![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Oswajamy żółć na powiekach - makijaż krok po kroku
Żółty to kolor słońca, kojarzony przede wszystkim z ciepłem, radością i uśmiechem. W makijażu jednak jeszcze trochę boimy się tego koloru, jeśli już decydujemy się by go wykorzystać to raczej w postaci małego akcentu. Niepotrzebnie! Żółć ma wiele odcieni- słoneczny, słomkowy, cytrynowy, bananowy, kanarkowy czy złocisty. Każda z nas znajdzie barwę idealną dla siebie. czytaj więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oswajamy żółć na powiekach - makijaż krok po kroku
piękny makijaż!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzeniona Zmorah
|
Rany! Boskie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Koszmarne
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja uważam, że bardzo ciekawe zestawienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
bardzo ładne, lecz jak dla mnie zbyt odważne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
super na wiosnę, lato dla młodych dziewcząt
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Piękny! Uwielbiam takie makijaże!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
wszystko w tym pieknym makijazu psuje mi nos
![]() przez co nie moge sie skupic na niczym innym prezentowanym bardzo podoba mi sie dobranie brazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
makijaż bardzo staranny, fajnie dobrane kolory, ja nie lubię żółci ale na tobie Aga wygląda super
#13 |
Raczkowanie
|
Świetnie wygląda ten odcień żółci z niebieskimi oczami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
nie wiem jak to napisac aby znowu sie nikt do mnie nie dossal ze ja kogos obrazam, czy sie czepiam
kazdy ma swoje odczucia gusta i widzi po swojemu moim zdaniem ta Pani ma ogromny nos, i ogolnie przypomina mi jakies zwierzatko ![]() ![]() ![]() powinna nos korygowac, zmniejszac go troche, zwezic, a nie ciagle skupia sie na oczach. fakt pieknie wykonuje,prezentuje oczy ale co z tego skoro nos niszczy efekt? na kazdej jej prezentacji mam te same odczucia wiecznie uwypuklony jest nochal to tak jak by piekna modelka w pieknej kreacji z salonu przyszla w adidasach mimo wszystko pozdrawiam i zycze sukcesow |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
do Magdalena3city:
właśnie takiego typu szczerości nie lubię- do bólu bez zważania na to co mogą poczuć inni. Twoje odczucia względem makijażu na pewno są mniej raniące niż odczucia autorki makijażu po przeczytaniu Twojego komentarza. Ciekawe jakie Ty kochane zwierzątko przypominasz ![]() Co do samego makijażu- już wiem na jaki kolor dzisiaj postawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
skoro ktos mnie pyta, to odpowiadam
lepiej byc szczerym i powiedziec co sie czuje i mysli niz fałszywym "uprzejmym" pseudo znajomym ktory nie napisze calej prawdy. Wprowadzanie ludzi w blad pozytywnymi rzeczami, jesli ich nie ma to swiadome oszustwo. Jeslicos sie nie podoba to sie o tym pisze, tym bardziej ze jestesmy na publicznym portalu gdzie wiele osob boryka sie z problemami zwiazanymi z wizazem, i chcialo by uniknac wielu rzeczy, czytajac zaklamane pochlebstwa nie wiele wniosa w swoje zycie. Jak to jest na swiecie ze gdy sie pojawi ktos prawde mowiacy to jest od razu bombardowany? czy moze dyskryminacja ze nie wolno powiedziec prawdy lub po prostu cos przeciwnego bo od razu albo jest usuwanie komentarzy... szczerosc to podstawa w kontaktach miedzyludzkich, od tego sie zaczynaja znajomosci, przyjaznie i zwiazki , jesli Cie tego Matka nie nauczyla czy zycie to mi przykro. Nie byłam ani wulgarna ani przesadnie krytyczna. Ja przypominam charta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Do Magdalena3city:
Magda, nie miałam zamiaru Cię bombardować (choć zmiękczyłaś mnie tym chartem). Nie chodziło mi o szczerość tylko o Twoją analizę przypadku niedoskonałości w postaci wyglądu, który ma się od matki natury, to było po prostu niekulturalne (podejrzewam że Twoja Matka z kolei tego Cie nauczyła? "szczerość to podstawa w kontaktach międzyludzkich, od tego sie zaczynają znajomości, przyjaznie i zwiazki , jesli Cie tego Matka nie nauczyla czy zycie to mi przykro", cóż życie mnie nauczyło że taka przesadna szczerość, która odnosi się do wyglądu zewnętrznego może sprawić wiele przykrości i sprawić że pojawiają się kompleksy. Tłumaczę, bo chyba nie zrozumiałaś o co mi chodziło. Ja sobie cenię szczerość, ale osoby szczere do bólu, czasami odpychają od siebie ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
A ja uważam, że Pani Agnieszka ma śliczny nosek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Wizazanko
![]() ja sie swojego charta nie wstydze ![]() ![]() ![]() ![]() kazdy jakis jest no nie, ale chyba warto tez posluchac ,poczytac te negatywne opinie o sobie, bo jaki to mialoby sens czytac tylko same zachwyty, a gdzie tu obiektywn i krytyczne zdanie? zeby miec same pozytywy to wogole nie ma sensu pokazywac sie na portalu. Wystarczy sie udac do mamy ktora zawsze pozytywnie powie o corce, czy do siostry... i mozesz mi wierzyc ![]() ![]() ![]() Makijaże sa bardzo ladne, chociaz ja zazwyczaj stosuje 1 typ Dity V T - to lubie pooglądać co proponują inni. Po co mampisac kobiecie ladne, piekne, sliczne, cudo cos tam... to nie wiele jej da, takie slowa nie zmieniaja nic w jej makijazach, tylko ja uswiadamiają ze sie spodobało. Zero wskazowek, pytan i krytyki to zaden krok do rozwoju ; ) Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-02-26 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chętnie zobaczę jak poprawiasz swoją "charcią" urodę ![]() ![]() Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2011-02-26 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Jesli juz się maluję- to zupełnie nie w tym stylu jak tu prezentowała pani Aga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
to dobrze, że jest ktoś kto utrzymuje równowagę między dobrem a złem;-) i super że oszczędziłaś innym wytykanie pozostałych według Ciebie wad
![]() Też mam duży "nochal" jak określiłaś to wcześniej koleżanko przypominająca charta, ale za to w makijażu skupiam się na podkreśleniu oczu, bo zdecydowanie bardziej jestem z nich zadowolona. Widocznie Agnieszka albo a) nie widzi tego co Ty tak dobitnie zauważyłaś (więc dzięki Twojemu komentarzowi na pewno sobie to uświadomi i och może coś z tym zrobi by nie raziło to tak w oczy - choć mi to osobiście w oglądaniu jej zdjęc nie przeszkadza), b) wie o tym i na to leje ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Żółci nie lubie
![]() Moze po prostu nie umiem ich stosować,nie wiem nie zastanawialam sie nad tym ![]() preferuję granaty, szarości ![]() ![]() Milego ![]() Edytowane przez Magdalena3city Czas edycji: 2011-02-26 o 14:24 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Moim skromnym zdaniem za krytykę powinien brać się ktoś kto opanował dane zagadnienie w perfekcyjnym stopniu
![]() ![]() dziękuję, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
To Twoje skromne zdanie
![]() ![]() nie da sie opanowac wszystkiego w make up gdyz wiele rzeczy sie ciagle rozwija, metod itd ja sie staram ale zeby sie tym rajcowac publicznie ![]() nie bede ukrywala charta bo ja siebie akceptuje, zarowno moje dlugie kruczoczarne wlosy jak i szczupla sylwetkę ( zarwowno jednego jak i drugiego sie nie koryguje makijazem ![]() do nikogo sie nie przypinam, forum buliczne ma to do siebie ze widnieje na nim set osob i kazdy moze cos napisac a osoba publiczna musi sie liczyc ze slowami krytyki , i kazdy o tym wie. |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
bóbr, zając?
![]() Nie jestem osobą publiczną to raz . Dwa-krytyki się nie boję byle była konstruktywna. A tu widzę raczej chęć obrażenia mnie . jak dla mnie tyle w tym temacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Co to za zwierzątko "Ruhana"??? ![]() Jakiś problem w poprawnym pisaniu imion ludzi, czy też jakaś agresja spowodowana problemami w psychice? Nie bardzo obchodzą mnie zwierzęta, bo wolę ludzi, ale chyba się nie malują, co? Jak dla mnie Aga pokazała krok po kroku makijaż w kolorze żółtym i jest gites, można mówić o tym, czy się on podoba lub nie, ale czepianie się nosa, a może jeszcze ust, uszu, włosów i ogólnie każdego członka ciała, jest mało profesjonalną i w żadnym calu merytoryczną krytyką.
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Nie depcze krokusów
|
A według mnie nos jest bardzo ładnie wymodelowany. Żałosna dyskusja...
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.