![]() |
#301 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietowanie studentek :)
słodyczy nie jem, chipsów tym bardziej, słodkich napojów też nie- zawsze w sumie tylko cole pije ale teraz przenioslam sie na wode mineralna i herbatkę zieloną z malina
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o dietę to się dzielnie trzymam, wczoraj jedynie było martini ze spritem ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj moja współlokatorka jeszcze bardziej mnie zmotywowała mówiąc 'ale Ty masz płaski brzuszek' ![]() a, i witam wszystkie nowe dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#303 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Moni no to z wyjątkiem Tłustego Czwartku, żeby sobie nie psuć tego dnia.
![]()
![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#305 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny znacie jakieś fajne ćwiczenia do robienia w domu? Najlepiej, żeby był to jakiś trening, który można ściągnąć w postaci filmiku. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chyba każdy miewa takie wzloty gdy schudnie i upadki gdy niestety spocznie na laurach i zaczyna sobie pozwalać na więcej ale trzeba walczyć dalej nie jesteś sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
dziubasek niby masz raczej ale ja wolałabym nie mieć takich upadków...same zloty^ ^
![]() |
#308 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie weekend jakos ehh ![]() ![]() ![]()
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Swoją drogą polecam tą dietę, smaczna i łatwa a efekty są, jedynym minusem mogą być koszty ale w sumie przy każdej diecie potrzeba trochę wkładu finansowego. A tak poza tym to jestem na trzecim roku na studiach dziennych i do tego dochodzi mi praca w barze głównie w nocy więc rozsądne rozplanowanie diety zakrawa w moim przypadku o hardkor ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki. U mnie week był bez sensu. Oczywiście nawpieprzali nam tyle zadań , że już siedze nad nimi od rana...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | |||
Rozeznanie
|
Ale się wczoraj rozpisałyście
![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#314 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początku mówił że nie widać że przytyłam, że dla niego jestem piękna i nie muszę się odchudzać.. wytłumaczyłam mu.. że chcę aby czuć się lepiej i powiedział że okej że będzie mnie wspierał.. nawet jak robi obiad dla mnie czy kolację to nie frytki i gyros, ale np ryż z kurczakiem i warzywami.. ![]() ja mam w planach 9 kg, moim pierwszym celem jest 53 tyle ile ważyłam 1,5 roku temu kiedy zaczynałam się spotykać z tż, a potem powolutku osiągnąć 50 kg.. mam 162 cm wzrostu :P Cytat:
![]() ![]() Witam kochane nie pisałam przez weekend bo jakoś czasu nie było.. w sobotę byłam na imprezie (2 piwka wpadły).. a wczoraj cały dzień u tż, nie było tak źle z jedzeniem wydaje mi się.. Byłamw sobotę w biedronce i kupiłam sobie skakankę tak więc zacznę skakać, muszę tylko znaleźć jakieś dobre miejsce do tego.. Właśnie zjadłam śniadanko - płatki fitness z jogurtem, i zaraz zmykam na uczelnię.. dziś mam basen więc troszeczkę ruchu będzie.. ![]() Miłego dnia życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
a ja w tamtym roku słyszałam, że jeden taki dzień nie szkodzi a wręcz podkręca metabolizm. bo jak w jeden dień zje się za dużo to organizm nie wie co z tym robić i podkręca trawienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | ||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Sałatka zrobiona, jeszcze tylko jakaś kanapeczka i jedzenie na uczelnie gotowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#317 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale się rozpisałyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natomiast u mnie jest odwrotnie-mój TŻ się zapuścił i też mi marudzi, że ma brzuch i tak się zbiera i zbiera ale jakoś zebrać się nie może ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że tyle nowych dziewczyn ![]() Cytat:
![]() Nie zapomnij o jedzeniu ![]() Ja już zrobiłam zakupy na ten tydzień. Dużo serków, warzyw, jogurty. Będzie ok ![]()
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie siedzę w pracy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Jakiż mój TŻ był dzisiaj dla mnie miły
![]() ![]() ![]() ![]() A tymczasem uciekam na uczelnię ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ też przytył od kiedy się spotykamy, ale jakoś się nie może za siebie wziąć. Miał zacząć ćwiczyć, ale też mu nie wychodzi
![]() ![]() ![]() Fabolous udowodnij mu że dasz radę, niech się zdziwi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
A mój.. nie zabiera głosu..
Tzn. to jest tak, że on twierdzi że nie będzie rozmawiał już na ten temat ze mną bo mi nie przetłumaczy, że nie jestem gruba. Jak mówię, że się odchudzam-on nic. Nie popiera, nie odradza. Kiedyś mi się przykro zrobiło.. Stanęłam na wadze, a TŻ podbiegł i zobaczył moją wagę i zrobił taaką minę i strzelił pytaniem: ważysz 65? ![]() Nawet nie wiecie jak mi się źle zrobiło.. Niby podoba mu się moje sylwetka ale.. nie widzę tego, nie słyszę. Nie zapewnia mnie o tym, chociaż mu często mówię, że potrzebuję tego.. Ech, pewnie powiecie że wyolbrzymiam ale po prostu mam naprawdę duże kompleksy pod wzgl. własnego ciała a TŻ o tym wie, bo mówię mu o tym.. No to się wygadałam.. przepraszam Was bardzo za to ale jakoś tak siedziało to we mnie ![]()
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że każda kobieta potrzebuje akceptacji ze strony tŻ. ja schudłam 15 kg a moj ex nic.. nigdy nie opowiedział dość a nagle potem dał argument , że to koniec bo jestem za chuda.. gdzie inni mówili, że super wyglądam. na obiad kubek zupy warzywnej z kaszą manna. \lepsze niż makaron. ! bo zagęszcza a nie ma tyle kcal. za chwilę sobie wypiję kawkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Konto usunięte
|
witajcie
![]() dołącza do Was kolejna studentka- studiuję prawo na I roku, mieszkam bez rodziców ![]() mam 173 cm wzrostu, a z wagą różnie czasem 60, czasem 62 kg, nie jestem jakaś gruba,ale nie mogę patrzeć na swoje ręce oraz brzuch i boczki. z tym jest najgorzej. ubrania noszę różnie od XS do M, a i jeszcze jedno- wegetarianką jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze ja mam to do siebie, że dla mnie to jest trochę nieparwdopodobne, że nie może się komuś podobać szczupła kobieta. Że taki model nie jest pożądany. Wiem, głupie i dziecinne myślenie. Ale to wszystko te moje kompleksy. Kiedyś je zmniejszyłam. Ale teraz? Wróciły wraz z moim przytyciem. A Tż... po prostu potrzebuję tego więcej ![]() Heh Kochana ta kaszka manna, to podkradasz brzdącowi? ![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;25416548]witajcie ![]() dołącza do Was kolejna studentka- studiuję prawo na I roku, mieszkam bez rodziców ![]() mam 173 cm wzrostu, a z wagą różnie czasem 60, czasem 62 kg, nie jestem jakaś gruba,ale nie mogę patrzeć na swoje ręce oraz brzuch i boczki. z tym jest najgorzej. ubrania noszę różnie od XS do M, a i jeszcze jedno- wegetarianką jestem ![]() ![]() W takim razie może same ćwiczenia? + zdrowe odżywianie ale nie dieta ![]() Ot, po prostu ćwiczenia siłowe+aeroby i będzie ok? ![]()
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
![]() Mam 22 lata, jestem na IV roku administracji, 167cm wzrostu i 58kg, chcialabym ważyć tak ok 54-55 kg, przeszkadzają mi głownie fałdki na brzuchu ;p Mieszkam w prywatnym akademiku, staram się w miarę dobrze odżywiać, tzn, wiem, ze jem za mało owoców, chociaż staram się to w sobie zmienić. Słodycze niestety uwielbiam ![]() pozdrawiam wszystkie dziewczyny ![]()
![]() |
#326 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś odklepałam 1 dzień a6w, 8 minut abs, parę powtórzeń z maluszkiem właśnie muszę poszukać jakiejś gimnastyki co można z nim robić żeby też na tym on korzystał i rowerek w powietrzu 10 minut. wrócę z pracy zrobie jeszcze 8 minut legs ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 4kg-nie jest źle ![]() ![]() A z nami...? To już na bank ![]() Cytat:
![]() Wierzę, że dasz radę ![]() Ja już po obiedzie. Warzywa z ryżem.. Zapomniałam rozmrozić mięso ![]() Ale za to na kolację będzie białko-jajecznica z warzywami ![]()
![]() |
![]() |
#328 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez porzeczkowamelodia Czas edycji: 2011-04-04 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jak fajnie kończyć zajęcia o takiej porze i już w domku jestem ![]() Witam wszystkie nowe koleżanki które do nas dołączyły ![]() Ja dzisiaj grzecznie z jedzonkiem na śniadanie była chuda wędlinka, dwie bułeczki, ogórek i herbatka bez cukru, później na uczelni bananek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, że a6w nie spala tłuszczu? Cytat:
![]() ![]() Ale mam ankietę! To już coś ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.