz?
Certi,
Koszmarnie
Uwierzycie, że to oko dalej mnie boli? To chyba jednak nie uczulenie, bo końskie dawki wapna nie pomogły. Jutro rano przed wyjazdem na studia pójdę do lekarza (o ile się zerejestruję ) Bo do okulisty o czywiscie nie mam miejsc, i to do dwóch przychodni dzwoniłam

I do tego wszystkiego jeszcze mnie pokręciło - boli mnie krzyż tak, jak juz mnie dawno nie bolał Raczej mnie nie przewiało, bo ciepło się staram ubierać, i zawsze mam podkolszulkę wciągnięta w spodnie
Rano bylo wszystko ok, a potem w pracy trach Czuje sie, jakby ktos mi chciał kręgosłup wyciagnac przez mala dziurkę w plecach
A jutro mam egzamin i musze jechac do szkoły

Uff, ponarzekałam sobie

Cytat:
wrzucam kilka foteczek
Silvyetta, piękne zdjęcia
Zazdraszczam urlopu

Cytat:
mariassia no właśnie jakiś makaron możesz zrobić z sosem pomidorowym i suszonymi pomidorkami i posypać parmezanem, albo dodać mięsko mielone, na szybko zrobisz też kotleciki: mielone, schabowe lub z piersi kurczaka, zależy co masz w domu, ja mam w domu zawsze też gnochi z supermarketu i sos serowy, dodaję do tego cały kawałek gorgonzoli i jest pyszny obiadek

my dzisiaj mamy na obiad gołąbki, kochana babcia przywiozła, więc nie muszę się fatygować
Ja wlasnie myslę, czy jakiegoś spaghetti nie zrobić na kolację O ile dam radę, bo jak na razie siedzenie i stanie sprawiaja mi trudność ...

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-02-24 o 15:08
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:26   #3011
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jak już sie przypałętało choróbsko to nie ma wyjścia, pod kołderke wskakuj i grzecznie bierz lekarstwo nikt nie ma czasu na chorowowanie, a mnie też chyba coś bierze dzisiaj obudziłam sie z katarem i bólem gardła
No wiem, że nie ma Siedzę grzecznie w łóżku już drugi dzień. Dobrze, że od razu poszłam do lekarza i biorę antybiotyk bo po 3 dawkach już mi trochę lepiej. Wczoraj nawet śliny nie mogłam przełknąć, bolało okropnie...
Ale źle bardzo, że to akurat teraz, jak tyle miałam zrobić. Mam nadzieję, że jutro już nie będę taka osłabiona i porządnie popracuję

Cytat:
mmmmmm na anginę to trochę krótko masz to zwolnienie, ja bym na Twoim miejscu nie wychodziła z domu, bon to nic w porównaniu ze zdrowiem, ja też mam mnóstwo rzeczy do załatwienia, ale od soboty odkąd wróciłam od lekarza ciągle siedzę w domu i jutro też zamierzam, w sumie chciałabym do niedzieli
No mam nadzieję, że przy antybiotyku 3 razy dziennie do niedzieli mi przejdzie... mam w pon rano ważne zajęcia i chciałabym na nie iść. Teraz postaram się jak najmniej wychodzić.

Cytat:
ja już po spotkaniu z szefową, wszystko jest cacy kobitka która mnie będzie zastępować bardzo fajna i powinna sobie dac rade z tymi aniołkami tylko teraz sie boje jak dyrektorka jednego przedszola zareaguje, szefowa też bała sie do nie jechac
To super, że się pozbyłaś tych aniołków

Cytat:
normalnie sama nie wierzę ale właśnie przed chwilą posłałam do wywołania zdjęcia ze ślubu jestem z siebie dumna
Ja też trochę wywołałam. Dostaliśmy od fotografa taki ogromny album z ok. 200zdj, ale wybrałam jeszcze trochę takich, które mi się podobały a nie było ich w albumie. I zrobiliśmy fotoksiążki dla rodziców

Cytat:
a ja zmieniłam pościel w sypialni - sama, a to nie lada wyczyn, bo mamy łóżko 200x180 i pościel 220x240 i jest ciężko, zmachałam się przy tym strasznie, ale dałam radę
nie odwrotnie z tymi wymiarami?

Cytat:
Hej Dziewczyny
Super zdjęcia Ale Wam zazdroszczę tej Florencji

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hej!
silyetta piękne zdjęcia
No trzymamy za słowo
A co lubicie?
Ja zrobiłam wczoraj żurek (pierwszy małżeński) i dzisiaj też zjemy K. uwielbia

Cytat:
Co to jest gnochi? I gorgonzola?

Wiecie co? Siedzimy razem z K. w domu bo on też ma antybiotyki Wczoraj też był u lekarza ale nie chciał zwolnienia, antybiotyku dla niego nie kupiliśmy bo sie upierał, że nie będzie brał. Dzisiaj rano poszedł do pracy ale zwolnił się i poszedł po to zwolnienie i do apteki po antybiotyk. I siedzimy razem tacy chorzy

Agawoo najlepiej idź do tego lekarza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 15:44   #3012
Karinio
Zakorzenienie

Gorgonzola to śmierdzący ser.

sylviu,świetne zdjęcia

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-02-24 o 16:00
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:57   #3013
acelinka
Zakorzenienie

silvyetta fotki super

apropo obiadu to ja właśnie zaraz rozmroże bigosik teściowej

zaraz mam korepetycje, nie chce mi się ale co zrobić
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:20   #3014
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
niestety jak sie jest chorym to zawsze sie jest słabym choćby sie spalo 24 na dobę ...a noga lepiej tzn. zmniejszona opuchlizna ale boli , do wesela sie zagoi ciekawe do ktorego , bo w sobote idziemy

silvyetta: bardzo ładne zdjecia

ja dzisiaj na obiad sobie ala hotdoga zrobilam a Tz zupe wczorajszą.

no to oby do soboty było lepiej
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Certi,
Koszmarnie
Uwierzycie, że to oko dalej mnie boli? To chyba jednak nie uczulenie, bo końskie dawki wapna nie pomogły. Jutro rano przed wyjazdem na studia pójdę do lekarza (o ile się zerejestruję ) Bo do okulisty o czywiscie nie mam miejsc, i to do dwóch przychodni dzwoniłam

I do tego wszystkiego jeszcze mnie pokręciło - boli mnie krzyż tak, jak juz mnie dawno nie bolał Raczej mnie nie przewiało, bo ciepło się staram ubierać, i zawsze mam podkolszulkę wciągnięta w spodnie
Rano bylo wszystko ok, a potem w pracy trach Czuje sie, jakby ktos mi chciał kręgosłup wyciagnac przez mala dziurkę w plecach
A jutro mam egzamin i musze jechac do szkoły

Uff, ponarzekałam sobie

Silvyetta, piękne zdjęcia
Zazdraszczam urlopu

Ja wlasnie myslę, czy jakiegoś spaghetti nie zrobić na kolację O ile dam radę, bo jak na razie siedzenie i stanie sprawiaja mi trudność ...
agawoo koniecznie do lekarza idź z okiem, a kręgosłup trzeba wygrzać, może to korzonki? Masz termofor w domku? I można smarować ketonalem w żelu, jest bez recepty

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
No wiem, że nie ma Siedzę grzecznie w łóżku już drugi dzień. Dobrze, że od razu poszłam do lekarza i biorę antybiotyk bo po 3 dawkach już mi trochę lepiej. Wczoraj nawet śliny nie mogłam przełknąć, bolało okropnie...
Ale źle bardzo, że to akurat teraz, jak tyle miałam zrobić. Mam nadzieję, że jutro już nie będę taka osłabiona i porządnie popracuję

No mam nadzieję, że przy antybiotyku 3 razy dziennie do niedzieli mi przejdzie... mam w pon rano ważne zajęcia i chciałabym na nie iść. Teraz postaram się jak najmniej wychodzić.

To super, że się pozbyłaś tych aniołków

Ja też trochę wywołałam. Dostaliśmy od fotografa taki ogromny album z ok. 200zdj, ale wybrałam jeszcze trochę takich, które mi się podobały a nie było ich w albumie. I zrobiliśmy fotoksiążki dla rodziców

nie odwrotnie z tymi wymiarami?

Super zdjęcia Ale Wam zazdroszczę tej Florencji

No trzymamy za słowo
A co lubicie?
Ja zrobiłam wczoraj żurek (pierwszy małżeński) i dzisiaj też zjemy K. uwielbia

Co to jest gnochi? I gorgonzola?

Wiecie co? Siedzimy razem z K. w domu bo on też ma antybiotyki Wczoraj też był u lekarza ale nie chciał zwolnienia, antybiotyku dla niego nie kupiliśmy bo sie upierał, że nie będzie brał. Dzisiaj rano poszedł do pracy ale zwolnił się i poszedł po to zwolnienie i do apteki po antybiotyk. I siedzimy razem tacy chorzy

Agawoo najlepiej idź do tego lekarza
no tak 180x200 ale pościel dobrze napisałam

gnocchi to takie kluseczki włoskie z ziemniaków, kupuję je gotowe w almie: o takie http://alma24.pl/produkt/122353/Gnoc...87BCBFC.node01

a gorgonzola to włoski ser pleśniowy o charakterystycznym smaku, ja osobiście jadam tylko w sosie serowym i w pizzy, bo dla mnie sam w sobie jest za mocny

nieźle się z Tż doprawiliście, a faceci są tacy uparci, nie dadzą sobie pomóc i do końca twierdzą, że nic im nie jest dopóki nie jęczą z bólu.. chociaż kobitki też tak mają

w ogole nabrałam taką ochotę na pizzę serową

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-02-24, 16:28   #3015
mmmmmm
Zakorzenienie

Acelinka zapomniałam odpisać jeszcze co do rodzenia w rocznicę - w sumie masz rację Ale mielibyście (czy też ktoś inny) wielki święto raz w roku

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
no tak 180x200 ale pościel dobrze napisałam

gnocchi to takie kluseczki włoskie z ziemniaków, kupuję je gotowe w almie: o takie http://alma24.pl/produkt/122353/Gnoc...87BCBFC.node01

a gorgonzola to włoski ser pleśniowy o charakterystycznym smaku, ja osobiście jadam tylko w sosie serowym i w pizzy, bo dla mnie sam w sobie jest za mocny

nieźle się z Tż doprawiliście, a faceci są tacy uparci, nie dadzą sobie pomóc i do końca twierdzą, że nic im nie jest dopóki nie jęczą z bólu.. chociaż kobitki też tak mają

Myślałam, że to pościel macie mniejszą niż łóżko My mamy taką dużą małżeńską ale mniejszą niż 220/240 - jakie to musi być!
Nie jadłam tego nigdy, muszę spróbować jak mówisz, że dobre i szybkie
Co do K. - no właśnie Od razu wczoraj mówiłam, żeby coś brał albo wziął to L4 na dwa dni chociaż to nie Bo on antybiotyków nie brał dawno i nie będzie... Do pracy pójdzie 2 dni bo potem i tak weekend, a premia... No i był w pracy 5 godzin i już nie wytrzymywał to go namówiłam, żeby poszedł po to zwolnienie i po leki...

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2011-02-24 o 16:30
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 16:45   #3016
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Acelinka zapomniałam odpisać jeszcze co do rodzenia w rocznicę - w sumie masz rację Ale mielibyście (czy też ktoś inny) wielki święto raz w roku

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Myślałam, że to pościel macie mniejszą niż łóżko My mamy taką dużą małżeńską ale mniejszą niż 220/240 - jakie to musi być!
Nie jadłam tego nigdy, muszę spróbować jak mówisz, że dobre i szybkie
Co do K. - no właśnie Od razu wczoraj mówiłam, żeby coś brał albo wziął to L4 na dwa dni chociaż to nie Bo on antybiotyków nie brał dawno i nie będzie... Do pracy pójdzie 2 dni bo potem i tak weekend, a premia... No i był w pracy 5 godzin i już nie wytrzymywał to go namówiłam, żeby poszedł po to zwolnienie i po leki...

dobrze, że go namówiłaś teraz wirusy szaleją

w ogóle to kołdrę nam mama przywiozła ze Szkocji i od razu dwa komplety pościeli, bo szczerze mówiąc w Polsce nie dostałam jeszcze pościeli na taki wymiar

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-02-24, 18:23   #3017
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyneczka też bym poszła na weselicho pobawić się i pojeść jakiś pyszności
mam nadzieje , ze beda pysznosci bo jak bylismy w tym miejscu na andrzejkach to sie najadłam same dobroci byly.
Cytat:

miejmy nadzieje, ze bedzie
ja tez mam ochote na pizze, bo moja siostra miala dzis robic ale niestety nie mieszkam z nimi, wiec moge sobie pomarzyc
Stary 2011-02-24, 18:51   #3018
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Asiulku a mnie to nie zacytowałaś hehe just kidding cieszę się, że masz tą umowę o pracę, a szkoda mi TŻ, w końcu długo czekał na tą pracę... no ale ostatnia wiadomość jest powalająca.

Pozwól, że jako pierwsza Wam pogratuluj
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

O to co powyżej właśnie mi teraz po głowie biega
Ale się dużo podziało u Ciebie
Co do pracy TZta, to faktycznie jakas masakra, pamiętam jak pisałaś, że sobie świetnie radził w tym naborze I co, i kicha?
Przykro mi Ale niech nie rezygnuje
Gratuluję umowy A co to znaczy prawdopodobnie? Byłaś u lekarza? Robiłaś test? Gratuluję Kochana
Cytat:

mnie tez nie zacytowalas
Ostatnia wiadomosc wspaniala
Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Asiulku gratki i super ze zajrzałas wreszcie
Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
asiulku
ale fajnie.
Cytat:
o mało co nie przegapiłabym tego ostatniego, chyba najważniejszego zdania, gratulację kochana tylko dlaczego prawdopodobnie?
Szkoda że się tż towi nie udało, pamiętam jak pisałaś że tyle musiał przejśc żeby tą pracę dostać. No ale trzymamy kciuki za następny nabór.
No i brawa za tabliczke na drzwiach i umowę na nieokreślony
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25308729]Gratulacje wszystkich dobrych wieści, widzisz wszystko się układa super to i TŻtowi się uda![/QUOTE]

Cytat:
Asiulek (z wielu powodów gratulacje
Dziwne z ta pracą Tż... Ale ułoży się wszystko
Cytat:

za prace zdolniacho co do naboru tz'ta to być może nie dostał się dlatego, że jakaś osoba z mniejszą ilością punktów miała znajomości często tak jest, nie ma co dociekać dlaczego, Twój tż się do tej pracy jak najbardziej nadaje i powienien próbowac do skutku
jeeeeeeeeeej! gratuluje kochana, ale się cięszę a Wy jak cieszycie się czy jesteście jeszcze zaskoczeni
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
gratulacje umowy i tabliczki przy drzwiach
a co TZ starań o prace to powiem Ci nie dziwi mnie to w dzisiejszych czasach jak sie nie ma znajomości to totalna masakra. Wydaje mi się ze ten kto dostał te stanowisko musiał mieć ładnie "szerokie plecy". Wiem cos o tym nie raz bylam w takich sytuacjach i to jest w tym wlasnie najgorsze
aaaa i najwazniejsze serdeczne gratulacje z powodu tej ostatniej najmniejszej wiadomosci coraz wiecej dziewczyn w naszym gronie w tak cudownym stanie
Dziękuję Wszystkim Przepraszam, że nie zacytowałam wszystkich Co do tego naboru, to czujemy się rozgoryczeni, nie spodziewaliśmy się czegos takiego, myslelismy że w tej instytucji takie rzeczy się nie zdarzają.....
Co do tej najważniejszej wiadomości,napisałam prawdopodobnie, ponieważ muszę zrobić drugi test (pierwszy wyszedł taki blady ale nawet na ulotce pisze że oznacza ciążę), no i wybrać się do lekarza. szczerze mówiąc troche jestesmy oszołomieni mimo wszystko i zaskoczeni chyba też. TŻ bardzo bardzo się cieszy, ja również, ale powiem Wam, że zaczynam mieć dziwne stany strachu, jak to będzie, czy podołam, czy dam radę itp. Nachodzą mnie płaczliwe chwile...
Stary 2011-02-24, 18:57   #3019
acelinka
Zakorzenienie

asiulku, też bym była wściekła na ten nabór co do ciąży, to mój teścik też na początku był bladziutki. Jestem pewna że dasz sobie radę i że będziesz najwspanialsza mamą na świecie, nie ma się czego bać kochana

Remmi
Stary 2011-02-24, 19:02   #3020
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
asiulku, też bym była wściekła na ten nabór co do ciąży, to mój teścik też na początku był bladziutki. Jestem pewna że dasz sobie radę i że będziesz najwspanialsza mamą na świecie, nie ma się czego bać kochana
Wszyscy życzliwi nam tak mówią, własnie najgorsze jest to, że nie ma wglądu w poszczególne wyniki, etapy...
Mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo zaczynam sie martwić...Sama sobie nie potrafię wytłumaczyć z kąd u mnie takie dziwne mysli
Stary 2011-02-24, 19:39   #3021
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wszystkim Przepraszam, że nie zacytowałam wszystkich Co do tego naboru, to czujemy się rozgoryczeni, nie spodziewaliśmy się czegos takiego, myslelismy że w tej instytucji takie rzeczy się nie zdarzają.....
Co do tej najważniejszej wiadomości,napisałam prawdopodobnie, ponieważ muszę zrobić drugi test (pierwszy wyszedł taki blady ale nawet na ulotce pisze że oznacza ciążę), no i wybrać się do lekarza. szczerze mówiąc troche jestesmy oszołomieni mimo wszystko i zaskoczeni chyba też. TŻ bardzo bardzo się cieszy, ja również, ale powiem Wam, że zaczynam mieć dziwne stany strachu, jak to będzie, czy podołam, czy dam radę itp. Nachodzą mnie płaczliwe chwile...
na pewno podołasz , jesteś dorosła i odpowiedzialna chyba kazda kobieta ma taki strach w sobie. A mam takie pytanko , skoro byliście zaskoczeni, to znaczy, ze nie planowaliscie tego ? Bo ja bym byla zaskoczona jakbym teraz sie dowiedziala , ze jestem w ciazy , a biore tabletki
Stary 2011-02-24, 20:01   #3022
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

agawoo koniecznie do lekarza idź z okiem, a kręgosłup trzeba wygrzać, może to korzonki? Masz termofor w domku? I można smarować ketonalem w żelu, jest bez recepty

Zaraz mnie TZ bedzie smarował, jeszcze tylko muszę nas spakować i zmykam do łóżeczka

Cytat:
Asiulku, to naturalne, że się boisz, skoro to spadło na was tak niespodziewanie Ale dzas radę na pewno, wszystko będzie dobrze
Stary 2011-02-24, 20:07   #3023
certina4
Wtajemniczenie

asiulku dasz radę, myślę że każdą kobietę "przy nadziei" jak to się mówi z czasem dopadają wątpliwości, ale z czasem na pewno Ci to przejdzie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-02-24, 21:03   #3024
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że go namówiłaś teraz wirusy szaleją

w ogóle to kołdrę nam mama przywiozła ze Szkocji i od razu dwa komplety pościeli, bo szczerze mówiąc w Polsce nie dostałam jeszcze pościeli na taki wymiar
Można takie dostać, ale rzeczywiście jest ciężko

Cytat:
miejmy nadzieje, ze bedzie
ja tez mam ochote na pizze, bo moja siostra miala dzis robic ale niestety nie mieszkam z nimi, wiec moge sobie pomarzyc
zawsze możesz ich odwiedzić

Cytat:
Asiu to normalne, że masz wątpliwości itd. ale w końcu się zakochasz bez pamięci
Stary 2011-02-24, 21:11   #3025
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

zawsze możesz ich odwiedzić
juz bylam przed poludniem u nich , bo mieszkaja z moimi rodzicami i nie oplacalo mi sie znow jechac ale nastepnym razem na pewno skorzystam
Stary 2011-02-24, 21:44   #3026
bezaczek7
Zakorzenienie

cześć.
silvyetta świetne zdjęcia
wiecie co? ja to potrafię. poszłam rano do sklepu, znaczy przed południem, no i przytrzasnęłam sobie palce drzwiami jak wchodziłam. całe szczęście, że miałam rękawiczki. ale i tak wskazujący był siny a jest czerwony i mam taki dziwny wylew podskórny w postaci kropki 2x1 mm
a potem byłam u mamy. pogadałyśmy sobie trochę. muszę częściej jeździć, bo mi tego brakuje i był temat na temacie.
kochane, trzymajcie jutro kciuki po pierwsze muszę wstać o piątej a po drugie za TŻta, bo w pracy nieciekawie. moze to się da odwrócić jeszcze, zmienić trochę...
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 21:50   #3027
acelinka
Zakorzenienie

bezaczku
Stary 2011-02-25, 07:07   #3028
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam przy piątku
matko jak mi się strasznie nie chciało dzisiaj wstawać

Asiulku
dasz rade zobaczysz to normalne ze teraz masz obawy ale takie niespodzianki są najlepsze

dobrze ze weekend się zaczyna bo z moim gardłem coraz gorzej teraz cały weekend wyleżę w łóżku i nigdzie się nawet nie będę ruszała.

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-02-25, 08:43   #3029
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam przy piątku
matko jak mi się strasznie nie chciało dzisiaj wstawać

Asiulku
dasz rade zobaczysz to normalne ze teraz masz obawy ale takie niespodzianki są najlepsze

dobrze ze weekend się zaczyna bo z moim gardłem coraz gorzej teraz cały weekend wyleżę w łóżku i nigdzie się nawet nie będę ruszała.
A ja wczoraj znowu zasnęłam z kompem na kolanach
Nie wiem skąd to zmęczenie, już chyba ma dość tej zimy
Chciałam pójść dziś do lekarza, ale przyjmuje dopiero od 11:00 A o 11 to ja już w drodze muszę być I
Do tego jeszcze mojego Tzta też coś bierze

Ale nie marudze już Miłego dnia i weekendu Wam życzę
Zajrzę w poniedziałek, chyba że w akademiku będzie internet
Stary 2011-02-25, 09:57   #3030
certina4
Wtajemniczenie

cześć,ja już się praktycznie dobrze czuję, został mi jeszcze trochę kaszel, ale uaktywnia się jak dużo mówię, więc staram się ograniczać

bezaczku
trzymam kciuki

ultra
to zaraz po pracy wskakuj do łóżka pod kołderkę

agawoo, szkoda, że nie udało Ci się odwiedzić lekarza, zrób to zaraz po weekendzie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości