|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
gmyrelka ale zes dala z ta pufa;/ hehe siedze i kombinuje jak ja zrobic... wlasnie guzikow do niej szukam...:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Ania ja wiem że Daria to OPTYMISTKA, ale kilka postów wyżej stwierdziła że chyba jest pesymistką stąd ten mój post - taka ironia
![]() P0P leciałaś od 1 strony i na kartce spisywałaś kto ile ma postów ![]() ![]() ![]() A może zamiast pisać tu to każda napisze tej osobie której zachowanie Jej się nie podoba pw?? Ja lubie klarowne sytuacje i sama jestem szczera do bólu ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() CAROLAJKA to chyba nie do mnie? Marci krostek nie ma i ja nic o tym nie pisałam hehehehe I właśnie się głowiłam czemu nam wiek Ferrou tak podajesz ![]() ![]() Ja chyba też już muszę iść spać ![]()
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-01 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także ja Ci z czystym sumieniem polecam kojec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak opieka zdrowotna w polsce dla dzieci bezpłatna ale kiedyś pytałam lekarki jak to właściwie jest to mówiła że owszem ale oni muszą stertę papierów później wypełnić także to pokazywanie ubezpieczenia dla ich wygody jest bo numer spiszą zamiast stosu wniosków. Dusiaka i Ferrou , MĄKA ZIEMNIACZANA!!!! i przy każdej zmianie pieluchy mycie wodą i zwykłym mydłem i zejdzie. Ja nie mam w domu żadnej maści tylko mąkę stosuję. Co do dnia szczerości to myślę że wniesie więcej zamętu niż pożytku, ja tam do nikogo nic nie mam co miałam to napisałam ,Aśkę do psychologa wysyłałam , Cigi nieraz napisałam że zwariowała albo że przesadza i to Tyle .Przeprosiłam jeśli sie poczuły urażone. Dajmy sobie juz spokój !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aneczka faktycznie niepotrzebnie napisałaś że ktoś tam coś i Madziwnia też że są takie osoby i takie . Jesli na prawdę ktoś ma potrzebę napisać coś komuś to niech to zrobi bez "ktosiania "a jesli nie to niech nic nie piszę . I przestańcie z tym podziałem.To tyle więcej już nic nie dodam. CIGI WRACAJ NIE RÓB SCEN!!! i INNE DZIEWCZYNY CO SIĘ NIE ODZYWAJĄ ,PISZCIE !!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
ania zapytam na pewno!!!! a wiecie ze ja glupia zawsze im to dowozilam.
Aneczka ja nie bede owijac w bawelne-wal o kogo chodzi! Po pierwsze jestem ciekawa o kogo chodzi a po 2 moge byc to ja i teraz kazda z nas mysli! Nikt sie nie obrazi- jestem tego noooo prawie pewna:P ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- gmyrelka nie dasz rady ja ane juz gonie! ja jej dam diamentowa klwaiature przyslugujaca mnie ![]()
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
W załączeniu ranking. Dziewczynki to sie samo liczy wystarczy wiedzieć gdzie zajrzeć
![]()
#1176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurka mam wrażenie że tak dużo tu piszę, a ja ledwo 1/3 postów anakazar mam ![]()
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-01 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Ja się ni obrazę na pewno ,dużo mi trzeba zeby mnie obrazić, jak ktoś mnie wkurzy to mu nawtykam i za chwilę moge normalnie gadać dla mnie jakies obrażanie to dziecinada.
O u Adasia w klasie dziewczyny się obrażają ![]() Cytat:
Rzuciłam z dnia na dzień po prostu nastawiłam się psychicznie do tego że od tego i tego dnia nie palę i wstałam rano już bez fajki w zębach.Ale paczkę nosiłam w kieszeni.I udało mi się i powiem że znacznie łatwiej jest rzucić fajki niz schudnąć odmówić sobie jedzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Wtajemniczenie
|
To te które pokazywałaś?? I też je szyjesz?? Czy kupujesz?? Ja to beztalencie więc wolałabym kupić i odżałować
![]() ![]() ![]()
#1180 |
Zakorzenienie
|
koniecznie musisz nadrobic.
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- libra mi bylo znacznie latwiej schudnac...
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
nie sama szyc nie bede tez do tapiecera dam... chyba ze znajde takie poduchy co mi podpasuje...to je przeszyje i guziki doszyje bo chcialabym w roznych rozmiarach podobno np 3 kadratowe sa bardzo nie mode lepiej ksztaly mieszac..... a chcialabym zeby byly w tym samym odcieniu co pufa.... material juz znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 |
Wtajemniczenie
|
![]() Laski - Help! Umiera mój fikus. Normalnie liście to już prawie wszystkie zgubił, a te które zostały są suche. Bartek mówi żebym Go wywaliła bo straszy ![]() ![]() ![]() mloda a gdzie znalazłaś taki materiał? Bo ja też chcę dać babeczce żeby mi uszyła pokrowce na poduchy na sofie, bo pomarańczowych już nie chce ... A fasolka&Hania gdzie???????????????????? ???????? ![]() ![]()
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-01 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Zmiana tematu .
Wiecie po ile jest cukier? u nas juz po 4,80 ![]() Jutro wysyłam tżta do miast niech kupi chociaz z 30 kilo ponoć można tylko 1 zgrzewkę wziąć, bo więcej nie sprzedają w marketach a że są 3 to w każdym kupi po 1 zgrzewce bo ma dojść do 9 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
a co to za ranking??? P0P
?? Ja tylko sie usmiechałam.. bo jakos tak na powaznie nie mogłabym tego co wy wypisujecie.. no baby jedne nakrecacie same sibie... absolutnie o ilośc postów i aktywnośc mi nie chodzi.. niee zauwazyłam ponownie że nie bede nic wiecej tumaczyc co i jak.. bo moje sowa napisane zostały inaczej zrozumiane.. wiec uważam że koniec tematu z mojej strony. no chyba że sie spotkamy na zywca na tym sexweekendzie.. TO SOBIE POGADAMY.... jak bedzie czas ![]() ![]() ![]() ![]() Dziecinada uciekać z watku , jejku ale może każdy ma inne odczucia.. ja naparwde biore wszytsko ostatnio pozytywnie.. czytając te wypowiedzi smiałam sie.. no przepraszam ale jakos tak reaguje ostatnio.. Prosze brac ze mnie przykład.. i koniec.. wyjasniam JAD.. tu chodziło mi o cigi i yoonke!! Jechałyście równo.. a akurat czytac miedzy wieraszmi to ja doskonale potrafie.. MAM TZW 6 ZMYSŁ.... i bliskie mi sa te tematy... mozna było łatwo odczytac jak pieknie do siebie pisałyście ![]() no ale na szczęście tutaj PoP i kilka innych kobitek.. widze ma to w nosie jak ja .. i super!!! ja tylko chciałam byc na bierząco.. jednym postem... i koniec.. buziaki PS. Zrobiłam dzis 9 woreczków obiadków dla Michasi.!!! od 16-20 w kuchni potem kolacja T. i kanapki do pracy i niedawno wyszłam od garów ![]() ![]() Michalina potrafi pokazać jak sie spytasz "gdzie zegar? tu i wskazuje gdzie lampa gdzie okno rozróźnia misia , lale hipcia, patataj- zebek, piesek chauchau, świnka-chudzinka żabka -rerekumkum jak tak do niej mówie to odrazu wskazuje wszystko1.. takie skojarzenia.. A od wczoraj pokazuje ptaszki.. bo jak siedzi ze mna w kuchni na wprost okna widzi karmik .. i pełno ptaszków.. i jak sie spyta "Jak robia ptaszki" to macha raczkami fru fru.... Aha i pokazuje 1.. mama moja ja nauczyła.. Michasia pokaż 1 i palca wskazującego.. ![]()
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2011-03-01 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I podlewaj umiarkowanie.Jest szansa jeśli jeszcze żyje A może on przelany , ma woda odpływ ? bo nie raz widzę że ludzie stawiają donicę z kwiatem w drugą bez dziurek i tam się woda zbiera. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Wtajemniczenie
|
lal jestem w pierwszej 10
![]() ![]() ![]() GMYRELKA przegonilam i ja Ciebie ![]() na rozluznienie atmosfery....przeczytajci e sobie opis PTYSZY ....cos pieknego https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303080&page=19
#1187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mój Dyź dzisiaj załapał że nogami to trzeba przebierać i jak się Mu da palce to idzie ![]() ![]() ![]() http://mistrzowie.org/206963/Pomylka Ja dzisiaj w pracy parsknęłam, a szef obok ![]() ![]() Libra dzięki!! On stoi w takie zwykłej doniczce z dziurkami i wsadzony jest w osłonkę taką ładną ... Jak ja mam go wywalić z doniczki ![]() ![]()
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-01 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
libra ja kupowalam tydzien temu po 3.60 , dzis za 4,00
chleb ma 5,20 kosztowac;/
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
na all http://allegro.pl/alacantara-jak-szt...468617852.html tylko musze sie dowiedziec ile materialu potrzeba na to wszystko i jak sie uda to moze w przyszlym miesiacu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Gmyrelka
![]() ![]() No cholera nie wiem co się dzieje . ludzie się będą za cukrem zabijać , a wczoraj chciałam kupic sobie kalafiora -7zł (odechciało mi się) Trza jakieś zapasy robic czy co? |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Wtajemniczenie
|
Aaaaa i jeszcze kolejne pytanie z puli "domowych" mam... Skąd mam wiedzieć która kołdra jest ok na allegro.... chciałabym taką 220x200cm. I jak poznać dobrą pościel na tę kołdrę?? Chciałabym z satyny bawełnianej więc skąd wiedzieć czym różni się ta za 40zł od tej za 200zł prócz tego że ceną
![]() Aga Tobie wybaczę boś podwójna ![]() A czy fikus mógł opaść z powodu przewiania?? Mój stoi przy oknie, a dość często wietrzymy ...
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-01 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Raczkowanie
|
a ja przyszłam się zameldowac
![]() ![]() Na krostki używam mąki ziemniaczanej. Nie udzielam się za często bo trudno jest mi się ''wbic'' hihi ale czytam was codziennie bo lubię wiedziec co u Was i dzieciaczków słychac, a jak mam wene to i coś naskrobię :P
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka - to prawie że mój opis. Tylko mnie nikt o zdanie nie pytała mnie zbadano i od razu na sale zabrano a ja tylko krzyknęłam że mi szew tydzień temu założono. No i mi dziecka nie pokazali i pierwszy raz zobaczyłam ja dopiero po 8 dniach.
#1195 |
Zakorzenienie
|
ja kupowalam teraz z satyny bawelnianej, krawcowa moja szyje zaplcilam 50 zl, sprzedawane sa za 160zl. Spi sie cudnie pod nia
![]()
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam opis jej porodu!! Wzruszający.. podobna historia do PoP i tez w grudniu.. juz 3 przypadek wczesniaka w 29 tyg w grudniu
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
aaa taka firane zamowilam... polaczylam to co carodajka pozkaywala z ta co mi sie podobala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
a przy opisie porodu ryczalam... w polowie mialam nadzieje ze jej tyg pomylili i ze to akurat byl czas na tego malucha...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
POP ja czytam a potem placze...ale dobrze,ze ze szczescia...bo to cud.
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mógł zostać przewiany,mroźnym powietrzem Ja w sumie też nie słodzę ale chłopaki słodzą i do ciasta też trochę idzie mówię wam masakra z dnia na dzień w górę idzie , ponoć w biedronce po 4 , to u nas na wsi po 4,80 ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Chleb tez podrożeje ma dojść nawet do 7 zboża drogie przez te klęski susze , powodzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.